Lediga jobb som Kultur, media, design i Alingsås

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Kreativ bostadsfotograf Alingsås

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf -Alingsås


Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Diakrit:

Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Kreativ fotograf till Alingsås & Lerum

Ansök    Jun 26    Svenska 360 KB    Fotograf
Hos oss är det du som skapar magin, vi sköter detaljerna! Vi är måna om att du som bostadsfotograf ska kunna fokusera helhjärtat på det du älskar – att fotografera. Vi söker nu efter en grym fotograf på frilansuppdrag som passar in i vårt härliga SE360-team av bostadsfotografer. Du har ett tekniskt kunnande inom fotografi, där ditt bildspråk och skicklighet i arbete med ljus och komposition går rätt in i hjärtat hos målgruppen. Tjänsten är ett frilanskon... Visa mer
Hos oss är det du som skapar magin, vi sköter detaljerna! Vi är måna om att du som bostadsfotograf ska kunna fokusera helhjärtat på det du älskar – att fotografera.

Vi söker nu efter en grym fotograf på frilansuppdrag som passar in i vårt härliga SE360-team av bostadsfotografer. Du har ett tekniskt kunnande inom fotografi, där ditt bildspråk och skicklighet i arbete med ljus och komposition går rätt in i hjärtat hos målgruppen.

Tjänsten är ett frilanskontrakt som ger dig frihet att styra över din egen tid och arbetsomfattning. Du blir bokad på fotouppdrag inom bostadsfotografering och du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete. Vi jobbar kontinuerligt med att följa branschtrender och söker därför dig som vill växa inom rollen, anpassa dig till föränderliga trender och förstår vikten av att visa både professionalism och ödmjukhet när du kliver in i någons hem.

Utrustnings- och erfarenhetskrav
Systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ och handhållen blixt
Grundläggande kunskaper i bildredigering
Tillgång till Lightroom eller motsvarande redigeringsprogram
Registrerat företag med F-skatt, eller nyttjande av externt fakturaföretag ex. Frilans finans
Körkort och bil

Meriterande
Tidigare branscherfarenheter är ett plus, men det är din talang och ditt engagemang som betyder mest för oss
Erfarenhet av film, gimbal eller drönare

Om oss
Vi på SE360 vet att fotografi är mer än att bara att ta bilder – det är ett hantverk vi brinner starkt för. Vår tradition som ett familjeägt företag inom bostadsfotografering innebär att vi sätter kvalitet i centrum, och vi ser alltid vår samlade fotografkompetens som hjärtat av vår verksamhet.

Frihet Bestäm över din egen arbetstid och omfattning av arbetet. Utgå från hemmet och var verksam i ditt utvalda område.
Utbildning Ditt hantverk och din utveckling står i centrum. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar, workshops och kontinuerliga avstämningar.
Support Vi tar hand om införsäljning, bokningar, redigering, leverans och kundservice. Bokningssystemet hanterar all logistik och fakturering, och du får support av dina kollegor på vårt Göteborgsbaserade kontor varje steg på vägen.
Gemenskap Du blir en del av vårt passionerade team bestående av säljare, produktionsteam, support och andra fotografer i vår verksamhet.

Ansökan
Talar denna lediga tjänst lite extra mycket till dig? Då vill vi gärna höra mer om vem du är och vilken erfarenhet du har av fotografering.
I ansökan inkluderas en serie på minst feminteriöra bilder från en och samma bostad. Vi vill se hur du hanterar ljus och perspektiv, variera mellan översiktsbilder och detaljbilder från olika rum och vinklar. Har du inte haft den typen av uppdrag innan så kan dufota i ditt eget hem eller hos någon du känner.

Rekrytering sker löpande.Sista ansökningsdag 31 augusti. Visa mindre

Programansvarig till kulturhuset

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar, Nolhaga Parkbad samt föreningsstöd. Inom hela förvaltningen arbetar idag cirka 420 medarbetare.

Vi söker nu dig som vill arbeta som programansvarig på kulturhuset. Som programansvarig är du navet i kulturhusets verksamhet och du är bryggan mellan konsthall, bibliotek och scenerna i Alingsås.

Kulturhuset är en levande och välbesökt mötesplats för alla åldrar och kulturuttryck.

Vår ambition är att ta hand om dig så du kan ta hand om våra verksamheter. Därför har vi tagit fram förmåner för dig både på och utanför arbetsplatsen. Läs mer om vårt erbjudande som arbetsgivare här: https://www.alingsas.se/naringsliv-och-arbete/jobb/vart-erbjudande/

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som programansvarig samarbetar du tätt med kulturhusets alla verksamheter såsom biblioteket, konsthallen och ateljén. Tillsammans med kunniga kollegor är du med och utvecklar kulturhusets programverksamhet och stärker kulturhuset som en mötesplats för alla. Du är ansvarig för att skapa ett program med både spets och bredd i samskapande med andra verksamheter i kommunen.

I arbetsuppgifterna ingår: Planering, budgetering, praktiskt genomförande, dokumentation och uppföljning av programverksamheten. Arbetet genomförs i nära samverkan med kollegor, externa nätverk och civilsamhälle.

Arbete helger och kvällar förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi behöver dig som har:
-Tidigare erfarenheter av att arbeta med programverksamhet.
-Eftergymnasial utbildning inom kulturproduktion som projektledare eller motsvarande.
-God kunskap och erfarenhet av programkommunikation på webb, sociala medier och produktion av trycktprogram och affischer.
-Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Som person är du positiv och lösningsorienterad, du tycker om att vara spindeln i nätet och har förmågan att lyfta olika perspektiv. Du är nyfiken på nya samarbeten och van att driva processer, tror på vikten av delaktighet och inkludering för att nå mångfalt där kultur blir en aktuell och relevant del i samhället.

På Alingsås kommun arbetar vi utifrån en tydlig värdegrund som bygger på engagemang, öppenhet och respekt.

Öppenhet
I Alingsås bjuder vi in till dialog och öppenhet i våra möten. Vi är övertygande om att olikheter skapar en bättre och mer dynamisk verksamhet. Genom att du är nyfiken och aktivt lyssnande skapar du rätt förutsättningar för ditt uppdrag. En grund för samarbete är att ge och ta emot feedback och ta tillvara olika perspektiv och erfarenheter.

Engagemang
I Alingsås gör vi oss engagerade. Som medarbetare tar du ansvar men ges också möjlighet att skapa mening och göra skillnad. I Alingsås kommun är du aktiv och tänker nytt för kommunens utveckling. Vi ger dig utrymme för dialog, delaktighet och kreativitet.

Respekt
Vi finns till för Alingsåsborna. I Alingsås bidrar du till respektfulla möten. Vi ser varje individ som unik och möter alla med respekt. Du åtar dig att ge en god samhällsservice och att hålla det vi lovar är viktigt för oss. Respekt för oss är att skapa förtroende och tillit genom att vara lyhörd och tydlig. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för samarbete och trygghet för alla.

ÖVRIGT
Ansök senast 2024-05-19.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

VIKARIERANDE ORGANIST

Ansök    Mar 4    Alingsås Pastorat    Organist
Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!”  Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 500 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.   VIKARIERANDE ORGAN... Visa mer
Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!” 

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 500 medlemmar.

Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.

 

VIKARIERANDE ORGANIST, 80 - 100 %

 

Då en av våra organister kommer att vara föräldraledig med start i augusti 2024 söker vi nu en kyrkomusiker för ett vikariat med omfattningen 80-100 % under perioden 15 augusti 2024 – 15 augusti 2025.

 

I tjänsten är du en av fyra kyrkomusiker som har sin tillhörighet i vårt centrumdistrikt där tyngdpunkten på tjänstgöring och verksamheter äger rum i Christinae kyrka som ligger mitt i Alingsås.

I centrumdistriktet finns totalt ca 15 medarbetare. Tjänsten innebär också tjänstgöring i andra kyrkor eller på andra platser i pastoratet.

 

Christinae kyrka har en väl upparbetad musikverksamhet med lång tradition. Sammantaget finns sju körer, en väletablerad konsertverksamhet med lunchkonsert två gånger i veckan, musikandakt varje lördag förmiddag och konsert varje lördag eftermiddag.

Tjänsten innehåller i dag arbete med barnkör för årskurs 2 -4, ungdomskör tillsammans med en kollega, en damkör med blandad repertoar. Ingår gör också orgelspel vid söndagens högmässa, musikgudstjänster och konserter samt kyrkliga handlingar. Det finns viss möjlighet till modifikation vad gäller tjänstens innehåll.

Våra många körer övar i en specialbyggd musiksal med optimal akustik, där också ett omfattande körbibliotek finns. Christinae kyrkas instrumentarium utgörs av en läktarorgel som renoverades 2017 av Tostareds Orgelfabrik (spelbar från koret), kororgel, Steinwayflygel av högsta klass samt en tvåmanualig Arvidsson-cembalo. 

Vi söker dig som:

Är utbildad kyrkomusiker, gärna på nivå B, men lägst på nivå C och har erfarenhet av kyrkomusikaliskt arbete Finner glädje i att förvalta och utveckla kyrkomusiken i församlingen Tycker om och har lätt för att samarbeta med andra i ett kreativt och dynamiskt kollegium
Vi kommer att läsa och göra urval löpande under rekryteringsprocessen så skicka gärna in din ansökan omgående. Sista ansökningsdatum är den 2 april 2024.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Monica Eckerdal, församlingsherde, tel. 0322-66 91 13, e-post [email protected]

 

Lars Storm, organist, tel. 0322-66 91 81, e-post [email protected]

 

Facklig kontaktperson:

Karin Ekenvi, Sveriges lärare/KMR, tel. 0512-79 72 16, e-post [email protected] Visa mindre

Scentekniker med teknisksamordning

Ansök    Feb 28    Alingsås kommun    Scentekniker
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar, Nolhaga Parkbad samt föreningsstöd. Inom hela förvaltningen arbetar idag cirka 420 medarbetare.

Vi söker nu scentekniker till Alströmer teatern som är en del av Kultur och Utbildningsförvaltningen. Alströmer teatern är en del av enheten Publika möten där scenerna i Alingsås ingår.

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du kan påverka och utvecklas. Du kommer att ingå i ett team som är i startgroparna av att bygga upp scenerna i Alingsås. Alingsås kommun satsar på dina karriärsmål och erbjuder möjligheter till fortbildning och utveckling. På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som scentekniker för scenerna i Alingsås med huvudsaklig placering på Alströmer teatern.

I rollen som tekniker hos oss har du en viktig roll vid våra evenemang. Du ansvarar för tekniken inom enhetens scener både inför, under och efter genomförandet av våra egna och externa arrangemang. Vi genomför en stor bredd av evenemang inom scenkonstens alla genrer, till exempel musik, dans och teater, men också föreläsningar och konferenser.
Du kommer även att arbeta med att ta emot bokningar och viss administration. Tillsammans med vår andra tekniker ansvarar du för planering av inköp, underhåll, tillsyn och utveckling av vår scenteknik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom scenteknik, ljud och ljus eller motsvarande.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta inom liknande verksamhet vilket gör att du tillför ny kunskap och erfarenhet till oss. Det är meriterande om du har kunskap inom livestreaming då viss verksamhet tillgängliggörs på vissa digitala kanaler.

Du har god kunskap i sociala medier, kommunikation och vana att arbeta med film och bildredigering. Då scenerna i Alingsås går in i ett nytt skede ser vi gärna att du har erfarenhet av att projektleda evenemang.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, kan du fler språk ser vi det som en styrka. Du är en utåtriktad person som trivs med att ge god service till andra människor. Du har förmåga att bemöta dina kollegor och externa parter som alla har olika behov av hjälp och stöd, från det tekniskt enkla till det mer komplicerade. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och bra på att samarbeta. Du är trygg, förtroendeingivande och lösningsorienterad.

B-körkort krävs i tjänsten då regelbundna transporter sker.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Helg- och kvällstjänstgöring ingår.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Vi söker fotografer i Alingsås till vår Fotografkår!

Ansök    Feb 29    Exakta Photo AB    Fotograf
Exakta Photo är en av Sveriges största skolfotoleverantörer. Vi finns över hela landet och fotograferar cirka 900 000 elever varje år. Nu söker vi dig som vill ha ett säsongsbaserat uppdrag som skolfotograf! Vem är du? Vi tycker om en variation av människor men för att lyckas i tjänsten behöver du: Ha ett genuint fotointresse. Du behöver inte ha arbetat som skolfotograf men vi ser gärna att du är en redan etablerad fotograf. Detta är dock inte ett krav uta... Visa mer
Exakta Photo är en av Sveriges största skolfotoleverantörer. Vi finns över hela landet och fotograferar cirka 900 000 elever varje år. Nu söker vi dig som vill ha ett säsongsbaserat uppdrag som skolfotograf!
Vem är du?
Vi tycker om en variation av människor men för att lyckas i tjänsten behöver du:
Ha ett genuint fotointresse. Du behöver inte ha arbetat som skolfotograf men vi ser gärna att du är en redan etablerad fotograf. Detta är dock inte ett krav utan så länge du brinner för fotografering så kan du vara rätt person för oss.
Du är utåtriktad och positiv. När du står bakom kameran så påverkar du det som sker framför. Du behöver inte vara komiker, men genom att vara glad och bjuda på dig själv så kan du få andra att slappna av inför kameran.
Vara stresstålig och välorganiserad då det kan förekomma arbetsdagar med högt tempo.
God datorvana då datorn kommer att bli ett viktigt arbetsredskap vid sidan om kameran.
Ha körkort och tillgång till bil då du utför uppdragen på olika skolor och förskolor.
Kunna arbeta heltid från mitten av augusti till mitten av oktober och vill ha Sveriges roligaste jobb!
Har du arbetat med barn och ungdomar tidigare så är det en fördel, men det är inte avgörande!Vad erbjuder vi?
Utbildning sker v33 i Nyköping. Efter denna kommer du först att arbeta tillsammans med en annan fotograf så du ska känna dig trygg innan du gör ditt första jobb själv! Fram till fredag v42
Vi tillhandahåller all fotoutrustning du behöver.
Du behöver inte oroa dig för det tekniska. Vi har tagit fram fasta inställningar, mått och rutiner så vare sig du använt Nikon, Sony eller varför inte Canon tidigare så är det enda du behöver tänka på hos oss är att få fram det där lilla extra hos personerna framför dig.
Du utgår från ditt hem till angiven ort och erhåller milersättning för de sträckor du kör.
Vill du fakturera eller bli anställd? Du väljer!
Antingen har du redan ett eget bolag och skickar faktura för utförda jobb. Vi har även ett samarbete med Frilans Finans som gör det enkelt för dig att fakturera trots att du inte har ett eget bolag idag. Vi ger dig all information som behövs för detta. Om inget av ovan passar dig kan du även välja att bli säsongsanställd. Vi kör på det som passar dig och din livssituation bäst!
Vad händer nu?
Nu vill vi ha din ansökan såklart! Skicka in denna omgående via vår ansökningssida Exakta Photo AB - Jobba hos oss (exaktafoto.se).
Vi hoppas att du vill bli en del av oss och får en oförglömlig höst!
Övrigt
För att arbeta med barn och ungdomar så behöver du visa upp ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

IKT-Pedagog

Ansök    Dec 1    Alingsås kommun    Scentekniker
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, föreningsstöd, integration och arbetsmarknad. Inom gemensamma förvaltningen arbetar idag cirka 440 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som IKT-pedagog (information, kommunikation och teknologi) inspirerar, handleder och utvecklar du användningen av digitala verktyg.

I dina arbetsuppgifter som IKT pedagog samt scentekniker samordnar du de tekniska frågorna i Alingsås kulturhus för både kollegor och besökare. Du möter och hjälper besökare med behov av stöd kopplat till digitala lösningar. I arbetsuppgifterna ingår att skapa och leda kurser i användning av digitala verktyg samt leda en drop-in verksamhet med enklare teknisk support. Du samarbetar bland annat med kommunens IT- enhet.

Du är scentekniker/teknikansvarig för de programpunkter som arrangeras på våra scener utomhus och inne. Du ansvarar för att förbereda och lösa de uppgifter som behövs för olika program och tjänster runt om i Alingsås kommun.

Du ingår i bemanningen av kulturhusets reception och är på så vis en del av verksamhetens ansikte utåt.

Helg- och kvällstjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som IKT pedagog och/eller inom scenteknik, mediateknik, ljud och ljus eller motsvarande.

Du har erfarenhet av att arbeta inom liknande verksamhet vilket gör att du tillför ny kunskap och erfarenhet till oss. B-körkort krävs i tjänsten då regelbundna transporter sker.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, kan du fler språk ser vi det som en styrka. Du är en utåtriktad person som trivs med att ge god service till andra människor. Du har god kunskap i sociala medier, kommunikation och vana att arbeta med film och bildredigering.

Du har förmåga att bemöta besökare som alla har olika behov av hjälp och stöd, från det tekniskt enkla till det komplicerade. Din pedagogiska fallenhet används dagligen, både internt och externt.

Du är ansvarsfull, prestigelös och bra på att samarbeta. Du är trygg, förtroendeingivande och lösningsorienterad, att det emellanåt kan upplevas stressigt är du inte främmande inför.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Nya LasseMaja-filmen söker statister och mindre roller med replik

Ansök    Feb 8    Acasting Sweden AB    Statist
Inom kort så kommer Lasse-Majas Detektivbyrå återvända till Alingsås (med omnejd) för åter igen göra succé på bioduken! I och med det så kommer vi att behöva massvis med statister till produktionen! Det finns även ett fåtal mindre roller som innebär både repliker och spel mot etablerade skådespelare, men framförallt är det statister vi behöver. Vi söker ALLA typer av människor, ALLA är välkomna! Men tänk på att målsmans godkännande krävs för minderåriga! M... Visa mer
Inom kort så kommer Lasse-Majas Detektivbyrå återvända till Alingsås (med omnejd) för åter igen göra succé på bioduken! I och med det så kommer vi att behöva massvis med statister till produktionen!
Det finns även ett fåtal mindre roller som innebär både repliker och spel mot etablerade skådespelare, men framförallt är det statister vi behöver.
Vi söker ALLA typer av människor, ALLA är välkomna! Men tänk på att målsmans godkännande krävs för minderåriga!
Man kan även söka som en hel familj ifall man är intresserad!
För en komplett ansökan så krävs följande info:
Nytagen bild (närbild och helbild)
Födelseår
Kontaktuppgifter
Bostadsort
Tillgänglighet under Mars - April
Tidigare produktioner/erfarenheter
Roliga färdigheter (t.ex. Snickeri, basket, stunttränad, enhjuling eller jonglering).
(Allt dessa frågor måste besvaras för att kunna ansöka)
Ersättning finns självklart, men avgörs på vilken roll man får.
Inspelningsperiod: Mars - April .
OM/NÄR det blir aktuellt för en bokning så hör vi av oss.
Med tanke på tidspress så kan det bli svårt att hinna svara på alla ansökningar, men vi gör så gott vi kan Visa mindre

IKT pedagog / Scentekniker

Ansök    Jul 4    Alingsås kommun    Scentekniker
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, föreningsstöd, integration och arbetsmarknad. Inom gemensamma förvaltningen arbetar idag cirka 440 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IKT pedagog samt scentekniker är du en spindel i nätet för de tekniska frågorna i Alingsås kulturhus för både kollegor och besökare. Du är scentekniker för de programpunkter som arrangeras på våra scener utomhus och inne. Du möter och hjälper besökare med behov av stöd kopplat till digitala lösningar och ingår i ett team som bemannar kulturhusets reception.

Du samarbetar med bland annat kommunens IT enhet. Du och dina kollegor arbetar tillsammans med att förbereda och lösa de uppgifter som behövs för våra olika program och tjänster runt om i Alingsås kommun.

Helg- och kvällstjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som IKT pedagog och/eller inom scenteknik, mediateknik, ljud och ljus eller motsvarande.

Du har erfarenhet av att arbeta inom liknande verksamhet vilket gör att du tillför ny kunskap och erfarenhet till oss. B-körkort krävs i tjänsten då regelbundna transporter sker.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, kan du fler språk ser vi det som en styrka. Du är en utåtriktad person som trivs med att ge god service till andra människor.

Du har förmåga att bemöta besökare som alla har olika behov av hjälp och stöd, från det tekniskt enkla till det komplicerade. Din pedagogiska fallenhet används dagligen, både internt och externt.

Du är ansvarsfull, prestigelös och bra på att samarbeta. Du är trygg, förtroendeingivande och lösningsorienterad, att det emellanåt kan upplevas stressigt är du inte främmande inför.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Sep 13    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Montörer sökes omgående till ett marklandsledande företag.

. cxcx Visa mer
.

cxcx Visa mindre

Projektledare med inriktning mot besöksnäringen

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, föreningsstöd, integration och arbetsmarknad. Inom gemensamma förvaltningen arbetar idag cirka 440 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Parallellt med de dagliga frågorna arbetar du strategiskt med de långsiktiga målen för Alingsås och Västsveriges turism. Du arbetar nära våra samarbetspartners inom det lokala närings- och föreningslivet där du är en viktig samtalspartner. Du kommer även att ha en viktig roll inom den kommunala, regionala och nationella turismen. Som projektledare är du delaktig i arbetet på Turisminformationen.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Som projektledare med inriktning mot besöksnäringen har du en högskoleutbildning inom området eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet inom området, t ex från turism, evenemangsindustrin, näringsliv eller kommunikation. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från en politiskt styrd organisation.

Du har erfarenhet av att driva både små och stora projekt. Du trivs med att arbeta här och nu men drivs även av det långsiktiga visionära arbetet. Som projektledare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete på ett bra sätt. Du har förmåga till helhetssyn, ser frågor i ett större perspektiv och ser möjligheter i förändringar.

Du trivs i nya situationer, har ett öppet sinne och värdesätter mångfald. Du har förmåga att skapa delaktighet och är skicklig på att ta tillvara medarbetares kunskaper och olikheter. Vi erbjuder flera spännande utmaningar och pågående projekt och i ditt uppdrag ligger fokus på att arbeta med visioner, uppstart och nytänkande.

B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Jun 27    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Nu söker vi fotograf i Alingsås till vår Fotografkår!

Ansök    Aug 8    Exakta Photo AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Ordning och reda är viktigt, bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt CV med några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Sep 2    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Nu söker vi fotograf i Alingsås till vår Fotografkår!

Ansök    Jun 14    Exakta Photo AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Ordning och reda är viktigt, bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt CV med några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Maj 25    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Apr 29    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Apr 19    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Apr 26    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Vi söker frilansande bostadsfotograf i Lerum & Alingsås området

Ansök    Apr 22    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för... Visa mer
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Lerum & Alingsås området.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du laddar upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor mejla oss på info@se360 Visa mindre

Technical Service Specialist HVAC Accessories

Ansök    Mar 31    NKT HV Cables AB    Teknikinformatör
NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denma... Visa mer
NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.4 billion in 2020. NKT - We connect a greener world. www.NKT.com.??
If you have any questions regarding the position, you are very welcome to contact Technical Service Manager Robin Wulf, [email protected] or Recruiter, Eric Lundgren, [email protected], +46 704 93 13 84.
Please note that due to the GDPR regulations we cannot accept any applications via e-mail.
Union representatives
Sveriges Ingenjörer: Peter Kjellsson, [email protected] +46 322 77 209
Unionen: Mikael Hammarin, [email protected] +46 455 75 972

We are looking forward to receiving your application!

Technical Service Specialist HVAC Accessories
Do you have a background within engineering, technical service or installation? Have you got experience from the cable, accessories or jointers industry and want to work towards a green transformation and a sustainable future? Then maybe you are the one we are looking for.
The role
Working closely with our international customers, we develop, support, manufacture and install efficient and technologically advanced medium and high-voltage cables as well as cable accessories. The focus for this role is to be the Technical Service Specialist within HVAC accessories where you will be providing support, technical information and product knowledge to the Costumer Service, Sales and Quality department, locally and globally. Furthermore you will be responsible for creating bill of materials for incoming orders, organize and support electrical and packaging factory acceptance test with clients, come up with relevant input for engineering and the product adaptions, ensure the use of T-order process and also manage process of adequate documentation.

Main tasks
* Provide technical support to the “Accessories Sales Support” department, typically product configurations and clarifications.
* Use and develop tools, such as product configurators
* Support with technical information during tender and offer phase.
* Support with technical questionnaires, take the responsibility for complex technical questions not provided in product configurators.
* Support Claim management (in case of failure of product), when needed take direct responsibility for claim and solve with customer in cooperation with Quality department.
* Promote the NKT product portfolio by technical presentations and gain market understanding by attending selected fairs and customers.
* Keep relevant technical product documents available for the Customer Service department.
* Lead electrical and packaging FATs with clients


Contact and application
Apply with CV and personal letter via the link below, at latest April 18th 2022.
Tests can occur in our recruitment processes.

#LI-NKT

Personal competence
To be successful in this role you need to be a team player, be solutions-oriented and have a social approach towards colleagues and customers. Your technical and creative capacity is equally important as your planning and collaboration skills.
In addition, planning, structure and accuracy is key to organize the work in an efficient way.

Your profile and qualifications
* A Bachelor or MSC. Degree in Electrical or Mechanical engineering
* About 5 years technical experience from engineering, development or technical sales of cable accessories or similar.

* Experience from working in teams or projects
* Experience of project management is a merit
* Fluently in English and Swedish is a requirement, knowledge in German or other languages is meritorious
* Experience from MS Office, SAP, PDM and CAD is advantageous

Additional details
A certain amount of travelling is included in this role, approximately about 40 days per year. Visa mindre

Projektledare digital utveckling kultur, turism och evenemang

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistinf... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistinformation och evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

Tillsammans med oss på kultur och utbildningsförvaltningen kommer du att vara en del av kulturen, biblioteken och turismens utveckling av digitalt programutbud på en tillgänglig arena.

Verksamhetens tjänster och utbud finns idag både fysiskt och via webbens olika plattformar och e-tjänster. Programutbud som föreläsningar, visningar och livestreaming görs i samverkan med både interna verksamheter och externa. Stor vikt läggs på att utveckla utbudet på både fysiska och digitala platser och göra det synligt och tillgängligt för alla.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan leda personalens kompetensutvecklingsinsatser inom filmning, redigering och webb-publicering på en användarvänlig digital arena. Du förväntas tydliggöra den röda tråden för ett attraktivt tilltal mot olika målgrupper och ett digitalt tillgängligt utbud för alla. Du ska handleda och utveckla verksamhetens medarbetare i den digitala arenan med filmat material, text- och syntolkning samt nå ut genom anpassning mot olika målgrupper.

I rollen som projektledare för kommunikation i sociala medier har du ett nära samarbete med verksamhetens medarbetare, tillsammans arbetar ni för att utveckla Alingsås kulturhus och turism.

För att nå olika målgrupper och erbjuda ett allsidigt och kvalitativt utbud av medier och tjänster arbetar vi tillsammans för ett tillgängligt och anpassat utbud för alla. För att öka kunskapen om hur informationsteknik kan användas för kunskapsinhämtning, lärande och delaktighet vill vi nu utveckla våra digitala arenor.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är slutförd examen från högskola eller motsvarande inom kommunikation, marknadsföring, kultur med inriktning på digitala arenor eller motsvarande som
arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kultursektorn.

Vi söker dig som har en vilja att tillsammans med verksamheten göra skillnad för våra besökare. Du är väl förtrogen med digitala kommunikationskanaler och skapandet av innehåll för dessa. Du har pedagogisk förmåga att sprida dina kunskaper vidare till arbetsgruppen.

Du har ett stort intresse av kultur, turism, bibliotek, muséum och evenemangssektorn och förstår komplexiteten att arbeta inom politikerstyrd organisation.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om dina förmåner som medarbetare hos oss.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Kreativ bostadsfotograf Alingsås

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf -Alingsås


DIAKRIT söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på DIAKRIT behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om DIAKRIT:

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Kreativ bostadsfotograf Alingsås

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf -Alingsås


DIAKRIT söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på DIAKRIT behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om DIAKRIT:

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Bostadsfotograf Alingsås

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf -Alingsås


DIAKRIT söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på DIAKRIT behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om DIAKRIT:

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Bebyggelseantikvarie

Ansök    Nov 22    Alingsås kommun    Bebyggelseantikvarie
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! På samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar fler än 180 medarbetare med infrastruktur och miljöskydd i vår kommun. Vi ansvarar för planering och drift av byggnadsprojekt, gatunät, parkeringsplatser, allmänna platser, parker, avfallshantering samt reningsverk och vattenverk... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

På samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar fler än 180 medarbetare med infrastruktur och miljöskydd i vår kommun. Vi ansvarar för planering och drift av byggnadsprojekt, gatunät, parkeringsplatser, allmänna platser, parker, avfallshantering samt reningsverk och vattenverk. Vårt ansvarsområde inkluderar även trafiksäkerhet, tillgänglighet, trygghet och en för invånarna i övrigt god miljö, samt myndighetsutövning utifrån miljöbalken och livsmedelslagstiftningen där tillsyn och förebyggande arbete står i fokus.

Alingsås är en unik stad i Västsverige med en hög andel äldre träbebyggelse och ett unikt riksintresseområde att värna inom stadskärnan. Bygglovsenheten har i nuläget tre bygglovshandläggare med bebyggelseantikvarisk utbildning. Vi söker nu en bebyggelseantikvarie som ska vara delaktig och fungera som ett stöd i kommunens mål för visionsarbetet om att Alingsås är Västsveriges vackraste kulturstad.

Tjänsten som bebyggelseantikvarie är en stödfunktion inom kommunens stadsplanering och strategiska arkitekturfrågor genom att tillföra sakkunskap om kulturmiljövärden. Syftet med tjänsten är även att bidra till förståelse och engagemang för kulturmiljöområdet och att de antikvariska sakfrågorna lyfts fram för att ge medborgare och politiker redskap att ta välgrundade beslut i alla typer av ärenden gällande kulturmiljöfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
Som Bebyggelseantikvarie är du Samhällsbyggnadsförvaltningens expert inom kulturmiljövårdsfrågor. Du medverkar som sakkunnig vid plan- och bygglovsärenden och är ett stöd för plan- och bygglovsenheternas verksamhet gällande anpassning och utformningsfrågor i kulturhistoriskt värdefulla miljöer. Du hanterar remisser vid bl.a. bygglov, förhandsbesked, tillsynsärenden och planärenden samt skriver yttranden till externa aktörer såsom Länsstyrelsen, Trafikverket och andra myndigheter.

Du är ett stöd för kommunledningskontoret med framtagande av strategiska styrdokument för kommunens gestaltning och utveckling av befintliga och tillkommande bebyggelsemiljöer och du är sakkunnigt stöd till organisationen i frågor kring gestaltning vid ny- och tillbyggnader inom kulturmiljöer och riksintressen. En viktig del av ditt uppdrag är att också ge rådgivning till allmänheten (fastighetsägare, exploatörer och fastighetsbolag). Bebyggelseantikvarien är även sammankallande till bygglovsenhetens bebyggelseantikvariska granskningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av liknande tjänst med kulturmiljöfrågor inom kommun. Du som söker ska vara utbildad bebyggelseantikvarie. Vi ser helst att du även studerat ämnen som samhällsplanering eller arkeologi. Du är kunnig i gällande lagstiftning inom ditt arbetsområde och har god kunskap om hur lagstiftningen ska tillämpas.

Som person är det av stor vikt att du kan arbeta på en strategisk nivå, att du har god vana av att författa skriftliga utlåtanden och utredningar inom utsatt tid och av hög kvalitet. Du är också en person som är pedagogisk, lyhörd och kan ge sakkunnig rådgivning både till medborgare och kollegor. Du kan förklara dina ställningstaganden även i skarpa lägen och du lägger stor vikt vid att möta kommunens medborgare. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, hög ambitionsnivå och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för att medverka till att skapa ett väl sammansvetsat team för enheten.

Platsbesök utförs i arbetet och B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om dina förmåner som medarbetare hos oss.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Visual Merchandiser

Visual Merchandiser - Marketing Do you dream of changing peoples’ lives through extraordinary sleep? At Hästens, we strive for a world where people sleep well - one that’s more joyful, peaceful and loving. Every day since 1852, we continue to hone our world-class craft in our factory in Köping, Sweden. Join our tribe of extraordinary creative thinkers and visionaries to embody the Spirit of Hästens: an open mind, global outlook and a desire to master ou... Visa mer
Visual Merchandiser - Marketing

Do you dream of changing peoples’ lives through extraordinary sleep?

At Hästens, we strive for a world where people sleep well - one that’s more joyful, peaceful and loving. Every day since 1852, we continue to hone our world-class craft in our factory in Köping, Sweden.

Join our tribe of extraordinary creative thinkers and visionaries to embody the Spirit of Hästens: an open mind, global outlook and a desire to master our craft and enhance people’s well-being.

Together, let’s awaken the world.

About the role

Join us during a time of exciting worldwide expansion as Visual Merchandiser. In this role within our Global Customer & Marketing team, you will support Hästens primarily by creating inspiring visual merchandising with customer experience focus, train and support hastens stores globally.

Hästens is in a high-growth phase as a company, so this position will be pivotal in supporting the global teams responsible for executing the organizational growth.

Responsibilities

- Create VM plans for new and existing stores globally following the VM guidelines
- Combine commercial thinking, analytical knowledge and find ways to maximize sales, so that Hästens can continue to offer customers around the world the best possible experience when shopping in every market.
- Ensure optimal presentation and styling to meet our consumer’s needs.
- Deliver visual guidelines, shop windows, campaigns and VM support services to Hästens stores globally
- Support the campaign development in store in line with the overall Marketing campaign


Skills and requirements

- Positive mindset and high level of energy
- Service-oriented and autonomous to drive for results while remaining detail-oriented
- Strong objective and key results setting skills (OKR)
- Strong communication and follow-up attitude
- High-standard of cultures and values
- Highly creative and innovative even under time pressure
- Utmost customer-focus - both towards internal customers and external customers (“engage-to-convert”)
- Adaptable to rapid change and priorities
- Ability to keep up with fast-paced cadence
- Ability to multi-task
- Highly organized, strong in time-management
- Curiosity for learning
- True team-player
- 3+ year professional experience in a similar role within a premium brand.
- Experience in developing visual guidelines, store window displays, campaign follow up - in store, training.
- Strong sense for retail and an interest in customer experience.
- Experience in using tools such as Sketchup, ArchiCAD/CAD, Creative suit ( Ps, Ai, Id) Microsoft Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel, SharePoint/OneDrive), Slack, Zoom
- Position, larger Stockholm area Sweden, is preferred.
- Excellent verbal, written, and interpersonal skills
- Flexibility to work across CET, US & Canada Eastern, Central, and Pacific Time Zones
- The position requires the ability and willingness to travel


About Hästens Beds

Sleep may be today’s ultimate modern luxury. But it’s more than that; it’s a biological necessity and the foundation of our entire wellbeing. We want people to sleep well so that they can create the future they dream of upon waking. That’s why our master craftsmen consider and handcraft every detail of our bespoke designs using only the finest natural materials.

We are proud to be a world-class international brand, operating in more than 40 countries with over 300 partners in Europe, Asia, America and Africa - and still growing.

Application process

If you want to join our exciting journey and a fantastic team, please upload your CV with a short cover letter and a two minute video presentation (all in English) as soon as possible. Due to GDPR, we only accept applications through our career page. Do not wait too long with your application as interviews are held continuously.

Compensation & Benefits

We offer a comprehensive and competitive salary and benefits program.

Commitment Hästens Beds is committed to providing an equal employment opportunity regardless of race, color, ancestry, religion, sex, national origin, sexual orientation, age, citizenship, marital status, disability, gender identity or expression, or Veteran status. We will consider qualified applicants for a position regardless of arrest or conviction records, consistent with legal requirements. Visa mindre

Bostadsfotograf Alingsås

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf -Alingsås


DIAKRIT söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på DIAKRIT behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om DIAKRIT:

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

drönare pilot

Ansök    Sep 22    Moogli of Sweden AB    Fotograf
Vi söker en erfaren drönarpilot för avancerad filmning och mätning. Personen måste vara stresstålig, självständig och lyhörd. Erfarenhet av redigering av film och bild är ett plus. Visa mer
Vi söker en erfaren drönarpilot för avancerad filmning och mätning. Personen måste vara stresstålig, självständig och lyhörd.
Erfarenhet av redigering av film och bild är ett plus. Visa mindre

Nu söker vi fler fotografer i Alingsås till Sveriges Gladaste Fotografkår!

Ansök    Mar 31    EMOR AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Sinne för ordning och reda är viktigt, en bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bostadsfotograf Alingsås

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf -Alingsås


DIAKRIT söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på DIAKRIT behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om DIAKRIT:

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Document Specialist

Ansök    Maj 3    NKT HV Cables AB    Dokumentalist
At NKT your skills, ambition and determination will contribute to connecting the world with high quality power cables driving the global transition to renewable energy. Join us and become part of an international organization founded on high ambitions, strong performance and collaboration. We have pioneered the cable industry since 1891, and today we still bring power to life. NKT employs 3.400 and operates globally with headquarter in Brøndby, Denmark. Re... Visa mer
At NKT your skills, ambition and determination will contribute to connecting the world with high quality power cables driving the global transition to renewable energy. Join us and become part of an international organization founded on high ambitions, strong performance and collaboration. We have pioneered the cable industry since 1891, and today we still bring power to life. NKT employs 3.400 and operates globally with headquarter in Brøndby, Denmark. Read more at nkt.com


NKT Corporate Movie

Experienced Document Specialist
If you have some years of experience in development/construction and technical editing and are keen on a new challenge in a global and growing company - we might have the ideal opportunity for you!

Our Accessories business line in Alingsås are expanding and we are now looking for our new Document Specialist for creation and provision of installation instructions. You will be responsible for update and revision of existing assembly instructions in cooperation with fitters on site or in the laboratory as well as for creation of the corresponding drawings for the assembly instructions and text in different languages. The role also includes re-work and adapt existing installation instructions, sometimes together with installers in the field or lab as well as creation and revision of the technical offer documents.

Your tasks will also include:
•    Examination of the existing documents with regard to the legal requirements (e.g. EN 82079)
•    Maintenance of the data of the accessories configurator
•    Control and evaluation of the instructions by analyzing the accessories assemblies
•    Claim management in the event of errors in the documentation

Structured and focused document creator
To fit the role you need to be analytical, structured and with a solution oriented way of thinking. You have the ability to understand technical and complex issues for different target groups. You are able to look through customer eyes on the documents and are able to discuss and explain technical matters. You will work close to our engineering, R&D and technical service departments.

Your CV probably also includes:
•    University degree within the technical field ore equivalent background
•    Project experience is an advantage
•    Experience with Adobe products Indesign / Illustrator is desirable
•    Good knowledge of MS Office (Word, Excel, PowerPoint), experience with CAD is an advantage
•    Good knowledge in Swedish, English and German

Contact and application
 Apply with CV and personal letter via the link below, at latest May 19th 2021.
 Tests can occur in our recruitment processes.

If you have any questions regarding the position, you are very welcome to contact Recruiting Manager Reiner Diers, Head of Accessories Document Specialists, [email protected], +49 1520 312 4803
 or Recruiter Ellinor Dahlvid, [email protected] , +46 76 644 68 62.
 Please note that due to the GDPR regulations we cannot accept any applications via e-mail.

#LI-NKT

Union Representatives
Sveriges Ingenjörer - Peter Kjellsson, +46 733 64 21 34
Unionen - Mikael Hammarin, +46 455 759 72
Welcome with your application!

About NKT   
At NKT your skills, ambition and determination will contribute to connecting the world with high quality power cables driving the global transition to renewable energy. Join us and become part of an international organization founded on high ambitions, strong performance and collaboration. We have pioneered the cable industry since 1891, and today we still bring power to life. NKT employs 3.400 and operates globally with headquarter in Brøndby, Denmark. Read more at nkt.com


NKT Corporate Movie Visa mindre

Biblioteksguide

Ansök    Sep 24    Alingsås kommun    Bibliotekarie
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistby... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyrå samt evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

Alingsås kulturhus innefattar bibliotek, konsthall, museum samt scen för teater och film.

ARBETSUPPGIFTER
Är du ny i Sverige och nyfiken på att arbeta på bibliotek? Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta för att kunna möta de behov och den efterfrågan som uppstått i och med att biblioteken i allt högre grad besöks och används av nyanlända.

Du kommer att arbeta som biblioteksguide på biblioteket i Alingsås. Huvudsakligen innebär tjänsten att arbeta som värd i biblioteket och du använder din språkliga kompetens för att möta våra användares behov. I samband med anställningen kommer du även att genomgå en utbildning där du under perioden får grundläggande kunskaper inom biblioteksverksamhet.

I tjänsten ingår arbetsuppgifter så som:

- Vara behjälplig för användarna med kopiering, utskrifter, datoranvändning med mera.

- Bokuppsättning och reservationshantering.

- Delta i olika läsfrämjande projekt på ditt modersmål för att stärka barn och ungas läslust och språkutveckling. Det kan vara exempelvis sagostunder, boktips med mera.

KVALIFIKATIONER
Du har genomgått gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning i ditt hemland. Meriterande är om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete eller serviceyrke samt om du har goda tekniska kunskaper. För att kunna tillgodogöra dig utbildningen krävs kunskaper inom svenska språket och att du har genomgått SFI-utbildning. Utbildningen kräver även viss digital kompetens samt kommunikativ förmåga.

Vidare har du förmåga att arbeta både självständigt och med gemensamma arbetsuppgifter. Social kompetens är ytterst viktig för att på bästa sätt kunna möta våra användare. Du är kommunikativ, lyhörd, utåtriktad samt serviceinriktad.

Då anställningen kommer att vara placerad i Alingsås ser vi gärna att du är bosatt i Alingsås kommun eller närliggande kommuner.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Säljare med VM-ansvar till Alingsås

Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med? Vi söker nu en försäljnings- och serviceinriktad säljare med ansvar för Visual Merchandising till vår butik i Alingsås. Tar initiativ, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara lyhörda, intresserade och... Visa mer
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?

Vi söker nu en försäljnings- och serviceinriktad säljare med ansvar för Visual Merchandising till vår butik i Alingsås.

Tar initiativ, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara lyhörda, intresserade och generöst dela med oss av våra kunskaper för att stärka varandra och vårt engagemang. Det är vi på Hemtex.

Vi erbjuder en kreativ och trivsam arbetsplats där du tillsammans med dina kollegor säkerställer att kunderna får en butiksupplevelse fylld av inspiration och köplust. Som VM hos oss ansvarar du för skyltfönster, implementering av kampanjer i butik och försäljningsoptimering. Tillsammans med ditt team arbetar du utifrån våra värderingar och kundlöften mot uppsatta försäljningsmål. Genom att vara kunnig, generös och kreativ levererar du service av bästa kvalitet i varje kundmöte.

Tjänsten är en kombinerad säljar/VM-tjänst och arbetstiden är förlagd under butikernas öppettider, alltså både dagtid, kvällar och helger.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. Vi söker dig som:

• Har ett brinnande intresse för sälj och service
• Drivs av att nå resultat genom teamwork
• Är idérik och bra på att hitta lösningar
• Är nyfiken och ständigt vill lära nytt
• Är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ
• Är prestigelös och en god lyssnare

För att lyckas i rollen bör du ha minst ett par års erfarenhet av att arbeta i butik och trivas med att ta egna initiativ inom givna ramar. Det är meriterande om du har ett par års praktisk erfarenhet, alternativt utbildning, som Visual Merchandiser, men inget krav. Det viktigaste är att du har känsla för det visuella i butiken och brinner för att skapa en kommersiell och säljande butiksmiljö.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

Omfattning: Tjänsten är ett vikariat under ca ett halvår med chans till förlängning. Omfattningen är i genomsnitt 21 timmar per vecka och arbetstiden är förlagd till både dagtid, kvällstid och helger.

Tillträde: Omgående.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Ulrika Tapper, tel: 0322-611410. Du är välkommen med din ansökan snarast, men senast den 13 december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

IT-pedagog/Tekniker/Handledare

Ansök    Aug 20    Alingsås kommun    Ljudtekniker
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, i... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyrå samt evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Kultur- och utbildningsförvaltningen söker en IT-pedagog och tekniker vid verksamhet kultur, turism och evenemang, se http://www.alingsaskulturhus.se/

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är vägledning i grundläggande datakunskap såsom internetsökning, skanning och eposthantering för ovana internetanvändare och besökare. I rollen ingår också att arbeta med ljud- och ljusteknik vid utställningar i museum och konsthall samt att kunna hjälpa till med teknik vid behov på Palladium, vår kombinerade musikteater- och biografscen. Handledning av personal och medborgare är också en viktig del av rollen.

KVALIFIKATIONER
Krav på högskole- eller universitetsutbildning inom området eller minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Rollen förutsätter god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande är innehav av B-körkort.

Tjänsten är en bred och omväxlande roll, därför är det viktigt att du gillar att ha många aktiviteter igång samtidigt, är flexibel och lösningsorienterad. Det är också viktigt att du har en god förmåga att ge ett gott bemötande till våra kunder och besökare. Du är ansvartagande och gillar att arbeta självständigt men också i grupp. Som stöd finns kompetenta och positiva kollegor och en hängiven arbetsledning.

Låter detta som något för dig så tveka inte på att skicka din ansökan!

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb. Visa mindre

Kommunikatör/Grafisk formgivare

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. I den här rollen tillhör du kommunikationsenheten som är placerad på kommunledningskontoret vid Stora Torget i Alingsås. Vi är ett härligt team med olika kompetenser som har ansvar för hela kommunens kommunikation o... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

I den här rollen tillhör du kommunikationsenheten som är placerad på kommunledningskontoret vid Stora Torget i Alingsås. Vi är ett härligt team med olika kompetenser som har ansvar för hela kommunens kommunikation och varumärkesarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör och grafisk formgivare är du en av nyckelkompetenserna i vårt team om sju personer. Alingsås kommun arbetar aktivt med att utveckla kommunikationen mot våra invånare, besökare och näringsliv. En viktig del i det arbetet är ett alltmer digitalt kommunikationsflöde där vi på ett enkelt och proffsigt sätt sprider värdefull information, är tillgängliga och har en nära dialog. I det arbetet har bild, film och grafisk form stor betydelse.

Du har ansvar för vårt grafiska uttryck oavsett om det rör sig om tryck, digitalt eller på andra sätt. I din roll ingår bl a:

• strategisk utveckling av vår grafiska profil
• visuellt varumärkesarbete
• säkerställa kvalitet på vårt grafiska uttryck och ta fram grafiska mallar och instruktioner
• rekommendera olika uttryck och val inom det grafiska området för bästa effekt, även inom digitala medier/UX
• pedagogiskt stötta kommunens medarbetare i framtagning av grafisk kommunikation
• grafisk produktion
• rörlig bild och animation
• fotografering

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kommunikatör med inriktning mot grafisk design och produktion alternativt grafisk formgivare med erfarenhet av textproduktion för annonsering, webb och sociala medier.

Du har flera års erfarenhet inom yrket. För att kunna fortsätta driva utvecklingen av Alingsås kommuns kommunikationsarbete har du goda kunskaper inom animering, film och digitala medier, även om viss kommunikation fortfarande sker i tryckta kanaler.

Som person har du en kommunikativ förmåga samtidigt som du har integritet att kunna stå för dina åsikter och en pedagogisk kompetens att kunna förklara för andra hur avvägningar görs.
Du kan självständigt planera och bedriva ditt arbete.
Samarbetsförmåga, ödmjukhet och mod att våga ta hjälp eller stöd och kunna ingå i ett större team med olika kompetenser är också viktigt.

MERITERANDE
• Att kunna visa upp exempel på skicklighet i att bryta ner stora mängder information till lättförståeligt budskap med hjälp av grafik och copy är meriterande.
• En bredd i ditt visuella uttryck och erfarenhet av olika uppdrag är meriterande.

ÖVRIGT
Vi ber dig som ansöker att bifoga minst fem grafiska arbetsprover (gärna en bredd av t ex animation, rörligt material och trycksaksproduktion samt grafisk formgivning såsom logotyp/grafisk profil). Du kan också välja att skicka med en länk till arbetsprover istället för bifogade filer.
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Säljare med VM-ansvar Alingsås

Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med? Vi söker nu en försäljnings- och serviceinriktad säljare med ansvar för Visual Merchandiser till vår butik i Alingsås. Tar initiativ, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara lyhörda, intresserade och ... Visa mer
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?

Vi söker nu en försäljnings- och serviceinriktad säljare med ansvar för Visual Merchandiser till vår butik i Alingsås.

Tar initiativ, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara lyhörda, intresserade och generöst dela med oss av våra kunskaper för att stärka varandra och vårt engagemang. Det är vi på Hemtex.

Vi erbjuder en kreativ och trivsam arbetsplats där du tillsammans med dina kollegor säkerställer att kunderna får en butiksupplevelse fylld av inspiration och köplust. Som VM hos oss ansvarar du för skyltfönster, implementering av kampanjer i butik och försäljningsoptimering. Tillsammans med ditt team arbetar du utifrån våra värderingar och kundlöften mot uppsatta försäljningsmål. Genom att vara kunnig, generös och kreativ levererar du service av bästa kvalitet i varje kundmöte.

Tjänsten är en kombinerad säljar/VM-tjänst och arbetstiden är förlagd under butikernas öppettider, alltså både dagtid, kvällar och helger.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. Vi söker dig som:

• Har ett brinnande intresse för sälj och service
• Drivs av att nå resultat genom teamwork
• Är idérik och bra på att hitta lösningar
• Är nyfiken och ständigt vill lära nytt
• Är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ
• Är prestigelös och en god lyssnare

För att lyckas i rollen bör du ha minst ett par års erfarenhet av att arbeta i butik och trivas med att ta egna initiativ inom givna ramar. Det är meriterande om du har ett par års praktisk erfarenhet, alternativt utbildning, som Visual Merchandiser, men inget krav. Det viktigaste är att du har känsla för det visuella i butiken och brinner för att skapa en kommersiell och säljande butiksmiljö.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

Omfattning: Tjänsten är ett vikariat fr.o.m. 2020-09-01 t.o.m. 2020-12-31 initialt, med chans till förlängning. Omfattningen är i genomsnitt 21 timmar per vecka.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Ulrika Tapper, tel: 0322-611410. Du är välkommen med din ansökan snarast, men senast den 26 augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

ORGANIST

Ansök    Dec 19    Svenska Kyrkan i Alingsås    Organist
Till Alingsås pastorat söker vi nu en organist för en tillsvidareanställning med omfattningen 100 %. Musiken är viktig och spelar en stor roll i pastoratets gudstjänstliv, verksamheten innehåller därför en mängd programpunkter där musiken spelar en av huvudrollerna.  I tjänsten är du en av tre organister som har sin tillhörighet i Christinae kyrka – Christinae ligger i Alingsås centrum, helt nära Stora torget med dess pulserande folkliv - men det är också ... Visa mer
Till Alingsås pastorat söker vi nu en organist för en tillsvidareanställning med omfattningen 100 %.
Musiken är viktig och spelar en stor roll i pastoratets gudstjänstliv, verksamheten innehåller därför en mängd programpunkter där musiken spelar en av huvudrollerna. 
I tjänsten är du en av tre organister som har sin tillhörighet i Christinae kyrka – Christinae ligger i Alingsås centrum, helt nära Stora torget med dess pulserande folkliv - men det är också aktuellt med tjänstgöring i andra kyrkor i pastoratet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga inom ditt arbetslag där 14 personer ingår idag. 
Christinae kyrka har en väl upparbetad musikverksamhet med lång tradition. Sammantaget finns sex körer, en väletablerad konsertverksamhet med lunchkonsert två gånger i veckan, musikandakt varje lördag förmiddag och konsert varje lördag eftermiddag. Den blandade Christinaekören, som ingår i tjänsten, består av ett 40-tal sångare och håller en hög musikalisk nivå.
Söndagens högmässa utgör navet i kyrkans gudstjänstliv. För oss är arbetet med de kyrkliga handlingarna viktigt och som ett led i detta erbjuds gratis solosång vid varje dop och begravning. Pastoratet har därför en halvtidsanställd solist/försångare vid begravningar och dessutom ett antal timanställda personer som tjänstgör vid dop. 
Tjänstens tyngdpunkt ligger just nu på konsertverksamheten, söndagens högmässa och Christinaekören.
Våra många körer övar i en specialbyggd musiksal med optimal akustik, där också ett omfattande körbibliotek finns. Kyrkans instrumentarium utgörs av en nyrenoverad läktarorgel (spelbar från koret), kororgel, Steinwayflygel av högsta klass samt en tvåmanualig Arvidsson-cembalo. 
Vi söker dig som:
Är en erfaren organist som finner glädje i att förvalta och utveckla orgelmusiken i gudstjänster och konserter.
Är en god körledare och administratör.
Har en vilja och längtan att tillsammans med kollegor utveckla och medverka i kyrkans musikaliska verksamhet.
Tycker om och har vana av att möta människor i olika åldrar och med skiftande bakgrund.

Vi kommer att läsa och göra urval löpande under rekryteringsprocessen så skicka gärna in din ansökan omgående. Sista ansökningsdatum är den 29 februari 2020.
Tillträde är tänkt till den 1 september under förutsättning att kyrkorådet beslutar om tjänsten. Visa mindre

Kungfoto söker Skolfotografer i Alingsås området.

Ansök    Jun 24    Viron Media AB    Fotograf
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen h... Visa mer
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008. Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit. Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet. Visa mindre

Tekniker

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Verksamheten Kultur turism & evenemang driver Palladium, en anrik arena för scenkonst i centrala Alingsås. Palladium är tillsammans med konsthall, museum och bibliotek en del av Alingsås kulturhus. Nu söker Kultur t... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Verksamheten Kultur turism & evenemang driver Palladium, en anrik arena för scenkonst i centrala Alingsås. Palladium är tillsammans med konsthall, museum och bibliotek en del av Alingsås kulturhus. Nu söker Kultur turism & evenemang en tekniker.
http://www.alingsaskulturhus.se/

ARBETSUPPGIFTER
Som tekniker ansvarar du i huvudsak för Palladiums dagliga drift, både verksamhet och fastighet, vilket innebär värdskap, information/service, fastighets-, teknik- städ- och säkerhetsfrågor. Du är ansvarig tekniker för de arrangemang som genomförs i Palladium och ansvarar för uthyrningsverksamheten. Vid behov ansvarar du för ljud- och ljusteknik på andra platser än Palladium, såsom programverksamhet och utställningsproduktion.

I uppdraget ingår underhåll, utveckling och inventering av ljud- ljus- och AV-teknik, samt sedvanliga vaktmästeritjänster. Visst kommunikationsarbete ingår och du förväntas aktivt bidra till verksamhetens innehåll och att den uppmärksammas av en bred allmänhet genom både facebook, hemsida, biljettbokningssystem och skyltning.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är slutförd gymnasieutbildning samt fördjupning inom relevant verksamhetsområde, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget. Krav är även gedigen dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker inom scenkonstområdet samt mycket god kunskap och erfarenhet av att driftsätta olika tillfälliga ljud-, ljus- och AV teknik-lösningar för teater, dans, konserter, filmvisning och möten. Dokumenterad erfarenhet av kommunikationsarbete i olika kanaler såsom facebook, hemsida samt skyltning är en förutsättning. Körkort B krävs. Meriterande är kunskap i Actors system, samt erfarenhet av musei- eller galleri/konsthall sektorn.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven, självständig, lyhörd och serviceinriktad person med god organisations- och kommunikationsförmåga. Din förmåga att samarbeta är hög och du har ett öppet och respektfullt synsätt där besökare, kund och kvalitet sätts främst. Du är självgående och effektiv samt tycker om att utveckla de områden du ansvarar för. Du gillar att hålla dig uppdaterad inom området och har ett etablerat kontaktnät. Din förmåga att uttrycka dig i tal, skrift och gärna även i bild är god.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Gymnasiebibliotekarie

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Kultur- och utbildningsförvaltningen består av verksamhetsområdena; Utbildning, kultur, turism och evenemang, anläggning och fritid samt Integration och arbetsmarknad. Den gemensamma förvaltningen omfattas av ca. 475... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Kultur- och utbildningsförvaltningen består av verksamhetsområdena; Utbildning, kultur, turism och evenemang, anläggning och fritid samt Integration och arbetsmarknad. Den gemensamma förvaltningen omfattas av ca. 475 medarbetare.

Alströmergymnasiet i Alingsås kommun är en stor gymnasieskola med ca 1250 elever fördelade på 12 nationella program, gymnasiesärskolan samt introduktionsprogrammen där också språkklasser för nyanlända elever ingår. Skolan är indelad i 6 sektorer med en rektor som chef i varje sektor och tillsammans är vi drygt 190 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som bibliotekarie kommer du att ha ansvar för inköp av media, litteratur- och informationsvägledning samt samarbeta med lärare där ni tillsammans kan erbjuda de studerande goda möjligheter att lyckas med sina studier. Du kommer att arbeta i en framtidsinriktad organisation där samarbete med riktade insatser och stöd i bland annat läsning, språkutveckling och informationskompetens ökar möjligheterna att möta elevernas behov. I rollen ingår även att driva bibliotekets verksamhet framåt utifrån gemensamma riktlinjer

Den här tjänsten är placerad på skolbiblioteket vid Alströmergymnasiet och arbete förekommer även på folkbiblioteket, som är en del av Alingsås kulturhus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med akademisk examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Krav för tjänsten är att du har en god språklig och kommunikativ förmåga, i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete som bibliotekarie inom skola samt erfarenhet av läsfrämjande arbete och kunskap om ungas litteratur och digitala verklighet.

För att trivas i rollen som bibliotekarie hos oss har du intresse av att söka, organisera och tillgängliggöra information samt förmedla kultur till elever och besökare. Du trivs även med att vara omgiven av många olika människor och har ett serviceinriktat förhållningssätt samt är lyhörd för besökarnas behov och förutsättningar.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Bibliotekarie

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Vi söker dig som älskar att arbeta för och med ungdomar och ge en god service till våra besökare. Folkbiblioteken tillhör Kultur- och utbildningsförvaltningen och avdelningen Kultur, turism & evenemang. Inom verksamh... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Vi söker dig som älskar att arbeta för och med ungdomar och ge en god service till våra besökare.
Folkbiblioteken tillhör Kultur- och utbildningsförvaltningen och avdelningen Kultur, turism & evenemang. Inom verksamheten så ryms bl a 3 bibliotek, museum, konsthall, teaterscen/biograf och en omfattande programverksamhet. Huvudbiblioteket och konsthallen ligger i ett nyligen renoverat kulturhus, centralt och strategiskt placerat i Alingsås.ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget för barn och unga skapar du ett brett och spännande utbud. Tjänstens främsta målgrupp är unga vuxna och ingår i ett miniarbetslag med ytterligare en barn- och ungdomsbibliotekarie samt en gymnasiebibliotekarie. Det finns stora möjligheter att påverka innehållet så länge det ligger inom ramen för antagna politiska mål och fattade beslut.
Programaktiviteter genomförs ofta tillsammans med andra verksamheter i kulturhuset, integrationsavdelningen, gymnasiet och/eller fritidsgården.

KVALIFIKATIONER
Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller utbildning vi bedömer likvärdig.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Utställningsproducent med inriktning museum

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Kultur- och utbildningsförvaltningen består av verksamhetsområdena utbildning, kultur turism och evenemang, anläggning och fritid samt integration och arbetsmarknad. Den gemensamma förvaltningen omfattas av ca 475 me... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Kultur- och utbildningsförvaltningen består av verksamhetsområdena utbildning, kultur turism och evenemang, anläggning och fritid samt integration och arbetsmarknad. Den gemensamma förvaltningen omfattas av ca 475 medarbetare.

Verksamhetsområde kultur, turism och evenemang består av konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, museum, konsthall samt turistbyrå och evenemangsverksamhet. Tillsammans är vi ca 35 medarbetare och nu söker vi en utställningsproducent till kulturhuset, med inriktning museum.

ARBETSUPPGIFTER
Som utställningsproducent driver och samordnar du utställningsproduktionens olika områden, såsom koncept, form, föremål, arkiv, film och text. Utställningar tas fram i samarbete med museets projektgrupp och en viktig uppgift blir att säkra arbetet med museets nästa utställning, som planeras att öppna 2020.

Uppdraget innebär att vara drivande inom den publika verksamheten samt att samverka med övriga verksamheter i kulturhuset, våra brukare samt interna och externa parter. I rollen ingår även arbete med tillfälliga utställningar i staden, exempelvis gallerior eller andra arenor.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är adekvat högskoleutbildning inom verksamhetsområdet, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget. Du har dokumenterad erfarenhet av utställningsproduktion och god erfarenhet av att leda och genomföra projekt.

För att trivas i rollen tror vi att du är en driven och lyhörd person med god organisations- och kommunikationsförmåga samt att du har ett brinnande intresse av och förmåga att skapa utställningar som engagerar. För att lyckas i uppdraget tror vi att du resultat- och serviceinriktad, har lätt för att samarbeta samt att du har ett etablerat kontaktnät inom museivärlden på lokal, regional och nationell nivå.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Föremålsintendent , visstid

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Alingsås museum ska förvärva, bevara, undersöka, utveckla och tillgängliggöra materiella och immateriella vittnesbörd om människan och hennes omvärld, med koppling till Alingsås. Museets kulturhistoriska samlingar om... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Alingsås museum ska förvärva, bevara, undersöka, utveckla och tillgängliggöra materiella och immateriella vittnesbörd om människan och hennes omvärld, med koppling till Alingsås. Museets kulturhistoriska samlingar omfattar material från forntid till nutid, en större bildsamling och arkiv. Samlingarna flyttades under 2014-2015 till ett helt nytt föremålsmagasin.

ARBETSUPPGIFTER
Som föremålsintendent ansvarar du för förvaltning och tillgängliggörande av samlingarna tillsammans med befintlig arkivintendent. En stor och viktig del av tjänsten utgörs av arbete med digitalisering av samlingarna, som påbörjats.

Tjänsten innefattar även att ge service samt att handlägga ärenden rörande museets föremålssamlingar. Du kommer även att ingå i arbetsgruppen som arbetar med museets utställningar och inför 2020 skall en ny utställning produceras på Alingsås museum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk utbildning med inriktning mot kulturhistoriskt material, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget.

För att kunna arbeta med museets samlingar och digitalisering av dessa krävs att du har teoretisk kunskap och dokumenterad praktisk erfarenhet av hantering av kulturhistoriska föremål, utställningsarbete, samlingsförvaltning, och databashantering. Vi arbetar med Primus så kunskap och vana att lokalisera material i denna databas är meriterande.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är fokuserad, metodisk, strukturerad, självgående och kvalitetsmedveten. Du är trygg i dig själv och van vid att organisera ditt arbete gentemot uppställda mål och du inspireras av utvecklingsarbete. Du ser möjligheter och är flexibel, tycker om att samarbeta och är en social och positiv person.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre