Lediga jobb som Tidningsbud/Tidningsdistributör i Alingsås

Se lediga jobb som Tidningsbud/Tidningsdistributör i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Nattarbetare sökes till vikariepool i Alingsås!

Är det så att du ibland har funderat över hur paket du beställer, tidningar du prenumererar på och posten du får hamnar i din brevlåda? Och vem det är som egentligen delar ut detta? Under hela året distribuerar VTD paket, tidningar och post till över 700 000 hushåll på västkusten och vi drivs av att både ge suverän service samt bidra till samhället genom att sprida demokrati och samhällsviktig information till din dörr. Vi levererar Alltid Hela Vägen - är... Visa mer
Är det så att du ibland har funderat över hur paket du beställer, tidningar du prenumererar på och posten du får hamnar i din brevlåda? Och vem det är som egentligen delar ut detta? Under hela året distribuerar VTD paket, tidningar och post till över 700 000 hushåll på västkusten och vi drivs av att både ge suverän service samt bidra till samhället genom att sprida demokrati och samhällsviktig information till din dörr.

Vi levererar Alltid Hela Vägen - är du nyfiken på om detta kan vara ett jobb för dig? Läs vidare.

Om jobbet som distributör

Som distributör hos VTD är du en viktig del i att sprida det fria ordet och demokratin i Sverige genom att se till att journalistiken når varje hem. Vi söker med ljus och lykta efter härliga vikarier till vår vikariepool! Som del av denna erbjuds du ett varierande nattjobb som du kan ha vid sidan av dina studier eller annat deltidsjobb. Du börjar ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i närheten där du bor strax efter midnatt. Härifrån levererar du sedan paket, tidningar och post till kunderna i god tid till morgonkaffet. Att vara distributör innebär ett ganska fysiskt krävande nattarbete där du arbetar till största del ensam. Arbetsschemat under natten är förlagt under några timmar varje natt. Som vikarie kan du exempelvis hoppa in för någon som är sjuk, täcka för någon som är på semester eller hjälpa till på distrikt där vi behöver extra resurser.

Våra scheman är måndag till lördag, eller söndagar. Under de första veckorna kommer du att få lära dig flera olika distrikt och då kommer vi gemensamt överens om hur många, samt vilka dagar. Arbetstiden varierar mellan kl. 01.00 - 06.00 beroende på distriktets storlek och veckodag. Våra distrikt distribueras via bil, elmoped, elcykel eller gång. I din ansökan får du specificera vilket typ av fordon du är intresserad av att köra. Efter att du lärt dig distrikten kommer arbetspassen variera efter verksamhetens behov och dialogen sker löpande mellan dig och din chef eller arbetsledare.

Tjänsten: Denna annons avser personal till vår vikariepool i Alingsås med omnejd.
Arbetstid: Natt med start strax efter midnatt.
Schema: 4-6 nätter/vecka, några timmar per natt.

Om personen vi söker

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover. Du arbetar självständigt och för att trivas i rollen tror vi du är en duktig problemlösare som kan arbeta på ett metodiskt och planerande sätt för att nå deadlines. Oavsett vilket fordon du kör är det viktigt att du inte har några problem med att vistas ute i alla väder, året om.

Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss.
För bildistrikt krävs svenskt eller europeiskt körkort (internationellt körkort är inte giltigt).
För mopeddistrikt behöver du antingen ha bilkörkort, vara född senast 1 oktober 1994 eller ha AM-körkort.

Övrig information

Vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt avtal med Transportarbetareförbundet.
Nyanställd: 146,16 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,90 kr/timme
Lördag: 19,72 kr/timme
Söndag & helgdag: 29,75 kr/timme

Arbetsgivare
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Organisationsnummer: 559238-4761

Email: [email protected]
Kika gärna in oss på sociala medier: @vtd.se Visa mindre

Vikariera som distributör i Alingsås!

Är det så att du ibland har funderat över hur paket du beställer, tidningar du prenumererar på och posten du får hamnar i din brevlåda? Och vem det är som egentligen delar ut detta? Under hela året distribuerar VTD paket, tidningar och post till över 800 000 hushåll på västkusten och vi drivs av att både ge suverän service samt bidra till samhället genom att sprida demokrati och samhällsviktig information till din dörr. Vi strävar hela tiden efter vår vis... Visa mer
Är det så att du ibland har funderat över hur paket du beställer, tidningar du prenumererar på och posten du får hamnar i din brevlåda? Och vem det är som egentligen delar ut detta? Under hela året distribuerar VTD paket, tidningar och post till över 800 000 hushåll på västkusten och vi drivs av att både ge suverän service samt bidra till samhället genom att sprida demokrati och samhällsviktig information till din dörr.

Vi strävar hela tiden efter vår vision Bäst på hållbar distribution - alltid hela vägen. Och det är precis vad vi gör, vi levererar alltid hela vägen! Är du nyfiken på om detta kan vara ett jobb för dig? Läs vidare.

Om jobbet som distributör

Som distributör på VTD erbjuds du både kroppsgympa som hjärngympa. Ditt fokus behöver kunna skifta snabbt mellan olika produkter, olika leveransalternativ, olika adresser att hitta i mörker med en deadline att hålla gentemot kunderna. Det är ett jobb som kräver både problemlösningsförmåga, lokalsinne och en god fysik då det är ett högt tempo med mycket spring i trappor. Då arbetet är utomhus blir även vädret ett betydande del av din arbetsmiljö. Antar du utmaningen?

- Ja? Vad kul, då ska vi berätta lite mer om jobbet.
Du börjar ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats runt midnatt. På filialen räknar och packar du dina produkter innan du ger dig iväg på en tilldelad runda. Under natten levererar du paket, tidningar och post till kunderna fram till tidig morgon, i god tid till morgonkaffet. Viktigt att nämna är att det till stora delar är ett ensamarbete. Våra produkter distribueras via bil, eldriven fyrhjuling, elmoped eller elcykel oavsett väderlek. Alla fordon tillhandahålls av VTD.

En väg in

Ett vikariat är den vanligaste vägen in till en mer permanent anställning på VTD. Som alla andra jobb är det inte för alla och under vikariatet ges du möjlighet att ta reda på om du liksom oss är klippt och skuren för detta. Vi söker just nu flera vikarier inför hösten, vissa med omgående start.

Arbetstid och schema

Du jobbar deltid på ett rullande schema, sju nätter ena veckan och tre den andra. Tjänsterna är mellan 50-90%. Arbetstiderna varierar därför beroende på vilken tjänst du får. Minsta arbetstiden i en tjänst hos oss är 2,5h/natt och det högsta är 8h/natt. Rullande schema innebär...

- ...att du arbetar måndag-söndag ena veckan, och den andra jobbar du tisdag, torsdag och lördag.

Du startar runt midnatt och slutar mellan 04:45-07:00 beroende på veckodag och antal produkter. Observera att du har arbetsplikt till 07:30 om det skulle bli förseningar.

Tjänsten

Denna annons avser: Bildistrikt i Alingsås med omnejd.
Starttid: Ca 00:00 beroende på distrikt

Svarar du ja eller nej på följande påståenden?

- Jag har tidigare erfarenhet av att jobba natt.

- Service ligger mig varmt om hjärtat.

- Jag har svenskt eller europeiskt körkort.

- Jag kan cykla.

- Jag är påhittig och kommer ofta på lösningar till problem.

- Jag känner mig stark och är i god fysisk form.

- Jag har ett positivt mind-set.

- Jag är ansvarstagande och handlingskraftig.

- Jag är bra på att behålla fokus, även i pressade situationer.

- Regn eller snöstorm? Äsch det är bara att klä på sig!

- Timlönen 152,15 plus OB känns som en bra deal.

Är du mer övertygad om att detta är jobbet för dig?

Checkade du av nio (9) eller fler? Då kommer du sannolikt trivas som fisken i vattnet hos oss. Vi ser det även som meriterande om du har...

- ...erfarenhet av nattjobb.

- ...jobbat med service av något slag.

- ...tidigare arbetat som distributör.

- ...god lokalkännedom för det område du söker till.

Övriga krav på tjänsten

Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss.
Du kan läsa, förstå och skriva längre texter på svenska eller engelska.
Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet.
Körkort B. Svenskt eller Europeiskt för bil (internationellt körkort är inte giltigt).

Övrig information och Löneinformation

Vi läser ansökningarna löpande. Vi återkommer till dig via telefon eller mejl om du går vidare i urvalet. Steg två i rekryteringsprocessen är en digital intervju och arbetsplatsbesök. Se hela vår process längst ner på karriärsidan: https://jobb.vtd.se/

Lönen är eftersläpande vilket innebär att den betalas ut månaden efter. Lönen är förhandlad enligt kollektivavtalet med Transportarbetareförbundet och 152,15 kr/h och OB mellan 10-30 kr/h..

Email: [email protected]
Sociala medier: @vtd.se (https://www.instagram.com/vtd.se/) Visa mindre

Sommarjobba som distributör i Alingsås

Upplev en sommar full av äventyr och meningsfulla möten med VTD! Om du letar efter ett jobb som ger dig frihet, utmaningar och möjligheten att vara en viktig del av samhället, har du kommit rätt. Vi strävar efter att göra distributörsarbetet inte bara attraktivt utan även meningsfullt. Är du redo att vara en del av ett team som levererar inte bara paket och tidningar, utan även glädje och demokratisk information? Om svaret är ja, fortsätt läsa och upptäck ... Visa mer
Upplev en sommar full av äventyr och meningsfulla möten med VTD! Om du letar efter ett jobb som ger dig frihet, utmaningar och möjligheten att vara en viktig del av samhället, har du kommit rätt. Vi strävar efter att göra distributörsarbetet inte bara attraktivt utan även meningsfullt. Är du redo att vara en del av ett team som levererar inte bara paket och tidningar, utan även glädje och demokratisk information? Om svaret är ja, fortsätt läsa och upptäck vad som väntar dig i sommar med VTD!

Varför välja oss?

På VTD hjälper du oss att sprida glädje och samhällsviktig information till människor över hela regionen. Vi kan inte lova att du blir ett världsgeografiproffs, men du kommer att bli en mästare på att hitta rätt adresser samtidigt som du får:

- Möjlighet att vara utomhus: Njut av sommaren, soluppgångar och sightseeing när du levererar.

- Äventyr: Upptäck spännande platser och se staden på ett nytt sätt!

- Samhörighet: Bli en del av teamet och skapa minnen för livet.

- Personlig utveckling: Lär dig att arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Du behöver vara

- Minst 18 år gammal med tidigare arbetslivserfarenhet.

- Nattmänniska: Var alert och pigg under natten.

- Självständig: Kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar.

- Fysiskt aktiv: Klara av att springa i trappor, cykla eller köra moped samt klä dig efter vädret.

- Bra på att orientera dig: Ha ett bra lokalsinne.

- Miljömedveten: Använda gas- och bromspedalen på ett miljövänligt sätt om du har körkort.

- Kommunikativ: Kunna prata och förstå svenska eller engelska.

Arbetstid och Schema

Schemat varierar beroende på tjänst. Du jobbar deltid, oftast sex nätter i veckan, med tjänster mellan 45-90%. Kortaste arbetstiden i en tjänst hos oss är 2,5h/natt och den längsta är 8,5h/natt. Vi har tre olika veckoscheman;

- måndag-lördag: 6 nätter/veckan.

- natten mellan lördag och söndag: 1 natt/veckan

- rullande schema: Du arbetar 7 nätter ena veckan, 3 den andra, 7 den tredje och 3 den fjärde.

Ett exempel på schema är att jobba måndag-lördag (sex nätter i veckan). Du startar vid midnatt och slutar mellan 04:45-06:30 beroende på veckodag.
Observera att du har arbetsplikt till 07:30 om det skulle bli förseningar.

Semesterperioder

-
5 veckor: 8 juni - 14 juli

- 4 veckor: 15 juni - 14 juli

- 5 veckor: 15 juli - 18 augusti

- 4 veckor: 22 juli - 18 augusti

Övriga krav

Ditt arbetstillstånd måste vara beviljat, det vill säga ej pågående hos Migrationsverket.
Körkort B. Svenskt eller Europeiskt för bil (internationellt körkort är inte giltigt).
AM-körkort för fyrhjuling eller *Moped.
För moped är det okej att inte ha AM-körkort om du är född senast 1 oktober 1994.

Övrig information och Löneinformation
Vi läser ansökningarna löpande. Vi återkommer till dig via telefon eller mejl om du går vidare i urvalet. Steg två i rekryteringsprocessen är en digital intervju och arbetsplatsbesök. Se hela vår process längst ner på karriärsidan: https://jobb.vtd.se/

Lönen är eftersläpande vilket innebär att den betalas ut månaden efter. Lönen är förhandlad enligt kollektivavtalet med Transportarbetareförbundet och 152,15 kr/h och OB mellan 10-30 kr/h. En genomsnittlig tjänst hos oss är ca 70%, det innebär en lön på ca 18000 kr exklusive OB-tillägg.

Email: [email protected]
Sociala medier: @vtd.se (https://www.instagram.com/vtd.se/) Visa mindre

Sommarjobba som distributör med Bil i Alingsås med omjemnd

Är geografi inte det starkaste ämnet när du spelar frågesport? Är du en person som hämtar energi under din egentid och som oftast föredrar att arbeta själv? Vill du få ut mer av dagarna i sommar? Vill du bidra med att sprida demokratin och samhällsviktig information till människorna runt omkring dig? Läs vidare! Vi kan visserligen inte bidra till en ökad kunskap om världsgeografin men vi kan däremot erbjuda en starkt ökad lokalkännedom samtidigt som du ... Visa mer
Är geografi inte det starkaste ämnet när du spelar frågesport? Är du en person som hämtar energi under din egentid och som oftast föredrar att arbeta själv? Vill du få ut mer av dagarna i sommar? Vill du bidra med att sprida demokratin och samhällsviktig information till människorna runt omkring dig? Läs vidare!


Vi kan visserligen inte bidra till en ökad kunskap om världsgeografin men vi kan däremot erbjuda en starkt ökad lokalkännedom samtidigt som du får bättre ekonomi och möjlighet att komma i ditt livs form! Vi gör ett superviktigt jobb och vår styrka är att vi ger kunderna suverän service genom att se till att de kan vakna och hitta sin tidning i brevlådan, lagom i tid till morgonkaffet, varje dag.

Sommaren på VTD innebär ljusa sommarnätter, högt tempo, nya utmaningar, gemenskap och möte med många nya människor. Vi söker distributörer som kan hjälpa oss leverera paket, tidningar och post hem till våra kunder under sommarmånaderna. Vi söker dig som kan jobba deltid en, sex eller sju nätter i veckan.


Du måste kunna hantera:
? att hålla dig vaken hela natten.
? att utföra ganska enformiga arbetsuppgifter.
? att hitta adresser utan att gå vilse för ofta.
? att klä dig efter väder, vi är trots allt i Sverige så var inte för optimistisk.
? att hålla balansen (om du ska cykla eller köra moped).
? gas- och bromspedalen (om du har körkort).
? att arbeta självständigt och ta eget ansvar.
? att kommunicera på svenska eller engelska.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar förekommer.

Det du får?
Många vackra soluppgångar, vara ute mycket, sightseeing där du kanske hittar dina guldkorn att besöka dagtid, egentid men ändå samhörighet med kollegorna. Dessutom kommer du i slutet av sommaren vara geografisk expert, ha bättre kondition och vara västsvensk mästare på tidningstitlar.


Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss.
För bildistrikt krävs svenskt eller europeiskt körkort (internationellt körkort är inte giltigt).
För mopeddistrikt behöver du antingen ha bilkörkort, vara född senast 1 oktober 1994 eller ha AM-körkort.

För att vara aktuell för sommarjobb hos oss vill vi att du ska kunna arbeta minst en av nedan perioder. I nästa steg väljer du vilken/vilka perioder du vill arbeta samt vilken/vilka regioner du vill arbeta i.


Arbetsperioder du kan ansöka om:
Period 1: 20/6-18/7
Period 2: 20/6-25/7
Period 3: 25/7-20/8
Period 4: 25/7-27/8

Rekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt avtal med Transportarbetareförbundet.
Nyanställd: 146,16 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,90 kr/timme
Lördag: 19,72 kr/timme
Söndag & helgdag: 29,75 kr/timme

Arbetsgivare
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Organisationsnummer: 559238-4761

Email: [email protected]
Kika gärna in oss på sociala medier: @vtd.se Visa mindre

Sommarjobba som distributör med Bil i Alingsås med omjemnd

Är geografi inte det starkaste ämnet när du spelar frågesport? Är du en person som hämtar energi under din egentid och som oftast föredrar att arbeta själv? Vill du få ut mer av dagarna i sommar? Vill du bidra med att sprida demokratin och samhällsviktig information till människorna runt omkring dig? Läs vidare! Vi kan visserligen inte bidra till en ökad kunskap om världsgeografin men vi kan däremot erbjuda en starkt ökad lokalkännedom samtidigt som du ... Visa mer
Är geografi inte det starkaste ämnet när du spelar frågesport? Är du en person som hämtar energi under din egentid och som oftast föredrar att arbeta själv? Vill du få ut mer av dagarna i sommar? Vill du bidra med att sprida demokratin och samhällsviktig information till människorna runt omkring dig? Läs vidare!


Vi kan visserligen inte bidra till en ökad kunskap om världsgeografin men vi kan däremot erbjuda en starkt ökad lokalkännedom samtidigt som du får bättre ekonomi och möjlighet att komma i ditt livs form! Vi gör ett superviktigt jobb och vår styrka är att vi ger kunderna suverän service genom att se till att de kan vakna och hitta sin tidning i brevlådan, lagom i tid till morgonkaffet, varje dag.

Sommaren på VTD innebär ljusa sommarnätter, högt tempo, nya utmaningar, gemenskap och möte med många nya människor. Vi söker distributörer som kan hjälpa oss leverera paket, tidningar och post hem till våra kunder under sommarmånaderna. Vi söker dig som kan jobba deltid en, sex eller sju nätter i veckan.


Du måste kunna hantera:
? att hålla dig vaken hela natten.
? att utföra ganska enformiga arbetsuppgifter.
? att hitta adresser utan att gå vilse för ofta.
? att klä dig efter väder, vi är trots allt i Sverige så var inte för optimistisk.
? att hålla balansen (om du ska cykla eller köra moped).
? gas- och bromspedalen (om du har körkort).
? att arbeta självständigt och ta eget ansvar.
? att kommunicera på svenska eller engelska.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar förekommer.

Det du får?
Många vackra soluppgångar, vara ute mycket, sightseeing där du kanske hittar dina guldkorn att besöka dagtid, egentid men ändå samhörighet med kollegorna. Dessutom kommer du i slutet av sommaren vara geografisk expert, ha bättre kondition och vara västsvensk mästare på tidningstitlar.


Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss.
För bildistrikt krävs svenskt eller europeiskt körkort (internationellt körkort är inte giltigt).
För mopeddistrikt behöver du antingen ha bilkörkort, vara född senast 1 oktober 1994 eller ha AM-körkort.

För att vara aktuell för sommarjobb hos oss vill vi att du ska kunna arbeta minst en av nedan perioder. I nästa steg väljer du vilken/vilka perioder du vill arbeta samt vilken/vilka regioner du vill arbeta i.


Arbetsperioder du kan ansöka om:
Period 1: 20/6-18/7
Period 2: 20/6-25/7
Period 3: 25/7-20/8
Period 4: 25/7-27/8

Rekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt avtal med Transportarbetareförbundet.
Nyanställd: 146,16 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,90 kr/timme
Lördag: 19,72 kr/timme
Söndag & helgdag: 29,75 kr/timme

Arbetsgivare
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Organisationsnummer: 559238-4761

Email: [email protected]
Kika gärna in oss på sociala medier: @vtd.se Visa mindre

Vårgårdas bästa distributör sökes!

Är geografi inte det starkaste ämnet när du spelar frågesport? Är du en person som hämtar energi under din egentid och som oftast föredrar att arbeta själv? Vill du bidra med att sprida demokratin och samhällsviktig information till människorna runt omkring dig? Läs vidare! Vi kan visserligen inte bidra till en ökad kunskap om världsgeografin men vi kan däremot erbjuda en starkt ökad lokalkännedom samtidigt som du får bättre ekonomi och möjlighet att k... Visa mer
Är geografi inte det starkaste ämnet när du spelar frågesport? Är du en person som hämtar energi under din egentid och som oftast föredrar att arbeta själv? Vill du bidra med att sprida demokratin och samhällsviktig information till människorna runt omkring dig? Läs vidare!


Vi kan visserligen inte bidra till en ökad kunskap om världsgeografin men vi kan däremot erbjuda en starkt ökad lokalkännedom samtidigt som du får bättre ekonomi och möjlighet att komma i ditt livs form! Vi gör ett superviktigt jobb och vår styrka är att vi ger kunderna suverän service genom att se till att de kan vakna och hitta sin tidning i brevlådan, lagom i tid till morgonkaffet, varje dag.

Arbetet på VTD innebär högt tempo, nya utmaningar, gemenskap och möte med många nya människor. Vi söker distributörer som kan hjälpa oss leverera paket, tidningar och post hem till våra kunder. Vi söker dig som kan jobba deltid sex nätter i veckan.


Du måste kunna hantera:
? att hålla dig vaken hela natten.
? att utföra ganska enformiga arbetsuppgifter.
? att hitta adresser utan att gå vilse för ofta.
? att klä dig efter väder, vi är trots allt i Sverige så var inte för optimistisk.
? att hålla balansen (om du ska cykla eller köra moped).
? gas- och bromspedalen (om du har körkort).
? att arbeta självständigt och ta eget ansvar.
? att kommunicera på svenska eller engelska.

Sysselsättningen är 65,5% och sker nattetid.

Det du får?
Många vackra soluppgångar, vara ute mycket, sightseeing där du kanske hittar dina guldkorn att besöka dagtid, egentid men ändå samhörighet med kollegorna.


Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss.
För bildistrikt krävs svenskt eller europeiskt körkort (internationellt körkort är inte giltigt).

Rekryteringen pågår löpande.

Lön enligt avtal med Transportarbetareförbundet.
Nyanställd: 146,16 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,90 kr/timme
Lördag: 19,72 kr/timme
Söndag & helgdag: 29,75 kr/timme

Arbetsgivare
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Organisationsnummer: 559238-4761

Email: [email protected]
Kika gärna in oss på sociala medier: @vtd.se Visa mindre

Distributör till Alingsås/Vårgårda - Vikariat

Vi söker vikarierande distributörer till Alingsås och Vårgårda! VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 med... Visa mer
Vi söker vikarierande distributörer till Alingsås och Vårgårda!


VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster. Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Just nu söker vi personer som vill vikariera i våra områden Alingsås eller Vårgårda. Tillsättningen är omgående och kan sträcka sig till/efter sommaren. Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på vår filial i Alingsås eller från en upphämtningsplats i Vårgårda. Härifrån levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Arbetstid: Beroende på distriktets storlek. Ca 01.00 - 06.00
Schema: Måndag - lördag
Distriktstyp: Bildistrikt

Ett krav för denna tjänst är att du har körkort.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, är noggrann, vill sträva efter kvalité och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska och/eller engelska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt kollektivavtal med Transportarbetarförbundet.

Nyanställd: 142,86 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,67 kr/timme
Lördag: 19,28 kr/timme
Söndag & heldag: 29,07 kr/timme

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Postadress: Polhemsplatsen 5, 405 02 Göteborg
Telefon: 031 - 62 55 00
Mail: [email protected] Visa mindre

Distributör - Söndagar Alingsås

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på filialen i Alingsås. Med hjälp av bil levererar du sedan tidningar, post och paket till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Arbetstiden varierar mellan kl. 00:15 - 06.00 beroende på distriktets storlek. Vi har just nu permanenta söndagsdistrikt lediga som vi söker nya engagerade personer till. Du jobbar en natt per vecka med möjlighet till extraskift om det önskas. Du möter dina kollegor på filialen vid arbetspassets start, därefter sorterar och packar du alla produkter inför din runda. Du arbetar självständigt ute på ditt distrikt och levererar post, paket och tidningar till våra kunder.

Område: Alingsås
Schema: Söndagar
Distriktstyp: Bil (företagsbil)

Som person ser vi att du är flexibel, ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover. För att trivas i rollen som distributör hos oss på VTD arbetar du självständigt men trivs med att möta dina kollegor på filialen.

Du tycker inte att det är några problem med att vistas ute i alla väder och har gärna en god lokalkännedom!

För att arbeta som distributör hos VTD har du B-körkort eller AM körkort som är utfärdat i Sverige eller EU samt grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vi läser ansökningar löpande, välkommen med din ansökan!

Lön enligt kollektivavtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Polhemsplatsen 5, 405 02 Göteborg
Telefon: 031+625500 Visa mindre

Sommarjobba som distributör i Alingsås

Sommarjobba som distributör på VTD! Snart är sommaren hos oss och vad passar då bättre än att bada, sola och äta glass? Som distributör på VTD jobbar du nattetid och får dagarna fria att planera som du vill. Är du en nattmänniska och gillar att kombinera ditt arbete med rörelse? Har du ett bra lokalsinne och är serviceinriktad? Då kan du bli en av oss! Nu söker vi dig som vill sommarjobba i Alingsås med tillhörande områden Herrljunga, Sollebrunn och Vårgå... Visa mer
Sommarjobba som distributör på VTD!

Snart är sommaren hos oss och vad passar då bättre än att bada, sola och äta glass? Som distributör på VTD jobbar du nattetid och får dagarna fria att planera som du vill. Är du en nattmänniska och gillar att kombinera ditt arbete med rörelse? Har du ett bra lokalsinne och är serviceinriktad? Då kan du bli en av oss! Nu söker vi dig som vill sommarjobba i Alingsås med tillhörande områden Herrljunga, Sollebrunn och Vårgårda!

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster. Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar, post och paket under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. På filialen gör du en sortering och ser över respektive produkter så som tidningar, post m.m, som du sedan levererar till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har hög servicekänsla.

Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära filialen/avhämtningsplats som möjligt. Vi ser dock gärna att du är flexibel, ange i din ansökan i vilket/vilka områden du kan tänka dig att arbeta.

Ett krav för denna tjänst är att du har körkort inom Sverige/EU.

Det är ett krav för tjänsten att du har grundläggande kunskaper i svenska eller engelska, i såväl tal som skrift samt att du har fyllt 18 år.

Rekryteringen pågår under våren och vi läser ansökningarna löpande. Längden på anställning kan skifta beroende på område och distrikt.

Lön enligt avtal med Transportarbetareförbundet.

Nyanställd: 142,86 kr/timme
Obekvämlighetstillägg (OB):
Måndag-fredag: 9,67 kr/timme
Lördag: 19,28 kr/timme
Söndag & heldag: 29,07 kr/timme Visa mindre

Distributör Vårgårda - Vikariat

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i s... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Som distributör i Vårgårda börjar du ditt arbetspass på en så kallad mobil filial. En mobil filial är en avhämtningsplats, där du vid denna plats får dina produkter och arbetsverktyg levererat till dig. På avhämtningsplatsen finns även den företagsbil som du kommer att använda. Därefter levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna på ditt distrikt i god tid till morgonkaffet.


Område: Vårgårda
Arbetstid: 01:40 - 06:00 måndag-fredag, 02:20-06:30 Lördagar.
Schema: Nätter, Måndag-Lördag
Distriktstyp: Bildistrikt


Ett krav för denna tjänst är att du har körkort.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska eller Engelska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.


Vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt kollektivavtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare: Västsvensk Tidningsdistribution AB
Postadress: 405 02, Göteborg
Telefon: 031 - 62 55 41
Email: [email protected] Visa mindre

Distributör (söndagar) i Alingsås

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i s... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.


En utav våra distributörer i Alingsås har valt att gå vidare med nya utmaningar. Vi söker därför dig som vill arbeta som distributör hos oss. Du börjar ditt arbetspass på vår filial i Alingsås. Härifrån levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Område: Alingsås
Arbetstid: 01:40-07:00
Schema: Söndagar
Sysselsättningsgrad: 9%
Distriktstyp: Bildistrikt.


Ett krav för denna tjänst är att du har körkort.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska eller engelska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.Vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt kollektivavtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Postadress: 405 02 Göteborg
Telefon: 031 - 62 55 00 Visa mindre

Vikarierande distributör till Alingsås

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i s... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 1 100 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Laholm i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 30 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på vår filial i Alingsås. Härifrån levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet. Till filial Alingsås så ingår även Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn som ä så kallade satellitdistrikt, där distributörerna hämtar sina produkter och arbetsverktyg vid en avhämtningsplats.

Arbetstiden varierar mellan kl. 01.00 - 06.00 beroende på distriktets storlek.


Område: Alingsås (Även Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn)
Arbetstid:Beroende på schema. Ca 01.00 - 06.00
Schema: Måndag - lördag / söndagar
Distriktstyp: Bildistrikt


Ett krav för denna tjänst är att du har körkort.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, är noggrann, vill sträva efter kvalité och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Just nu söker vi vikarier för våra distributörer som tar vintersemester men också för vikariat framöver och vid behov.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska och/eller engelska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.
Vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt kollektivavtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution AB
Postadress: Polhemsplatsen 5, 405 02 Göteborg
Telefon: 031 - 62 55 00
Mail: [email protected] Visa mindre

Distributör söndagar i Alingsås-Bil

Ansök    Feb 18    VTD    Tidningsbud/Tidningsdistributör
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Härifrån levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Arbetstiden varierar mellan kl. 01.00 - 07.00 beroende på distriktets storlek.

Område: Alingsås
Arbetstid:01:00-07:00
Schema: Söndagar
Distriktstyp: Bil-distrikt. B-körkort är ett krav.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla, är noggrann och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vårt mål är att du ska bo och arbeta så nära vartannat som möjligt. Vi vill helst att du ska vara flexibel, ange gärna i din ansökan vilka områden du kan/vill arbeta i.

Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år samt att du har ett Svenskt/Europeiskt körkort.


Vi läser ansökningarna löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila till [email protected] alternativt ringa till växeln på telefonnummer 031-625500 uppge då i vilket område du bor så kommer du att bli kopplad till rätt rekryterare.

Lön enligt kollektivavtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Postadress: 405 02 Göteborg
Telefon: 031 - 62 55 00 Visa mindre

Distributör måndag - lördag Vårgårda

Ansök    Maj 28    VTD    Tidningsbud/Tidningsdistributör
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser. VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i... Visa mer
VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Härifrån levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till morgonkaffet.

Arbetstiden varierar mellan kl. 01.00 - 06.00 beroende på distriktets storlek.


Område: Vårgårda
Arbetstid: ca 3h per natt
Schema: måndag-lördag
Distriktstyp: Bildistrikt med företagsbil


Ett krav för denna tjänst är att du har körkort.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.


Vi läser ansökningarna löpande.

Lön enligt kollektivavtal med Transportarbetarförbundet.

Arbetsgivare:
Västsvensk Tidningsdistribution KB
Postadress: Box 185, 431 23 Mölndal
Telefon: 010-471 56 60 Visa mindre

Arbetsledare till distributionsverksamhet i Alingsås

Västsvensk Tidningsdistribution (VTD) är ett specialiserat distributions- och logistikföretag, inriktat på utdelning av tidningar, paket och post till hushåll. VTD är verksamma över hela Västkusten, från Strömstad i norr till Laholm i söder och har ca 1 000 medarbetare i bolaget. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter ut till våra filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut t... Visa mer
Västsvensk Tidningsdistribution (VTD) är ett specialiserat distributions- och logistikföretag, inriktat på utdelning av tidningar, paket och post till hushåll. VTD är verksamma över hela Västkusten, från Strömstad i norr till Laholm i söder och har ca 1 000 medarbetare i bolaget. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter ut till våra filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.

VTD ingår i Stampengruppen som med Stampen Lokal Media också är huvudägare till verksamheten.

Vi söker nu en arbetsledare till vår verksamhet i Alingsås, en roll vi på VTD kallar filialföreståndare.

I rollen som Filialföreståndare kommer du att ansvara för produktions- och distributionsfrågor gällande de distrikt och medarbetare som är knutna till området. Våra arbetsplatser kallas filialer och på vår filial i Alingsås är det du som leder och fördelar det operativa arbetet nattetid. Tjänsten innefattar ej arbetsgivaransvar dvs. frågor gällande t.ex. anställningsavtal, lönefrågor eller längre ledigheter.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
? I samråd med Regionchef arbeta med den dagliga personalplaneringen/bemanningen på filialen
? Daglig överlämning till Regionchef och HR gällande nattens händelser samt kommande natts produktion/planering
? Stödja och motivera distributörerna på filialen i sitt dagliga arbete
? Vara behjälplig i dialogen inför rekrytering av distributörer
? Hålla i introduktion av nyanställda på filialen
? Se till att arbetsredskap hålls i gott skick som exempelvis bilar, cyklar etc. samt rapportera avvikelser av arbetsredskaplastbärare
? Ta fram rapporter på reklamationer mm. Återkoppling av eventuella reklamationer till respektive distributör
? Se till att filialen hålls i god ordning
? Medverka i arbetsmiljöarbetet på lokal nivåÖnskvärd utbildning:
Ledarutbildning, arbetsmiljöutbildning, första hjälpen, HLR.

Erfarenhet/Särskild kompetens:
? Har arbetslivserfarenhet från en liknande arbetsledarroll
? Kan prioritera och fatta beslut under tidspress
? Pratar och skriver på svenska och engelska
? God administrativ förmåga
? Har B-körkort

Personliga Egenskaper:
Vi tror att denna tjänsten passar dig som är positiv, noggrann och tycker om att arbeta med människor. Du skall även vara kommunikativ och ha förmågan att bemöta alla typer av människor med respekt, oavsett situation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna tjänst.Arbetsförhållanden:
Framför allt nattarbete, men även arbete på morgon/förmiddagar kan förekomma. Du arbetar enligt ett 7-7-schema, vilket innebär att du arbetar 7 dagar och sedan är ledig 7 dagar.
Sysselsättningsgrad: 75 %
Anställningsform: tillsvidareanställning

Kontakt:
Frågor gällande tjänsten besvaras av:
Regionchef Magnus Ryttinger
HR Beatrice Elmqvist Krcelj
Telefon:031-625596

Fackliga frågor besvaras av Lars Jonasson, Transportarbetareförbundet, 031-625586.

Sista ansökningsdag: 2020-06-07, urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre