Lediga jobb som Administrativ assistent i Alingsås

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Administratör inom fiber - Alingsås

Till vår kund i Alingsås söker vi en serviceinriktad administratör med erfarenhet inom fiber som är redo för nya utmaningar. Vi erbjuder schyssta anställningsvillkor och härlig arbetsmiljö! Om tjänsten I rollen som administratör inom fiber får du möjligheten att vara spindeln i nätet, du arbetar brett med olika administrativa uppgifter. Det kan t.ex. handla om orderhantering, att ta fram fakturaunderlag, uppföljning av rapporter, kontakt med leverantörer ... Visa mer
Till vår kund i Alingsås söker vi en serviceinriktad administratör med erfarenhet inom fiber som är redo för nya utmaningar. Vi erbjuder schyssta anställningsvillkor och härlig arbetsmiljö!
Om tjänsten
I rollen som administratör inom fiber får du möjligheten att vara spindeln i nätet, du arbetar brett med olika administrativa uppgifter. Det kan t.ex. handla om orderhantering, att ta fram fakturaunderlag, uppföljning av rapporter, kontakt med leverantörer och anställda, att sammanställa och ta fram underlag.
Du kommer arbeta tillsammans med härliga kolleger i ett sammansvetsat team och vara allmänt behjälplig till dina kollegor.
Meriterande:
Erfarenhet av fiberprojekt
Erfarenhet av Cesar-system

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start omgående. Det finns goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Kollektivavtal finns.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är en lagspelare, är redo för nya utmaningar och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har tidigare erfarenheter från administrativt arbete inom fiber och en god datorvana. För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, är ansvarsfull och prestigelös och ser till helheten på en arbetsplats.
Som person är du positiv, flexibel och trivs med att jobba ihop med andra.
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Administratör
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag inom installationsbranschen. Med över 14 års erfarenhet har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta din nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och självklart är vi kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns, oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administratör till Vård-och omsorgsförvaltningen, semestervikariat

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! På vård- och omso... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

På vård- och omsorgsförvaltningen är vi idag cirka 1400 medarbetare som med vår samlade kunskap och yrkesvana ger alingsåsarna omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. Vi möter våra brukare, anhöriga och kollegor med öppenhet, engagemang och respekt och tillsammans arbetar vi för att skapa en god arbetsplats för alla.

Serviceenheten är en enhet inom vård- och omsorgsförvaltningen, där vi valt att samordna förvaltningens alla administratörer samt vaktmästeri och lokala huvudadministratörer för Time Care och är totalt cirka 25 medarbetare. Administratörerna finns placerade på flera olika arbetsplatser inom kommunen och har ett nära samarbete med varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en semestervikarie till oss på serviceenheten. I rollen som administratör arbetar du med personal- och löneadministration och fungerar som ett stöd till främst chefer inom förvaltningen. Du ansvarar för kontering av fakturor samt tar hand om beställningar. Dina dagliga uppgifter kan variera stort och innebär många kontakter både internt och externt. Praktiska arbetsuppgifter kan också förekomma, bland annat hantering av leveranser och visst stöd till vaktmästare.

Du kommer att få introduktion i samband med anställning och har alltid kollegor till stöd i vardagsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning. Kunskap och erfarenhet av förvaltningens olika avdelningar är meriterande samt erfarenhet av vårt verksamhetssystem Combine. B-körkort är ett krav.

Den här rollen passar dig som tycker om att ha ett omväxlande arbete. För att trivas i rollen har du en god servicekänsla, är pedagogisk och driven samt brinner för en god kommunikation. Du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att hålla ordning och reda. Du trivs med att arbeta mot deadlines, både kortsiktiga och långsiktiga.

De förmågor vi anser viktiga i rollen som administratör är:

• att hantera flera olika områden och arbetsuppgifter parallellt.

• att agera på egen hand utifrån vad situationen kräver.

• att uttrycka dig i svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Ytbehandlare sökes!

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ytbehandlare-sokes-1. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ytbehandlare-sokes-1. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Bygg

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Sök då sommarjobb hos oss! Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden?   Om oss Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster. Nu söker v... Visa mer
Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Sök då sommarjobb hos oss! Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden?
 
Om oss
Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.
Nu söker vi dig som under din studietid vill arbeta i produktion på något av våra spännande projekt. Som sommarjobbare på Peab finns det många olika områden att arbeta inom och önskar du mer information om våra olika affärsområden kan du läsa mer på vår hemsida: https://peab.se/om-peab/lar-kanna-oss/var-verksamhet/
Som sommarjobbare hos oss kommer du, oavsett vilket projekt du hamnar på, att få en god inblick i hur verksamheten bedrivs och vad du kan förvänta dig i ditt yrke framåt. Att jobba hos oss ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela anställningen.
 
Vem är du?
Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning på yrkeshögskole- eller universitetsnivå inom bygg eller anläggning. Vidare har du ett stort intresse för samhällsbyggnad och vill arbeta ute i produktion. Tidigare branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Som person ser vi att du identifierar dig med vår värdegrund JUPP samt att du är nyfiken och initiativtagande. På Peab kommer arbetsmiljön högst upp på agendan och det är viktigt att du har förmåga att ta till dig de säkerhetsföreskrifter som finns på arbetsplatsen samt är med och bidrar till en trygg och inkluderande arbetsmiljö.
 
Om tjänsten
Under din anställning kommer du att få arbeta som biträdande arbetsledare eller biträdande mätningstekniker. Du får följa en erfaren kollega och utföra alla inom rollen vanligt förekommande arbetsuppgifter.
 
Vi bryr oss om dig
Din anställning inleds med en introduktion då vi går igenom de rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns på din arbetsplats. Vi gör också en så kallad arbetsberedning med riskhantering för de arbetsmoment som du ska delta i. Vi strävar efter att göra din anställning hos oss så utvecklande som möjligt!
Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev och vi ser gärna att du skriver vilka veckor du är tillgänglig under sommaren. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ej via email eller telefon. 
Sista ansökningsdagen är den 29 februari 2024 och efter det kommer vi att påbörja urvalsprocessen. Alla kandidater kommer får besked om de blir erbjuden en plats på Peab senast under maj 2024.
 
Vid frågor om hur du ansöker eller om du har problem med din ansökan kan du kontakta Peabs HR-support på 0101-500 420.
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig HR [email protected]
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Skoladministratör till Östlyckeskolan

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Barn- och ungdoms... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola och anpassad grundskola åk F-9. Sammanlagt är vi ca 1100 personer som arbetar med att ge en god verksamhet för våra barn och elever idag och förbereda dem för framtiden. Som personal i vår förvaltning skapar du tillsammans med oss förutsättningar för barns och elevers lust att lära och möjlighet att lyckas.

Östlyckeskolan – ett stenkast från centrum – är en väletablerad högstadieskola. Sedan 1960-talet har Östlyckeskolan utgjort navet i stadsdelen Östlyckan – omgärdad av basket-, fotbollsplaner och en fin skejtpark.

På Östlyckeskolan arbetar vi ständigt med att främja lust att lära och verkar för en god studiero. Vi skapar trygghet för eleverna då skolan genomsyras av ett respektfullt bemötande elever och personal emellan. Vi har gemensamma värderingar samt tydliga rutiner för ledarskapet i klassrummet. Detta leder till god närvaro och måluppfyllelse. För all personal på skolan är målet att varje elev ska utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar och att alla elever ska få positiva minnen från skoltiden. Östlyckeskolans ledord är trygghet, närvaro och måluppfyllelse.

ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör på Östlyckeskolan har du en central roll i verksamheten och är chefsstöd till skolans rektorer. Du har kontakt med vårdnadshavare, elever, pedagoger, skolledning, HR, löneavdelning, ekonom och myndighetspersoner via telefon eller besök. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både varierande och utvecklande. Dit hör bland annat personal- och löneadministration, inköp, fakturahantering, kontering och budgetuppföljning, elevregister, statistik och arkivering. Du sköter ditt ansvarsområde inom skoladministration självständigt.

Du är lojal och har ett nära samarbete med rektorer i frågor som till exempel budget, budgetuppföljning, systematiskt kvalitetsarbete och rekrytering. Ett flexibelt och serviceorienterat arbetssätt och ett nära samarbete med chefer och andra medarbetare är centralt för att lyckas i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Du har som lägst en avslutad och godkänd gymnasieexamen men vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial personaladministrativ utbildning t.ex. Administrativ teknik eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Givetvis har du erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

Du har dokumenterat goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Du är en van datoranvändare, du är strukturerad, flexibel, systematisk och har lätt för att hantera olika administrativa system. Har du arbetat i systemen Edlevo, Visma och Hypergene så är det meriterande för tjänsten.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, självgående och är bra på att samarbeta. Du trivs med att arbeta med flera uppgifter samtidigt av varierande karaktär, allt från kvalificerade till enkla uppgifter. För att trivas med uppdraget behöver du vara flexibel och ha en god förmåga att prioritera.

Arbetet innebär många olika kontakter, därför kommer vi lägga stor vikt vid din kommunikativa förmåga och vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Administratör till Team Norra

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Barn- och ungdoms... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola och anpassad grundskola åk F-9. Sammanlagt är vi ca 1100 personer som arbetar med att ge en god verksamhet för våra barn och elever idag och förbereda dem för framtiden. Som personal i vår förvaltning skapar du tillsammans med oss förutsättningar för barns och elevers lust att lära och möjlighet att lyckas.

Team Norra med enheter i Gräfsnäs, Magra, Sollebrunn och Stora Mellby består av fem förskolor, tre fritidshem och tre grundskolor. Som administratör har du din arbetsplats på Sollebrunns skola. I vårt team har du förmånen att arbeta nära och tillsammans med ytterligare en administratör.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som administratör i Team Norra arbetar du till stor del med olika administrativa uppgifter. I tjänsten ingår vikarieanskaffning, personal-, och löneadministration, inköp, fakturahantering, kontering och budgetuppföljning, elevregister, statistik och arkivering.

Som administratör har du en central roll i teamet och verkar som chefsstöd till skolans och förskolans rektorer. Du har ett nära samarbete med rektorer i frågor som t.ex. budget, budgetuppföljning, systematiskt kvalitetsarbete och rekrytering. Du har kontakt med vårdnadshavare, elever, pedagoger, HR, löneavdelning, ekonom och myndighetspersoner via telefon eller besök.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både varierande och utvecklande. Du sköter ditt ansvarsområde inom skolans administration både självständigt och tillsammans med din administratörskollega.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du har som lägst en avslutad och godkänd gymnasieexamen men vi ser gärna att du eftergymnasial utbildning inom personaladministration, ekonomi eller motsvarande.

Du har dokumenterat goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Du är en van datoranvändare, strukturerad, flexibel, systematisk och har lätt för att hantera olika administrativa system. Har du arbetat med betygshantering och systemen Edlevo, Visma och Hypergene så är det meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen som administratör är du serviceinriktad, strukturerad, självgående och har god samarbetsförmåga. För att trivas med uppdraget behöver du vara flexibel, lösningsfokuserad samt ha en god förmåga att prioritera. Du uppskattar även att arbeta med flera uppgifter samtidigt av varierande karaktär, både kvalificerade och enkla.

Som administratör är du vårt ansikte utåt därför kommer vi lägga stor vikt vid din kommunikativa förmåga och vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är meriterande.

Intervjuer kommer ske löpande.

ÖVRIGT
Tjänstens omfattning är 80%.

Vi tillämpar provanställning.

Intervjuer kommer ske löpande.

På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Administratör till NKT i Alingsås sökes!

Om företaget NKT grundades år 1981 under den andra industriella revolutionen och bröt ny mark i den nordiska kabelindustrin. Genom deras kompetens inom energitransport och kostnadseffektiva produktionsanläggnigna av senaste tekniska standard har de som mål att ge mer kraft åt livet genom att bidra till att möta det växande behovet av energi. NKT har varit en tillförlitlig partner som skapat viktiga länkar för kraftförsörjning över hela världen – från blink... Visa mer
Om företaget
NKT grundades år 1981 under den andra industriella revolutionen och bröt ny mark i den nordiska kabelindustrin. Genom deras kompetens inom energitransport och kostnadseffektiva produktionsanläggnigna av senaste tekniska standard har de som mål att ge mer kraft åt livet genom att bidra till att möta det växande behovet av energi. NKT har varit en tillförlitlig partner som skapat viktiga länkar för kraftförsörjning över hela världen – från blinkandet av de första glödlamporna till projekt med högspänning i megawatt genererad av förnybar energi. Detta tillsammans med många världsinnovationer har gjort företaget till en välrenommerad leverantör världen över.

NKT är global leverantör med produktionsanläggningar i Europa, vilket gör att de kan designa, tillverka och marknadsföra högkvalitativa produkter och tänja på gränserna för den tekniska utvecklingen inom branschen. Produktionsanläggningarna är bland världens mest moderna, flexibla och kostnadseffektiva och de investerar kontinuerligt för att uppfylla högsta tekniska standarder.

Dina arbetsuppgifter
Till NKT i Alingsås söker vi nu en administratör! I rollen kommer du supporta Produktionschefen i Köln i Tyskland med administrativa uppgifter kring inköp, fakturering och orderhantering.

Arbetsuppgifterna innefattar:
- Kontrollera anfordrans rimlighet och korrekthet
- Jämföra orderdata med förfrågan och orderbekräftelsen
- Jämföra erbjudanden och skapa beställningar med hänsyn till policyn
- Avslutande av försäljningskontrakt inom den angivna ramen
- Uppföljning av deadlines och orderdatum, samt avvikelsehantering
- Inköpsbehandling av råmaterial
- Val av leverantörer, vid behov i samarbete med strategiska inköparen
- Klarläggande av leverans- och betalningsvillkor
- Kontroll av leverantörsfakturor mot kontrakt- och orderdokument
- Kontakt med leverantörer
- Skapa och underhålla material i affärssystem (CGN, SAP, NPS)
Omfattningen av tjänsten är flexibel och kan variera från 50-100%, då det är möjligt att även stötta kontoret i Alingsås med liknande administrativa uppgifter.

Din profil
För att passa i rollen behöver du vara ordningsam, strukturerad och tycka om detaljer. Vi tror att du är en positiv och kommutativ person som tycker om kombinationen av administration och service. Du behöver vara ansvarstagande och ha en god förmåga att planera ditt eget arbete.

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Vana av att arbeta i affärssystem, gärna SAP
- Kunskaper i Officepaketet
- Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Kunskaper i tyska (meriterande, ej krav)

Låter detta som ett jobb som passar dig? Då ser jag fram emot din ansökan!
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Murro på telnr: 0702420766 eller mejl: [email protected]. Uppdraget är en inhyrning som omfattar ca. 1 år där du kommer bli anställd av söder & Co. Ansökningar kommer tas emot löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Ansökningar tas emot under semestertiden och urval och intervjuer sker först under v.33. Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.soderco.se med hänvisning till GDPR-riktlinjer.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Administrativ assistent

Arbetsbeskrivning Nu söker vi på Ringup Alingsås en Administratör-Assistent. Det kommer bli ditt jobb att sköta det dagliga administrativa på företaget. Det kan handla om att hjälpa medarbetare med beställningar, fakturahantering, bokning av möten och liknande uppgifter som dyker upp. I rollen ingår mycket kontakt med säljare och partners som behövs för att lösa diverse uppgifter, samt även med management. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team med ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Ringup Alingsås en Administratör-Assistent. Det kommer bli ditt jobb att sköta det dagliga administrativa på företaget. Det kan handla om att hjälpa medarbetare med beställningar, fakturahantering, bokning av möten och liknande uppgifter som dyker upp.
I rollen ingår mycket kontakt med säljare och partners som behövs för att lösa diverse uppgifter, samt även med management. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team med ett högt tempo.
egenskaper som passar in på dig.
Lösningsorienterad
Driven
Initiativtagande
Tänker utanför boxen
Lagspelare

Krav: Körkort B
Meriterande: Tidigare erfarenhet inom B2B önskas. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet.
Då vi löpande hanterar ansökningar som kommer in så ser vi fram emot just din ansökan snarast möjligt.
Passar detta in på dig? Då är du förmodligen det vi söker. Visa mindre

Projektassistenter sökes för uppdrag i Alingsås

Ansök    Maj 9    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du en självgående, lösningsfokuserad och flexibel person som drivs av att få jobba med datorer, enklare administration och människor. Då kan denna tjänst som Projektassistent passa dig då du stöttar upp verksamheten under 2 projektperioder fördelat i juni samt under augusti/september. Du utgår från Alingsås och kommer att vara ute hos våra kunder i Alingsåsområdet, körkort och körvana krävs för denna tjänst. Arbetsuppgifter, om tjänsten Du kommer att ... Visa mer
Är du en självgående, lösningsfokuserad och flexibel person som drivs av att få jobba med datorer, enklare administration och människor. Då kan denna tjänst som Projektassistent passa dig då du stöttar upp verksamheten under 2 projektperioder fördelat i juni samt under augusti/september. Du utgår från Alingsås och kommer att vara ute hos våra kunder i Alingsåsområdet, körkort och körvana krävs för denna tjänst.

Arbetsuppgifter, om tjänsten
Du kommer att arbeta som konsult hos en kund i Alingsåsområdet och stötta ett projekt under 2 perioder. Dina arbetsuppgifter innebär att du åker ut till olika kunder och hämtar/lämnar datorer, skrivare mm.
Du kommer även att återställa inhämtad utrustning och utföra enklare konfigurering samt vid behov hjälpa till vid uppstart av nya datorer hos kunderna. Även andra arbetsuppgifter kan tillkomma utifrån dagens prioriteringar och behov.

Vem är du?
Till rollen som projektassistent söker vi framför allt dig som är en social, driven och positiv person som har ett stort teknikintresse och är van att arbeta med datorer. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående, serviceminded och flexibel i din yrkesroll.

Du är van datoranvändare, har gärna utfört konfigurering tidigare och är lättlärd när det gäller att komma in i nya datasystem. Du pratar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vidare är det starkt meriterande om du kan arbeta båda perioderna som är 7/6-30/6 samt 7/8-29/9.

Körkort är ett krav, samt att du skall ha god körvana.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir heltidsanställd av Manpower och uthyrd till vår kund i Alingsås, eventuell kortare ledighet på någon/några enstaka dagar kan vara OK, beroende på hur den passar in i verksamheten. Du arbetar 0800-17:00 måndag till fredag.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Idoffsson på [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

ADMINISTRATÖR

Om Alingsås pastorat Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!”  Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och har totalt 93 medarbetare.  Alingsås är en av Västsveriges mest expansiva kommu... Visa mer
Om Alingsås pastorat
Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!” 
Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar.

Vi är ett av Skara stifts största pastorat och har totalt 93 medarbetare. 
Alingsås är en av Västsveriges mest expansiva kommuner med för närvarande ca 42 000 invånare totalt och ca 27 000 i centralorten. Staden erbjuder goda pendlingsmöjligheter från Göteborg, Skövde mm.Till Alingsås pastorat, Svenska kyrkan, söker vi en
ADMINISTRATÖR, 100 %                                                                               
Församlingsexpeditionen och Kyrkogårdsexpeditionen i Alingsås söker en ”klippa”.
Det här är en central roll med intern såväl som extern service och information inom församlingsverksamhet och kyrkogårdsförvaltning. Du ansvarar för kyrkobokföring och bokning av kyrkliga handlingar och kommer att ha övergripande ansvar för administrationen på församlingsexpeditionen. Du trivs i ett sammanhang med många kontaktytor och med att ge service. 

I övrigt ingår alla förekommande arbetsuppgifter på expeditionen, t ex ansvar för telefonväxel, posthantering, diarieföring, fakturabehandling, avtalshantering, arkivering, daglig service till församlingen och administration för vår kyrkogårdsexpedition samt viss avlastning gällande varierande utredningsarbete för kyrkogårdschefen.

Du är en van administratör som vill och kan ta ansvar för att utveckla administrativa rutiner och du har en mycket god IT-vana samt lätt att lära dig nya system. För tjänsten krävs ett stort mått av självgående och engagemang.

Du kommer att ingå i Alingsås pastorats kansli med totalt nio personer anställda. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar. 

Meriterande är erfarenhet av liknande arbete inom Svenska kyrkan.

Arbetsplatsen är belägen i centrala Alingsås med station för tåg och bussar bara ett par minuters promenad bort.

Tjänsten är på heltid och tills vidare. Tillträde önskas snarast.

För mer information kontaktar du Carina Håkansson, tel. 0322-66 61 75

Sista ansökningsdag är den 9 juni 2023 men urval och intervjuer kommer att göras löpande. 
Så är du intresserad – vänta inte utan skicka in din ansökan idag!

Facklig företrädare för Vision: Björn Carlstedt, tel. tel. 0511-28530, e-post [email protected] Visa mindre

Rusta och Matcha

Ansök    Okt 20    Idowork AB    Administrativ assistent
Idowork AB arbetar idag med rekrytering och bemanningstjänster där vi växer så att det knakar och vi befinner sig i en spännande fas med tillväxt på flera områden. Vi söker nu en samarbetspartner till vår nästa satsning till Arbetsförmedlingens insats Rusta och matcha. Kanske arbetar du redan idag i det uppdraget eller har arbetat i Stöd och Matchning, STOM. Du är nu redo för nya utmaningar och nästa steg i karriären mot nya mål tillsammans med oss. Då vi ... Visa mer
Idowork AB arbetar idag med rekrytering och bemanningstjänster där vi växer så att det knakar och vi befinner sig i en spännande fas med tillväxt på flera områden.
Vi söker nu en samarbetspartner till vår nästa satsning till Arbetsförmedlingens insats Rusta och matcha.
Kanske arbetar du redan idag i det uppdraget eller har arbetat i Stöd och Matchning, STOM. Du är nu redo för nya utmaningar och nästa steg i karriären mot nya mål tillsammans med oss. Då vi är en ny utförare av tjänsten så kommer du även att vara delaktig i uppbyggnaden av verksamheten, utveckla och anpassa den.
Vi söker därför dig som har erfarenhet av att ansvara för uppdrag med syfte att stödja personer mot arbete eller studier.
OBS! Krav är att Du ska ha referensuppdrag i bagaget och arbetat med uppdrag från Arbetsförmedlingens uppdrag innan som till exempel Rusta och Matcha, Stöd och Matchning (STOM) eller Introduktion till arbete, INAB/ITA

Om Idowork AB

Idowork AB startade i Mars 2021 med 4 medarbetare och idag är vi ca 70 medarbetare.
Vår affärsidé bygger på flexibilitet samt närhet till våra kunder och medarbetare. Vi är idag ett bemanningsföretag med inriktning på lager och logistik, där vi idag hyr ut medarbetare till företag runt om i Västra Götaland. I en sektor som följer marknadens efterfrågan finns det utmaningar när bolag växer eller står inför en tillfällig behovs våg av personal.
Det som har gjort oss stora så snabbt är att vi har närhet till våra kunder och medarbetare, vilket gör att vi kan hjälpa till med väldigt kort varsel vid sjukdom eller toppar i verksamheten
Våra kunder värdesätter främst vår flexibilitet och kvalitet!

Du ska ha haft ett huvudansvar i din tidigare befattning.
Det uppdrag som du varit varit ansvarig för ska ha:

• Varit pågående under minst 6 månader och får inte vara äldre än 3 år.
• Det ska även ha innefattat mins 25 deltagare under minst 3 månader.
• Insatsen ska ha bedrivits om minst 50% av deltagarens arbetsutbud. Visa mindre

Socialadministratör

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! På vård- och omso... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

På vård- och omsorgsförvaltningen är vi idag cirka 1400 medarbetare som med vår samlade kunskap och yrkesvana ger alingsåsarna omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. Vi möter våra brukare, anhöriga och kollegor med öppenhet, engagemang och respekt och tillsammans arbetar vi för att skapa en god arbetsplats för alla.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha en viktig roll där du medverkar till ett bra liv för våra invånare? Har du ansvarskänsla och människors individuella behov i fokus? Då har du chansen här då vi inför en roll som socialadministratör.

Biståndshandläggningen i Alingsås är organiserade inom Vård- och omsorgsförvaltningens myndighetsavdelning. På enheten finns förutom biståndshandläggare som utreder ansökningar enligt SoL även handläggare för bostadsanpassning och färdtjänst. Här kommer vi nu att utöka enheten med en socialadministratör.

Som socialadministratör kommer du vara en spindel i nätet. Du kommer bland annat ha ansvar för en servicetelefon, samordning av enhetens bokningar och administration i verksamhetssystemet Magna Cura i syfte att avlasta handläggarna och öka servicen för våra brukare. Målgruppen är personer med funktionshinder i alla åldrar men majoriteten är personer över 65 år. Rollen innebär både självständigt arbete och arbete i team och ställer krav på helhetssyn med brukaren i fokus. Vi står inför en spännande utveckling där vi bland annat ska arbeta med att öka tryggheten för våra brukare.

Vårt kontor är centralt beläget vid Lilla Torget. Här finner du engagerade och kompetenta kollegor. Du erbjuds en strukturerad introduktion för att du ska bli trygg i din yrkesroll. Då rollen är ny finns det förutsättningar att vara med och utveckla innehållet i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med slutförd utbildning som socialadministratör eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Då både kommunikation och dokumentation är viktiga delar av arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du behöver ha datavana och tidigare erfarenhet av arbete med vår målgrupp.

Vi ser gärna att du är en person som:
• kan se helheten och vad som kan bidra till utveckling inom vårt uppdrag.
• trivs med att arbeta både självständigt och i samverkan med andra.
• drivs av att ge god service både internt och externt
• har erfarenhet av administration och av att möta vår målgrupp.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om dina förmåner som medarbetare hos oss.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Kundresurser till myndighet i Alingsås

Om uppdraget Vi söker nu efter flera kundresurser till vår kund, en myndighet i Alingsås. Konsultuppdraget är på heltid och arbetstiderna är 8-16.30 Dina arbetsuppgifter För att trivas i rollen som kundresurs ser vi att du är en positiv, serviceinriktad och relationskapande person. I rollen som kundresurs ingår följande arbetsuppgifter: - Matchning genom att ackvirera lämpliga platser - Coachning genom att vara ett stöd åt både arbetsgivare och arbet... Visa mer
Om uppdraget

Vi söker nu efter flera kundresurser till vår kund, en myndighet i Alingsås. Konsultuppdraget är på heltid och arbetstiderna är 8-16.30

Dina arbetsuppgifter

För att trivas i rollen som kundresurs ser vi att du är en positiv, serviceinriktad och relationskapande person.

I rollen som kundresurs ingår följande arbetsuppgifter:

- Matchning genom att ackvirera lämpliga platser

- Coachning genom att vara ett stöd åt både arbetsgivare och arbetssökande
- Dokumentation och administration
- Kontakt med arbetsgivare. Riktad ackvirering arbete/arbetsträning utifrån arbetssökandes behov
- Kontakta arbetssökande för uppdatering status och vid behov boka uppföljande planeringssamtal
- Informera arbetssökande och arbetsgivare om olika digitala tjänster, insatser och program
- Informera och motivera arbetssökande att söka till utbildning (AUB, reguljär utbildning och folkhögskola)
- Information inför start om aktivitetsrapportering, aktivitetsstöd
- Information vid uppföljning inför eventuell förlängning
- Kontakta arbetsgivare och arbetssökande för IA-order som saknar kandidat
Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning

- Minst två års arbetslivserfarenhet på minst 50 % i Sverige
- God generell datavana
- Förmåga att jobba självständigt
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
- B-körkort


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Alice Karlsson, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Administratör sökes

Är du en erfaren administratör med vana av orderregistrering som älskar att arbeta i en relationsskapande roll? Drivs du av att hjälpa människor och att ha stort eget ansvar? Då kan du vara rätt person till vår kund som nu söker en administratör med en kundsupportroll. Om vår kund Kunden producerar och säljer industriarbetsplatser i huvudsak inom produktion, verkstad och lager/logistik. I sitt sortiment har de definierat ett antal vanliga problem på indus... Visa mer
Är du en erfaren administratör med vana av orderregistrering som älskar att arbeta i en relationsskapande roll? Drivs du av att hjälpa människor och att ha stort eget ansvar? Då kan du vara rätt person till vår kund som nu söker en administratör med en kundsupportroll.

Om vår kund
Kunden producerar och säljer industriarbetsplatser i huvudsak inom produktion, verkstad och lager/logistik. I sitt sortiment har de definierat ett antal vanliga problem på industriarbetsplatsen. Utifrån detta tar de fram en heltäckande arbetsplatslösning som optimerar arbetsplatsen.

Dina arbetsuppgifter
Det är varierande arbetsuppgifter men består huvudsakligen av:
- Orderregistrering
- Hantera reklamationer och returer
- Svara på orderfrågor, interna såväl som externa, rörande bland annat leveranser
- Hantering och justering av felplock
- Stöttning med administrativa uppgifter
- Utföra kontroller och justeringar av data i olika affärssystem
- Uppföljning av administrativa rutiner och dokumentationDin profil
För den här tjänsten ser vi att du har god serviceförmåga och gärna erfarenhet av orderläggning eller support sedan tidigare. Du är bekväm med att bygga nya relationer och vårda befintliga.
Du är målmedveten med en stark energisk sida som vill arbeta strukturerat i alla aspekter.
Vi ser det som en självklarhet att du trivs att arbeta med och omkring människor och är därför flexibel och prestigelös i din roll. Vidare är du en naturligt social och nyfiken person som älskar att lära dig saker och har ett växande IT-intresse. Då tjänsten till stor del innebär stöttning och service ser vi att du är professionell i din yrkesroll och förstår vikten av att se helheten och att arbeta proaktivt. Meriterande är om du har en akademisk utbildning relevant för tjänsten eller har arbetat med liknande uppgifter tidigare.

Krav:
- Engelska i tal och skrift
- Gymnasieutbildning
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem


Vill du bli en spelare i vårt engagerade lag?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Madeleine på [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt kollektivavtal
Ort: Alingsås


Sökord
administration, administratör, affärssystem, säljsupport

Uppdrags-ID
5981 Visa mindre

ADMINISTRATÖR församlingsverksamheten

Om Alingsås pastorat Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!”  Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare. ... Visa mer
Om Alingsås pastorat

Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!” 

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar.

Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.

Alingsås är en av Västsveriges mest expansiva kommuner med för närvarande ca 42 000 invånare totalt och ca 27 000 i centralorten. Staden erbjuder goda pendlingsmöjligheter från Göteborg, Skövde mm.

Vi söker en

ADMINISTRATÖR, 100 %

till vår församlingsverksamhet

Tycker du om att vara ”spindeln i nätet”?

Det här är en central roll med intern såväl som extern service och information inom församlingsverksamheten. Du ansvarar för kyrkobokföring och bokning av kyrkliga handlingar och kommer att ha övergripande ansvar för administrationen på församlingsexpeditionen. Du trivs i ett sammanhang med många kontaktytor och med att ge service. I övrigt alla förekommande arbetsuppgifter på expeditionen, tex ansvar för telefonväxel, posthantering, diarieföring, fakturabehandling, avtalshantering, arkivering, daglig service till församlingen och mycket mer.

Vi söker dig som är en van administratör som vill och kan ta ansvar för att utveckla administrativa rutiner tillsammans med nuvarande befattningshavare som kommer att gå i pension. Det krävs ett stort mått av självgående och engagemang för den här tjänsten. Du kommer att ingå i Alingsås pastorats kansli med totalt nio personer anställda. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Har du erfarenhet av liknande arbete i Svenska kyrkan är det ett plus.

Arbetsplatsen är belägen i centrala Alingsås med station för tåg och bussar ett par minuters promenad bort.

Tjänsten som är på heltid är ett vikariat om ca 1 år. Tillträde önskas snarast.

För mer information kontaktar du Carina Håkansson, tel. 0322-66 61 75

Sista ansökningsdag är den 30 september 2022 men urval och intervjuer kommer att göras löpande. Så är du intresserad – vänta inte utan skicka in din ansökan idag!

Facklig företrädare för Vision: Björn Carlstedt, tel. tel. 0511-28530, e-post [email protected] Visa mindre

Koordinator 30-50%

Vi söker en Koordinator till Alingsås Djursjukhus med tillhörande kliniker. I koncernen ingår förutom Alingsås Djursjukhus: Skövde Djurklinik, Skara Djursjukhus/Smådjur, Vara Veterinärstation och Smådjurskliniken i Lerum. Arbetsbeskrivning: Huvudsaklig uppgift är att lägga schema för Alingsås Djursjukhus, ta emot sjukanmälningar och styra om personal vid frånvaro. Arbetet utförs i huvudsak tidig morgon och förmiddag. Vi söker dig som är ansvarfull, noggran... Visa mer
Vi söker en Koordinator till Alingsås Djursjukhus med tillhörande kliniker.
I koncernen ingår förutom Alingsås Djursjukhus: Skövde Djurklinik, Skara Djursjukhus/Smådjur, Vara Veterinärstation och Smådjurskliniken i Lerum.
Arbetsbeskrivning:
Huvudsaklig uppgift är att lägga schema för Alingsås Djursjukhus, ta emot sjukanmälningar och styra om personal vid frånvaro.
Arbetet utförs i huvudsak tidig morgon och förmiddag.
Vi söker dig som är ansvarfull, noggrann, strukturerad och prestigelös.
I koncernen är vi ca 75 anställda och vår idé är att ge kvalificerad djursjukvård och personlig service på moderna och välutrustade djursjukhus och kliniker. I Alingsås har vi jour dygnet runt och bemannad stationärvårdavdelning.
Välkommen med din ansökan till:
[email protected]
Sista ansökningsdag: 22-03-14
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Visa mindre

Projektadministratör till Storköksinnovationer!

Storköksinnovationer är ett välmående, tryggt företag som grundades 2005. De är verksamma i Västsverige och söker nu en handlingskraftig, prestigelös person som är redo för att under förtroende ta stort ansvar och träda in i rollen som deras nya projektadministratör. Låter detta som du? Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Företaget är ett mindre familjärt bolag där det är högt i tak, arbetsmiljön influeras mycket av detta inslag. Verksamheten rikt... Visa mer
Storköksinnovationer är ett välmående, tryggt företag som grundades 2005. De är verksamma i Västsverige och söker nu en handlingskraftig, prestigelös person som är redo för att under förtroende ta stort ansvar och träda in i rollen som deras nya projektadministratör. Låter detta som du? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Företaget är ett mindre familjärt bolag där det är högt i tak, arbetsmiljön influeras mycket av detta inslag. Verksamheten riktar sig mot både privat och offentlig kund vilket innebär att i daglig verksamhet bemöta kunder från exempelvis skolor, restauranger och hotell. Arbetsmiljön är personlig och det finns en varm jargong mellan de anställda. I rollen som projektadministratör kommer man ofta naturligt i kontakt med alla inom bolaget under processens gång, vilket ger goda förutsättningar för att skapa ett gott samarbete internt. I tjänsten finns även viss flexibilitet i arbetstider för att vidare förenkla för de anställda och ge möjlighet för balans mellan privatliv och arbete.

Som projektadministratör driver du administrationen i det viktiga led i processen som ligger mellan försäljning och leverans till kund. Denna del av processen kan pågå inom tidsram 1.5 vecka, men också upp till dryga året. Essentiellt för denna roll är i och med detta att hugga i när det finns behov. Affären kräver ofta snabba beslut och att man kan arbeta proaktivt i ett högt tempo.

ARBETSUPPGIFTER
Inom företaget kommer projektadministratören vara en person som koordinerar och hjälper med den administrativa delen i ett projekt, vilket innebär att koordinera projekt och se till att alla uppgifter utförs och levereras korrekt. Samt att passande åtgärd tas när något behöver justeras.

Arbetsuppgifter är exempelvis:


* Registrera order i system - från färdig offert
* Ha stark kommunikation med säljare
* Kontroll av order & bevaka leverans
* Skicka orderbekännande till kund
* Utföra beställningar för kund
* Administrera projekt


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande roll
- Har stor kunskap inom svenska språket i tal och skrift
- Har förmåga att förhålla dig till ett ekonomiskt perspektiv
- Har ambition och intresse i att utvecklas i rollen långsiktigt

Det är vidare meriterande om du:


* Har vana att arbeta inom affärssystem
* Har tidigare erfarenhet från säljroll
* Är flytande i engelska i tal och skrift


Under intervju kommer vi att utgå från kompetenserna:


* Orädd
* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Affärsmässighet


Övrig information


* Omgående
* Heltid
* Alingsås


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Företaget tillhandahåller kompletta storkök efter kunders önskemål och har erfarenhet och expertis efter många år i branschen. De är med hela vägen från idé till leverans och igångkörning av storkök. Storköksinnovationer levererar produkter och tjänster inom området storkök till såväl privata som offentliga kunder. De levererar till restauranger, hotell, sjukhus, äldreboende och skolor, helt enkelt till alla som behöver utrustning för att kunna hantera större mängder livsmedel! De är Excellence Partner till Elextrolux, vilket innebär att de arbetar tillsammans i ett nära samarbete.

Läs mer om företaget här! Visa mindre

Administratör till Iver i Alingsås

Ansök    Mar 29    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Brinner du för administration? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi en administratör till Iver i Alingsås. Du kommer att hjälpa till att avlasta HR avdelningen. I arbetsuppgifterna ingår administration av onboardin och offboarding, anställnignsavtal, utbildningsadministration, kreditupplysningar, förändringsadministration och lite annat.  Arbetstiden är förlagd dagtid. Start omgående och uppdragslängden är 2 månader med goda möjlig... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för administration? Då har vi tjänsten för dig!


Nu söker vi en administratör till Iver i Alingsås. Du kommer att hjälpa till att avlasta HR avdelningen. I arbetsuppgifterna ingår administration av onboardin och offboarding, anställnignsavtal, utbildningsadministration, kreditupplysningar, förändringsadministration och lite annat. 


Arbetstiden är förlagd dagtid. Start omgående och uppdragslängden är 2 månader med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara stationerad på Ivers kontor i Alingsås.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:


Admin av onboarding och offboarding
Anställningsavtal
Utbildningsadministration
Förändringsadministration
Kreditupplysningar
Löpande annan admin
Ev avslutsintervjuer 


Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behöver du:


Ha erfarenhet av administration
Ha goda kunskaper i system
Vara driven och positiv
Vara engagerad
Ha ett intresse för HR


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2022-04-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Dejan Livancic, [email protected]Om företaget
Vi hjälper dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vårt löfte till dig är enkelt: Vi lovar att alltid finnas ”Beside you”, ”Behind you” och ”Before you”. Visa mindre

Verksamhetsassistent till AnOpIva

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Verksamhetsområde Anestesi operation och intensivvård ansvarar för dygnetruntvård vid Ope... Visa mer
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Verksamhetsområde Anestesi operation och intensivvård ansvarar för dygnetruntvård vid Operations- och intensivvårdsavdelningarna på Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus samt den dagkirurgiska verksamheten på Angereds Närsjukhus och Frölunda specialistsjukhus.

Verksamhetsledningen består av ett 15-tal chefer samt verksamhetsutvecklare, HR-specialist och Ekonomistöd. Tillsammans är vi ca: 400 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Som verksamhetsassistent ingår du i verksamhetens ledningsgrupp. Du handlägger ärenden självständigt och du arbetar och planerar de administrativa uppgifterna inom verksamheten. Du stöttar och bistår verksamhetschefen i det dagliga arbetet genom att arbeta proaktivt och ligga steget före i det administrativa arbetet. 

Din roll

Våra medarbetare inom AnOpIva kännetecknas av hög medicinsk kompetens och vi ansvarar för centrala verksamheter inom förvaltningen. Du ingår som en viktig del i vår verksamhetsledning och bidrar till att vi kan bibehålla och utveckla vår roll. Du kommer, utöver att utgöra verksamhetschefens administrativa stöd, att arbeta med support i olika riktningar och till olika chef- och medarbetargrupper beroende på aktuellt behov. Du förväntas bidra till att vi kan fortsätta utveckla samverkan mellan olika verksamhetsområden inom Sjukhusen i väster men också på regional nivå.

Arbetsuppgifter

Arbetet som verksamhetsassistent är ett omväxlande arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med, och vara ett administrativt stöd, åt såväl verksamhetschefen som övriga i verksamhetens ledningsgrupp. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- att självständigt handlägga ärenden på uppdrag av verksamhetschefen
- att vara sekreterare i ledningsgrupp, lokal MBL- och Skyddskommitté och andra möten inom verksamhetsområdet
- att bistå verksamhetschefen med underlag för utredningar, rapporter och statistik samt presentationsmaterial, fakturahantering och personaladministration
- att vara verksamhetsområdets arkivredogörare där hantering av diariet och svara på frågor kring dokumenthantering
- att ansvara för verksamhetsområdets arbete med styrande och stödjande dokument
- att fortsätta bygga upp och uppdatera verksamhetens intranät
- att bistå verksamhetsutvecklare och övriga ledningsgruppen med administrativa uppgifter

Du kommer också att få särskilda ansvarsområden kopplade till just din specifika kompetens och profil. Verksamhetschefen är din närmaste chef och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete, gärna från offentlig verksamhet. Du är van datoranvändare med erfarenhet av olika system och applikationer som tex personaladministrativa systemet Heroma och fakturasystemet Raindance/Marknadsplatsen, gärna även diariesystemet Public 360 och SharePoint och har grundläggande kunskaper om allmänna handlingar.

För att passa i rollen tror vi att du har förmåga att se helheten och är van att arbeta självständigt. Du är strukturerad och har god organisatorisk förmåga samt arbetar serviceinriktat. Du kan planera i förväg samtidigt som du kan tänka om och hitta andra lösningar när det behövs. Du har självklart god IT-vana och trivs med att arbeta framåtriktat i ett högt tempo. Det är viktigt att du trivs med att ha många kontakter och kan ge ett gott bemötande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, där förändringsbenägenhet, god kommunikation, samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga inslag.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Verksamhetsassistent till AnOpIva

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Verksamhetsområde Anestesi operation och intensivvård ansvarar för dygnetruntvård vid Ope... Visa mer
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Verksamhetsområde Anestesi operation och intensivvård ansvarar för dygnetruntvård vid Operations- och intensivvårdsavdelningarna på Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus samt den dagkirurgiska verksamheten på Angereds Närsjukhus och Frölunda specialistsjukhus.

Verksamhetsledningen består av ett 15-tal chefer samt verksamhetsutvecklare, HR-specialist och Ekonomistöd. Tillsammans är vi ca: 400 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Som verksamhetsassistent ingår du i verksamhetens ledningsgrupp. Du handlägger ärenden självständigt och du arbetar och planerar de administrativa uppgifterna inom verksamheten. Du stöttar och bistår verksamhetschefen i det dagliga arbetet genom att arbeta proaktivt och ligga steget före i det administrativa arbetet.

Din roll
Våra medarbetare inom AnOpIva kännetecknas av hög medicinsk kompetens och vi ansvarar för centrala verksamheter inom förvaltningen. Du ingår som en viktig del i vår verksamhetsledning och bidrar till att vi kan bibehålla och utveckla vår roll. Du kommer, utöver att utgöra verksamhetschefens administrativa stöd, att arbeta med support i olika riktningar och till olika chef- och medarbetargrupper beroende på aktuellt behov. Du förväntas bidra till att vi kan fortsätta utveckla samverkan mellan olika verksamhetsområden inom Sjukhusen i väster men också på regional nivå.

Arbetsuppgifter
Arbetet som verksamhetsassistent är ett omväxlande arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med, och vara ett administrativt stöd, åt såväl verksamhetschefen som övriga i verksamhetens ledningsgrupp. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- att självständigt handlägga ärenden på uppdrag av verksamhetschefen
- att vara sekreterare i ledningsgrupp, lokal MBL- och Skyddskommitté och andra möten inom verksamhetsområdet
- att bistå verksamhetschefen med underlag för utredningar, rapporter och statistik samt presentationsmaterial, fakturahantering och personaladministration
- att vara verksamhetsområdets arkivredogörare där hantering av diariet och svara på frågor kring dokumenthantering
- att ansvara för verksamhetsområdets arbete med styrande och stödjande dokument
- att fortsätta bygga upp och uppdatera verksamhetens intranät
- att bistå verksamhetsutvecklare och övriga ledningsgruppen med administrativa uppgifter

Du kommer också att få särskilda ansvarsområden kopplade till just din specifika kompetens och profil. Verksamhetschefen är din närmaste chef och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete, gärna från offentlig verksamhet. Du är van datoranvändare med erfarenhet av olika system och applikationer som tex personaladministrativa systemet Heroma och fakturasystemet Raindance/Marknadsplatsen, gärna även diariesystemet Public 360 och SharePoint och har grundläggande kunskaper om allmänna handlingar.

För att passa i rollen tror vi att du har förmåga att se helheten och är van att arbeta självständigt. Du är strukturerad och har god organisatorisk förmåga samt arbetar serviceinriktat. Du kan planera i förväg samtidigt som du kan tänka om och hitta andra lösningar när det behövs. Du har självklart god IT-vana och trivs med att arbeta framåtriktat i ett högt tempo. Det är viktigt att du trivs med att ha många kontakter och kan ge ett gott bemötande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, där förändringsbenägenhet, god kommunikation, samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga inslag.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratörer sökes omgående till Alingsås!

Ansök    Dec 6    Manpower AB    Administrativ assistent
Manpower söker nu ett flertal administratörer, gärna med ekonomi- eller inköpserfarenhet. Du blir heltidsanställd av Manpower och uthyrd som konsult till kunden som ligger i centrala Alingsås. Man startar omgående eller enligt överenskommelse, uppdraget pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetsbeskrivning: Som administratör kommer du att stötta ett team som arbetar i en central funktion och som ansvarar för hela bolagets avtals- och tjäns... Visa mer
Manpower söker nu ett flertal administratörer, gärna med ekonomi- eller inköpserfarenhet.
Du blir heltidsanställd av Manpower och uthyrd som konsult till kunden som ligger i centrala Alingsås.
Man startar omgående eller enligt överenskommelse, uppdraget pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:
Som administratör kommer du att stötta ett team som arbetar i en central funktion och som ansvarar för hela bolagets avtals- och tjänstefakturering samt en stor del av inköpsprocessen.
Som konsult kommer du att få hjälpa till med att avlasta gruppen med diverse olika arbetsuppgifter såsom fakturering av tjänster, vidarefakturering av olika typer av inköpsorders samt hantera de löpande administrativa arbetsuppgifterna. Det är höga transaktionsvolymer och bitvis ojämn belastning över månaden med toppar runt månadsskiftet.

Rollen innebär även att du har mycket dialog med interna och externa kontaktytor vilket ställer höga krav på din kommunikationsförmåga, dialogen är mestadels via mail men även via telefon.

Vem är du?
Tjänsten innebär att du skall ha en mycket god serviceförmåga, såväl mot interna som externa kontaktytor och bemöter alla med en hög servicegrad och professionalism.
Viktiga egenskaper för tjänsten är att du är strukturerad, noggrann, självgående samt har en positiv och hjälpsam personlighet. Vidare gillar du ett högt arbetstempo, är duktig på att sköta de löpande administrativa arbetsuppgifterna.
Du har även en grundläggande teknisk förståelse och har lätt för att komma in i nya affärssystem.

Du behöver ingen ekonomiutbildning, däremot är det nödvändigt att du har praktisk erfarenhet från ekonomiarbete och gärna då inom vidarefakturering eller att du tidigare har arbetat med inköpsadministration. Det är viktigt att man har förmågan att se samband mellan kostnader och intäkter.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir heltidsanställd av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Alingsås. Du arbetar kontorstider och arbetar på plats i Alingsås. Initialt är uppdraget i 6 månader med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse.

Kontaktperson:
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Idoffsson på 033-237043 eller via mail, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2021-12-12

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektadministratör 50% sökes till företag i Alingsås

Ansök    Nov 24    Manpower AB    Administrativ assistent
Just nu söker vi på Manpower en driven projektadministratör till vår kund Protan Entreprenad belägen i Alingsås. Detta är en konsulttjänst på 50% och du arbetar kontorstider måndag till fredag, arbetstiderna är lite flexibla. Uppdraget startar omgående eller enligt överenskommelse och uppdraget pågår i minst 6 månader och fungerar allt bra kan konsulttjänsten resultera i en anställning hos kund. Arbetsuppgifter, om tjänsten Som projektadministratör komm... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower en driven projektadministratör till vår kund Protan Entreprenad belägen i Alingsås. Detta är en konsulttjänst på 50% och du arbetar kontorstider måndag till fredag, arbetstiderna är lite flexibla.
Uppdraget startar omgående eller enligt överenskommelse och uppdraget pågår i minst 6 månader och fungerar allt bra kan konsulttjänsten resultera i en anställning hos kund.

Arbetsuppgifter, om tjänsten
Som projektadministratör kommer du att få ta del av en varierande vardag, där du avlastar avdelningschef samt projektledare med diverse administrativa uppgifter.

Då rollen är bred kommer du att få möjlighet att göra många olika typer av arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med ansvarstagande, drivna och trevliga kollegor - kollegor som kommer att hjälpa dig i starten så att du snabbt blir varm i kläderna.

Som projektadministratör kommer du att arbeta med bland annat:

* ta fram underlag inför fakturering
* beställa arbetskläder och div.material
* KMA-administration
* fakturahantering
* skapa projektrutiner
* bemanningsschema
* hantera lagersaldo

Vem är du?
För att passa i den här rollen har du gärna några års erfarenhet från liknande arbete och vi ser det som meriterande om du en relevant högskoleutbildning. Du har en grundläggande teknisk förståelse och har lätt för att komma in i nya affärssystem.

Tjänsten innebär att du skall ha en mycket god serviceförmåga, såväl mot interna som externa kontaktytor och bemöter alla med en hög servicegrad och professionalism. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är att du är strukturerad, noggrann, självgående samt har en positiv och hjälpsam personlighet. Vidare gillar du ett högt arbetstempo, är duktig på att sköta de löpande administrativa arbetsuppgifterna.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir anställd på 50% av Manpower och uthyrd till Protan Entreprenad som ligger i Alingsås, vi ser att du gärna har bil & körkort då bussförbindelserna är begränsade till företaget. Du arbetar kontorstider enligt överenskommelse, arbetstiderna kan variera lite vecka till vecka.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Idoffsson på [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Supply Chain Coordinator

Join a diverse and global organization developing, manufacturing and delivering market leading power cable accessories ensuring reliable and long-term performance in power cable systems. The Accessories business line operates from production sites in Sweden and Germany with sales in more than 100 countries. NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, man... Visa mer
Join a diverse and global organization developing, manufacturing and delivering market leading power cable accessories ensuring reliable and long-term performance in power cable systems. The Accessories business line operates from production sites in Sweden and Germany with sales in more than 100 countries.

NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.3 billion in 2019. NKT - We connect a greener world.

www.NKT.com

NKT Corporate Movie

Supply chain gruppen söker en Supply Chain Coordinator som under några månader kan stötta våra produktionsplanerare och operativt inköp med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter, så att vi säkerställer att materialet finns på plats i vårt lager då det behövs.

I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att:
• Följa upp icke ordererkända inköpsorder
• Följa upp icke levererade order
• Gå igenom materiallistor för att säkerställa att material är beställt.
• Koordinera materialbehov mellan vår produktionsanläggning och våra olika lager
• Beställa material från vårt externlager

Kommunikativ med erfarenhet av material- eller produktionsplanering
För att passa i rollen tror vi att du har SAP vana, tidigare erfarenhet av material- eller produktionsplanering och att du är noggrann. Du är van att vara spindeln i nätet och att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Eftersom du kommer att ha många olika kontaktytor både internt men även externt med tex leverantörer och andra partners, behöver du kunna hantera flera uppgifter samtidigt samt ha en god kommunikationsförmåga.
Det är också nödvändigt att du obehindrat kan kommunicera på engelska både tal och skrift.
Startdatum är omgående och planerad längd på uddpraget är sex månader.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 22 augusti 2021.
Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.
Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Philip Carlefridh, Manager Supply Chain, [email protected] 076-134 20 80 eller ansvarig rekryterare Ellinor Dahlvid, HR Business Partner, [email protected] 076-644 68 62.
Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.
Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Peter Kjellsson, +46 733 64 21 34
Unionen - Mikael Hammarin, +46 455 759 72
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrativ koordinator

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Vi söker nu en administrativ koordinator Arbetsuppgifter Arbetet som administratör är omv... Visa mer
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.Vi söker nu en administrativ koordinator
Arbetsuppgifter
Arbetet som administratör är omväxlande och stimulerande.

Du kommer att ha ett nära samarbete med och vara direkt underställd verksamhetschef och läkarchef.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- självständigt handlägga ärenden på uppdrag av verksamhetschefen
- skicka ut kallelser till möten samt delta genom att skriva anteckningar och protokoll
- förbereda anställningsunderlag
- koordinera mellan medicinska sekreterare och läkare
- rapportera väntetider samt bistå läkarchef men diverse statistik
- ansvara för uppdateringar på hemsidan
- beställa behörigheter samt ansvara för de praktiska delarna i introduktion för nya läkare
- stötta läkarchef med Heroma, schemaläggning, fakturahantering i Raindance samt proceedo

Program du kommer att arbeta i är bland annat Officepaketet, ELVIS, Melior, Public 360, Heroma, Marknadsplatsen samt Raindance.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har administrativ stor vana, gärna gentemot chef. Som person är du serviceinriktad, proaktiv, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du utför arbetsuppgifterna med hög kvalitet och god struktur. Förmåga att prioritera samt noggrannhet är ord som sammanfattar ditt arbetssätt. Du är trygg i din profession och agerar med integritet. Du trivs med att ha mycket kontakter, är serviceinriktad och har ett gott och respektfullt bemötande. Då vi arbetar i en föränderlig vardag är det viktigt att du som person kan kombinera flexibilitet och struktur.

Lägsta kvalifikation, undersköterska. Annan vårdrelaterad utbildning är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Erfaren administratör inom SAP söks omgående till NKT i Alingsås

NKT i Alingsås söker dig med goda administrativa kunskaper. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP? Då kan det vara precis dig vi söker efter. Välkommen med din ansökan redan idag! Om företaget NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik och tar en ledande roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar lösningar för låg-, mellan- och högspänning som möjliggör hållbar energiöverföring.... Visa mer
NKT i Alingsås söker dig med goda administrativa kunskaper. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP? Då kan det vara precis dig vi söker efter. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik och tar en ledande roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar lösningar för
låg-, mellan- och högspänning som möjliggör hållbar energiöverföring.

Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabeltekniken, från de första glödlamporna till de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och har 3 900 anställda. NKT är noterat på Nasdaq Copenhagen och omsatte 1,3 miljarder euro år 2019.
NKT – we connect a greener world. www.nkt.com.


Dina arbetsuppgifter
En del av verksamheten kommer flyttas upp från Tyskland till Alingsås, detta innebär därför att du kommer vara delaktig i den administrativa delen av processen. Fokus för rollen ligger kring att administrera i SAP där du kommer arbeta med beredning och att uppdatera BOM-listor. Rollen innebär att du kommer hantera och registrera olika typer av information, även arbete i Excel förekommer. Det är också en kommunikativ roll med många olika kontaktytor inom företagets olika avdelningar.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har goda administrativa kunskaper. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av SAP. Vi tror att du har en utbildning eller tidigare erfarenhet som ekonomiassistent eller andra administrativa roller. Ytterligare något vi ser som en fördel är om du tidigare arbetat i Excel.

Rollen kräver att du som person är noggrann, fokuserad och att du vågar ta för dig. Språkliga kunskaper i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt är ett krav. Behovet är omgående och du behöver därför kunna starta inom kort.


Ansökningsförfarande
Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 18 maj 2021. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, [email protected]/

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bevego Alingsås söker administratör inom ekonomiavdelningen

Vi söker en ny administratör som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem? Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet från Luleå i norr till Malmö i Söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett härligt team och bidra till företagets fortsatta framgång. Arbetsuppgifter I rollen som adminis... Visa mer
Vi söker en ny administratör som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem?
Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet från Luleå i norr till Malmö i Söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett härligt team och bidra till företagets fortsatta framgång.
Arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att vara en del av vår ekonomiavdelning och främst arbeta med nedanstående arbetsuppgifter:
Skanning och registrering av inkommande leverantörsfakturor
Registrering av kundkort och tillhörande rabatter
Posthantering, inkommande och utgående fakturor

Dig vi söker
Vi söker dig som är i början på din yrkeskarriär. Du trivs med att arbeta med siffror och att inneha en tjänst som innebär mycket stansning. Meriterande är om du tidigare jobbat på kontor med liknande arbetsuppgifter. Genomförd gymnasieutbildning och baskunskaper i Excel är ett krav.
Du gillar ordning och reda, trivs med ett högt tempo och är prestigelös. Har ett intresse för att arbeta administrativt, framförallt med siffror. Du gillar även att hjälpa andra i organisationen och har ett eget driv.
Övrigt
Tjänsten är på heltid med start i början av september. Vi tillämpar sex månaders provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
Vi kan garantera att du kommer till ett välskött bolag med god lönsamhet som genom förvärv vuxit mycket de senaste åren.
Vi sitter dessutom i fina lokaler i den trevliga fikastaden Alingsås. Du kommer att rapportera till företagets Redovisningschef, men du kommer att ha många kontaktytor runt om i landet.
Eventuella frågor eller funderingar besvaras av redovisningschef Jonas Börjesson via mailadress; [email protected]
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!
Bli en av oss!
Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.
Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare. Visa mindre

Administrativ Assistent till Kommunal Vänerväst med placering i Alingsås

Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns till för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i övrigt. Vi söker nu en administrativ assistent. Vill du vara en viktig kugge i Kommunals utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra administration? Vi söker dig som vill verka som administrativ assistent på Kommunal Vänerväst med placering i Alingsås. Arbetsuppgifter Som assistent i Kommunal... Visa mer
Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns till för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i övrigt. Vi söker nu en administrativ assistent. Vill du vara en viktig kugge i Kommunals utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra administration? Vi söker dig som vill verka som administrativ assistent på Kommunal Vänerväst med placering i Alingsås.


Arbetsuppgifter
Som assistent i Kommunal Vänerväst erbjuder vi dig en varierande roll.
Arbetsområdet omfattar diverse administrativa arbetsuppgifter med fokus på att vara ett stöd för ombudsmännen på avdelningen. Det innefattar bland annat att samordna ombudsmännens planering; bokning och förberedelse av kurser/konferenser, uppföljning, ärende- och fakturahantering, resebokningar, att skriva minnesanteckningar/protokoll samt koordinera och diarieföra ärenden. Du ingår i en arbetsgrupp om ytterligare sju assistenter, en IT-samordnare/assistent och en kommunikatör.


Kunskap och erfarenhet
Vi söker dig som har utbildning med inriktning inom administration eller motsvarande. Arbetet kräver att du har god datorvana. Du har också god planeringsförmåga samt förmåga att samverka med andra. Du bör snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifter respektive nya datorsystem och vara bekväm med många uppdragsgivare. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet av förändringsarbete.


Personliga egenskaper
Du har en problemlösande attityd med viljan till ständig förbättring. Du är serviceinriktad och ser det som din uppgift att tillgodose andras behov, är noggrann, flexibel och strukturerad. Du ser nyttan av att hålla dig till överenskomna arbetssätt och förmår att se hela bilden där du utgör en del. Du har mycket lätt för att samarbeta med andra. Du delar självklart Kommunals värderingar. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.


Förutsättningar för tjänsten
Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse.
Tjänsten är placerad på Kommunal Vänerväst i centrala Alingsås. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund.


Övrigt
Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.


Ansökan
För mer information kring tjänsten, kontakta administrativ chef Ena Imstedt, telefon 010-442 84 90. Facklig företrädare för Handelsanställdas tjänstemannaklubb är Erica Lustigh, telefon 010-442 84 89. Vi arbetar med löpande rekrytering vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan annonsens utgång.
Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 14 mars 2021. Visa mindre

adminpersonal sökes

LCI – Focus on your goal, not the how. Vi söker nu Sveriges bästa admin-ansvarig. Om du inte är en noggrann, stresstålig och har kundnöjdhet som ledstjärna så tänk inte ens på att söka detta jobb. Jobba med dom bästa, väx som människa. Om du har viljan, god datorvana och drivkraften så hjälper vi dig med resten. Men du ska bevisa det. Som ansvarig för admin - drift och leverans krävs en otrolig vilja utav att alltid leverera det bästa till våra kunder och ... Visa mer
LCI – Focus on your goal, not the how.
Vi söker nu Sveriges bästa admin-ansvarig. Om du inte är en noggrann, stresstålig och har kundnöjdhet som ledstjärna så tänk inte ens på att söka detta jobb.
Jobba med dom bästa, väx som människa. Om du har viljan, god datorvana och drivkraften så hjälper vi dig med resten. Men du ska bevisa det.
Som ansvarig för admin - drift och leverans krävs en otrolig vilja utav att alltid leverera det bästa till våra kunder och se till att allting sköts korrekt från början till slut.
Vi har ett otroligt högt tryck på inkommande affärer och ditt ansvar och ditt genuina intresse ligger i att se till allting går friktionsfritt. Samspela med säljarna och dubbelkolla är någonting som ska ligga dig i fatet naturligt.
LCI är ett snabbt växande företag som hjälper våra kunder att effektivisera samt förbättra sin verksamhet. Vi står för långsiktiga relationer med våra kunder och sätter alltid kundens behov först och du ska självklart vara kundens pålitliga tekniska kontaktperson.
Följ upp drifter, driftsäkra och merförsälj ute på drift – Detta är någonting du behöver vara bäst på.


Ta detta på allvar när vi säger det - endast topptalanger kommer att lyckas på denna nivå av verksamhet. Vi har den bästa träningen och den bästa möjligheten för din framtid.
Ansök inte om du inte passar räkningen.
Vi står för din utbildning, ger dig allt material för att just du ska känna att detta är ett företag att växa i och bli den person vi vet att du kan bli. Utbildningar hålls på löpande band samt en special-utbildning i hur du utvecklas som människa för att bli ditt bästa jag.
Med chanser att utvecklas inom företaget och även som människa så söker vi nu dig som är
Lösningsorienterad
Driven
Initiativtagande
Noggrann
God dator-vana
Härdat mind-set

Krav: Körkort B
Vi tackar ödmjukast för din förståelse om vilken kandidat vi söker till oss. Passar ovanstående, sök. Om inte, tack för att du inte söker. Visa mindre

Kort uppdrag i Alingsås till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Alingsås. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare u... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Alingsås.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig den 11e november mellan kl. 06:00 - 10:00


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11e november mellan kl 06:00 - 10:00
* Var? Alingsås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administratörer sökes omgående till företag i Alingsås!

Ansök    Nov 15    Manpower AB    Administrativ assistent
Manpower söker nu två erfarna administratörer till en kund belägen i centrala Alingsås, med goda kommunikationsmöjligheter till Göteborg. Beroende på din bakgrund kan du gå in i en junior eller lite mer senior roll. Uppdragen startar omgående, du blir heltidsanställd av Manpower och uthyrd till kunden i minst 4 månader med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse. Arbetsbeskrivning: Som administratör kommer du att ingå i ett team om 6 -7 andra... Visa mer
Manpower söker nu två erfarna administratörer till en kund belägen i centrala Alingsås, med goda kommunikationsmöjligheter till Göteborg. Beroende på din bakgrund kan du gå in i en junior eller lite mer senior roll.
Uppdragen startar omgående, du blir heltidsanställd av Manpower och uthyrd till kunden i minst 4 månader med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning:
Som administratör kommer du att ingå i ett team om 6 -7 andra administratörer som arbetar i en central funktion och som ansvarar för hela bolagets avtals- och tjänstefakturering vilket ställer höga krav på dig som person.
Som konsult kommer du att få hjälpa till med att avlasta administratörsgruppen med diverse olika arbetsuppgifter såsom fakturering av tjänster, lägga in avtalsuppdateringar samt hantera de löpande administrativa arbetsuppgifterna.
Rollen innebär även att du har mycket dialog med interna och externa kontaktytor vilket ställer höga krav på din kommunikationsförmåga, dialogen är mestadels via mail men även via telefon.

Arbetslivserfarenhet och ekonomikunskap avgör om man passar in i rollen som senior eller junior administratör.

Vem är du?
Tjänsten innebär att du skall ha en mycket god serviceförmåga, såväl mot interna som externa kontaktytor och bemöter alla med en hög servicegrad och professionalism.
Viktiga egenskaper för tjänsten är att du är strukturerad, noggrann, självgående samt har en positiv och hjälpsam personlighet. Vidare gillar du ett högt arbetstempo och är duktig på att sköta de löpande administrativa arbetsuppgifterna.
Du har även en grundläggande teknisk förståelse och har lätt för att komma in i nya affärssystem.

För den juniora rollen ser vi att du har minst 6 månaders erfarenhet av administrativt arbete och i den seniora rollen minst 2 års erfarenhet. I rollerna är det starkt meriterande om du har erfarenhet av ekonomiadministration, goda ekonomikunskaper och har förmågan att se samband mellan kostnader och intäkter. Har du i din tidigare roll arbetat gentemot konsult/IT branschen är även detta meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir heltidsanställd av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Alingsås. Du arbetar kontorstider. Initialt är uppdraget till mars 2021, med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse.

Kontaktperson:
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Idoffsson på 033-237043 eller via mail, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2020-11-22

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till Peab i Sjövik

Om företaget Peab kännetecknas av en decentraliserad och kostnadseffektiv organisation med fyra samverkande affärsområden vars verksamhet baseras på lokalt entreprenörskap nära kunden. Vår affärsmodell med fyra affärsområden skapar möjligheter genom hela kedjan i ett byggprojekt. I sextio år har Peab bidragit till samhällsbygget. Det som 1959 började med två mycket unga bröder, Mats och Erik Paulsson, och en traktor är i dag Sveriges största, och ett av no... Visa mer
Om företaget
Peab kännetecknas av en decentraliserad och kostnadseffektiv organisation med fyra samverkande affärsområden vars verksamhet baseras på lokalt entreprenörskap nära kunden. Vår affärsmodell med fyra affärsområden skapar möjligheter genom hela kedjan i ett byggprojekt.
I sextio år har Peab bidragit till samhällsbygget. Det som 1959 började med två mycket unga bröder, Mats och Erik Paulsson, och en traktor är i dag Sveriges största, och ett av nordens ledande, bygg- och anläggningsföretag.
I vår fabrik i Sjövik tillverkar vi förutom standardpålar även motvikter, underlägg, pålplattor med mera. Här har vi även vårt spont- och balklager. Läs gärna mer om oss på – www.peab.se


Dina arbetsuppgifter
Peab bygger framtidens hållbara samhälle genom engagemang och ständig utveckling. Vill du vara en del av detta? Bra! För nu söker Peabs fabrik i Sjövik en ny administratör.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
• Inläggning av produktion i affärssystemet Axapta
• Orderhantering, inläggning följesedlar med mera
• Faktureringsunderlag
• Underlag till bokföring
• Bokföringsorder
• Statistikinsamling och uppföljning
• Uppdatering av lagerförändringar i systemet
• Föra protokoll under möten
• Inventering i system

Vissa dagar behöver du ta på dig dina skyddskläder och gå ut i produktion för bland annat inventering.
Du skall även ansvara för kontorets övriga arbetsuppgifter som kan dyka upp, så som arkivering, pappershantering, beställning av förbrukningsmaterial.

Det förekommer också vissa resor till övriga Fabriker/kontor som är placerade i Tollarp och Västerås.


Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, ansvarsfull och gillar administration. Det är till stor fördel om du har en viss ekonomisk förståelse och har minst en gymnasieutbildning i ekonomi.
Som person gillar du produktionsmiljö samtidigt som du trivs på kontor. Meriterande om du tidigare har jobbat i en tillverkande industri.

Övrigt
Dina arbetstider kommer att vara 7-16, måndag till fredag.
Vill du börja det nya året med ett nytt jobb? Välkommen med din ansökan idag då vi önskar start omgående.Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Spontanansökan

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina arbets... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Välkommen med din spontanansökan! Visa mindre

Administrativ assistent

Kommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Vi är en viktig samhällspolitisk aktör i Sverige och en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar och anställda som tillsammans arbetar för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i stort. Vår vision är att de viktiga jobb som våra medlemmar har ska vara så bra att de är värda att ä... Visa mer
Kommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Vi är en viktig samhällspolitisk aktör i Sverige och en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar och anställda som tillsammans arbetar för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i stort. Vår vision är att de viktiga jobb som våra medlemmar har ska vara så bra att de är värda att älska – dygnets alla timmar.

Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns till för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i övrigt. Vi söker nu en administrativ assistent. Vill du vara en viktig kugge i Kommunals utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra administration? Vi söker dig som vill verka som administrativ assistent på Kommunal Vänerväst med placering i Alingsås.  

Arbetsuppgifter

Som assistent i Kommunal Vänerväst erbjuder vi dig en varierande roll.

Arbetsområdet omfattar diverse administrativa arbetsuppgifter med fokus på att vara ett stöd för ombudsmännen på avdelningen. Det innefattar bland annat att samordna ombudsmännens planering; bokning och förberedelse av kurser/konferenser, uppföljning, ärende- och fakturahantering, resebokningar, att skriva minnesanteckningar/protokoll samt koordinera och diarieföra ärenden.  Du ingår i en arbetsgrupp om ytterligare sex assistenter, en IT-samordnare/assistent och en kommunikatör.

 

Kunskap och erfarenhet

Vi söker dig som har utbildning med inriktning inom administration eller motsvarande. Arbetet kräver att du har god datorvana. Du har också god planeringsförmåga samt förmåga att samverka med andra. Du bör snabbt kunna stätta dig in i arbetsuppgifter respektive nya datorsystem och vara bekväm med många uppdragsgivare. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet av förändringsarbete.

 

Personliga egenskaper
Du har en problemlösande attityd med viljan till ständig förbättring. Du är serviceinriktad och ser det som din uppgift att tillgodose andras behov, är noggrann, flexibel och strukturerad. Du ser nyttan av att hålla dig till överenskomna arbetssätt och förmår att se hela bilden där du utgör en del. Du har mycket lätt för att samarbeta med andra. Du delar självklart Kommunals värderingar. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Förutsättningar för tjänsten

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse.

Tjänsten är placerad på Kommunal Vänerväst i centrala Alingsås. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund.

 

Övrigt

Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

 

Ansökan

För mer information kring tjänsten, kontakta administrativ chef Ena Imstedt, telefon 010-442 84 90. Facklig företrädare för Handelsanställdas tjänstemannaklubb är Christina ”Kicki” Frisk, telefon 010-442 85 70. Vi arbetar med löpande rekrytering vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan annonsens utgång.

 

 

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 26 juni 2020. Visa mindre

Extrajobb under studietiden

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina arbets... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Är du studerande på en eftergymnasial utbildning och önskar jobba extra under din studietid? Se då hit och anmäl ditt intresse här hos oss. Kanske att vi kan ha ett jobb som passar dig där du kan kombinera dina studier och arbete som även kan ge dig erfarenheter inom de område du studerar. Du kanske läser på högskolan, universitetet, YH-utbildning eller fristående kurser och vill fylla ut din tid med ett extra arbete, även om det inte går i linje med det du studerar.


Din profil
Vi har uppdrag, inom olika områden med varierande längd, anställningsgrad och behörighetskrav.

Välkommen med din ansökan idag. Visa mindre

Administratör sökes omgående i Alingsås för uppdrag året ut

Vill du jobba som administratör på ett stort IT företag i Alingsås? Är du noggrann ut i fingerspetsarna? Söker du ett jobb omgående? Då kan du vara den vi söker! StudentConsulting söker just nu en administratör till ett kunduppdrag i Alingsås. Tjänsten är på heltid men även deltid går att diskutera. Uppdraget planerar att starta omgående från vecka 43 och pågå året ut. I rollen som administratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att: - Reg... Visa mer
Vill du jobba som administratör på ett stort IT företag i Alingsås? Är du noggrann ut i fingerspetsarna? Söker du ett jobb omgående? Då kan du vara den vi söker!

StudentConsulting söker just nu en administratör till ett kunduppdrag i Alingsås. Tjänsten är på heltid men även deltid går att diskutera. Uppdraget planerar att starta omgående från vecka 43 och pågå året ut.

I rollen som administratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att:
- Registrera nya användare i affärssystem
- Uppdatera behörigheter
- Administrera personalinformation i affärssystem

Du kommer arbeta såväl i team tillsammans med HR-avdelningen men också enskilt. Arbetstiderna är 8.00 -17.30. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till det aktuella kundföretaget.

Kundföretaget är ett expansivt nordisk IT-företag som bland annat arbetar med IT-drift och applikationsutveckling. Företaget har sitt kontor i centrala Alingsås.

Din profil
Vi söker dig som trivs med administration. inget krav på tidigare erfarenhet.
Viktigt dock att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete.

Tillgänglig för arbete från vecka 43.

Vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vikarie till vår administration

Ansök    Okt 21    Vittra    Administrativ assistent
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 23 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare.  Vittra är en idé- och värderingsstyrd organisation. Vi förenas i idén om att hos oss växer människor och kunskap.  För att skapa både stabilitet och utvecklingskraft kring vår idé har vi en pedagogisk riktning. Riktningen baseras på tre ömsesidigt beroende delar: moti... Visa mer
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 23 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare. 

Vittra är en idé- och värderingsstyrd organisation. Vi förenas i idén om att hos oss växer människor och kunskap. 

För att skapa både stabilitet och utvecklingskraft kring vår idé har vi en pedagogisk riktning. Riktningen baseras på tre ömsesidigt beroende delar: motiverande lärande, trygg kultur och tydlig struktur.

I Vittra arbetar vi utifrån vår utbildningsstruktur med utgångspunkt i de nationella styrdokumenten, alltid med målet att nå en högre kvalitet och ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Det betyder att de strukturer, metoder och aktiviteter som står beskrivna där genomförs på samtliga av våra för- och grundskolor, samt att de kontinuerligt följs upp och utvärderas.

Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

Detta söker vi:
Vi söker en administratör med egenskaper som; flexibel, lösningsfokuserad, problemlösare, initiativtagare, systematisk, organisatorisk och servicefokuserad.
Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av att ha jobbat som administratör på en skola med ansvarsområden som elevkö, antagningsprocess och betygshantering, Utöver detta är det meriterande om du har arbetat i olika datorsystem som är vanliga på skolor, t.ex. Opto, Praktikertjänst, Schoolsoft, exel och word.
Du är en utåtriktad och positiv person som tycker om att finnas i en händelserik och omväxlande vardag där vi i perioder arbetar tillsammans i högt tempo. Du är effektiv och strukturerad och har ett lösningsinriktat förhållningssätt i kontakten med skolans personal och våra kunder. Du trivs i skolmiljön och i mötet med elever och föräldrar.  
Vi erbjuder:
Vi har nyligen renoverat vår skola vilket innebär att administrationen fått helt nya ljusa lokaler. Vi är ett glatt team som trivs att jobba nära i alla frågor. För oss är det viktigt att vi kan jobba tillsammans så tror du på det förhållningssättet kommer trivas hos oss. 
Vill du veta mer om oss? 

Om du vill veta mer om Vittra Gerdsken kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/gerdsken. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant? 
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2019-11-30. Tjänsten är ett vikariat på 100% med tillträde snarast.  Ansök gärna snarast då urval sker löpande. 

Vittra har Kollektivavtal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Marie Haga [email protected] eller Bit rektor Sara Persson på [email protected]

Vi sköter denna rekrytering i egen regi och undanber oss all typ av förfrågningar kring rekryteringstjänster. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör till Energy Save AB

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om före... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Energy Save är specialister på utveckling av kostnadseffektiva, högpresterande och innovativa värmepumpssystem. Bolaget grundades 2009 och har kontor i Alingsås, men också i Norge och Slovenien. Vårt varumärke finns etablerat på 14 europeiska marknader med en historisk försäljning av över 10 000 luft/vatten värmepumpar. Vi fokuserar på den värmepumpsteknologi som växer kraftigast – luft/vat¬ten värmepumpar. Nu planerar vi för att växa och behöver utöka vår organisation. www.energysave.se

Dina arbetsuppgifter
Söder & Co söker nu en Orderadministratör till Energy Save i Alingsås. Uppdraget är till en början begränsat till ca 6 månader. Det kan dock finnas möjligheter till förlängning, då företaget befinner sig i en spännande expansionsfas. Vill du vara med på en utmanande och utvecklande resa? Läs då vidare om tjänsten nedan.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära:
• Hantering av inkomna ordrar.
• Daglig kommunikation med kunder angående ordrar och fakturering.
• Ansvara för lagersaldo samt daglig uppdatering av lagersaldot.
• Daglig kontakt med leverantörer gällande beställningar och leveranstider.
• Hantering av leverantörsfakturor.
• Dagligen registrera inbetalningar.
• Kund- och leverantörsreskontran.
• Faktureringar.
• Redovisningsstöd.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har jobbat med administration. Meriterande om du har erfarenhet av ekonomi samt tillverkande verksamhet och lager.
Du skall vara strukturerad, noggrann och kundorienterad. Det är även viktig att du är flexibel och en ansvarstagande person.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i olika affärssystem. Du skall ha goda kunskaper i engelska då nästan all kommunikation med leverantörer och kunder sker på engelska.

Tjänsten önskas tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

Orderhanterare

Till vårt logistikcenter söker vi för kunds räkning en orderhanterare på heltid med placering på vårt lager i Gräfsnäs, Alingsås.Rollen som orderhanterare passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad i ett läge där du har många bollar i luften. Du brinner för administration och struktur, samtidigt som du uppskattar kundkontakt där du förutom orderhantering mot våra övriga lager och leverantörer, även hjälper slutkunder med frågor och funderingar på... Visa mer
Till vårt logistikcenter söker vi för kunds räkning en orderhanterare på heltid med placering på vårt lager i Gräfsnäs, Alingsås.Rollen som orderhanterare passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad i ett läge där du har många bollar i luften. Du brinner för administration och struktur, samtidigt som du uppskattar kundkontakt där du förutom orderhantering mot våra övriga lager och leverantörer, även hjälper slutkunder med frågor och funderingar på allt ifrån betalningar, leveransfrågor till produktfrågor. Vi tror att du som person tar eget initiativ och gillar att driva arbetet framåt och som person bör du vara positiv, pålitlig, arbetsam och en prestigelös teamplayer.Du som söker tjänsten skall ha avslutad gymnasieexamen, körkort för personbil och du behöver behärska svenska obehindrat i både tal och skrift.Låter detta som en spännande tjänst och något för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Om oss Incorp är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår inriktning är personal och arbetsledning mot lager och administration. Tjänsterna utförs ute hos kund eller i våra produktionslokaler. Vårt motto är att vi vill växa tillsammans med våra kunder. Visa mindre

Administrativ sälj- och kundsupport till Alingsås energi

Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar inom el, värme, stadsnät och tjänster för såväl privatpersoner som företag. Vi är övertygade om att detta leder till en hållbar utveckling och ger människor en ljusare vardag idag och i framtiden. Vi söker nu dig som vill arbeta i en administrativ tjänst under ca två... Visa mer
Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar inom el, värme, stadsnät och tjänster för såväl privatpersoner som företag. Vi är övertygade om att detta leder till en hållbar utveckling och ger människor en ljusare vardag idag och i framtiden.

Vi söker nu dig som vill arbeta i en administrativ tjänst under ca två månader hos Alingsås Energi. Rollen kommer att tillsättas snarast så skicka gärna in din ansökan redan idag!

OM ROLLEN

I rollen som administrativ sälj- och kundsupport kommer du tillsammans med ett mindre team arbeta för att ge deras kunder samt säljare stöttning med administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta med enklare fakturering, registrering av fiberavtal i interna system samt hantering av avtal och bekräftelser som ska skickas till kunder och godkänna externa kunders mätvärden. Arbetet innebär även kundsupport genom att svara på frågor gällande pris och avtal via mail och telefon. Du kommer att arbeta närmast säljteamet och fokus i rollen är att avlasta dem med administrativa arbetsuppgifter.

Vi tror att rollen passar sig som trivs med att arbeta i en stöttande roll med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid och uppdraget sträcker sig till och med mitten på december månad med möjlighet till förlängning. I denna processen kommer du att bli anställd av Studentwork som konsult och arbeta hos Alingsås energi. Arbetstiderna är 8-17 med flextider och vi söker dig som är tillgänglig omgående. Urval och intervjuer sker löpande.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en bakgrund inom service och support. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst och van att ha telefon, dator och mail som dina främsta verktyg. För att lätt komma in i deras olika system tror vi att du har en väldigt god datavana och erfarenhet av att arbeta i olika system. Du talar och skriver flytande på svenska och har goda engelska kunskaper. Har du erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter eller erfarenhet inom energibranschen ser vi det som meriterande för rollen. Som person tror vi att du är prestigelös och trivs i en stöttande roll där fokus är att avlasta dina kollegor i deras arbete för att lyckas som ett team. Vi tror även att du är kommunikativ, flexibel, samarbetsvillig och har en stark vilja att lära dig. Du har lätt för att skapa relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Mer information Visa mindre

Trivs du med kundkontakt? Sök jobbet som kundmottagare

Ansök    Jul 5    Lernia    Administrativ assistent
Om företaget Vi söker positiv och engagerad kundmottagare för kommande uppdrag. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Arbetsuppgifter Som kundmottagare till Alingsåshem så kommer du arbeta mot offentlig verksamhet med inriktning fastighet. Du kommer at... Visa mer
Om företaget

Vi söker positiv och engagerad kundmottagare för kommande uppdrag. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare till Alingsåshem så kommer du arbeta mot offentlig verksamhet med inriktning fastighet.

Du kommer att ge kunder och hyresgäster bästa möjliga service och hjälpa till i olika slags frågor exempelvis som felanmälningar. Du kommer att använda telefon och dator som främsta arbetsredskap men även träffa kunder i personliga möten. Du har ett gott ordningssinne och kan ha många bollar i luften samtidigt och tycka om tempo.

Du kommer att arbeta i ett härligt team och vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och att du är flexibel och prestigelös i din roll.

Du som söker bör ha erfarenhet från administrativa tjänster sedan innan, gärna mot fastighetsbranschen.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Körkort och tillgång till egen bil

Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Du har hög service känsla och är trygg i dig själv och tycker om kundkontakten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Alingsås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administratör

Till vår administrativa center söker vi för kunds räkning en administratör på heltid med placering på vårt kontor i centrala Alingsås.Rollen som administratör passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad i ett läge där du har många bollar i luften. Du brinner för administration och struktur, samtidigt som du uppskattar kundkontakt där du hjälper slutkunder med frågor och funderingar på allt ifrån betalningar, leveransfrågor till produktfrågor. Vi t... Visa mer
Till vår administrativa center söker vi för kunds räkning en administratör på heltid med placering på vårt kontor i centrala Alingsås.Rollen som administratör passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad i ett läge där du har många bollar i luften. Du brinner för administration och struktur, samtidigt som du uppskattar kundkontakt där du hjälper slutkunder med frågor och funderingar på allt ifrån betalningar, leveransfrågor till produktfrågor. Vi tror att du som person tar eget initiativ och gillar att driva arbetet framåt och som person bör du vara positiv, pålitlig, arbetsam och en prestigelös teamplayer.Du som söker tjänsten skall ha avslutad gymnasieexamen, körkort för personbil och du behöver behärska svenska obehindrat i både tal och skrift. Låter detta som en spännande tjänst och något för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Om oss Incorp är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår inriktning är personal och arbetsledning mot lager och administration. Tjänsterna utförs ute hos kund eller i våra produktionslokaler. Vårt motto är att vi vill växa tillsammans med våra kunder. Visa mindre

Administrativ personal till Campus Alingsås

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. ARBETSUPPGIFTER Kultur och utbildningsförvaltningen söker en till två nya medarbetare till Campus Alingsås. Du kommer att ingå i den administrativa enheten som har till huvuduppgift att samordna och stödja verksa... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.ARBETSUPPGIFTER
Kultur och utbildningsförvaltningen söker en till två nya medarbetare till Campus Alingsås. Du kommer att ingå i den administrativa enheten som har till huvuduppgift att samordna och stödja verksamhetens dagliga drift i syfte att skapa möjligheter för Alingsåsaren att utifrån individens behov stärka sin ställning i samhället och på arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av att möta upp besökande till utbildningens hus i en bemannad reception samt svara på mail och telefon. Hantera digitala verktyg och läromedel. Uppdatering av information på våra olika kontaktytor. Administrera nationella prov, prövningar och tentor. Delaktig i att administrera vuxenutbildningens kursutbud och ansökningsprocess samt validering av elevers kunskap. I tjänsten ingår, i samverkan med övriga i den administrativa enheten, också inköp, elevhantering, arkivering, uthyrning och bokning av lokaler, schemaläggning samt kontakt med externa företag som servar verksamheten med t.ex. städning.

Vi ser det som en framgångsfaktor att samverka i verksamhetens dagliga drift och du kommer att ha ett nära samarbete med övrig personal på Campus Alingsås

KVALIFIKATIONER
Du är positiv och lösningsfokuserad med en hög grad av servicekänsla, har lätt för att skapa goda relationer samt förmåga att hålla igång flera aktiviteter samtidigt.

Du har en god digital kompetens och intresse av att arbeta med olika digitala verktyg, system och medier som ett komplement till den fysiska kontakten.

Du kommer att arbetar nära tillsammans med övrig personal och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad men också är beredd att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

ÖVRIGT
Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Vikarierande Assistent till Kommunal Vänerväst med placering i Alingsås

Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns till för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i övrigt. Vi söker nu en assistent. Vill du vara en viktig kugge i Kommunals utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra administration? Vi söker dig som vill verka som vikarierande assistent på Kommunal Vänerväst med placering i Alingsås.   Arbetsuppgifter Som assistent i Kommunal Vänerväst erbj... Visa mer
Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns till för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i övrigt. Vi söker nu en assistent. Vill du vara en viktig kugge i Kommunals utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra administration? Vi söker dig som vill verka som vikarierande assistent på Kommunal Vänerväst med placering i Alingsås.   Arbetsuppgifter Som assistent i Kommunal Vänerväst erbjuder vi dig en varierande roll. Arbetsområdet omfattar diverse administrativa arbetsuppgifter med fokus på att vara ett stöd för ombudsmännen på avdelningen. Det innefattar bland annat att samordna ombudsmännens planering, bokning och förberedelse av kurser, uppföljning, ärende- och fakturahantering, ev. resebokningar, att skriva minnesanteckningar samt koordinera och diarieföra ärenden.  Du ingår i en arbetsgrupp om ytterligare fem assistenter, en IT-samordnare och en kommunikatör.   Kunskap och erfarenhet Vi söker dig som har utbildning med inriktning inom administration eller motsvarande. Arbetet kräver att du har god datorvana. Du har också god planeringsförmåga samt förmåga att samverka med andra. Du bör snabbt kunna stätta dig in i arbetsuppgifter respektive nya datorsystem och inte vara obekväm med många uppdragsgivare. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet av förändringsarbete.   Personliga egenskaper Du har en problemlösande attityd med viljan till ständig förbättring. Du är serviceinriktad och ser det som din uppgift att tillgodose andras behov, är noggrann, flexibel och strukturerad. Du har mycket lätt för att samarbeta med andra. Du delar självklart Kommunals värderingar. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.   Förutsättningar för tjänsten Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillsättning enligt överenskommelse till och med 2020-03-31. Tjänsten är placerad på Kommunal Vänerväst i centrala Alingsås. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund.   Övrigt Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Avdelningen är också HBTQ-certifierad.   Ansökan För mer information kring vikariatet, kontakta administrativ chef Örjan Byström, telefon 010-442 85 67. Facklig företrädare för Handelsanställdas tjänstemannaklubb är Christina ”Kicki” Frisk, telefon 010-442 85 70. Vi arbetar med löpande rekrytering vilket kan innebära att vikariatet tillstätts innan annonsens utgång.   Innan du ansöker ber vi dig att läsa igenom hur vi hanterar dina personuppgifter som kandidat. Information om ditt integritetsskydd kan du läsa om på sidan: https://www.kommunal.se/integritetsskydd   Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV till [email protected] senast den 30 juni 2019. Märk din ansökan ”Ansökan Assistent”. Visa mindre

Administratör till Miljöskyddskontoret

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Förvaltningen består av knappt 30 medarbetare som arbetar på uppdrag av en självständig miljöskyddsnämnd. Vår främsta roll är att arbeta med myndighetsutövning utifrån miljöbalken och livsmedelslagstiftningen där förebyggande arbete ihop med prövning och tillsyn står i... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Förvaltningen består av knappt 30 medarbetare som arbetar på uppdrag av en självständig miljöskyddsnämnd. Vår främsta roll är att arbeta med myndighetsutövning utifrån miljöbalken och livsmedelslagstiftningen där förebyggande arbete ihop med prövning och tillsyn står i fokus. Miljöskyddskontoret har just ändrat ärendehanteringssystem till Ecos 2. Vi jobbar även med att utveckla ett digitalt närarkiv och utvecklar e-tjänster, så det finns mycket spännande där vi önskar ditt bidrag.

ARBETSUPPGIFTER
De dagliga arbetsuppgifterna är främst posthantering med diarieföring av handlingar och arkivering. Du arbetar nära handläggarna som en stödfunktion där tätt samarbete präglar vardagen. Tillsammans strävar vi mot att ge god service såväl internt som externt och samverka med varandra, vilket medför att du även ger information till allmänheten.

Det krävs av oss att vi handlägger ärenden korrekt och inom givna tidsramar. Du som administratör har ett stort ansvar i att din del fungerar på ett bra sätt. Du kommer även att arbeta med övriga på avdelningen förekommande administrativa arbetsuppgifter vid behov.

Som administratör förväntas du aktivt tillsammans med kollegor arbeta med förbättringsarbeten gällande avdelningens administrativa rutiner och flöden.

KVALIFIKATIONER
Som person tror vi att du är lyhörd och lätt att samarbeta med och bra på att skapa goda relationer. Vi tror att du lätt kan sätta dig in i olika administrativa verktyg och har god datorvana. Du har förmåga att formulera dig bra i både tal och skrift.

Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann även när tempot är högt och har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, då det stundtals kommer att krävas att du sysslar med flera uppgifter samtidigt. Du är utåtriktad och stimuleras av att bidra till utveckling av verksamheten och du har förmåga att se hur ditt sätt att arbeta påverkar hela flödet. Det är viktigt att du har ambitionen att ha en hög servicenivå och ett professionellt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du har lämplig eftergymnasial administrativ utbildning. Det är mycket meriterande med erfarenhet av diarieföring i offentlig förvaltning samt goda kunskaper i kommunal- och förvaltningsrätt. Att digitalisering ligger dig varmt om hjärtat förutsätter vi och ser gärna att du har erfarenhet från genomfört digitaliseringsarbete med dig.

Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Administrativ koordinator

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss I Närhälsan Rehab finns 59 rehabmottagningar runt om i Västra Götalandsregionen och vi möter dagligen omkring 3 000 patienter. Hos oss arbetar arbetsterapeute... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

I Närhälsan Rehab finns 59 rehabmottagningar runt om i Västra Götalandsregionen och vi möter dagligen omkring 3 000 patienter.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, logopeder, undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer, rehabassistenter och administrativ personal. Närhälsan Rehab är ett eget område inom Närhälsan och vi arbetar tillsammans med fokus på gott bemötande och en bra arbetsmiljö.

Om arbetet

Som administrativ koordinator har du ett omväxlande arbete med många kontakter. Arbetet sker på uppdrag av primärvårdschef och innebär att du förbereder och underlättar de arbetsuppgifter som primärvårdschefen ansvarar för. Du arbetar också nära och tillsammans med områdescheferna och är bland annat sekreterare vid ledningsmöten och i andra sammanhang. Att anordnar och administrerar möten och konferenser är en viktig arbetsuppgift. Det ingår också att ta fram statistik och andra underlag som en del i vår gemensamma utveckling. Du kommer att arbeta i alla system som berör verksamheten t ex fakturahantering och diarieföring. En uppgift är också att utveckla, förbättra och förenkla det administrativa arbetet.

Om dig

Du har erfarenhet av kvalificerat sekreterararbete och administrativa uppgifter. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är IT-kunnig och har goda kunskaper, framförallt i Word, Excel och Powerpoint. För att trivas och lyckas i arbetet är det viktigt att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en bra organisatör, idérik, serviceinriktad och har känsla för vad som behöver göras. Det är värdefullt om du har arbetat i en politiskt styrd organisation.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kundkontakt , kassa hantering , bokningar , planering.

Vi erbjuder en tillsvidare tjänst på 100%. .Arbetes tiderna är kvällar samt två helger i månaden .Arbetet innebär kundkontakt, kassa hantering , bokningar,planering. .Du måste vara minst 20 år, älska service vara driven och noggrann. .Du kommer att träffa många glada barn men självklart även vuxna . Tidigare erfarenhet inom service är ett stort plus . Maila CV till [email protected] Visa mer
Vi erbjuder en tillsvidare tjänst på 100%.
.Arbetes tiderna är kvällar samt två helger i månaden
.Arbetet innebär kundkontakt, kassa hantering , bokningar,planering.
.Du måste vara minst 20 år, älska service vara driven och noggrann.
.Du kommer att träffa många glada barn men självklart även vuxna .
Tidigare erfarenhet inom service är ett stort plus .
Maila CV till [email protected] Visa mindre

Administrativ assistent sökes till Candidator DGC i Alingsås

Ansök    Mar 27    Candidator DGC    Administrativ assistent
Är du vår nya administrativa assistent? Candidator DGC är inne i en mycket expansiv fas och för att uppnå vår vision om att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse, behöver vi ytterligare förstärkning i form av duktiga medarbetare. Nu söker vi en ny medarbetare för vår lediga tjänst som administrativ assistent till huvudkontoret i Alingsås. Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT är de... Visa mer
Är du vår nya administrativa assistent?

Candidator DGC är inne i en mycket expansiv fas och för att uppnå vår vision om att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse, behöver vi ytterligare förstärkning i form av duktiga medarbetare. Nu söker vi en ny medarbetare för vår lediga tjänst som administrativ assistent till huvudkontoret i Alingsås. Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT är det här tjänsten för dig!

Din profil

Efterfrågade egenskaper för uppdraget är noggrannhet, effektivitet samt ett känsla för god Service. Vi ser också att du som söker har ett intresse av IT för att lyckas med ditt uppdrag.Viktigt är att du är noggrann och trivs med att arbeta med återkommande administrativa arbetsuppgifter och är driven som människa.

Uppdraget

Uppdraget går ut på att stötta dina kollegor med diverse enklare administrativa uppgifter såsom exempelvis dokumentation utav enheter.

Uppdraget startar snarast och kommer att vara en visstidsanställning under ca. 8 veckor med chans till förlängning.

Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss. Candidator DGC är under stark expansion och det finns goda möjligheter för rätt person att växa vidare inom bolagets olika administrativa och/eller tekniska roller.

Candidator DGC har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Bergen, Oslo, Skövde, Örebro, Borås, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets avtalskunder. CandidatorDGChar sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag ca 600 anställda och en omsättningstakt på 1MD. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Visa mindre

Administrativ assistent sökes till Candidator DGC i Alingsås

Ansök    Apr 16    Candidator DGC    Administrativ assistent
Är du vår nya administrativa assistent? Candidator DGC är inne i en mycket expansiv fas och för att uppnå vår vision om att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse, behöver vi ytterligare förstärkning i form av duktiga medarbetare. Nu söker vi en ny medarbetare för vår lediga tjänst som administrativ assistent till huvudkontoret i Alingsås. Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT är de... Visa mer
Är du vår nya administrativa assistent?

Candidator DGC är inne i en mycket expansiv fas och för att uppnå vår vision om att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse, behöver vi ytterligare förstärkning i form av duktiga medarbetare. Nu söker vi en ny medarbetare för vår lediga tjänst som administrativ assistent till huvudkontoret i Alingsås. Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT är det här tjänsten för dig!

Din profil

Efterfrågade egenskaper för uppdraget är noggrannhet, effektivitet samt ett känsla för god Service. Vi ser också att du som söker har ett intresse av IT för att lyckas med ditt uppdrag.Viktigt är att du är noggrann och trivs med att arbeta med återkommande administrativa arbetsuppgifter och är driven som människa.

Uppdraget

Uppdraget går ut på att stötta dina kollegor med diverse enklare administrativa uppgifter såsom exempelvis dokumentation utav enheter.

Uppdraget startar snarast och kommer att vara en visstidsanställning under ca. 8 veckor med chans till förlängning.

Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss. Candidator DGC är under stark expansion och det finns goda möjligheter för rätt person att växa vidare inom bolagets olika administrativa och/eller tekniska roller.

Candidator DGC har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Bergen, Oslo, Skövde, Örebro, Borås, Vara och Alingsås, där bolaget idag förfogar över sammanlagt fyra toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift till bolagets avtalskunder. CandidatorDGChar sedan starten 1997 visat en stark tillväxt och har idag ca 600 anställda och en omsättningstakt på 1MD. Bolagets strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Visa mindre

Sommarjobb som administratör till vår ekonomiavdelning

Till Bevegos huvudkontor i Alingsås söker vi nu en administratör till vår ekonomiavdelning för sommaren-19! Vi tror att du som söker precis påbörjat någon form av eftergymnasial utbildning, och vill och kan jobba hos oss under hela perioden 1/6-15/8. Fler somrar och eventuellt även andra kortare perioder under terminer/juluppehåll kan vid behov bli aktuellt. För rätt person kan detta alltså vara en bra möjlighet till extrajobb under hela studietiden, där ... Visa mer
Till Bevegos huvudkontor i Alingsås söker vi nu en administratör till vår ekonomiavdelning för sommaren-19!

Vi tror att du som söker precis påbörjat någon form av eftergymnasial utbildning, och vill och kan jobba hos oss under hela perioden 1/6-15/8. Fler somrar och eventuellt även andra kortare perioder under terminer/juluppehåll kan vid behov bli aktuellt. För rätt person kan detta alltså vara en bra möjlighet till extrajobb under hela studietiden, där du i utbyte får en god inblick i arbetslivet och vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
- Scanning av inkommande leverantörsfakturor
- Ta emot inkommande samtal och lotsa personer rätt i organisationen
- Ta emot besökare på vårt huvudkontor
- Allmän kontorsdrift; exempelvis posthantering, inköp av kontorsmaterial och andra beställningar mm.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande, och trivs i mötet med andra människor. Du är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och strukturerad, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. För att klara arbetet behöver du också vara duktig på att hantera Office-paketet.

Övrigt
Vi kommer göra ett löpande urval av kandidater, och hoppas på att ha tillsatt tjänsten senast under april månad.

Upplysningar lämnas av Redovisningschef Jonas Börjesson, på telefon: 0322-67 14 38

Bli en av oss!
Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare. Visa mindre