Lediga jobb som Naturbruk i Alingsås

Se lediga jobb som Naturbruk i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker Djurvårdare nivå 3 till Alingsås Djursjukhus

Ansök    Feb 24    Alingsås Djursjukhus AB    Djurvårdare
Alingsås Djursjukhus söker nya medarbetare med engagemang för djurens hälsa och välbefinnande. Vi är ett växande team som utför de flesta undersökningar och behandlingar, allt från profylax till internmedicin samt mjukdelskirurgi och ortopedi. Vi har bemanning dygnet-runt med akutvård, kirurgi och stationärvård. Djursjukhuset har stora ljusa arbetsytor och lokalerna är helt anpassade efter vår verksamhet! Med vår CT röntgen kan vi erbjuda större möjlighet ... Visa mer
Alingsås Djursjukhus söker nya medarbetare med engagemang för djurens hälsa och välbefinnande.
Vi är ett växande team som utför de flesta undersökningar och behandlingar, allt från profylax till internmedicin samt mjukdelskirurgi och ortopedi. Vi har bemanning dygnet-runt med akutvård, kirurgi och stationärvård. Djursjukhuset har stora ljusa arbetsytor och lokalerna är helt anpassade efter vår verksamhet! Med vår CT röntgen kan vi erbjuda större möjlighet till djupgående diagnostik.

Alingsås Djursjukhus har ett nära samarbete med Skövde Djurklinik, Skara Djursjukhus/smådjur, Vara Veterinärstation och Smådjurskliniken i Lerum. Vi delar kunskap, erfarenhet, patienter och personal. Tillsammans har vi både interna och externa utbildningar. Hos oss är teamarbetet viktigt och här får du utvecklas i din egen takt med stöd av erfarna kollegor. Idag är vi en stor grupp som arbetar tillsammans vilket ger en bra gemenskap samt ett stort utrymme för individuell utveckling och flexibilitet. Vi anpassar schemaläggning och utvecklingsområden efter dina önskemål.

Under introduktionen får du möjlighet att tillsammans med erfaren personal arbeta på operationsavdelningen för att ta del av anestesiövervakningen, en exklusiv utbildning som skapar trygghet i arbetet.

Vi har möjlighet att erbjuda bostad i nära anslutning till djursjukhuset.

Vi söker nu sköterskor med intresse för anestesi. Rekryteringen sker löpande och tillträde efter överenskommelse.För upplysningar och frågor kontakta:
Åsa Kaså 070 558 50 50
Besök gärna vår hemsida för ytterligare information www.alingsasdjursjukhus.se
Välkommen med din ansökan till:
[email protected]

Tipsa gärna dina vänner om den lediga tjänsten! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Trädgårdsarbetare sökes: Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås och Göteborg med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. Vi erbjuder en säsongsanställning under april - oktober 2024 med chans till förlängning och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och... Visa mer
Trädgårdsarbetare sökes:
Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås och Göteborg med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.
Vi erbjuder en säsongsanställning under april - oktober 2024 med chans till förlängning och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.
Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.
Erfarenhet av att köra med släp är meriterande
För frågor ang tjänsten vänligen kontakta [email protected]
Ansökan görs via mail till: [email protected]
Vänligen inkludera personligt brev och CV.
Varmt välkommen med din ansökan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, visstidsanställning

Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs. Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare. Kyrkogårdsarbetare, visstidsanställning Nu söker vi kyrkogårdsarbetare med visstidsanställning för säsongen 2024,                             2024-04-01 – 2024-11-15, omfattning 100 % ... Visa mer
Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs.

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.

Kyrkogårdsarbetare, visstidsanställning
Nu söker vi kyrkogårdsarbetare med visstidsanställning för säsongen 2024,                             2024-04-01 – 2024-11-15, omfattning 100 %

Om oss
Våra kyrkogårdsarbetare sköter Alingsås kyrkogårdar som omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. I kyrkogårdsförvaltningen ingår även personal som jobbar i vårt service-lag, krematoriet, med anläggningsarbeten samt administration. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsborna tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är totalt ca 25 medarbetare under högsäsong.

Om jobbet
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- skötsel och anläggning av grönytor
- gräsklippning och ogräsbekämpning
- plantering
- tillsyn och underhåll av fordon och maskiner

Vi arbetar mest i grupp men det förekommer även perioder med självständigt arbete.

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Du är organisatoriskt knuten till en av våra kyrkogårdsmästare, se ansvarsområden nedan. Huvudsaklig placering är i Alingsås men arbete förekommer inom hela pastoratets verksamhets-område.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har

- dokumenterad grönytevana och gärna utbildning/yrkesbevis inom kompetensområdet
- erfarenhet av arbete på kyrkogård (meriterande)

Du är serviceinriktad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan även ta ansvar och arbeta självständigt.  Du är flexibel och initiativrik, du har lätt för att planera och strukturera ditt arbete. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har inga problem med att arbetet ibland kan vara fysiskt krävande.

Du känner dig bekväm i kyrkogårdens miljö och har förmågan att bemöta både besökare och kollegor med respekt och förståelse.

Lön, arbetstid mm
Lön:                   Enligt kollektivavtal, månadslön.

Arbetstid:          40 timmar per vecka, 8 timmar per dag, kl. 07.00-16.00 med flextid

Ålder:                 Du ska vara fyllda 18 år

Körkort:              Minst klass B

Ansökningstid mm
Sista ansökningsdag är den 18 mars 2024 men vi kommer att göra urval och kalla till intervju löpande under ansökningstiden varför du inte ska vänta med din ansökan.

Kontaktpersoner:

Alexander Ryman, kyrkogårdschef

Tel. 0322-669151, e-post: [email protected]

 

Daniel Berggren, arbetsledare Nolby, Hemsjö och Ödenäs,

Tel. 0322-669153, e-post: [email protected]

 

Markus Arnstrand, arbetsledare Stads- och Landskyrkogårdarna

Tel. 0322-669152, e-post: [email protected] Visa mindre

Arborist

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Alingsås Trädtjänst expanderar och söker 1-2 arborister till vårat team ???? Vi är ett litet och familjärt team som tycker om att göra saker tillsammans, allt ifrån att fiska till att ha grillkvällar! I höst ska vi springa Toughest tillsammans! ???? Vi s... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Alingsås Trädtjänst expanderar och söker 1-2 arborister till vårat team ???? Vi är ett litet och familjärt team som tycker om att göra saker tillsammans, allt ifrån att fiska till att ha grillkvällar! I höst ska vi springa Toughest tillsammans! ????

Vi söker dig som är noggrann och effektiv, men även gillar att ha kul på jobbet!
Minst 2 års erfarenhet krävs.
Motorsågskörkort A + B + C
Samt klättring och räddningsutbildning.

Välkommen med din intresseanmälan! Visa mindre

Maskinförare - skotare

Vi på Alingsås Trädtjänst expanderar och söker 1 maskinförare till vårat team Vi är ett litet och familjärt team som tycker om att göra saker tillsammans, allt ifrån att fiska till att ha grillkvällar! I höst ska vi springa Toughest tillsammans! Vi söker dig som är noggrann och effektiv, men även gillar att ha kul på jobbet! Minst 2 års erfarenhet krävs. Motorsågskörkort meriterande Även trädfällare och arborister är av intresse! Välkommen med din in... Visa mer
Vi på Alingsås Trädtjänst expanderar och söker 1 maskinförare till vårat team
Vi är ett litet och familjärt team som tycker om att göra saker tillsammans, allt ifrån att fiska till att ha grillkvällar! I höst ska vi springa Toughest tillsammans!


Vi söker dig som är noggrann och effektiv, men även gillar att ha kul på jobbet!
Minst 2 års erfarenhet krävs.
Motorsågskörkort meriterande
Även trädfällare och arborister är av intresse!
Välkommen med din intresseanmälan till
[email protected] Visa mindre

Arborister sökes

Vi på Alingsås Trädtjänst expanderar och söker 2 arborister till vårat team Vi är ett litet och familjärt team som tycker om att göra saker tillsammans, allt ifrån att fiska till att ha grillkvällar! I höst ska vi springa Toughest tillsammans! Vi söker dig som är noggrann och effektiv, men även gillar att ha kul på jobbet! Minst 2 års erfarenhet krävs. Motorsågskörkort A + B + C Samt klättring och räddningsutbildning. Även maskinförare med motorsågskörko... Visa mer
Vi på Alingsås Trädtjänst expanderar och söker 2 arborister till vårat team
Vi är ett litet och familjärt team som tycker om att göra saker tillsammans, allt ifrån att fiska till att ha grillkvällar! I höst ska vi springa Toughest tillsammans!


Vi söker dig som är noggrann och effektiv, men även gillar att ha kul på jobbet!
Minst 2 års erfarenhet krävs.
Motorsågskörkort A + B + C
Samt klättring och räddningsutbildning.
Även maskinförare med motorsågskörkort är av intresse!
Välkommen med din intresseanmälan till
[email protected] Visa mindre

Skogsinspektor

Det är i skogen allt börjar - och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra 52.000 medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster. En del i Södras uppdrag är att skapa avs... Visa mer
Det är i skogen allt börjar - och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra 52.000 medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster.

En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt. Med kunskap och engagemang verkar du tillsammans med medlemmen för att skapa ett lönsamt, långsiktigt och hållbart skogsbruk.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som Skogsinspektor arbetar du med uppsökande affärsverksamhet genom att tillgodose såväl befintliga som nya medlemmar med din kunskap kopplat till skogliga frågor. Du ansvarar för kontraktering gällande avverkningsuppdrag, leveransvirke och skoglig service. Dessutom ingår arbetsuppgifter som rådgivning, administration och planering för den stöttning och de affärer du genomför med våra medlemmar. Du kommer att ingå i ett team om 15 engagerade inspektorer som alla jobbar tillsammans mot uppsatta mål. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig nyckelspelare för den fortsätta utvecklingen av Sollebrunns verksamhetsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad i Sollebrunn med möjlighet att delvis jobba hemifrån.

Vem är du?
Vi vänder oss både till dig som är relativt ny inom arbetslivet och som vill utvecklas i din yrkesroll samt dig som har jobbat flera år och har stor erfarenhet och söker en roll där du får vara med och bidra till att utveckla teamet. För att lyckas i rollen som Skogsinspektor ser vi att du har skoglig kompetens som du skaffat genom flera års skogligt arbete och/eller skoglig högskoleutbildning. Du har ett genuint skogligt intresse som driver dig till att arbeta med dessa frågor dagligen. Du har driv för att lyckas med de saker du åtar dig, samt ser positivt på att få ta eget ansvar.

Som person är du social, förtroendeingivande och utstrålar positivitet. Du uppskattar att hitta och prova nya vägar i ditt arbete samt motiveras av att göra affärer. Vidare förstår du vikten i att sätta våra medlemmars intresse först och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Då skogsbruket blir alltmer digitalt är det viktigt att du är bekväm och nyfiken på den nya tekniken och hur den digitala utvecklingen kan bistå dig i dialogen med medlemmen. Dessutom trivs du med att ha ett aktivt arbete där du får röra dig mycket i terräng.

Utöver detta ser vi att du har:

- God kommunikativ förmåga

- Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

- B-körkort

Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta ansvarig rekryterare, Madelene Svaleklev, på [email protected]. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef, Stefan Forsberg, på [email protected]
eller 010-471 64 80.

Fackliga frågor hänvisas till:

- Robert Andersson, Ledarna, [email protected]
- Fredrik Dacke, SACO, [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka in din ansökan via länken senast den 4 mars 2024. Urval och intervjuer sker under vecka 11. Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vad ska du gör... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill vara med och sköta om våra kunders bostadsgårdar under växtsäsongen 2024.

Vi utför avtalsenlig trädgårdsskötsel hos bostadsrättsföreningar i hela Alingsås med omnejd, och arbetar också aktivt med att utveckla kundernas gröna miljö. Trädgårdsgruppen, som vi nu söker medarbetare till, arbetar med renodlad trädgårdsskötsel, i nära samarbete med den grupp som ansvarar för skötsel av gräsytor (se separat annons) och fastighetsskötarna som ansvarar för rondering, skräpplockning mm.

Till de dagliga arbetsuppgifterna hör ogräsrensning av planteringsytor och ogräsbekämpning på hårdgjorda ytor med olika metoder, beskärning, häckklippning, uppbindning av klätterväxter, kantskärning coh gräsklippning. I början och slutet av säsongen utför vi renovering av befintliga och anläggning av nya planteringar, och hos några av våra kunder har vi hand om plantering och skötsel av utplanteringsväxter under året. Vi ser också till att uppmärksamma och förmedla till våra kunder den utvecklingspotential vi ser på deras bostadsgårdar och skapar på så sätt varierande och roliga arbetsuppgifter samtidigt som vi levererar ett mervärde till kunden.

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö.

Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. I arbetet ingår att framföra fordon med släp och vad det innebär.

Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mejl, sköter tidrapportering och dylikt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. 

Säsongen löper från slutet av mars/början på april till och med september. Du utgår ifrån vårt kontor i Alingsås men du kan komma att arbeta inom hela marknadsområdet.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under -Om oss/Lediga jobb senast den 2024-02-18. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!  

Har du frågor kontakta gruppchef Jonas Pålsson telefon: 033-167608


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare

Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs. Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare. Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare Världens bästa sommarjobb! Gillar du att vara ute? Röra på dig och ta i? Jobba i ett härligt gäng? Då har vi bästa sommarjobbet för dig! Om oss Våra ... Visa mer
Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs.

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.

Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare
Världens bästa sommarjobb!
Gillar du att vara ute? Röra på dig och ta i? Jobba i ett härligt gäng?

Då har vi bästa sommarjobbet för dig!

Om oss
Våra kyrkogårdsarbetare sköter Alingsås kyrkogårdar som omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. I kyrkogårdsförvaltningen ingår även personal som jobbar i vårt service-lag, krematoriet, med anläggningsarbeten samt administration. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsborna tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är totalt ca 25 medarbetare under högsäsong.

Om jobbet
Som sommarvikarie på kyrkogården förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter, det kan bland annat vara plantering, bevattning, gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning.

I arbetet använder vi större och mindre maskiner/redskap och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna.

Vi arbetar mest i grupp men ibland kan perioder med självständigt arbete förekomma.

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Dina kvalifikationer
Du är serviceinriktad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan även ta ansvar och arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har inga problem med att arbetet ibland kan vara fysiskt krävande.

Du känner dig bekväm i kyrkogårdens miljö och har förmågan att bemöta både besökare och kollegor med respekt och förståelse.

Då jobbet innehåller arbetsuppgifter där motordrivna redskap och fordon används söker vi i första hand dig som har fyllt 16 år och har minst körkort AM.

Lön, arbetstid mm
Lön:                   Enligt kollektivavtal.

Arbetstid:          40 timmar per vecka, 8 timmar per dag, kl. 07.00-16.00

Ansökningstid mm
Din ansökan behöver vi få in senast den 31 mars 2024.

Vi kommer att prioritera dig som varit anställd hos oss tidigare och fungerat bra eller går någon utbildning inom ”gröna yrken”.

Vi kommer att kontakta dig som får jobb senast den 30 april 2024.

 

Kontaktpersoner:

Daniel Berggren, arbetsledare Nolby, Hemsjö och Ödenäs,

Tel. 0322-669153, e-post: [email protected]

 

Markus Arnstrand, arbetsledare Stads- och Landskyrkogårdarna

Tel. 0322-669152, e-post: [email protected]

 

Alexander Ryman, kyrkogårdschef

Tel. 0322-669151, e-post: [email protected] Visa mindre

Utbildad timvikarie till Alingsås Hundarenas Hunddagis

VI SÖKER TIMVIKARIE TILL VÅRT HUNDDAGIS PÅ ALINGSÅS HUNDARENA Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare för timvikariat vid behov till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena. Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och du måste ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Vi lägger stor vikt vid ... Visa mer
VI SÖKER TIMVIKARIE TILL VÅRT HUNDDAGIS PÅ ALINGSÅS HUNDARENA
Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare för timvikariat vid behov till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena.
Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och du måste ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och möjlighet att arbeta sporadiskt vid behov.
Eftersom arbetet är delvis fysiskt med många promenader per dag är du inte rädd för just fysiskt arbete. Vi har många stora och starka hundar på vårt dagis och promenerar hundarna i grupp.
Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Eftersom kundkontakt ingår är du också duktig på att ta emot kunder och samtala med människor.
Exempel på sysslor:
- Promenera hundar
- Aktivera/träna hundar
- Tvätta, städa – det är viktigt att dagiset hålls rent, varför det blir mycket städning.
- Öppna eller stänga dagis. Vi öppnar kl 06.30 och stänger kl 18.
- Ta emot kunder, medverka på kundmöten och sköta inskolning av nya hundar
Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till [email protected]
Kort om företaget: Alingsås Hundarenas hunddagis drivs av Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB. Göteborgs Hunddagis har på kort tid expanderat och har totalt fyra hunddagis i olika storlek. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! På samhällsbyggna... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

På samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar fler än 180 medarbetare med infrastruktur och miljöskydd i vår kommun. Vi ansvarar för planering och drift av byggnadsprojekt, gatunät, parkeringsplatser, allmänna platser, parker, avfallshantering samt reningsverk och vattenverk. Vårt ansvarsområde inkluderar även trafiksäkerhet, tillgänglighet, trygghet och en för invånarna i övrigt god miljö, samt myndighetsutövning utifrån miljöbalken och livsmedelslagstiftningen där tillsyn och förebyggande arbete står i fokus.ARBETSUPPGIFTER
Trädgård och parkarbete
Som parkarbetare kommer du att arbeta praktiskt ute med att sköta och underhålla våra offentliga gröna miljöer på ett resurseffektivt och professionellt sätt. Du kommer ingå i en mindre grupp där ni arbetar tätt tillsammans och där du första hand rapporterar och kommunicerar med trädgårdsmästaren eller Parkingenjören.
Arbetsområdet är fokuserat på stadens centrum och våra fina parker. Arbetsuppgifterna vår och sommar består till stor del av plantering och skötsel av säsongsväxter och perenna växter i större och mindre planteringar, buskar och träd, samt skötsel av prydnadsgräsmattor. Under höst och vinter fokuserar vi mycket på trädbeskärning, uppsättning av juldekorationer och under hela året arbetar du med drift och underhåll av parkytorna så att de hela tiden upplevs som vackra, trygga och inbjudande. Enklare service av lekplatsutrustning, fontäner ingår också och att snabbt kunna vara på plats för att åtgärda mindre fel och brister i parker och på lekplatser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en intresserad och positiv person som gärna har relevant utbildning inom trädgård och parkskötsel eller erfarenhet av Trädgårdsarbete inom kommunal eller privat sektor. Som parkarbetare hos oss har du både frihet och ansvar att planera din dag och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa. Det är viktigt att du är en god problemlösare och kan se praktiska lösningar i vardagen och i planeringen framåt. Vi är kommunens ansikte utåt när kommuninvånare vänder sig till dig med frågor och synpunkter och bemöter detta på ett vänligt och professionellt sätt.
Självklart gillar du att arbeta ute i alla väder året om och har en god fysik. Du behöver ha kunskap och vana av att hantera olika typer av trädgårdsmaskiner. B körkort är ett krav likaså det svenska språket i tal och skrift.


ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vad ska du gör... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill vara med och sköta om våra kunders bostadsgårdar under växtsäsongen 2024.

Vi utför avtalsenlig trädgårdsskötsel hos bostadsrättsföreningar i hela Alingsås med omnejd, och arbetar också aktivt med att utveckla kundernas gröna miljö. Trädgårdsgruppen, som vi nu söker medarbetare till, arbetar med renodlad trädgårdsskötsel, i nära samarbete med den grupp som ansvarar för skötsel av gräsytor (se separat annons) och fastighetsskötarna som ansvarar för rondering, skräpplockning mm.

Till de dagliga arbetsuppgifterna hör ogräsrensning av planteringsytor och ogräsbekämpning på hårdgjorda ytor med olika metoder, beskärning, häckklippning, uppbindning av klätterväxter, kantskärning coh gräsklippning. I början och slutet av säsongen utför vi renovering av befintliga och anläggning av nya planteringar, och hos några av våra kunder har vi hand om plantering och skötsel av utplanteringsväxter under året. Vi ser också till att uppmärksamma och förmedla till våra kunder den utvecklingspotential vi ser på deras bostadsgårdar och skapar på så sätt varierande och roliga arbetsuppgifter samtidigt som vi levererar ett mervärde till kunden.

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö.

Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. I arbetet ingår att framföra fordon med släp och vad det innebär.

Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mejl, sköter tidrapportering och dylikt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. 

Säsongen löper från slutet av mars/början på april till och med september. Du utgår ifrån vårt kontor i Alingsås men du kan komma att arbeta inom hela marknadsområdet.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under -Om oss/Lediga jobb senast den 2024-01-28. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!  

Har du frågor kontakta gruppchef Jonas Pålsson telefon: 033-167608


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Skogsinspektor till Sollebrunn

Det är i skogen allt börjar - och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra 52.000 medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster. En del i Södras uppdrag är att skapa avs... Visa mer
Det är i skogen allt börjar - och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra 52.000 medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster.

En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt. Med kunskap och engagemang verkar du tillsammans med medlemmen för att skapa ett lönsamt, långsiktigt och hållbart skogsbruk.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som Skogsinspektor arbetar du med uppsökande affärsverksamhet genom att tillgodose såväl befintliga som nya medlemmar med din kunskap kopplat till skogliga frågor. Du ansvarar för kontraktering gällande avverkningsuppdrag, leveransvirke och skoglig service. Dessutom ingår arbetsuppgifter som rådgivning, administration och planering för den stöttning och de affärer du genomför med våra medlemmar. Du kommer att ingå i ett team om tio engagerade inspektorer som alla jobbar tillsammans mot uppsatta mål. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig nyckelspelare för den fortsätta utvecklingen av Sollebrunn verksamhetsområde.

Vem är du?
Vi vänder oss både till dig som är relativt ny inom arbetslivet och som vill utvecklas i din yrkesroll samt dig som har jobbat flera år och har stor erfarenhet och söker en roll där du får vara med och bidra till att utveckla teamet. För att lyckas i rollen som Skogsinspektor ser vi att du har skoglig kompetens som du skaffat genom flera års skogligt arbete och/eller skoglig högskoleutbildning. Du har ett genuint skogligt intresse som driver dig till att arbeta med dessa frågor dagligen. Du arbetar proaktivt och ser detaljer, samtidigt som du inte tappar helheten.

Som person är du social, förtroendeingivande och utstrålar positivitet. Du uppskattar att hitta och prova nya vägar i ditt arbete samt motiveras av att göra affärer. Vidare förstår du vikten i att sätta våra medlemmars intresse först och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Då skogsbruket blir alltmer digitalt är det viktigt att du är bekväm och nyfiken på den nya tekniken och hur den digitala utvecklingen kan bistå dig i dialogen med medlemmen. Dessutom trivs du med att ha ett aktivt arbete där du får röra dig mycket i terräng.

Utöver detta ser vi att du har:
- God kommunikativ förmåga
- Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
- B-körkort

Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad i Sollebrunn verksamhetsområde med möjlighet att delvis jobba hemifrån. Ditt arbetsområde kommer att vara i den västra delen av vårt verksamhetsområde.

Vårt kontor ligger i Sollebrunn.

Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta rekryterare Madelene Svaleklev, på [email protected]. (mailto:[email protected]) Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Stefan Forsberg på [email protected] eller 070 601 76 48.

Fackliga frågor besvaras av Robert Andersson, Ledarna, på [email protected] och Fredrik Dacke, SACO, på [email protected].

Vi ser verkligen fram emot att få höra från dig och du är varmt välkommen med din ansökan fram till och med den 2 juni 2023. Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Service och anläggningsarbetare

Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt service och anläggarteam i Alingsås. Du som söker är serviceinriktad samt är driven av att utföra ett väl utfört arbete. Du ska trivas med att jobba så väl självständigt samt tillsammans med andra. Dina arbetsuppgifter är mark och anläggningsarbeten bestående av tex plattläggning, dräneringar, montering av lekutrustning mm. Du ska ha dokumenterad erfarenhet inom yrket och förarbevis såsom hjullastarkort är ett k... Visa mer
Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt service och anläggarteam i Alingsås. Du som söker är serviceinriktad samt är driven av att utföra ett väl utfört arbete. Du ska trivas med att jobba så väl självständigt samt tillsammans med andra. Dina arbetsuppgifter är mark och anläggningsarbeten bestående av tex plattläggning, dräneringar, montering av lekutrustning mm. Du ska ha dokumenterad erfarenhet inom yrket och förarbevis såsom hjullastarkort är ett krav. Du ska kunna behärska det svenska språket såväl i tal som i skrift. Visa mindre

Djurskötare, timvikarie till Nolhaga lantgård

Ansök    Mar 28    Alingsås kommun    Djurskötare, gris
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, föreningsstöd, integration och arbetsmarknad. Inom gemensamma förvaltningen arbetar idag cirka 440 medarbetare.

Nolhaga Lantgård ligger i Nolhaga park centralt i Alingsås. Parken har många besökare året runt och lantgården är ett omtyckt besöksmål för många barnfamiljer runt om Alingsås. Nu söker vi dig som vill arbeta extra tillsammans med oss som timvikarie!

ARBETSUPPGIFTER
Som djurskötare hos oss på Nolhaga lantgård arbetar du och dina kollegor för att bevara svenska lantraser enligt ett pågående landsomfattande bevarandearbete.

Rollen som timvikarierande djurskötare innefattar allt från utfodring, berikning, rengöring och snickeriarbeten samt att se till så att besökarna känner sig välkomna.

Arbetet utförs enbart utomhus och uppgifterna under dagen är till stor del fysiskt krävande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som har någon form av djurrelaterad utbildning och djurvana sedan tidigare och god fysik. B-körkort är ett krav. Du har förmåga att möta människor på ett välkomnande sätt och är serviceinriktad.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Trädgårdsarbetare sökes: Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås och Göteborg med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst 2023 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan d... Visa mer
Trädgårdsarbetare sökes:
Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås och Göteborg med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.
Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst 2023 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.
Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.
Erfarenhet av att köra med släp är meriterande
För frågor ang tjänsten vänligen kontakta [email protected]
Ansökan görs via mail till: [email protected]
Vänligen inkludera personligt brev och CV.
Varmt välkommen med din ansökan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbeta i trädgården

Serigmo Care är ett omsorgsbolag som erbjuder tjänster inom HVB, stödboende samt utslussningslägenheter för vuxna med varierande former av missbruk, alkohol, narkotika och läkemedel. Flera av våra klienter har också någon form av neuropsykiatrisk funktionsvariation eller lider av psykisk ohälsa. Inom Serigmo Care finns även ett korttidshem där vi tar emot gäster i behov av rehabilitering, stöd och god omvårdnad. Vidare har vi tillfälliga boenden. Som bolag... Visa mer
Serigmo Care är ett omsorgsbolag som erbjuder tjänster inom HVB, stödboende samt utslussningslägenheter för vuxna med varierande former av missbruk, alkohol, narkotika och läkemedel. Flera av våra klienter har också någon form av neuropsykiatrisk funktionsvariation eller lider av psykisk ohälsa. Inom Serigmo Care finns även ett korttidshem där vi tar emot gäster i behov av rehabilitering, stöd och god omvårdnad. Vidare har vi tillfälliga boenden. Som bolag erbjuder vi även tjänster inom LSS, korttidshem, och kolloverksamhet för barn och ungdomar samt gruppboende inom LSS för vuxna. Vi är geografiskt belägna i Mälardalen, stor Stockholmsområdet, västra Götaland samt i Skåne. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda individanpassade helhetslösningar för att uppnå och etablera en drogfri livsstil, tryggt boende, en meningsfull sysselsättning och fritid.
Viktigt för oss är att alla våra verksamheter ska spegla ledorden
lyhördhet, engagemang, delaktighet och omtanke.
Vi söker nu en trädgårdsarbetare till korttidsboendet Villa Arelid
Om verksamheten
Villa Arelid är ett korttidsboende med 18 platser för gäster från 40 år och uppåt. Vi finns ca 15 minuter utanför Alingsås, vackert beläget vid sjön Anten.
Vi jobbar med Grön Rehab två gånger i veckan där vi tar tillvara på naturens och trädgårdens positiva och goda påverkan på människor. Detta sker genom att vi tillsammans eller individuellt är närvarande och in lyssnande i och omkring naturen eller trädgården på Villa Arelid. Exempel på aktiviteter utifrån Grön rehab är naturpromenader, lyssna på fåglar, fröså tomater och dricka eget té i en kreativ och harmonisk miljö. Vi eftersträvar att skapa en så kreativ och hemlik miljö som möjligt både inom- och utomhus.
Omgivningen präglas av natur och vi har bla en rehab trädgård där det finns möjlighet att vara delaktig kring odling, plantering och vila/avkoppling, som en del i vistelsen.
Vi är under sommarhalvåret i stort behov av att någon person kan hjälpa oss med vår trädgård. Vi söker dig med viss erfarenhet av trädgårdsskötsel och innehar ett B-körkort.
Arbetsuppgifterna kommer att vara bland annat rensa rabatter, omplantering, bevattning, skötsel av växthus och orangeri, gräsklippning, trimma, sopa gångar och kratta bort löv samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i trädgården. Det kan även vara så att man får ta Villa Arelids buss till återvinningen för att sortera avfall eller åka och köpa trädgårdsjord.
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter utomhus.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper såsom egen initiativförmåga och att du har en god känsla för färg och balans. Du är stresstålig, flexibel och ansvarsfull, och ser möjligheter i stället för problem.
Tjänsten är på 50% och fördelas över vardagarna, tillträde from 230301 tom 230930. Fackligt avtal via vårdföretagarna. Visa mindre

Maskinförare Gräsentreprenad

Är du en engagerad och nyfiken person som vill sköta gräsklippningen på ett långsiktigt och hållbart sätt? Då skulle Park och Trädgård i Bohuslän AB vara något för dig! Vi är ett bolag som erbjuder varierande tjänster inom skötsel och anläggning och ingår i koncernen Green Landscaping Group AB. Vi har upptagningsområde Kungälv, Trollhättan, Hisingen och Alingsås. På Områdeskontoret Alingsås söker vi nu personal till vårt grästeam. Du som söker är yrkesskic... Visa mer
Är du en engagerad och nyfiken person som vill sköta gräsklippningen på ett långsiktigt och hållbart sätt? Då skulle Park och Trädgård i Bohuslän AB vara något för dig!
Vi är ett bolag som erbjuder varierande tjänster inom skötsel och anläggning och ingår i koncernen Green Landscaping Group AB. Vi har upptagningsområde Kungälv, Trollhättan, Hisingen och Alingsås. På Områdeskontoret Alingsås söker vi nu personal till vårt grästeam.
Du som söker är yrkesskicklig och har erfarenhet av gräsklippning, god maskin-vana samt jobbar prestigelöst och lösningsfokuserat.
Vi söker engagerad personal med ett helhetsperspektiv. Som person är du initiativtagande och ansvarsfull. Du trivs med att jobba fysiskt utomhus oavsett väder.
Arbetsuppgifter innefattar både att köra gräsklippare samt att trimma. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet och personlighet.


Krav:
B-körkort
Röjsåg. Ej krav men meriterande.
Trädgårdsutbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet
TCYK - Yrkesbevis. Ej krav men meriterandeSäsongsanställning - period enligt överenskommelser
Lön enligt avtal
Intervju sker löpande
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, visstidsanställning

Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs. Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare. Kyrkogårdsarbetare, visstidsanställning Nu söker vi kyrkogårdsarbetare med visstidsanställning för säsongen 2023,                             2023-04-01 – 2023-11-17, omfattning 100 % ... Visa mer
Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs.

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.

Kyrkogårdsarbetare, visstidsanställning
Nu söker vi kyrkogårdsarbetare med visstidsanställning för säsongen 2023,                             2023-04-01 – 2023-11-17, omfattning 100 %

Om oss
Våra kyrkogårdsarbetare sköter Alingsås kyrkogårdar som omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. I kyrkogårdsförvaltningen ingår även personal som jobbar i vårt service-lag, krematoriet, med anläggningsarbeten samt administration. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsborna tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är totalt ca 25 medarbetare under högsäsong.

Om jobbet
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- skötsel och anläggning av grönytor
- gräsklippning och ogräsbekämpning
- plantering
- tillsyn och underhåll av fordon och maskiner

Vi arbetar mest i grupp men det förekommer även perioder med självständigt arbete.

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Du är organisatoriskt knuten till en av våra kyrkogårdsmästare, se ansvarsområden nedan. Huvudsaklig placering är i Alingsås men arbete förekommer inom hela pastoratets verksamhets-område.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har

- dokumenterad grönytevana och gärna utbildning/yrkesbevis inom kompetensområdet
- erfarenhet av arbete på kyrkogård (meriterande)

Du är serviceinriktad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan även ta ansvar och arbeta självständigt.  Du är flexibel och initiativrik, du har lätt för att planera och strukturera ditt arbete. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har inga problem med att arbetet ibland kan vara fysiskt krävande.

Du känner dig bekväm i kyrkogårdens miljö och har förmågan att bemöta både besökare och kollegor med respekt och förståelse.

Lön, arbetstid mm
Lön:                   Enligt kollektivavtal, månadslön.

Arbetstid:          40 timmar per vecka, 8 timmar per dag, kl. 07.00-16.00 med flextid

Ålder:                 Du ska vara fyllda 18 år

Körkort:            Minst klass B

Ansökningstid mm
Sista ansökningsdag är den 13 februari 2023.

Kontaktpersoner:

Alexander Ryman, kyrkogårdschef

Tel. 0322-669151, e-post: [email protected]

 

Daniel Berggren, arbetsledare Nolby, Hemsjö och Ödenäs,

Tel. 0322-669153, e-post: [email protected]

 

Markus Arnstrand, arbetsledare Stads- och Landskyrkogårdarna

Tel. 0322-669152, e-post: [email protected] Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

VI SÖKER HUNDSKÖTARE TILL VÅRT HUNDDAGIS PÅ ALINGSÅS HUNDARENA Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare på heltid till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena. Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och du måste ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Vi lägger stor vikt vid personlig lämp... Visa mer
VI SÖKER HUNDSKÖTARE TILL VÅRT HUNDDAGIS PÅ ALINGSÅS HUNDARENA
Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare på heltid till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena.
Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och du måste ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du kommer arbeta i team tillsammans med en annan anställd.
Eftersom arbetet delvis är tung med många promenader per dag är du inte rädd för just fysiskt arbete. Vi har många stora och starka hundar på vårt dagis och promenerar hundarna i grupp.
Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Eftersom kundkontakt ingår är du också duktig på att ta emot kunder och samtala med människor.
Exempel på sysslor:
- Promenera hundar
- Aktivera/träna hundar
- Tvätta, städa – det är viktigt att dagiset hålls rent, varför det blir mycket städning.
- Klippa klor, bad och pälsvård, etc.
- Öppna eller stänga dagis. Vi öppnar kl 06.30 och stänger kl 18. Dagiset är stängt på helger.
- Ta emot kunder, medverka på kundmöten och sköta inskolning av nya hundar
Vi har kollektivavtal.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till [email protected]
Kort om företaget: Alingsås Hundarenas hunddagis drivs av Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB. Göteborgs Hunddagis har på kort tid expanderat och har totalt fyra hunddagis i olika storlek. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grönyteskötare/skötselarbetare

Vi söker nu skötselarbetare till kommande skötsel säsong gällande grönytor. Tidigare erfarenhet av grönyteskötsel är meriterande. Du som söker ska vara framåt och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Säsongsanställning hos oss varierar i längd men brukar vara mellan maj till oktober men kan även bli längre. Visa mer
Vi söker nu skötselarbetare till kommande skötsel säsong gällande grönytor. Tidigare erfarenhet av grönyteskötsel är meriterande. Du som söker ska vara framåt och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Säsongsanställning hos oss varierar i längd men brukar vara mellan maj till oktober men kan även bli längre. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsong

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vad ska du gör... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med trädgårdsskötsel ute på bostadsgårdarna hos våra kunder under växtsäsongen 2023.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Vi utför även en hel del etableringsskötsel och vattning kan bli ett återkommande inslag i det dagliga arbetet. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna.

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Mobiltelefonen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt. Du kommer arbeta i Alingsås med omnejd.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person. 

Då vi arbetar med maskiner och batteridrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sen tidigare. Ange också i ansökan om du har tex. fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, utbildning i heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Säsongen löper från slutet av mars/början på april till och med september.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2023-02-28. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Jonas Pålsson via maildadress: [email protected]

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Trädgårdsarbetare sökes: Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås och Göteborg med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst 2023 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan... Visa mer
Trädgårdsarbetare sökes:


Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås och Göteborg med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.
Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst 2023 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.
Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.
Erfarenhet av att köra med släp är meriterande
För frågor ang tjänsten vänligen kontakta [email protected]
Ansökan görs via mail till: [email protected]
Vänligen inkludera personligt brev och CV.
Varmt välkommen med din ansökan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare

Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs. Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare. Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare Världens bästa sommarjobb! Gillar du att vara ute? Röra på dig och ta i? Jobba i ett härligt gäng? Då har vi bästa sommarjobbet för dig! Om oss Våra ... Visa mer
Alingsås pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs.

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.

Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare
Världens bästa sommarjobb!
Gillar du att vara ute? Röra på dig och ta i? Jobba i ett härligt gäng?

Då har vi bästa sommarjobbet för dig!

Om oss
Våra kyrkogårdsarbetare sköter Alingsås kyrkogårdar som omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. I kyrkogårdsförvaltningen ingår även personal som jobbar i vårt service-lag, krematoriet, med anläggningsarbeten samt administration. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsborna tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är totalt ca 25 medarbetare under högsäsong.

Om jobbet
Som sommarvikarie på kyrkogården förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter, det kan bland annat vara plantering, bevattning, gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning.

I arbetet använder vi större och mindre maskiner/redskap och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna.

Vi arbetar mest i grupp men ibland kan perioder med självständigt arbete förekomma.

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Dina kvalifikationer
Du är serviceinriktad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan även ta ansvar och arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har inga problem med att arbetet ibland kan vara fysiskt krävande.

Du känner dig bekväm i kyrkogårdens miljö och har förmågan att bemöta både besökare och kollegor med respekt och förståelse.

Då jobbet innehåller arbetsuppgifter där motordrivna redskap och fordon används söker vi i första hand dig som har fyllt 16 år och har minst körkort AM.

Lön, arbetstid mm
Lön:                   Enligt kollektivavtal.

Arbetstid:          40 timmar per vecka, 8 timmar per dag, kl. 07.00-16.00

Övrigt:               Det är önskvärt att du kan jobba en period om minst fyra sammanhängande  veckor

Ansökningstid mm
Din ansökan behöver vi få in senast den 31 mars 2023.

Vi kommer att prioritera dig som går någon utbildning inom ”gröna yrken”.

Vi kommer att kontakta dig som får jobb senast den 30 april 2023.

 

Kontaktpersoner:

Daniel Berggren, arbetsledare Nolby, Hemsjö och Ödenäs,

Tel. 0322-669153, e-post: [email protected]

 

Markus Arnstrand, arbetsledare Stads- och Landskyrkogårdarna

Tel. 0322-669152, e-post: [email protected]

 

Alexander Ryman, kyrkogårdschef

Tel. 0322-669151, e-post: [email protected] Visa mindre

Utbildad timvikarie till Alingsås Hundarenas Hunddagis

VI SÖKER TIMVIKARIE TILL VÅRT HUNDDAGIS PÅ ALINGSÅS HUNDARENA Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare för timvikariat vid behov till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena. Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och du måste ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Vi lägger stor vikt vid... Visa mer
VI SÖKER TIMVIKARIE TILL VÅRT HUNDDAGIS PÅ ALINGSÅS HUNDARENA
Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare för timvikariat vid behov till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena.
Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och du måste ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och möjlighet att arbeta sporadiskt vid behov.
Eftersom arbetet är delvis fysiskt med många promenader per dag är du inte rädd för just fysiskt arbete. Vi har många stora och starka hundar på vårt dagis och promenerar hundarna i grupp.
Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Eftersom kundkontakt ingår är du också duktig på att ta emot kunder och samtala med människor.
Exempel på sysslor:
- Promenera hundar
- Aktivera/träna hundar
- Tvätta, städa – det är viktigt att dagiset hålls rent, varför det blir mycket städning.
- Klippa klor, bad och pälsvård, etc.
- Öppna eller stänga dagis. Vi öppnar kl 06.30 och stänger kl 18.
- Ta emot kunder, medverka på kundmöten och sköta inskolning av nya hundar
Vi har kollektivavtal.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till [email protected]
Kort om företaget: Alingsås Hundarenas hunddagis drivs av Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB. Göteborgs Hunddagis har på kort tid expanderat och har totalt fyra hunddagis i olika storlek. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! På samhällsbyggna... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

På samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar fler än 180 medarbetare med infrastruktur och miljöskydd i vår kommun. Vi ansvarar för planering och drift av byggnadsprojekt, gatunät, parkeringsplatser, allmänna platser, parker, avfallshantering samt reningsverk och vattenverk. Vårt ansvarsområde inkluderar även trafiksäkerhet, tillgänglighet, trygghet och en för invånarna i övrigt god miljö, samt myndighetsutövning utifrån miljöbalken och livsmedelslagstiftningen där tillsyn och förebyggande arbete står i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Parkarbetare
Välkommen till oss på Park och naturenheten i Alingsås Kommun. Hos oss arbetar ett positivt och drivet gäng bestående av landskapsarkitekter, parkingenjör, naturvårdare och skogsmästare, vi sköter naturmark och skog i egen regi medan parkdriften ligger på entreprenad. Från och med nästa år kommer parkdriften gå från helentreprenad till att delvis gå över i egen regi. Vilket innebär att vi behöver bemanna upp med parkpersonal som vill vara med att starta upp en del av våran egna verksamhet igen. Som parkarbetare kommer du att arbeta praktiskt ute hela året med att sköta och underhålla våra offentliga gröna miljöer på ett resurseffektivt och professionellt sätt. Du kommer ingå i en mindre grupp där ni arbetar tätt tillsammans och där du första hand rapporterar och kommunicerar med trädgårdsmästaren eller Parkingenjören.
Arbetsområdet är fokuserat på stadens centrum och våra fina parker. Arbetsuppgifterna vår och sommar består till stor del av plantering och skötsel av säsongsväxter och perenna växter i större och mindre planteringar, etableringsskötsel av buskplanteringar och träd, samt gräsklippning och skötsel av prydnadsgräsmattor. Under höst och vinter fokuserar vi mycket på trädbeskärning, uppsättning och nedtagning av juldekorationer och under hela året arbetar du med drift och underhåll av parkytorna så att de hela tiden upplevs som vackra, trygga och inbjudande. Enklare service av lekplatsutrustning, fontäner ingår också och att snabbt kunna vara på plats för att åtgärda mindre fel och brister i parker och på lekplatser. Du är med och kvalitetsgranskar och tar emot leveranser av växter, träd och annan utrustning. Eftersom vi har egen regi på naturenheten och på gatuenheten finns det möjlighet till samarbete i vissa typer av arbeten. Vi arbetar aktivt tillsammans för att ta fram årshjulet för skötsel och planering.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en intresserad och positiv person som har relevant utbildning inom trädgård och parkskötsel och minst ett par års erfarenhet inom yrket. Som parkarbetare hos oss har du både frihet och ansvar att planera din dag och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utförandet av dessa. Det är viktigt att du är en god problemlösare och kan se praktiska lösningar i vardagen och i planeringen framåt. Du har förståelse och respekt för budgetramar och ditt arbetssätt bidrar till att hålla dessa. Du har en bra förmåga att bidra till ett gott samarbetsklimat med dina kollegor och andra medarbetare inom kommunen samt att du delar med dig av din sakkunskap till andra och är lyhörd tillbaka. Vi är kommunens ansikte utåt när kommuninvånare vänder sig till dig med frågor och synpunkter och bemöter detta på ett vänligt och professionellt sätt.
Du behöver ha god växtkännedom om perenner, annueller, buskar, träd, blomsterlök mm och kunskap om deras olika behov vid anläggning och skötsel för långsiktigt hållbara offentliga miljöer. Du behöver kunna läsa ritningar, förstå planteringsplaner och andra underlag. Självklart gillar du att arbeta ute i alla väder året om och har en god fysik. Du behöver ha kunskap och vana av att hantera olika typer av trädgårdsmaskiner. B körkort är ett krav likaså det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Snöröjning i Alingsås!

Snart kommer snön!     Vintern närmar sig just nu med snabba steg och vi på Staffhand AB måste börja göra oss redo för vintersäsongen! Därav söker vi nu maskinister innom snöröjning och halkbekämpning. Det gäller snöröjning på väg, cykelväg, gång och torg.   När du jobbar inom snöröjning och halkbekämpning så gäller det att vara snabb och redo för allt. Du kommer antingen att jobba enligt arbetsschema eller som jour och då kan du behöva rycka ut på kort va... Visa mer
Snart kommer snön!
 
 
Vintern närmar sig just nu med snabba steg och vi på Staffhand AB måste börja göra oss redo för vintersäsongen!
Därav söker vi nu maskinister innom snöröjning och halkbekämpning.
Det gäller snöröjning på väg, cykelväg, gång och torg.
 
När du jobbar inom snöröjning och halkbekämpning så gäller det att vara snabb och redo för allt. Du kommer antingen att jobba enligt arbetsschema eller som jour och då kan du behöva rycka ut på kort varsel och vara tillgänglig dygnet runt.
Eftersom att man kan behöva ta sig till arbetet på kort varsel så ser vi att du inte bor mer en 1timme från arbetsplatsen så du ska kunna ta dig dit så snabbt som möjligt vid behov. 
 
Kravet för detta arbete är att du ska ha vana av maskiner, alternativt snöröjning sedan tidigare.
Det är också viktigt att du kan behärska det svenska språket och har kunskap av att läsa karta och GPS.
 
Start på detta arbete är den 1:a november till och med sista april.
Lönen är enligt överenskommelse.
 
 
Om du känner att detta stämmer in på dig och känner dig sugen på lite snöröjning i vinter så är du mer än välkommen att söka in till oss!

 
Om du känner dig träffad men bor inte i Alingsås så uppmanar vi att du kollar in våra andra annonser då vi just nu söker personal innom snöröjning i flera olika städer. 
 
Vi ser fram emot att höra från dig!
 


Staffhand AB

Är ett nystartat företag som grundades år 2021,
rekrytering och bemanning och
är ett fullserviceföretag som erbjuder förmånliga priser, snabba
lösningar för privatpersoner samt lokala och internationella företag.
Här rekryterar vi personal inom hotell och restaurang,
transport och logistik, bygg och anläggning samt snöröjning och halkbekämpning med mera.

Hittar du inte det jobb du sökte så finns möjlighet att göra en spontanansökan hos oss ändå!
Lägg till din ansökan idag och du kan vara ute i arbete inom kort igenom vårt system skickar vi förfrågningar om pass som kan variera allt ifrån extra till heltid.


Staffhand AB

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

R&D Engineer / Product Engineer

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences. I... Visa mer
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.
At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences.
In this position, you will be a key player for the success of the cross functional implementation of new solutions and technology development to the electrification needs of tomorrow.
Reporting to the R&D Manager, you will contribute to the successful implementation of new products in manufacturing unit, at supplier and for our customers. Furthermore, you will contribute with your creative ideas to R&D projects, as well as proposing follow-up projects and activities based on new ideas.
Here in Alingås, ABB develops and produces products and systems for the low voltage distribution system. Safety, Quality and Environmental footprint are core values for our development. Join us and make a difference for the increased electrification of the society.
Your responsibilities
Work closely with sales, manufacturing, quality, and suppliers as the R&D representative.
Ensure that technical specifications are up to date and of a quality to meet the demands of the future.
Participation in cross-functional processes like PPAP evaluation, FMEA, root-cause analysis and tender reviews.
Make judgments and contribute to results through an understanding of the key business drivers for ABB.
Ensure alignment with targets and coordinate activities.
Work to improve operations and increase customer satisfaction according to incoming requests, and provide consulting services to business operations and customers.
Participate in networks to expand the knowledge of the targeted area of expertise.

Your background
A few years of experience in product engineering or product development.
Sound knowledge of technical documentation such as quality standards, PPAP and FMEA.
Knowledge of PLM system and Office.
A collaborative approach and strong written and spoken communication skills.
Result-oriented mindset with a great sense of responsibility.
A Bachelor or Master ?s degree in a relevant field of engineering.
Good level of English, both written and spoken.

More about us
Recruiting Manager (Niclas Fogelberg, +46 725-48 60 41) will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: (Mikael Blomqvist, +46 21 34 21 48), Unionen: (Stefan Svedberg, +4632-27 7180). All other questions can be directed to Talent Partner (Anna Nordlund, +46 761-42 01 39).
The application period is running until October 19, 2022. Please note that interviews will be held on an ongoing basis.
We look forward to receiving your application (documents submitted in English are appreciated). If you want to discover more about ABB, take another look at our website www.abb.com. Visa mindre

Biträdande Produktionsledare

Vi söker biträdande Produktionsledare till vårt verksamhetsområde Sollebrunn. Här arbetar 13 kompetenta kollegor och du kommer ingå i ett härligt team. I rollen som Produktionsledare ansvarar du för att, i samverkan med den ansvarige produktionsledaren, vara delaktig i följande: - Planera, styra och följa upp virkesflödet inom VO-området på effektivaste sätt - Bidra till verksamhetens måluppfyllelse, utveckling av VO avverkningsentreprenörer - Ansvara ... Visa mer
Vi söker biträdande Produktionsledare till vårt verksamhetsområde Sollebrunn. Här arbetar 13 kompetenta kollegor och du kommer ingå i ett härligt team.

I rollen som Produktionsledare ansvarar du för att, i samverkan med den ansvarige produktionsledaren, vara delaktig i följande:

- Planera, styra och följa upp virkesflödet inom VO-området på effektivaste sätt

- Bidra till verksamhetens måluppfyllelse, utveckling av VO avverkningsentreprenörer

- Ansvara för verksamheten gällande slutavverkning och gallring uppfyller de miljö- och kvalitetskrav

- Medverkar tillsammans med områdeschefen i årliga affärsutvecklingssamtal med entreprenörerna inom VO-området

- Kontinuerlig utveckla och förbättra avverkningsverksamheten

- Tidvis även arbeta som skogsinspektor med medlemskontakter

Din erfarenhet

För att trivas och lyckas i rollen som Produktionsledare arbetar du framåtriktat och drivs av att arbeta mot de uppsatta verksamhetsmålen. Du kommer ha ett tätt samarbete med flera kollegor, vilket kräver att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för skogsavverkning och tillhörande maskiner för detta. Vidare har du en skoglig högskoleutbildning eller erfarenhet från skoglig produktion.

Stora delar av Södras arbete präglas mot att bli mer digitala, det är därför ett plus om du är van att arbeta med ett sådant arbetssätt och bidra till den utvecklingen.

Din arbetsgivare Södra
Vi är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 medlemmar. Vår internationella industrikoncern förädlar våra medlemmars skog till allt från pappersmassa, konstruktionsmaterial och trävaror till förnybar energi och textilmassa för klädtillverkning. Vi utvecklar hela tiden nya användningsområden för vår förnybara råvara och skapar långsiktigt hållbar tillväxt och framtid. Här kan du läsa mer om de förmåner du som anställd får ta del av. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner)

Placering/Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning om 6 månader. Placeringsort Sollebrunn.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR-Direkt på 0470-894 00. Har du frågor kring verksamheten eller tjänsten vänligen kontakta Områdeschef Stefan Forsberg på 070-601 76 48 eller [email protected].

Fackliga frågor hänvisas till Dan Andersson, Ledarna, [email protected].

Ansök via länken nedan senast den 2:a juni.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Trädgårdsarbetare Stenungsund

Tillsammans med oss och våra kunder ser vi till att ta hand och förvalta deras utemiljöer. Vi ser till att invånare i stenungsund, arbetare för industrin och besökare kan trivas och slappna av i vår utemiljö. Vi har stor erfarenhet av entreprenader och uppdrag som ställer höga krav på säkerhet, service och kvalitet. Nu söker vi fler trädgårdsarbetare till Stenungsund som vill vara en del av och vara med och skapa en positiv och yrkesstolt arbetsgrupp! Har ... Visa mer
Tillsammans med oss och våra kunder ser vi till att ta hand och förvalta deras utemiljöer. Vi ser till att invånare i stenungsund, arbetare för industrin och besökare kan trivas och slappna av i vår utemiljö. Vi har stor erfarenhet av entreprenader och uppdrag som ställer höga krav på säkerhet, service och kvalitet.
Nu söker vi fler trädgårdsarbetare till Stenungsund som vill vara en del av och vara med och skapa en positiv och yrkesstolt arbetsgrupp! Har du erfarenhet av trädgårdsarbete samt ett brinnande intresse för utemiljöer och trädgårdar, hör av dig!
Arbetsuppgifter
Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Det mesta inom yttreskötsel och trädgård. Utöver detta kommer du få hjälpa till inom våra andra grenar som kan vara allt från sopmaskiner, vaktmästeri, mark och anläggning. Så dagarna kommer vara väldigt varierade och innehållsrika.
Våra kunder är både fastighetsförvaltare, större industrier och brf:er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i kontakt med människor i deras miljöer är det viktigt att vara servicemedveten.
För att förstå våra kunders behov och förväntningar, bör du vara tillgänglig och intresserad om ny information och kunskap. I ditt dagliga arbete behöver du utföra viss typ av dokumentation såsom att föra dagbok och fylla i egenkontroller
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel, parkskötsel, maskin vana eller du som trivs med att arbeta utomhus. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgård.
Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har en positiv inställning ihop med ett glatt humör, yrkesstolt och genuint intresserad av maskin, park och trädgård.
B-körkort är ett krav i tjänsten ihop med god fysisk status samt svenska i flyttande tal.
Omfattning: Säsongsanställning med start omgående till oktober med möjlighet till förlängning
Arbetsort: Vi utgår från Stenungsund
Är detta något för dig? Nästa steg i arbetslivet? Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Ansökan innehållande CV och personligt brev, skickas till [email protected] . Märk din ansökan med Trädgårdsarbetare Stenungsund
Ser fram emot ditt CV Visa mindre

Planläggare

Med kunskap och engagemang verkar vi för att utveckla skogsgårdens alla värden. Vi söker nu Dig som vill arbeta med skogsbruksplaner och som tillsammans med oss vill bidra till att utveckla ett familjeskogsbruk i världsklass. Dina arbetsuppgifter I rollen som skogsbruksplanläggare är din främsta uppgift att med din kunskap och intresse i familjeskogsbruket hjälpa våra medlemmar att ta fram en skogsbruksplan som ska återspegla vad skogen ska tillföra just... Visa mer
Med kunskap och engagemang verkar vi för att utveckla skogsgårdens alla värden. Vi söker nu Dig som vill arbeta med skogsbruksplaner och som tillsammans med oss vill bidra till att utveckla ett familjeskogsbruk i världsklass.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som skogsbruksplanläggare är din främsta uppgift att med din kunskap och intresse i familjeskogsbruket hjälpa våra medlemmar att ta fram en skogsbruksplan som ska återspegla vad skogen ska tillföra just dem.

Familjeskogsbruket är en mångbruksarena och ingen skogsgård och ingen skogsägare är den andra lik, vi ser därför gärna att du som person är kommunikativ och har lätt för att möta många människor.

Utöver en nära dialog med våra medlemmar arbetar du även i team med övriga skogsbruksplanläggare och inspektorer på Södra.

Din erfarenhet

För att lyckas i rollen?ser vi att du har ett stort intresse av att möta människor med olika anknytningar till familjeskogsbruket. Ditt intresse för skogsägandet tillsammans med nyfikenhet för skogsgårdens alla värden och en vilja till utveckling är väldigt viktigt för oss.

Skogen är vår arbetsplats, vi ser gärna att du antingen har arbetslivserfarenhet inom skogsbruk och/eller en utbildning i ämnet. Det är meriterande men inget krav om du har fördjupad kunskap inom arter, skogsbruk med olika skötselmetoder samt vatten- och kulturmiljöer.

Din arbetsgivare Södra

Södras gemensamma värdegrund är långsiktigt agerande, värdeskapande relationer. Det är viktigt att medarbetare trivs hos oss.?Vi tror att medarbetare som trivs?visar ett stort engagemang vilket är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda. Vi har intressanta arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, projekt och erfarenhetsutbyte.

Placering

Vi söker nu planläggare med placering på våra kontor i Sollebrunn respektive Gislaved.

Vill du veta mer?

Rekryterande chef är Per Bjuringer, Södra Planer, 0470-85926. Det går också bra att kontakta Stefan Forsberg, Områdeschef Sollebrunn 010-4716480 eller Andreas Dahl, Områdeschef Gislaved 010-4716390.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-Direkt, 0470-89500.

Fackliga representanter är:

Dan Andersson, Ledarna, tel; 010-471 64 20
Fredrik Dacke, SACO, tel; 0470-85502
Teddy Hedlund, Unionen, tel; 0454-59561

Ansök via länken nedan senast den 31e mars 2022.
Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Säsongsanställning Trädgårdsarbetare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi medarbetare som vill vara med och sköta om våra kunders bostadsgårdar under växtsäsongen 2022.

Vi utför avtalsenlig trädgårdsskötsel hos bostadsrättsföreningar i Alingsås med omnejd, och arbetar också aktivt med att utveckla kundernas gröna miljö.

Vad ska du göra?

Trädgårdsgruppen, som vi nu söker medarbetare till, arbetar med renodlad trädgårdsskötsel

Till de dagliga arbetsuppgifterna hör gräsklippning och trimning av gräs, ogräsrensning av planteringsytor och ogräsbekämpning på hårdgjorda ytor med olika metoder, beskärning, häckklippning, uppbindning av klätterväxter och kantskärning etc. I början och slutet av säsongen utför vi renovering av befintliga och nya planteringar. Hos några av våra kunder har vi även hand om plantering och skötsel av utplanteringsväxter under året. Vi ser också till att uppmärksamma och förmedla till våra kunder den utvecklingspotential vi ser på deras bostadsgårdar och skapar på så sätt varierande och roliga arbetsuppgifter samtidigt som vi levererar ett mervärde till kunden.

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö.

Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull . Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen.

Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. 

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person. 

B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Säsongen löper från slutet av mars/början på april till och med september/oktober.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-02-13. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! 

Har du frågor kontakta Jonas Pålsson telefon: 033-167608 eller via mail: [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Trädgårdsarbetare Stenungsund

Tillsammans med oss och våra kunder ser vi till att ta hand och förvalta deras utemiljöer. Vi ser till att invånare i stenungsund, arbetare för industrin och besökare kan trivas och slappna av i vår utemiljö. Vi har stor erfarenhet av entreprenader och uppdrag som ställer höga krav på säkerhet, service och kvalitet. Nu söker vi fler trädgårdsarbetare till Stenungsund som vill vara en del av och vara med och skapa en positiv och yrkesstolt arbetsgrupp! Har ... Visa mer
Tillsammans med oss och våra kunder ser vi till att ta hand och förvalta deras utemiljöer. Vi ser till att invånare i stenungsund, arbetare för industrin och besökare kan trivas och slappna av i vår utemiljö. Vi har stor erfarenhet av entreprenader och uppdrag som ställer höga krav på säkerhet, service och kvalitet.
Nu söker vi fler trädgårdsarbetare till Stenungsund som vill vara en del av och vara med och skapa en positiv och yrkesstolt arbetsgrupp! Har du erfarenhet av trädgårdsarbete samt ett brinnande intresse för utemiljöer och trädgårdar, hör av dig!
Arbetsuppgifter
Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Det mesta inom yttreskötsel och trädgård. Utöver detta kommer du få hjälpa till inom våra andra grenar som kan vara allt från sopmaskiner, vaktmästeri, mark och anläggning. Så dagarna kommer vara väldigt varierade och innehållsrika.
Våra kunder är både fastighetsförvaltare, större industrier och brf:er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i kontakt med människor i deras miljöer är det viktigt att vara servicemedveten.
För att förstå våra kunders behov och förväntningar, bör du vara tillgänglig och intresserad om ny information och kunskap. I ditt dagliga arbete behöver du utföra viss typ av dokumentation såsom att föra dagbok och fylla i egenkontroller
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel, parkskötsel, maskin vana eller du som trivs med att arbeta utomhus. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgård.
Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har en positiv inställning ihop med ett glatt humör, yrkesstolt och genuint intresserad av maskin, park och trädgård.
B-körkort är ett krav i tjänsten ihop med god fysisk status samt svenska i flyttande tal.
Omfattning: Säsongsanställning med start omgående till oktober med möjlighet till förlängning
Arbetsort: Vi utgår från Stenungsund
Är detta något för dig? Nästa steg i arbetslivet? Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Ansökan innehållande CV och personligt brev, skickas till [email protected] . Märk din ansökan med Trädgårdsarbetare Stenungsund
Ser fram emot ditt CV Visa mindre

Grönyteskötare säsongen 2022

Arbetsuppgifter och Förutsättningar Som säsongsanställd grönyteskötare/parkarbetare på Park & Trädgård bidrar du till trivsamma utemiljöer, du erbjuds en stor variation av arbetsuppgifter: · Gräsklippning och trimning · Plantering och bevattning · Beskärning · Ogräsrensning, häckklippning, lövhantering · Maskinsopning · Renhållning Säsongsanställningen varar under perioden april till oktober. Vi har flera olika utgångspunkter att erbjuda: Strömstad, Trol... Visa mer
Arbetsuppgifter och Förutsättningar
Som säsongsanställd grönyteskötare/parkarbetare på Park & Trädgård bidrar du
till trivsamma utemiljöer, du erbjuds en stor variation av arbetsuppgifter:
· Gräsklippning och trimning
· Plantering och bevattning
· Beskärning
· Ogräsrensning, häckklippning, lövhantering
· Maskinsopning
· Renhållning
Säsongsanställningen varar under perioden april till oktober. Vi har flera olika
utgångspunkter att erbjuda: Strömstad, Trollhättan, Uddevalla, Kungälv, Hisingen och Alingsås.

Personliga egenskaper och förmågor
· Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina medarbetare.
· Du är självgående och ansvarstagande när det gäller att utföra arbete utifrån tilldelad uppgift.
· Du gillar att ha ordning och reda omkring dig.

Yrkeserfarenhet / Kompetens
Krav:
· Körkort B
· Svenska i tal och skrift
Meriterande:
· Det är meriterande om du tidigare arbetat med skötsel av utemiljö samt har en
relevant utbildning/yrkesbevis inom området.
· Tidigare erfarenhet av gräsklippning och arbete med röjsåg
· Utbildning & erfarenhet av växtkunskap & beskärning

Övrigt:
Dagtid (arbete på obekväm arbetstid samt helgarbete kan förekomma)
Start: April 2022 alternativt enligt överenskommelse
Lön: Enligt Trädgårdsanläggare-avtalet.
Placeringsort: Enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker löpande

Om arbetsgivaren
Park & Trädgård i Bohuslän AB utför grönyteskötsel och snöröjning i Bohuslän.
Vi ingår som ett dotterbolag i Green Landscaping Group AB som är Nordens ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljö.

Kontaktperson:
Strömstad -Trollhättan: Skicka CV & Personligt brev till Niklas Sigfeldt tel:073-0811365 [email protected]
Alingsås: Skicka CV & Personligt brev till Marcus Järvinen tel:070-1087489 marcus.jä[email protected]
Kungälv - Hisingen: Skicka CV & Personligt brev till Markus Lilleberg tel:070-2951746 [email protected]

Sista ansökningsdag 24 februari 2022.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare

Världens bästa sommarjobb! Gillar du att vara ute? Röra på dig och ta i? Jobba i ett härligt gäng?  Då har vi bästa sommarjobbet för dig! Om oss:  Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö Kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vårt uppd... Visa mer
Världens bästa sommarjobb!
Gillar du att vara ute? Röra på dig och ta i? Jobba i ett härligt gäng? 

Då har vi bästa sommarjobbet för dig!

Om oss: 
Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö Kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård.

Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 25 medarbetare under högsäsong.

Om jobbet:
Som sommarvikarie på kyrkogården förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter. Detta kan bland annat vara plantering, bevattning, gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning.

I arbetet använder vi större och mindre maskiner/redskap, och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna.

Vi arbetar mest i grupper, men ibland kan perioder med självständigt arbete förekomma.

Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Kvalifikationer
Du är serviceinriktad och har en känsla för noggrannhet. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd att hugga i när det behövs. Arbetet kan vara fysiskt krävande stundtals.

Du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både besökare och kollegor med respekt och förståelse. Du måste ha fyllt 18 år då du i arbetet ska kunna använda våra motordrivna redskap och fordon.

Villkor
Lön enligt kollektivavtal.

Arbetstid: 40 timmar i veckan, 8 timmar per dag måndag - fredag.

Du måste minst kunna arbeta en period om fyra sammanhängande veckor under juni, juli och augusti.

Övrigt
Din ansökan behöver vi få in senast den 31 mars 2022. Vi kommer att kontakta dem vi är intresserade av senast den 30 april, har du inte hört något ifrån oss då har du inte fått något sommarjobb hos oss. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, visstidsanställning

Svenska kyrkan i Alingsås söker kyrkogårdsarbetare för visstidsanställning under säsongen med omfattningen 100 %. Start under april 2021 och avslut under november månad 2021. Om oss Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och ... Visa mer
Svenska kyrkan i Alingsås söker kyrkogårdsarbetare för visstidsanställning under säsongen med omfattningen 100 %.

Start under april 2021 och avslut under november månad 2021.

Om oss

Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 30 medarbetare under högsäsong.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö och ett omväxlande och stimulerande arbete som följer årstidernas växling. Du ges ett stort eget ansvar. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- skötsel och anläggning av grönytor
- gräsklippning samt ogräsbekämpning
- plantering
- tillsyn/underhåll av förvaltningens fordon och maskiner

Organisatoriskt kommer du vara knuten till en av våra två kyrkogårdsmästare och din huvudsakliga placering blir i Alingsås. Dina tjänster kommer dock att kunna efterfrågas över hela pastoratet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- dokumenterad grönytevana, gärna med teoretisk grundläggande utbildning / yrkesbevis
- erfarenhet av kyrkogårdsarbete (meriterande)

Som person bör du ha följande egenskaper:

- du har lätt för att samarbeta med andra
- du är flexibel och initiativrik
- god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för bästa resultat
- du arbetar lika bra självständigt som i grupp
- du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse

För att kunna söka arbetet måste du ha fyllt 18 år och ha minst b-körkort, detta för att det i arbetet ingår att framföra våra fordon och att använda motordrivna redskap.

Villkor
- Månadslön
- Tjänstgöringsgrad 100 %, 40 tim/vecka
- Flextid

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte att skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2022 Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. Vi erbjuder en säsongsanställning under sommar och höst med start omgående och välkomnar varmt din ansökan. Vi ser gärna äldre sökande Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätte... Visa mer
Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.


Vi erbjuder en säsongsanställning under sommar och höst med start omgående och välkomnar varmt din ansökan.
Vi ser gärna äldre sökande


Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.


Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.
Erfarenhet av att köra med släp är meriterande.


Varmt välkommen med din ansökan till:
[email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Timvikarie till Hunddagis i Alingsås

VI SÖKER TIMVIKARIE TILL VÅRT HUNDDAGIS Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare för timvikariat vid behov till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena. Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och det är meriterande att ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Rätt person som kan jobba då de... Visa mer
VI SÖKER TIMVIKARIE TILL VÅRT HUNDDAGIS
Vill du bli en del av vårt härliga lilla gäng? Vi söker just nu hundskötare för timvikariat vid behov till vårt hunddagis på Alingsås Hundarena.
Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder. Du är förstås hundvan och det är meriterande att ha en godkänd hundutbildning så som hundskötare, hundinstruktör, hunddagisutbildning etc. Rätt person som kan jobba då det behövs kan vi dock utbilda genom vårt utbildningsföretag Royal Dog Education, så personlig lämplighet och möjlighet att arbeta sporadiskt vid behov är viktigast.
Eftersom arbetet är delvis fysiskt med många promenader per dag är du inte rädd för just fysiskt arbete. Vi har många stora och starka hundar på vårt dagis och promenerar hundarna i grupp.
Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Eftersom kundkontakt ingår är du också duktig på att ta emot kunder och samtala med människor.
Exempel på sysslor:
- Promenera hundar
- Aktivera/träna hundar
- Tvätta, städa – det är viktigt att dagiset hålls rent, varför det blir mycket städning.
- Klippa klor, bad och pälsvård, etc.
- Öppna eller stänga dagis. Vi öppnar kl 06.30 och stänger kl 18.
- Ta emot kunder, medverka på kundmöten och sköta inskolning av nya hundar
Vi har kollektivavtal.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till [email protected]
Kort om företaget: Alingsås Hundarenas hunddagis drivs av Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB. Göteborgs Hunddagis har på kort tid expanderat och har totalt fyra hunddagis i olika storlek. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arborist Climber

Climbers wanted in Sweden: Arborist Job Summary SLB forestry is looking for skilled Arborists with climbing certifications and experience to work across Sweden. The main work will be completed in teams working on railway safety projects in various parts of Sweden. Some locations include Eskilstuna (subcontractor), Värmland (employee), Vänersborg (employee) and Lidkoping (employee), but location may vary. Work is mostly dismantling and felling trees alongs... Visa mer
Climbers wanted in Sweden: Arborist Job Summary
SLB forestry is looking for skilled Arborists with climbing certifications and experience to work across Sweden. The main work will be completed in teams working on railway safety projects in various parts of Sweden. Some locations include Eskilstuna (subcontractor), Värmland (employee), Vänersborg (employee) and Lidkoping (employee), but location may vary. Work is mostly dismantling and felling trees alongside harvester machines to create a safe environment for the railway. Minimum contract of 6 months with possibility of extending.
Arborist Duties and Responsibilities
Fulfill climbing, felling, ground, and aerial lift duties
Perform tree risk assessments
Look for common signs of disease or pest infestations
Inspect and maintain equipment
Follow all safety procedures
Work well in a team dynamic

Arborist Requirements and Qualifications
EU citizen preferred
Certification Nptc cs30, cs31, cs38, cs39 or equivalent (Felling, aerial rescue, climbing with chainsaw)
Minimum of 2 years experience since gaining qualifications
Valid CPR and first aid certificate
Must be fluent in English or Swedish
Valid driver’s license prefer


Reward
Payment depends on experience and if you have your own equipment or need to borrow 180-200 SEK/hr ~18-20€ full time. Accommodation is available for employees
The above price is for employees who have their accommodation, insurance and some equipment covered by the company. If people are interested in being a subcontractor and therefore file their own work permits, get necessary insurances to work in Sweden, pay the necessary taxes on their own, find and pay for their own accommodation and provide all their own equipment we can pay as much as 450 SEK an hour depending on experience. Our preference is to have employees but everyone who is interested in the subcontractor option is welcome to apply. Visa mindre

Trädgårdsarbetare Stenungsund

Tillsammans med oss och våra kunder ser vi till att ta hand och förvalta deras utemiljöer. Vi ser till att invånare i stenungsund, arbetare för industrin och besökare kan trivas och slappna av i vår utemiljö. Vi har stor erfarenhet av entreprenader och uppdrag som ställer höga krav på säkerhet, service och kvalitet. Nu söker vi fler trädgårdsarbetare till Stenungsund som vill vara en del av och vara med och skapa en positiv och yrkesstolt arbetsgrupp! Har ... Visa mer
Tillsammans med oss och våra kunder ser vi till att ta hand och förvalta deras utemiljöer. Vi ser till att invånare i stenungsund, arbetare för industrin och besökare kan trivas och slappna av i vår utemiljö. Vi har stor erfarenhet av entreprenader och uppdrag som ställer höga krav på säkerhet, service och kvalitet.
Nu söker vi fler trädgårdsarbetare till Stenungsund som vill vara en del av och vara med och skapa en positiv och yrkesstolt arbetsgrupp! Har du erfarenhet av trädgårdsarbete samt ett brinnande intresse för utemiljöer och trädgårdar, hör av dig!
Arbetsuppgifter
Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Det mesta inom yttreskötsel och trädgård. Utöver detta kommer du få hjälpa till inom våra andra grenar som kan vara allt från sopmaskiner, vaktmästeri, mark och anläggning. Så dagarna kommer vara väldigt varierade och innehållsrika.
Våra kunder är både fastighetsförvaltare, större industrier och brf:er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i kontakt med människor i deras miljöer är det viktigt att vara servicemedveten.
För att förstå våra kunders behov och förväntningar, bör du vara tillgänglig och intresserad om ny information och kunskap. I ditt dagliga arbete behöver du utföra viss typ av dokumentation såsom att föra dagbok och fylla i egenkontroller
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel, parkskötsel, maskin vana eller du som trivs med att arbeta utomhus. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgård.
Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har en positiv inställning ihop med ett glatt humör, yrkesstolt och genuint intresserad av maskin, park och trädgård.
B-körkort är ett krav i tjänsten ihop med god fysisk status samt svenska i flyttande tal.
Omfattning: Säsongsanställning from mars/april till oktober med möjlighet till förlängning
Arbetsort: Vi utgår från Stenungsund
Är detta något för dig? Nästa steg i arbetslivet? Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Ansökan innehållande CV och personligt brev, skickas till [email protected] . Märk din ansökan med Trädgårdsarbetare Stenungsund
Ser fram emot ditt CV Visa mindre

Skogsinspektor till Sollebrunns Verksamhetsområde

Dina arbetsuppgifter En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster för att sköta och utveckla skogsbruket. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt och en nyckelspelare som tillsammans med medlemmen gör bedömning av vilka åtgärder som på kort och lång sikt är viktigast och klokast att genomföra i medlemmens skog. Ditt dagliga arbete be... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster för att sköta och utveckla skogsbruket. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt och en nyckelspelare som tillsammans med medlemmen gör bedömning av vilka åtgärder som på kort och lång sikt är viktigast och klokast att genomföra i medlemmens skog.

Ditt dagliga arbete består av uppsökande affärsverksamhet och du ansvarar för inköp, kontraktering, rådgivning, administration och planering för de affärer du genomför.

Din erfarenhet

För att lyckas i rollen vill vi att du har en eftergymnasial utbildning med skoglig inriktning eller tar examen till sommaren. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av skogligt arbete.

För att bli framgångsrik i det här arbetet och för att trivas i gruppen besitter du en mycket god social förmåga och du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Som person ser vi att du kan driva ditt arbete självständigt och du drivs av att göra goda affärer. Då skogsbruket blir alltmer digitalt är det viktigt att du är bekväm med tekniken och har goda IT-kunskaper.

Din arbetsgivare Södra

Södras gemensamma värdegrund är långsiktigt agerande, värdeskapande relationer. Det är viktigt att medarbetare trivs hos oss. Vi tror att medarbetare som trivs visar ett stort engagemang vilket är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda. Vi har intressanta arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, projekt och erfarenhetsutbyte.

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sollebrunn. Tjänsten kräver B-körkort då det ingår mycket resande i ditt dagliga arbete.

Vill du veta mer?

Du är välkommen med förfrågningar om tjänsten till områdeschef Stefan Forsberg, tfn 010-471 64 80.

Facklig representant för Ledarna; Dan Andersson, tfn 010-471 64 20.

Facklig representant för Saco: Fredrik Dacke, tfn 0470-85502

Facklig representant för Unionen: Teddy Hedlund, tfn 0454-59561

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast 18 april 2021.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så ansök tjänsten så snart som möjligt.

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup), #jobbapåsödra.Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare med inriktning anläggning och service

Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö Kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Inom förvaltningen finns under högsäsong totalt ca 25 medarbetare. Förutom kyrkogårdsarbetare finns personal inom serviceverksamhet, verkstad, krematorium, anläggning och administration. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsbor tillhandahålla samtliga tjänster som B... Visa mer
Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö Kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård.
Inom förvaltningen finns under högsäsong totalt ca 25 medarbetare. Förutom kyrkogårdsarbetare finns personal inom serviceverksamhet, verkstad, krematorium, anläggning och administration. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsbor tillhandahålla samtliga tjänster som Begravningslagen föreskriver.
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö med ett omväxlande och stimulerande arbete som följer årstidernas växlingar. Du ges ett stort eget ansvar i utförandet av dina arbetsuppgifter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
anläggning av grönytor, sten och dräneringsarbeten
arbeten med grävmaskin, traktor och hjullastare
tillsyn/underhåll av förvaltningens fordon och maskiner

Vi söker dig som:
har dokumenterad grönytevana, gärna med teoretisk grundläggande utbildning
erfarenhet av markentreprenad och anläggning av grönytor
utbildning på grävmaskin och hjullastare
motorsågskörkort
B-körkort, meriterande med B96 eller E-körkort

Som person bör du ha följande egenskaper:
flexibel och initiativrik
en god arbetsförmåga med struktur och ordningssinne
kan arbeta självständigt och i grupp
att arbeta på en kyrkogård där sörjande människor vistas krävs att du är stabil och har förmåga bemöta människor i sorg på ett värdigt sätt.

Tjänsten är på 100 % och organisatoriskt kommer du vara knuten till en av våra två kyrkogårdsföreståndare och din huvudsakliga placering blir i Alingsås. Dina tjänster kommer dock att kunna efterfrågas över hela pastoratet. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast möjligt.
Vi kommer att göra urval och hålla intervjuer löpande så är du intresserad skickar du in din ansökan omgående, senaste ansökningsdag är den 17 maj 2021. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV och skickas till: [email protected] Märk ansökan: ”Servicelaget”. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Svenska kyrkan Alingsås

Svenska kyrkan i Alingsås söker kyrkogårdsarbetare för visstidsanställning under säsongen med omfattningen 100 %. Start under april 2021 och avslut under november månad 2021. OM OSS Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och adm... Visa mer
Svenska kyrkan i Alingsås söker kyrkogårdsarbetare för visstidsanställning under säsongen med omfattningen 100 %.
Start under april 2021 och avslut under november månad 2021.
OM OSS
Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att åt Alingsåsbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 30 medarbetare under högsäsong.
OM TJÄNSTEN
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• skötsel och anläggning av grönytor
• gräsklippning samt ogräsbekämpning
• plantering
• tillsyn/underhåll av förvaltningens fordon och maskiner
Organisatoriskt kommer du vara knuten till en av våra två kyrkogårdsmästare och din huvudsakliga placering blir i Alingsås. Dina tjänster kommer dock att kunna efterfrågas över hela pastoratet.
Vi söker dig som har:
• dokumenterad grönytevana gärna med teoretisk grundläggande utbildning / yrkesbevis
• erfarenhet av kyrkogårdsarbete (meriterande)
• lätt att samarbeta med andra
• B-körkort
Som person bör du ha följande egenskaper:
• flexibel och initiativrik
• ha god arbetsförmåga och ordningssinne
• kan arbeta självständigt och i grupp
• känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta som kyrkogårdsarbetare. Anledningen är att våra anställda ska kunna framföra fordon och använda redskap som förutsätter att man är myndig.
Anställningar kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Vi kommer att välja ut dem vi vill anställa senast 23 april. Har du inte hört något från oss innan dess så har du inte fått någon anställning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst med start april 2021 och välkomnar varmt din ansökan. Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, s... Visa mer
Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.


Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst med start april 2021 och välkomnar varmt din ansökan.


Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.


Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.
Erfarenhet av att köra med släp är meriterande.


Varmt välkommen med din ansökan till:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsanställning Trädgårdsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med trädgårdsskötsel ute på bostadsgårdarna hos våra kunder under växtsäsongen 2021.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Vi utför även en hel del etableringsskötsel och vattning kan bli ett återkommande inslag i det dagliga arbetet. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna.

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Mobiltelefonen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt. Du kommer arbeta i Alingsås med omnejd.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestiglös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person.

Då vi arbetar med maskiner och batteridrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sen tidigare. Ange också i ansökan om du har tex. fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, utbildning i heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Säsongen löper från slutet av mars/början på April till och med September.

 Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-03-14. 

 Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

 Har du frågor kontakta Helena Hoff via maildadress: [email protected]

 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

TopWork söker skogsplantörer...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ... till kund. Som skogsplantör är du ansvarig för att en ny skog ska få en bra start. All plantering sker manue... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

... till kund. Som skogsplantör är du ansvarig för att en ny skog ska få en bra start. All plantering sker manuellt med plantrör i ett arbetslag bestående av flera personer.
 
Vi söker dig som gillar stora utmaningar och vill testa något nytt. Du behöver inte ha någon skoglig utbildning eller erfarenheter inom skogsbruk sedan tidigare - även om det självklart är meriterande. Det viktigaste är att du har en stark vilja - och med rätt motivation kan du lära dig snabbt hur arbetet utförs professionellt.
 
Skogsplantering är ett fysiskt och psykiskt tufft jobb, speciellt i upplärningsskedet, och det är där din egen motivationsförmåga som styr din utveckling som plantör. Skogsplantör är ett väldigt fritt och fint arbete med skogen som arbetsplats med bra lön för den som har fokus.

Tjänsten är en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Fruktträdsbeskärare (174015)

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker fruktträdsbeskärare till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Beskära fruktträd, övriga träd, klippa buskar och häckar.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att sköta om träd och buskar. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Är du intresserad av jobbet, ring nedanstånde kontaktperson. Visa mindre

Skötselarbetare inför säsongen 2021 Alingsås

DITT NYA ARBETE Vi på Green Landscaping behöver utöka vår personalstyrka inför kommande säsong och söker därför nya medarbetare inom området grönyteskötsel. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara i Alingsås. Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak ... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi på Green Landscaping behöver utöka vår personalstyrka inför kommande säsong och söker därför nya medarbetare inom området grönyteskötsel.

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara i Alingsås.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under mars-november. Lön enligt avtal.

VEM ÄR DU
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande. Vana av att köra bil med släp likaså.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna Marcus Järvinen, Distriktschef, 0701087489 eller Peter Elheim, Resultatenhetschef, 0701 087422.

Skicka din ansökan senast den 2021-01-31, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande. Visa mindre

Djurskötare, vikariat 75%

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst-och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, kult... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst-och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, kulturskola samt turistbyrå och evenemangsverksamhet. Den gemensamma förvaltningen omfattas av ca. 475 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker Kultur- och utbildningsförvaltningen en djurskötare till Nolhaga lantgård, ett vikariat under ca ett år. Du kommer du att arbeta inom enheten Anläggning och fritid på Nolhaga lantgård där vi främst har gamla svenska lantraser som är med i ett landsomfattande bevarandearbete. De djur som ingår i bevarandeprojekt är värmlandsfår, göingeget, gotlandskanin, linderödssvin, skånsk blommehöna och svensk gulanka. Utöver dessa djur har vi också två shetlandsponnys och tre minigrisar.

I din roll som djurskötare kommer du att utföra daglig skötsel av lantgårdsdjuren samt se till att besökarna känner sig välkomna. I tjänsten ingår det även att utföra administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med examen från naturbruksgymnasium och med erfarenhet av liknade uppdrag där även administrativa uppgifter ingår.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenheter av arbetsledning samt erfarenhet och/eller utbildning av Zoologi samt B-körkort.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Trädgårdsarbetare, Alingsås

Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom trädgård, lager/industri bygg & anläggning. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna, men du kan också ta initiativ och självständiga beslut. Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omsköts... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom trädgård, lager/industri bygg & anläggning. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna, men du kan också ta initiativ och självständiga beslut.
Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omskötseln.

För att lyckas i rollen som trädgårdsarbetare krävs B-körkort.

Agillo AB söker för kunds räkning en trädgårdsarbetare. Tjänsten innebär att arbeta med skötsel av trädgårdar, rabatter och grönområden.
Våra trädgårdsarbetare arbetar i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter, med tyngdpunkt på anläggningsarbeten mark och trädgård.
Du kommer att tillhöra ett trädgårdsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara gräsklippning, ogräsrensning, lövblåsning, sandsopning samt kontroller av samtliga växters trivsel. Som trädgårdsarbetare kan det även förekomma enklare anläggningsarbeten.
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter utomhus oavsett väder samt är van att arbeta med kroppen fysiskt. Det är även av stor vikt att du som ansöker har lätt att samarbeta i team. Visa mindre

Skötselarbetare inför säsongen 2020 Alingsås

DITT NYA ARBETE Vi på Green Landscaping och Svensk Markservice behöver utöka vår personalstyrka inför kommande säsong och söker därför nya medarbetare inom området grönyteskötsel. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara i Alingsås. Anställningen är på heltid, säson... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi på Green Landscaping och Svensk Markservice behöver utöka vår personalstyrka inför kommande säsong och söker därför nya medarbetare inom området grönyteskötsel.

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara i Alingsås.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under mars-november med möjlighet till Tv anställning. Lön enligt avtal.

VEM ÄR DU
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande. Vana av att köra bil med släp likaså.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna Marcus Järvinen, Distriktschef, 0701087489 eller Peter Elheim, Resultatenhetschef, 0701 087422.

Skicka din ansökan senast den 2020-02-16, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare sökes:Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.Vi erbjuder en behovsanställning med start omgående och med chans till ny säsongsanställning under april - september 2020. Vi anställer personal löpande och välkomnar v... Visa mer
Trädgårdsarbetare sökes:Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.Vi erbjuder en behovsanställning med start omgående och med chans till ny säsongsanställning under april - september 2020. Vi anställer personal löpande och välkomnar varmt din ansökan.Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.Erfarenhet av att köra med släp är meriterandeFör frågor ang tjänsten vänligen kontakta [email protected]ökan görs via mail till: [email protected]änligen inkludera personligt brev och CV.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker Produktionskontrollant till Alingsås!

Till välkänd koncern i Alingsås söker vi nu en Produktionskontrollant / Masterdata-specialist. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till och med september 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som Produktionskontrollant / Masterdata-specialist kommer du tillhöra produktionsstyrenheten med fokus på p... Visa mer
Till välkänd koncern i Alingsås söker vi nu en Produktionskontrollant / Masterdata-specialist. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till och med september 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Produktionskontrollant / Masterdata-specialist kommer du tillhöra produktionsstyrenheten med fokus på produktkostnad (standardkostnadsmodell), men också Master Data Management med fokus på att utveckla, underhålla och kontrollera produkt- och produktionsstamdata.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen har du erfarenhet av:

- Produktionskontroll
- Produktkalkylering / Produktkostnad
- Standardkostnadskalkylering
- Produktionsberedning / Produkt- och produktionshantering
- Internkontroller
- SAP
- Engelska i tal och skrift (svenska är starkt meriterande)


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

KYRKOGÅRDSARBETARE, visstidsanställning

Vi söker kyrkogårdsarbetare för visstidsanställning under säsongen med omfattningen 100 %, tillträde den 30 mars 2020 och avslut den 6 november 2020. Om oss Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vå... Visa mer
Vi söker kyrkogårdsarbetare för visstidsanställning under säsongen med omfattningen 100 %, tillträde den 30 mars 2020 och avslut den 6 november 2020.


Om oss
Alingsås kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 22 hektar mark och innefattar Stadskyrkogården, Landskyrkogården, Nolby begravningsplats, Hemsjö kyrkogårdar, Ödenäs kyrkogård samt Bälinge kyrkogård. Dessutom består förvaltningen av service, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver till Alingsåsarna. Vi är totalt ca 25 medarbetare under högsäsong.


Vi erbjuder dig en god och trivsam arbetsmiljö med ett omväxlande och stimulerande arbete som följer årstidernas växling. Du ges ett stort eget ansvar. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.
 
Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
•                 skötsel och anläggning av grönytor
•                 gräsklippning samt ogräsbekämpning
•                 plantering
•                 tillsyn/underhåll av förvaltningens fordon och maskiner


Organisatoriskt kommer du vara knuten till en av våra två kyrkogårdsmästare och din huvudsakliga placering är i Alingsås. Dina tjänster kommer att kunna efterfrågas över hela pastoratet.


Vi söker dig som:
•                 dokumenterad grönytevana gärna med teoretisk grundläggande utbildning
•                 erfarenhet av kyrkogårdsarbete (meriterande)
•                 har lätt att samarbeta med andra
•                 B-körkort


Som person bör du ha följande egenskaper:
•                 flexibel och initiativrik
•                 ha god arbetsförmåga och ordningssinne
•                 kan arbeta självständigt och i grupp
•                 för att kunna möte sörjande människor tas krävs att du är stabil och har förmåga bemöta människor i sorg på ett värdigt sätt. Visa mindre

Trädgårdsarbetare , Alingsås

Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom trädgård, lager/industri bygg & anläggning. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna, men du kan också ta initiativ och självständiga beslut. Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omskötse... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom trädgård, lager/industri bygg & anläggning. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna, men du kan också ta initiativ och självständiga beslut. Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omskötseln. För att lyckas i rollen som trädgårdsarbetare krävs B-körkort. Agillo AB söker för kunds räkning en trädgårdsarbetare. Tjänsten innebär att arbeta med skötsel av trädgårdar, rabatter och grönområden. Våra trädgårdsarbetare arbetar i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter, med tyngdpunkt på anläggningsarbeten mark och trädgård.Du kommer att tillhöra ett trädgårdsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara gräsklippning, ogräsrensning, lövblåsning, sandsopning samt kontroller av samtliga växters trivsel. Som trädgårdsarbetare kan det även förekomma enklare anläggningsarbeten. Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter utomhus oavsett väder samt är van att arbeta med kroppen fysiskt. Det är även av stor vikt att du som ansöker har lätt att samarbeta i team. Visa mindre

Trädgårdsarbetare , Alingsås

Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom trädgård, lager/industri bygg & anläggning. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna, men du kan också ta initiativ och självständiga beslut. Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omskötse... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom trädgård, lager/industri bygg & anläggning. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna, men du kan också ta initiativ och självständiga beslut. Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omskötseln. För att lyckas i rollen som trädgårdsarbetare krävs B-körkort. Agillo AB söker för kunds räkning en trädgårdsarbetare. Tjänsten innebär att arbeta med skötsel av trädgårdar, rabatter och grönområden. Våra trädgårdsarbetare arbetar i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter, med tyngdpunkt på anläggningsarbeten mark och trädgård.Du kommer att tillhöra ett trädgårdsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara gräsklippning, ogräsrensning, lövblåsning, sandsopning samt kontroller av samtliga växters trivsel. Som trädgårdsarbetare kan det även förekomma enklare anläggningsarbeten. Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter utomhus oavsett väder samt är van att arbeta med kroppen fysiskt. Det är även av stor vikt att du som ansöker har lätt att samarbeta i team. Visa mindre

TRÄDGÅRDSARBETARE SÖKES

Trädgårdsarbetare sökes:Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.Vi erbjuder en säsongsanställning under sommar och höst 2019 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan därför komma att till... Visa mer
Trädgårdsarbetare sökes:Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.Vi erbjuder en säsongsanställning under sommar och höst 2019 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.Erfarenhet av att köra med släp är meriterandeFör frågor ang tjänsten vänligen kontakta [email protected]ökan görs via mail till: [email protected]änligen inkludera personligt brev och CV.Varmt välkommen med din ansökan senast 20190726 Visa mindre

Trädgårdsarbetare , Alingsås

Agillo AB söker för kunds räkning en trädgårdsarbetare. Tjänsten innebär att arbeta med skötsel av trädgårdar, rabatter och grönområden. Våra trädgårdsarbetare arbetar i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter, med tyngdpunkt på anläggningsarbeten mark och trädgård. Du kommer att tillhöra ett trädgårdsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara gräsklippning, ogräsrensning, lövblåsning, sandsopning samt kontroller av s... Visa mer
Agillo AB söker för kunds räkning en trädgårdsarbetare. Tjänsten innebär att arbeta med skötsel av trädgårdar, rabatter och grönområden.
Våra trädgårdsarbetare arbetar i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter, med tyngdpunkt på anläggningsarbeten mark och trädgård.
Du kommer att tillhöra ett trädgårdsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara gräsklippning, ogräsrensning, lövblåsning, sandsopning samt kontroller av samtliga växters trivsel. Som trädgårdsarbetare kan det även förekomma enklare anläggningsarbeten.
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter utomhus oavsett väder samt är van att arbeta med kroppen fysiskt. Det är även av stor vikt att du som ansöker har lätt att samarbeta i team.


Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna, men du kan också ta initiativ och självständiga beslut.
Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omskötseln.

För att lyckas i rollen som trädgårdsarbetare krävs B-körkort.Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom trädgård, lager/industri bygg & anläggning. Visa mindre

Lantarbetare / djurskötare

Vi söker en lantarbetare med erfarenhet av djurskötsel.Bedriver köttproduktion med både dikor och tjuruppfödning, ca 500 djur.Gårdens areal är 300 ha, vall och växtodling.Arbetsuppgifter i huvudsak djurskötsel, utfodring, tillsyn,även en hel del traktor och lastmaskinkörning.Maskin och djurvana är meriterande.Lön enligt avtal. Tillträde snarast.Gården belägen mellan Sollebrunn och Gräfsnäs, Alingsås kommun.Svar via mail: [email protected]... Visa mer
Vi söker en lantarbetare med erfarenhet av djurskötsel.Bedriver köttproduktion med både dikor och tjuruppfödning, ca 500 djur.Gårdens areal är 300 ha, vall och växtodling.Arbetsuppgifter i huvudsak djurskötsel, utfodring, tillsyn,även en hel del traktor och lastmaskinkörning.Maskin och djurvana är meriterande.Lön enligt avtal. Tillträde snarast.Gården belägen mellan Sollebrunn och Gräfsnäs, Alingsås kommun.Svar via mail: [email protected] Johansson tel. 0709 6658 02 Visa mindre

Djurskötare

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. ARBETSUPPGIFTER Arbete vid Nolhaga lantgård och daglig skötsel av lantgårdsdjur. KVALIFIKATIONER Naturbruksgymnasium med inriktning djurskötare eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likv... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.ARBETSUPPGIFTER
Arbete vid Nolhaga lantgård och daglig skötsel av lantgårdsdjur.

KVALIFIKATIONER
Naturbruksgymnasium med inriktning djurskötare eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
B - körkort är meriterande.ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Trädgårdsarbetare sökes:Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst 2019 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan därför komma att... Visa mer
Trädgårdsarbetare sökes:Mats Trädgårdsservice AB startade 1989 och är baserade i Alingsås. Vi har vår verksamhet i Alingsås med omnejd. Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner.Vi erbjuder en säsongsanställning under vår, sommar och höst 2019 och välkomnar varmt din ansökan. Vi anställer personal löpande och lediga tjänster kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.Då arbetet innefattar mycket kundkontakt värdesätter vi ett trevligt, socialt och positivt sätt. Meriterande är erfarenhet av trädgårdsskötsel samt maskinvana.Vänligen observera att körkort är ett krav för att söka denna tjänst.Erfarenhet av att köra med släp är meriterandeFör frågor ang tjänsten vänligen kontakta [email protected]ökan görs via mail till: [email protected]änligen inkludera personligt brev och CV.Varmt välkommen med din ansökan senast 20190504 Visa mindre