Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Alingsås

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

MAX söker medarbetare

Ansök    Jul 10    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock DOX/DRBC

Ansök    Jul 9    DRBC AB    Kock, à la carte
Heltid ”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi firade nyligen ettårsjubileum och hoppas att du blir en del av denna spännande resa! Restaurang, bar och kök blir tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständigt strävar efter att öv... Visa mer
Heltid
”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi firade nyligen ettårsjubileum och hoppas att du blir en del av denna spännande resa!
Restaurang, bar och kök blir tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar och driva vårt koncept framåt mot nya mål.
Din personlighet kommer vara avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad! Restaurangen DOX tillhör en lokal aktör/fastighetsägare som utvecklar fastigheter till bl.a nya spännande restaurangkoncept. Vi har stor omsorg för våra råvaror, vårt klimat, våra gäster och vår personal.


Arbetsuppgifter:
Tillaga rätter enligt menyn.
Skapa och experimentera med nya rätter.
Säkerställa matens kvalitet och presentation.
Hålla köket rent och organiserat.
Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter.
Samarbeta med övrig personal för att leverera en högklassig matupplevelse.Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kock, helst inom fransk eller italiensk matlagning.
Grundläggande kunskaper om hygien och livsmedelssäkerhet.
Förmåga att arbeta effektivt under press.
Kreativitet och passion för matlagning.
Flexibilitet med arbetstider. Visa mindre

Barista till Alingsås

Nytt
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ambulerande kock till Sodexo i Alingsås

Ansök    Jun 19    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och se... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Vårt uppdrag hos vår kund i Alingsås Kommun består av att tillaga och servera goda och näringsriktiga måltider på kommunens skolor, förskolor och äldregårdar. Vi söker nu ambulerande kockar för att hjälpa oss täcka luckor som uppstår i vår verksmhet. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter och annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  Som Ambulerande kock är det väldigt viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ och beslut för att lösa problem som uppstår. God social förmåga och glatt humör är också hjälpsamma egenskaper i denna roll.

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tjänsterna är på 100% med arbetstid förlagd dagtid på vardagar.  Man kommer ha en bestämd utgångsenhet men ambulera mellan enheter utefter behov.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linus Fagerberg, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 31/7, rekrytering sker löpande.

Körkort och tillgång till bil är meriterande och hjälpsamma i roll som ambulerande kock.

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Bjärkegården

Ansök    Jun 19    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vårt uppdrag hos vår kund på Bjärkegården i Sollebrunn består av att laga god och näringsriktig mat till brukarna som bor på äldregården. Tjänsten är på 80% med arbete var tredje helg.  Vad du ko... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vårt uppdrag hos vår kund på Bjärkegården i Sollebrunn består av att laga god och näringsriktig mat till brukarna som bor på äldregården. Tjänsten är på 80% med arbete var tredje helg. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tillsvidareanställning på 80% med arbete var tredje helg. 6 månaders provanställning tillämpas

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linus Fagerberg på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 7/8. 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Erfaren Sushikock Sökes

Ansök    Jun 30    Abubakarova, Sumaya    Chefskock
Sakura Restaurang i Alingsås Vi söker en skicklig och passionerad sushikock för att ansluta till vårt team på Sakura Restaurang Alingsås Om du har en kärlek för japansk mat och vill arbeta i en dynamisk och kreativ miljö, är detta en fantastisk möjlighet för dig! **Ansvarsområden:** - Förbereda och tillaga sushi av högsta kvalitet enligt våra recept och standarder - Skapa och presentera innovativa sushi-rätter - Säkerställa att alla råvaror är färska o... Visa mer
Sakura Restaurang i Alingsås


Vi söker en skicklig och passionerad sushikock för att ansluta till vårt team på Sakura Restaurang Alingsås Om du har en kärlek för japansk mat och vill arbeta i en dynamisk och kreativ miljö, är detta en fantastisk möjlighet för dig!


**Ansvarsområden:**
- Förbereda och tillaga sushi av högsta kvalitet enligt våra recept och standarder
- Skapa och presentera innovativa sushi-rätter
- Säkerställa att alla råvaror är färska och av hög kvalitet
- Följa alla hälso- och säkerhetsföreskrifter i köket
- Arbeta effektivt under högt tempo och hantera flera beställningar samtidigt


**Kvalifikationer:**
- Minst 1 års erfarenhet som sushikock
- Djupgående kunskap om japanska kökets tekniker och traditioner
- Förmåga att arbeta väl i team och under press
- Noggrannhet och en känsla för detaljer
- Giltiga certifikat i livsmedelshantering är ett plus


**Vi erbjuder:**
- Konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet
- Möjlighet att vara en del av ett passionerat och professionellt team
- En positiv arbetsmiljö med fokus på kvalitet och kreativitet


**Ansökan:**
Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] senast Märk ansökan med "Sushikock".


Vi ser fram emot att höra från dig!
Med vänliga hälsningar,


Sumaya A.
Sakura Restaurang Alingsås
Kontaktperson Rizvan Magomadov
Tel: 073 411 12 11
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cafébiträde med placering vid Alströmergymnasiet och vuxenutbildningen

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, kulturhus, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar, Nolhaga lantgård, Nolhaga Parkbad samt föreningsstöd. Inom hela förvaltningen arbetar idag cirka 420 medarbetare.

Utbildningsverksamheten står ständigt inför nya, men också återkommande utmaningar. I Alingsås kommun strävar Kultur- och utbildningsnämnden efter att skapa en skola som rustar eleverna med de bästa förutsättningarna för det fortsatta livet efter skoltiden. På organisationsnivå innebär det ett medvetet och metodiskt arbete för att bli en aktör som inte bara följer skolutvecklingens senaste trender, utan också en aktör som aktivt deltar i det innovativa och kunskapsintensiva arbetet med att ta dagens skola in i framtiden.

Vi söker nu dig som vill arbeta som cafébiträde inom vår verksamhet där vi har två caféer dels på Alströmergymnasiet och dels på Utbildningens Hus vilka båda fungerar som viktiga mötesplatser för våra elever/studerande och personal.

På https://www.alingsas.se/naringsliv-och-arbete/jobb/vart-erbjudande-2/ kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

Vi ser framemot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ett cafébiträde hos oss utför du sedvanliga caféuppgifter på två arbetsplatser inom Alingsås tätort: Alströmergymnasiet och Utbildningens Hus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar kundbemötande, hantering av beställningar, kassahantering och viss tvätt av textilier.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp som bemannar de två arbetsplatserna utifrån behov.

Arbetstider: Måndag till fredag, dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning inom Restaurang och livsmedel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, samt har erfarenhet från liknande verksamhet där bland annat kassahantering ingått som en del av arbetsuppgifterna. Vi ser vidare att du viss administrativ erfarenhet samt god datorvana.

För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående gentemot våra besökare. Du har god samarbetsförmåga och anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation. Som personen är du flexibel har har lätt att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Pizzabagare med specialisering på napolitanska pizzor.

Ansök    Maj 23    DRBC AB    Pizzabagare
VI SÖKER PIZZABAGARE! Heltid ”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi firade nyligen ettårsjubileum och hoppas att du blir en del av denna spännande resa! Restaurang, bar och kök blir tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständig... Visa mer
VI SÖKER PIZZABAGARE!
Heltid
”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi firade nyligen ettårsjubileum och hoppas att du blir en del av denna spännande resa!
Restaurang, bar och kök blir tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar och driva vårt koncept framåt mot nya mål.
Din personlighet kommer vara avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad! Restaurangen DOX tillhör en lokal aktör/fastighetsägare som utvecklar fastigheter till bl.a nya spännande restaurangkoncept. Vi har stor omsorg för våra råvaror, vårt klimat, våra gäster och vår personal.


Arbetsuppgifter:
Förbereda och baka napolianska pizzor enligt traditionella metoder.
Hantera deg och råvaror.
Säkerställa hygien- och säkerhetsstandarder upprättsålls i köket.
Samarbeta med köksteamet för att säkerställa en smidig och effektiv drift.Kvalifikationer:
Erfarenhet att baka napolitanska pizzor.
God kännedom om napolitanska pizzatekniker och råvaror.
Förmåga att arbeta snabbt och effektivt under stress.
Positiv attityd och stark arbetsmoral.
God kommunikations -och samarbetsförmåga.
Svenska, antingen som modersmål eller genom att ha genomgått SFI.Meriterande:
Utbildning inom gastronomi eller liknande arbete. Visa mindre

Vi behöver bli fler i vårt fantastiska team!(Erfarenhet är ett krav)

Erfarenhet är ett krav!!!! Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering. - Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer - Är noggrann och ordningsam - Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet - Ge alla gäster en unik upplevelse och god s... Visa mer
Erfarenhet är ett krav!!!!
Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.
Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.
- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet
- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer
- Viss städ och disk
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Sodexo i Alingsås

Ansök    Maj 16    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vårt uppdrag hos vår kund på Tuvegården i Alingsås består av att laga god och näringsriktig mat till brukarna som bor på äldregården. Tjänsten är på 100% med arbete varannan helg.  Vad du kommer ... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vårt uppdrag hos vår kund på Tuvegården i Alingsås består av att laga god och näringsriktig mat till brukarna som bor på äldregården. Tjänsten är på 100% med arbete varannan helg. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tillsvidareanställning på heltid med arbete varannan helg. 6 månaders provanställning tillämpas

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linus Fagerberg på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 15/6. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Jobba hos oss i sommar!

Ansök    Maj 21    Legacion Invest AB    Servitör/Servitris
Vi har detta år tagit över och lyft upplevelsen till en ny nivå avseende kvalité på såväl mat som service och där söker vi nu ytterligare personal till Evas Birde Bistro - Alingsås Golfrestaurang. Om du älskar service, är stresstålig, och tycker att det skulle vara trevligt att spendera en sommar på en av Alingsås bästa restauranger och en av de vackraste platserna mellan sjöar och härliga grönytor är detta jobbet för dig. Vi letar aktivt och anställnin... Visa mer
Vi har detta år tagit över och lyft upplevelsen till en ny nivå avseende kvalité på såväl mat som service och där söker vi nu ytterligare personal till Evas Birde Bistro - Alingsås Golfrestaurang.
Om du älskar service, är stresstålig, och tycker att det skulle vara trevligt att spendera en sommar på en av Alingsås bästa restauranger och en av de vackraste platserna mellan sjöar och härliga grönytor är detta jobbet för dig.
Vi letar aktivt och anställning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag med CV och kort beskrivning av dig själ till [email protected]
I första hand så gäller det heltid/deltid säsongen fram till hösten men möjlighet finns till fortsatt anställning efter sommaren då vi redan har en del event inbokade.
Vi ser helst att sökande är över 20 år och har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang.
VI UNDANBER OSS ALL HJÄLP MED REKRYTERING FRÅN EXTERNA LEVERANTÖRER.
Rekrytering pågår så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Biträde till Sodexo Sollebrunn Skola

Ansök    Maj 20    Sodexo AB    Restaurangbiträde
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av di... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i Skolkök, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering, servering, disk
• Enklare administrativa uppgifter så som svinnmätning, portionsräkningar, inventering etc
• Du kommer främst jobba mot enhetens förskolor, serva dem och se till att deras måltider fungerar bra.

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Du ska ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 78,72%. Tjänsten är en uppehållstjänst där man jobbar fulla dagar under terminstid men i gengäld då är ledig på loven. Har du frågor kontakta Linus Fagerberg på [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 15/6-24
Ansökan kan endast göras vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Sannegården pizzeria Alingsås

Ansök    Apr 19    Mustafa, Hiwa Abas    Pizzabagare
Hej, vi behöver en anställd som jobbar i köket och städar Han måste vara punktlig och vi testar hans förmåga att arbeta med oss ??i teamet Visa mer
Hej, vi behöver en anställd som jobbar i köket och städar Han måste vara punktlig och vi testar hans förmåga att arbeta med oss ??i teamet Visa mindre

Kokerska/kock

Ditt ansvarsområde innebär att du tillsammans med din kollega skapar den bästa matupplevelsen för våra brukare. En matupplevelse baserad på fina råvaror av hög kvalitet. Du kommer att vara delaktig i hela köksprocessen, från inköp till färdig rätt. Visa mer
Ditt ansvarsområde innebär att du tillsammans med din kollega skapar den bästa matupplevelsen för våra brukare. En matupplevelse baserad på fina råvaror av hög kvalitet. Du kommer att vara delaktig i hela köksprocessen, från inköp till färdig rätt. Visa mindre

Kock (specialkost) till Sodexo i Alingsås

Ansök    Maj 3    Sodexo AB    Dietkock/Dietkokerska
Som kökspersonal i våra skolverksamheter är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Genom ditt trygga och återkommande bemötande blir du en viktig person för skolans elever. Tillsammans med ditt team arbetar du för en högkvalitativ och god kost som ger eleverna energi till sin dag och sitt skolarbete.   Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna ... Visa mer
Som kökspersonal i våra skolverksamheter är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Genom ditt trygga och återkommande bemötande blir du en viktig person för skolans elever. Tillsammans med ditt team arbetar du för en högkvalitativ och god kost som ger eleverna energi till sin dag och sitt skolarbete.  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt. 

Vi söker nu en kock för specialkost och allergier till vår verksamhet i Alingsås. Köket är ett tillagningskök och vi serverar dagligen ca 2500 luncher varav en stor del är specialkost. I arbetslaget ingår både kockar och restaurangbiträden.

Vad du kommer att jobba med: 


• Planera dagen tillsammans med dina kollegor 
• Tillhandahålla högsta kvalité för en positiv matupplevelse  
• Planering och beredning av specialkost
• Följa och tillaga recept för specialkost och allergier 
• Inköp och egenkontroll
• Säkerställa att alla arbetsområden hålls rena och snygga 
• Viss administration

Vad du bidrar med: 


• En trygg och trevlig matupplevelse för skolans elever och medarbetare
• Goda kunskaper om matlagning och specialkost
• Erfarenhet från skolkök och/eller storkök
• Administrativ vana, datorvana
• Hög servicenivå  
• God samarbetsförmåga 

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utveckling
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tjänsten är på heltid måndag-fredag med omgående start.  

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Jonna Luiro, [email protected] Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. 

Observera att vi för tjänster inom skolverksamhet begär utdrag från belastningsregistret, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.   

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! Visa mindre

Servicepersonal och bartendrar/ Barchef till Dox Bistrot och Cocktaileria

Ansök    Apr 8    DRBC AB    Servitör/Servitris
VI SÖKER SERVICEPERSONAL, BARCHEF, BARTENDRAR, KÖKSPERSONAL TILL NY BISTRO I ALINGSÅS! Heltid, halvtid, timanställning. ”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi räknar med att slå upp portarna veckan efter påsk. Vi hoppas att du blir en del av denna spännande resa! Restaurang, bar... Visa mer
VI SÖKER SERVICEPERSONAL, BARCHEF, BARTENDRAR, KÖKSPERSONAL TILL NY BISTRO I ALINGSÅS!
Heltid, halvtid, timanställning.
”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi räknar med att slå upp portarna veckan efter påsk. Vi hoppas att du blir en del av denna spännande resa!
Restaurang, bar och kök blir tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar och driva vårt koncept framåt mot nya mål.
Vi söker dig som är professionell, brinner för service och vill skapa världens bästa upplevelse för våra gäster. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen.
Din personlighet kommer vara avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad! Resturang DOX tillhör en lokal aktör/fastighetsägare som utvecklar fastigheter till bl.a nya spännande restaurangkoncept. Vi har stor omsorg för våra råvaror, vårt klimat, våra gäster och vår personal.

Sök idag och var med på denna spännande resa!
Tillträde: Omgående
Lön: Efter överenskommelse.

Tjänsterna är heltidsanställning varav 6 månaders provanställning. Visa mindre

Pizzaiolo

Ansök    Apr 15    Birghillotti, Riccardo    Pizzabagare
Vi Da Riccardo söker nu en pizzaiolo som kan hantera och arbeta med Napolitansk pizza. Vi är en av fem Certifierade ställe i Sverige med äkta Napoletanska pizza. Vi söker dig som är ansvarig, seriös och vill vara en del av Riccardos familjen. Möjlighet att få fast anställning finns till rätt person. Mer info lämnas vid eventuell intervjun Visa mer
Vi Da Riccardo söker nu en pizzaiolo som kan hantera och arbeta med Napolitansk pizza. Vi är en av fem Certifierade ställe i Sverige med äkta Napoletanska pizza.
Vi söker dig som är ansvarig, seriös och vill vara en del av Riccardos familjen.
Möjlighet att få fast anställning finns till rätt person.
Mer info lämnas vid eventuell intervjun Visa mindre

Konferensvärd till Escape Game Alingsås

Vill du har ett arbete som är ett rent nöje? Hos oss tar du emot våra besökare och ser till att de får en riktigt rolig konferens hos oss med våra utmaningar! Om Bolaget Escape Game Alingsås är sedan åtta år etablerat i Alingsås med hundratals besökare varje månad som antar våra egenutvecklade utmaningar, lite som fångarna på fortet. Besök gärna vår hemsida om du undrar vad det handlar om. Vi har nu behov av en konferensvärd/värdinna som kan ta emot våra... Visa mer
Vill du har ett arbete som är ett rent nöje? Hos oss tar du emot våra besökare och ser till att de får en riktigt rolig konferens hos oss med våra utmaningar!


Om Bolaget
Escape Game Alingsås är sedan åtta år etablerat i Alingsås med hundratals besökare varje månad som antar våra egenutvecklade utmaningar, lite som fångarna på fortet. Besök gärna vår hemsida om du undrar vad det handlar om. Vi har nu behov av en konferensvärd/värdinna som kan ta emot våra företagsgäster dagtid.


Arbetsuppgifter
Som konferensvärd kommer du förbereda inför besök, duka fram mat och fika samt erbjuda fantastisk service till våra företagsbesökare under deras vistelse hos oss. Vår konferensmiljö är ett unikt utsmyckat rum med tillhörande utmaningar som spelas i samband med besöket. Under dagen kommer du även arbeta som spelledare som en del av deras besök.
Som spelledare leder dem genom utmaningarna via kameror och dator samt ser till att de alltid är nöjda efter sina besök. Efter besöken återställer du utmaningarna för nästa besökare genom att ställa tillbaka saker på sina platser och städa av. En färdighet som du lär dig under vår introduktion.


Färdigheter
Vi är öppna för alla tidigare bakgrunder och erfarenheter, det viktigaste är att du har en vilja att arbeta i rollen och ser det som något spännande. De personliga egenskaper vi söker är följande:
Social och mycket mottaglig för kunder
Tillmötesgående och serviceminded
Tar eget initiativ och fixar det som behövs
Ansvarstagande och kan följa givna instruktionerErbjudandet
Som konferensvärd/värdinna är arbetstiderna förlagda främst till dagtid, i genomsnitt en eller två dagar per vecka. Vid intresse finns även arbetstid under kvällar och helger. Din teamledare tilldelar pass enligt dina förutsättningar varje vecka och du blir avlönad enligt de timmar du är på plats, oftast arbetar du ensam men du har ett par kollegor nära till hands.


Ansökan
I din ansökan beskriver du vad du gör utöver detta arbete, samt varför du passar bra som konferensvärd eller värdigga. Skicka till CV och ett personligt brev till Josef, ägare av verksamheten. Visa mindre

Vi söker Bingovärd till Alingsås

Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd! Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Arbetet innebär försäljning, städ, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse. Vi söker dig som är flexibel, gillar att jobba k... Visa mer
Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd!
Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Arbetet innebär försäljning, städ, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse.
Vi söker dig som är flexibel, gillar att jobba kvällar och helger samt brinner för att leverera bra service. Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, flytande svenska i tal och skrift. Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda.
Våra hallar har öppet dag och kväll de flesta dagar om året så arbetet som Bingofunktionär innebär att vi jobbar både dag, kväll och helg. I Alingsås jobbar vi själva på arbetspassen, där av är det viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt, fatta beslut och trivs med att ta egna initiativ.
Vi söker dig som kan jobba vid behov och till sommaren, tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan, till Platsansvarig [email protected]
I det personliga brevet vill vi att du berättar om varför du är intresserad av tjänsten samt vad du kan tillföra vår arbetsplats.
Skicka CV och personligt brev senast 2024-04-30
Vill du veta mer om Idrottens Bingo besök gärna https://idrottesnbingohallar.se Visa mindre

Hovmästare

Ansök    Mar 18    Bueno Taco AB    Hovmästare
Vi lägger i en extra växel och skalar upp vår verksamhet. Vi har nu vart i drift sedan sommaren 2023 och provat vingarna när vi nu valt att satsa på en Amerikansk inriktning. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och axla ett större ansvar inom vår restaurang. Som hovmästare är dina uppgifter hos oss initialt att ansvara i restaurangen, samspela med köksmästaren och som restaurangchefens högra hand. Du kommer äga ansvaret när restaurangchefen inte är ... Visa mer
Vi lägger i en extra växel och skalar upp vår verksamhet. Vi har nu vart i drift sedan sommaren 2023 och provat vingarna när vi nu valt att satsa på en Amerikansk inriktning.
Vi söker dig som vill vara med på vår resa och axla ett större ansvar inom vår restaurang.
Som hovmästare är dina uppgifter hos oss initialt att ansvara i restaurangen, samspela med köksmästaren och som restaurangchefens högra hand. Du kommer äga ansvaret när restaurangchefen inte är på plats.
Känner du igen dig i följande kriterier:
Serviceinriktad
Stresstålig
Lojal
Engagerad och kreativ
Ansvarsfull
Flytande svenska i tal och skrift.
Flytande Engelska är meriterande.
Leder och fördelar arbete med rätt inställning, "Ledare och inte boss"
Inställsam på att framförallt jobba kvällar och helger.
Lättsam och en given lagspelare i teamet.
Känner du dig träffad av det vi efterfrågar så tveka inte att söka.
Denna tjänst är en otrolig chans att få vara med och bidra samt forma Ringströms.
Tjänsten är mellan 75 - 100% och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Köksbiträde till Sodexo i Magra

Ansök    Mar 6    Sodexo AB    Restaurangbiträde
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Köksbiträde till Magra Skola sökes. Du kommer jobba själv på enheten och bör vara ansvarstagande och självständig. Det är ett mottagningskök där huvudkomponent och specialkost levereras från tilla... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Köksbiträde till Magra Skola sökes. Du kommer jobba själv på enheten och bör vara ansvarstagande och självständig. Det är ett mottagningskök där huvudkomponent och specialkost levereras från tillagningskök. På plats görs kolhydrater såsom ris, pasta och potatis, salladsbor samt frukost och mellanmål


Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i Skolekök, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering, servering, disk
• Enklare administrativa uppgifter så som svinnmätning, portionsräkningar, inventering etc

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Du ska ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 92,5%. Tjänsten kan komma att förlängas. Har du frågor kontakta LInus Fagerberg på [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 15/4-24
Ansökan kan endast göras vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Biträdande restaurangchef

Ansök    Mar 1    Bueno Taco AB    Hovmästare
Vi lägger i en extra växel och skalar upp vår verksamhet. Vi har nu vart i drift sedan sommaren 2023 och provat vingarna när vi nu valt att satsa på en Amerikansk inriktning. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och axla ett större ansvar inom vår restaurang. Som biträdande restaurangchef är dina uppgifter hos oss initialt att agera hovmästare, och som restaurangchefens högra hand. Du kommer äga ansvaret när restaurangchefen inte är på plats. Känner ... Visa mer
Vi lägger i en extra växel och skalar upp vår verksamhet. Vi har nu vart i drift sedan sommaren 2023 och provat vingarna när vi nu valt att satsa på en Amerikansk inriktning.
Vi söker dig som vill vara med på vår resa och axla ett större ansvar inom vår restaurang.
Som biträdande restaurangchef är dina uppgifter hos oss initialt att agera hovmästare, och som restaurangchefens högra hand. Du kommer äga ansvaret när restaurangchefen inte är på plats.
Känner du igen dig i följande kriterier:
Serviceinriktad
Stresstålig
Lojal
Engagerad och kreativ
Ansvarsfull
Flytande svenska i tal och skrift.
Flytande Engelska är meriterande.
Leder och fördelar arbete med rätt inställning, "Ledare och inte boss"
Inställsam på att framförallt jobba kvällar och helger.
Lättsam och en given lagspelare i teamet.
Känner du dig träffad av det vi efterfrågar så tveka inte att söka.
Denna tjänst är en otrolig chans att få vara med och bidra samt forma Ringströms.
Tjänsten är mellan 75 - 100% och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Kom för burgarna, stanna för vännerna du får hos Max Alingsås!

Ansök    Mar 4    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra. (Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra.

(Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).  

Nej, vi stannar för sammanhållningen som finns på MAX. Vi tror på gemenskap och vi tror på att vara snälla, vi vet att passion för våra kollegor är vitkigt för MAX ska lyckas och för att du ska må bra. Kanske är det lite extra viktigt för oss eftersom vi är ett familjeägt företag.  

Som en del av gänget har du att ha möjlighet att ta del av våra utvecklingsprogram som hjälper dig att bli ditt bästa jag, så varför inte starta eller fortsätta din karriär med oss? Vi är helt säkra på att du kommer att ta MAX till nya höjder.  

När du börjar på MAX Burgers får du en gedigen genomgång av hur livet på restaurangen fungerar. Väl är ombord har du chans att göra någons dag bättre genom att servera dem deras favoritburgare, fritera Crispy Fries till perfektion, blanda våra goda smoothies och ge våra gäster en grym serviceupplevelse. Du kommer att packa beställningar, hålla ordning och reda i restaurangen och om du (som vi) älskar Friscoburgaren kan du rekommendera den till nya gäster varje dag. 

Så, häng med oss på vår resa där vi gör burgare som både smakar och gör gott. Du kommer passa perfekt! Ansök här och nu, varken CV eller personligt brev krävs. 

 

Hur fungerar det? 
Efter att ha skickat in din ansökan får du ett test skickat till din e-post. Det är ett servicetest för att få en bild av hur du hanterar olika scenarier som kan dyka upp under en dag på MAX. Det tar högst 15 minuter att slutföra och ger dig också en idé av hur det är att jobba på MAX och vad du kan förvänta dig.  

När du gjort klart testet kollar vi på din ansökan och återkopplar så snart som möjligt. Vi ser över ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstiden går ut.  

Observera att service-testet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess och vi går inte vidare med kandidater som inte slutför det.  

Sista ansökningsdag är den 1 maj, men vi granskar ansökningar regelbundet, så skicka in din idag! 

 

Vad MAX kan erbjuda dig! 
Inkluderande gemenskap
Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum. Vi vet att god gemenskap bygger bra team som kan prestera på topp. Samtidigt vet vi att man måste vara snäll och därför har vi kollegor som spenderat hela sina professionella karriärer på MAX. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. 

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan 
Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX. 

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott 
Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Våra team består av visionärer och handlingskraftiga vardagshjältar och du kommer passa in perfekt.  

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor 
MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd.  

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Servitör/Servitris sökes

Hej Vi söker en trevlig personal, som är villig att lära sig nya saker och måste kunna prata Kinesiska. Arbetsuppgift är Kassahantering Servering Städning skicka gärna CV via mail Med vänlig hälsning Yoki Sushi Visa mer
Hej
Vi söker en trevlig personal, som är villig att lära sig nya saker och måste kunna prata Kinesiska.


Arbetsuppgift är
Kassahantering
Servering
Städning


skicka gärna CV via mail
Med vänlig hälsning
Yoki Sushi Visa mindre

Kock till skolkök i Alingsås med omnejd ?????????

Ansök    Feb 16    FRAM Bemanning AB    Specialkock
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. ????? Kock / Kallskänka Tillsvidareanställning Jobba... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

????? Kock / Kallskänka

Tillsvidareanställning

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervju

Vi letar efter en engagerad och kompetent Specialkock med erfarenhet och passion för att skapa näringsrika och läckra måltider anpassade för skolmiljöer. Som Specialkock kommer du att spela en nyckelroll i att tillgodose behoven hos skolbarn med olika kostrestriktioner och skapa en positiv matupplevelse för dem.

Ansvarsområden:

- Menyplanering: Utveckla balanserade och mångsidiga menyer som uppfyller näringsmässiga krav och tar hänsyn till olika kostrestriktioner.

- Specialkostanpassning: Skapa specialanpassade måltider för elever med allergier, intoleranser eller andra kostbegränsningar.

- Ingredienshantering: Säkerställa korrekt hantering och förvaring av specialkostrelaterade ingredienser för att undvika kontaminering.

- Samarbete med skolpersonal: Arbeta nära skolans personal för att förstå och tillgodose elevernas specifika kostbehov.

- Utbildning och kommunikation: Informera skolpersonal och kökspersonal om specialkostrelaterade riktlinjer och behov.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet: Minst 3 års erfarenhet som kock, med fokus på specialkost och gärna inom skolmåltider.

- Kostkännedom: Djup förståelse för olika kostrestriktioner och förmåga att anpassa menyer för olika åldersgrupper.

- Pedagogisk kompetens: Förmåga att kommunicera och utbilda kökspersonal och skolpersonal om specialkostbehov.

Personliga egenskaper:

- Förståelse och empati gentemot elevernas individuella behov och kostrestriktioner

- Förmåga att skapa lockande måltider inom de ramar som specialkost kräver.

- Effektiv planering och organisering av köksaktiviteter för att möta skolans behov.

- Bra samarbetsförmåga för att skapa en harmonisk och effektiv köksmiljö.

Övriga krav:

- Certifikat eller kurser inom specialkost och kost för barn och ungdomar är meriterande.FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Visa mindre

Erfaren servitör/servitris sökes!

Vi söker nu förstärkning i vårt team i restaurangen! Är du en person som älskar att ge service, tycker om högt tempo och vill vara med och skapa upplevelser utöver det vanliga för gästen? Har du dessutom god erfarenhet från restaurang, är van vid att ta egna initiativ och vill utvecklas så hör av dig till Isabelle! Arbetstiden varierar med både lunch och kväll/helg. Anställningsgrad: 80-100% Skicka personligt brev och CV till Isabelle. Visa mer
Vi söker nu förstärkning i vårt team i restaurangen!
Är du en person som älskar att ge service, tycker om högt tempo och vill vara med och skapa upplevelser utöver det vanliga för gästen?
Har du dessutom god erfarenhet från restaurang, är van vid att ta egna initiativ och vill utvecklas så hör av dig till Isabelle!
Arbetstiden varierar med både lunch och kväll/helg.
Anställningsgrad: 80-100%
Skicka personligt brev och CV till Isabelle. Visa mindre

Erfaren kock sökes!

Nu söker vi förstärkning till vårt team i köket! Vi söker kock med erfarenhet av både a`la carte och lunch då tjänsten innefattar både och. Det är viktigt för oss att du har god kunskap om råvaror och vill skapa en upplevelse av högsta kvalité till våra gäster! Anställningsgrad 80-100% eller efter överenskommelse. Anställning gäller omgående/eller efter överenskommelse. Hör av dig till vår kökschef Martin! Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt team i köket!
Vi söker kock med erfarenhet av både a`la carte och lunch då tjänsten innefattar både och.
Det är viktigt för oss att du har god kunskap om råvaror och vill skapa en upplevelse av högsta kvalité till våra gäster!
Anställningsgrad 80-100% eller efter överenskommelse.
Anställning gäller omgående/eller efter överenskommelse.
Hör av dig till vår kökschef Martin! Visa mindre

Kock till skolkök i Alingsås med omnejd ?????????

Ansök    Feb 5    FRAM Bemanning AB    Specialkock
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. ????? Kock / Kallskänka Tillsvidareanställning Jobba... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

????? Kock / Kallskänka

Tillsvidareanställning

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervju

Vi letar efter en engagerad och kompetent Specialkock med erfarenhet och passion för att skapa näringsrika och läckra måltider anpassade för skolmiljöer. Som Specialkock kommer du att spela en nyckelroll i att tillgodose behoven hos skolbarn med olika kostrestriktioner och skapa en positiv matupplevelse för dem.

Ansvarsområden:

- Menyplanering: Utveckla balanserade och mångsidiga menyer som uppfyller näringsmässiga krav och tar hänsyn till olika kostrestriktioner.

- Specialkostanpassning: Skapa specialanpassade måltider för elever med allergier, intoleranser eller andra kostbegränsningar.

- Ingredienshantering: Säkerställa korrekt hantering och förvaring av specialkostrelaterade ingredienser för att undvika kontaminering.

- Samarbete med skolpersonal: Arbeta nära skolans personal för att förstå och tillgodose elevernas specifika kostbehov.

- Utbildning och kommunikation: Informera skolpersonal och kökspersonal om specialkostrelaterade riktlinjer och behov.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet: Minst 3 års erfarenhet som kock, med fokus på specialkost och gärna inom skolmåltider.

- Kostkännedom: Djup förståelse för olika kostrestriktioner och förmåga att anpassa menyer för olika åldersgrupper.

- Pedagogisk kompetens: Förmåga att kommunicera och utbilda kökspersonal och skolpersonal om specialkostbehov.

Personliga egenskaper:

- Förståelse och empati gentemot elevernas individuella behov och kostrestriktioner

- Förmåga att skapa lockande måltider inom de ramar som specialkost kräver.

- Effektiv planering och organisering av köksaktiviteter för att möta skolans behov.

- Bra samarbetsförmåga för att skapa en harmonisk och effektiv köksmiljö.

Övriga krav:

- Certifikat eller kurser inom specialkost och kost för barn och ungdomar är meriterande.FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Visa mindre

Semestervikariat - Kock/köksbiträde (Alingsås)

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Vi på försörjningsförvaltningen i Västra Götalandsregionen söker nu sommarvikarier till vår verksamhet Mål... Visa mer
Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Vi på försörjningsförvaltningen i Västra Götalandsregionen söker nu sommarvikarier till vår verksamhet Måltider för sommaren 2024! 
Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde/kock bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter, dukning av matbrickor till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.
För att ge god service i rollen som köksbiträde/kock behöver du:

visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
vara noggrann och ansvarstagande
ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter
Du har avslutad alternativt pågående gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. I arbetet kommer du att gå och stå en stor del av din arbetsdag och arbeta vid olika stationer. 

Det är meriterande av erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang. 
Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR
Övrigt

Vi hanterar ansökningarna löpande och kommer även att genomföra kortare intervjuer via teams inför slutliga intervjuer. 

Vi ser fram emot din ansökan!
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Extrajobb/Sommarjobb

Ansök    Feb 6    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York söker fler stjärnor till Alingsås Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver... Visa mer
Mister York söker fler stjärnor till Alingsås
Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen.
Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus.
Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över!


Nu söker vi fler medarbetare till vårt grymma team i Alingsås
Tjänst
Nu söker vi nya stjärnor till vårt team som vill jobba någon/några dagar i veckan, exempelvis vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan.
Tjänsten beräknas starta omgående.

Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har rätt approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.
- Du är flexibel gällande arbetstider och ställer upp när det finns behov.
-Du kan ställa upp med kort varsel vid behov.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.
Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

döner kebab och pizzabagare

vi ska öppna en ny restaurang behöver en personal som är duktig på döner kebab och pizzabagare han kommer bli ansvarig för allt Visa mer
vi ska öppna en ny restaurang behöver en personal som är duktig på döner kebab och pizzabagare han kommer bli ansvarig för allt Visa mindre

RESTAURANG BITRÄDE

Ansök    Feb 1    Deli Deli i Alingsås AB    Diskare
VI PÅ RESTAURANG DELIDELI SÖKER EN GLAD DISKARE PÅ 80% MED MÖJLIGHET TILL MERA. JOBBET ÄR I ALINGSÅS. KVÄLLSJOBB(FRÅN 14:00) TISDAG TILL LÖRDAG SKICKA DITT ANSÖKEN: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
VI PÅ RESTAURANG DELIDELI SÖKER EN GLAD
DISKARE PÅ 80% MED MÖJLIGHET TILL MERA.
JOBBET ÄR I ALINGSÅS.
KVÄLLSJOBB(FRÅN 14:00)
TISDAG TILL LÖRDAG
SKICKA DITT ANSÖKEN:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

MAX söker medarbetare med mål att växa inom företaget

Ansök    Jan 23    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

KOK

VI PÅ RESTAURANG DELIDELI BEHÖVER EN NY KOK ELLER KOKERSKA MED LITE ERFARENHET. OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT ARBETA I EN FAMILJÄR MILJÖ MED OSS, SKICKA DITT CV TILL: [email protected] Visa mer
VI PÅ RESTAURANG DELIDELI BEHÖVER EN NY KOK ELLER KOKERSKA MED LITE ERFARENHET.
OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT ARBETA I EN FAMILJÄR MILJÖ MED OSS, SKICKA DITT CV
TILL: [email protected] Visa mindre

servitris/restaurangbiträde

Ansök    Jan 6    Falkpalm, Nino    Restaurangbiträde
Vi söker en servitris/restaurangbiträde till vår restaurang i Alingsås. I din roll som servitris innebär det att du tar ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och ett leende på läpparna. Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov, brinner för service och mötet med människor. Vi söker dig som är aktiv och stark, kan ta ... Visa mer
Vi söker en servitris/restaurangbiträde till vår restaurang i Alingsås. I din roll som servitris innebär det att du tar ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och ett leende på läpparna.
Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov, brinner för service och mötet med människor. Vi söker dig som är aktiv och stark, kan ta initiativ, klarar av att ha många bollar i luften. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Du är intresserad av mat och vill utvecklas och lära dig nya saker. Samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Vi ser gärna (ej krav) att du har erfarenhet av servering/restaurangarbete.
I vår restaurang lägger vi all fokus på god mat, gott bemötande samt renlighet.
Ett krav är att ni läser på om oss på vår hemsida www.vedhouse.se samt på vår google sida (VED house Alingsås) och ser vilka vi är och vad vi gör INNAN ni ansöker om tjänsten.
Krav: Rökfri, väluppfostrad, svenska, engelska.
Tjänst: Restaurangarbetare
Arbetsuppgifter: Servering, diskning, beställningar, förberedelser, städning mm
Anställning: Tillsvidare eller tidsbegränsad anställning 75-100%
Tillträde: april-maj
Arbetstider: vardagar, helger. Varierande tider mellan 11-22
Inga ansökningar tas emot på telefon eller sociala medier. Ansökan sker endast på mail till [email protected]. Fyll i rubriken med ditt fullständiga namn och bifoga i ditt mail CV samt personligt brev.
Ansökningar behandlas löpande.
Sista ansökningsdag första april 2024.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Köksbiträde / Restaurangbiträde till Alingsås ????

Ansök    Nov 17    FRAM Bemanning AB    Restaurangbiträde
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM ????? Köksbiträde / Restaurangbiträde Vi behöver ett utdrag från ... Visa mer
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM


????? Köksbiträde / Restaurangbiträde

Vi behöver ett utdrag från belastningsregistret

Extrajobb med möjlighet till fastanställning

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervju

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service, Visa mindre

Restaurangbiträde till Sodexos restaurang i Alingsås

Ansök    Nov 3    Sodexo AB    Restaurangbiträde
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår beredning av mat och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din hö... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår beredning av mat och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din höga servicenivå påverkar du våra gästers vardag på ett positivt sätt. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.  

Nu söker vi en ny härlig medarbetare till vårt gäng på Alströmergymnasiet i Alingsås. Vi söker dig som är glad, positiv och bidrar till en god stämmning på jobbet. Du kommer främst jobba med vår fantastiska salladsbuffé och med måltidsservering till våra ungdomar. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för sallad och grönsaker. Du kommer vara drivande i utvecklingen av vårt salladsutbud och vi ser gärna att du bidrar med ett säsongsbetonat, ekonomiskt och modernt tänkande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vad du kommer att jobba med: 


• Driva och utveckla vår salladsbuffé
• Måltidsservering
• Övriga, i ett storkök förekommande arbetsuppgifter

Vad du bidrar med: 


• Goda kunskaper om matlagning 
• Hög servicenivå  
• God samarbetsförmåga 
• Ett brinnande intresse för grönsaker

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tjänsten är en 26 veckorsanställning, tills vidareanställning, på 78,72%. Detta innebär att du arbetar40 timmar per vecka under terminstid med betald ledighet på alla lov.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Karolina Persson på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 3/12. Rekrytering sker löpande. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
• Besök gärna vår Facebook-sida där vi som medarbetare bl.a. delar stories med varandra, Sodexo Sverige | Facebook.   

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Servitör/Servitris sökes

Hej Vi söker en trevlig personal, som är villig att lära sig nya saker och måste kunna prata Kinesiska. Arbetsuppgift är Kassahantering Servering Städning skicka gärna CV via mail Med vänlig hälsning Yoki Sushi Visa mer
Hej
Vi söker en trevlig personal, som är villig att lära sig nya saker och måste kunna prata Kinesiska.


Arbetsuppgift är
Kassahantering
Servering
Städning


skicka gärna CV via mail
Med vänlig hälsning
Yoki Sushi Visa mindre

Kock Tuvegården Alingsås

Ansök    Okt 24    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vårt uppdrag hos vår kund på Tuvegården i Alingsås består av att laga god och näringsriktig mat till brukarna som bor på äldregården. Tjänsten är på 100% med arbete varannan helg. ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vårt uppdrag hos vår kund på Tuvegården i Alingsås består av att laga god och näringsriktig mat till brukarna som bor på äldregården. Tjänsten är på 100% med arbete varannan helg. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tillsvidareanställning på heltid med arbete varannan helg. 6 månaders provanställning tillämpas

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linus Fagerberg på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 15/11. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock för indiskt mat

Ansök    Okt 23    Mantram Express AB    Kock, à la carte
mantram restaurang i centrala Alingsås I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i de dagliga rutiner så som att betjäna kunder, servera samt lagamat Har du erfarenhet av restaurang, gillar service och har kunden i fokus är du varmt välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
mantram restaurang i centrala Alingsås


I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i de dagliga rutiner så som att betjäna kunder, servera samt lagamat


Har du erfarenhet av restaurang, gillar service och har kunden i fokus är du varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

KOK

VI PÅ RESTAURANG DELIDELI BEHÖVER EN NY KOK ELLER KOKERSKA MED LITE ERFARENHET. OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT ARBETA I EN FAMILJÄR MILJÖ MED OSS, SKICKA DITT CV TILL: [email protected] Visa mer
VI PÅ RESTAURANG DELIDELI BEHÖVER EN NY KOK ELLER KOKERSKA MED LITE ERFARENHET.
OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT ARBETA I EN FAMILJÄR MILJÖ MED OSS, SKICKA DITT CV
TILL: [email protected] Visa mindre

Restaurangbiträde Grill&Kebab

Vi söker en kunnig person med lång erfarenhet inom snabbmat restaurang med känsla för smash burgare, kebab och gyros rullar. Du ska kunna hantera svenska språket bra och ha en kassa vana. Du ska kunna göra eller följa recepturen som finns på dressingar och egna smash burgare. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en kunnig person med lång erfarenhet inom snabbmat restaurang med känsla för smash burgare, kebab och gyros rullar.
Du ska kunna hantera svenska språket bra och ha en kassa vana.


Du ska kunna göra eller följa recepturen som finns på dressingar och egna smash burgare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Sep 15    Mantram Express AB    Restaurangbiträde
mantram restaurang i centrala Alingsås I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i de dagliga rutiner så som att betjäna kunder, servera samt lagamat Har du erfarenhet av restaurang, gillar service och har kunden i fokus är du varmt välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
mantram restaurang i centrala Alingsås


I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i de dagliga rutiner så som att betjäna kunder, servera samt lagamat


Har du erfarenhet av restaurang, gillar service och har kunden i fokus är du varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/servitris säsongsanställning 100%

Servitör eller servitris med minst 3 års erfarenhet, gärna med barkunskap men inget krav. Anställning från 25/9- 31/12 med möjlighet till förlängning. Lön enligt överenskommelse. Svar med CV och personligt brev till restaurangchef Elinor Lund: [email protected] Visa mer
Servitör eller servitris med minst 3 års erfarenhet, gärna med barkunskap men inget krav. Anställning från 25/9- 31/12 med möjlighet till förlängning. Lön enligt överenskommelse.
Svar med CV och personligt brev till restaurangchef Elinor Lund: [email protected] Visa mindre

Vi behöver bli fler i vårt fantastiska team!

Erfarenhet är ett krav!!!! Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering. - Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer - Är noggrann och ordningsam - Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet - Ge alla gäster en unik upplevelse och god s... Visa mer
Erfarenhet är ett krav!!!!
Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.
Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.
- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet
- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer
- Viss städ och disk
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

extra personal

Ansök    Sep 8    Birghillotti, Riccardo    Pizzabagare
Hej vi Da Riccardo söker nu en glad, arbetsamt person som vill hoppar in extra under helgerna. Mer info lämnas vid arbetsintervju Visa mer
Hej vi Da Riccardo söker nu en glad, arbetsamt person som vill hoppar in extra under helgerna.
Mer info lämnas vid arbetsintervju Visa mindre

MAX söker helgpersonal

Ansök    Sep 4    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Spelledare till Escape Game Alingsås

Vill du har ett arbete som är ett rent nöje? Hos oss tar du emot våra besökare och ser till att de får ett riktigt roligt besök hos oss i våra utmaningar! Om Bolaget Escape Game Alingsås är sedan sex år etablerat i Alingsås med hundratals besökare varje månad som antar våra egenutvecklade utmaningar, lite som fångarna på fortet. Besök gärna vår hemsida om du undrar vad det handlar om. Vi har nu behov av ytterligare spelledare som vill ta hand om våra gäs... Visa mer
Vill du har ett arbete som är ett rent nöje? Hos oss tar du emot våra besökare och ser till att de får ett riktigt roligt besök hos oss i våra utmaningar!


Om Bolaget
Escape Game Alingsås är sedan sex år etablerat i Alingsås med hundratals besökare varje månad som antar våra egenutvecklade utmaningar, lite som fångarna på fortet. Besök gärna vår hemsida om du undrar vad det handlar om. Vi har nu behov av ytterligare spelledare som vill ta hand om våra gäster.


Arbetsuppgifter
Som spelledare välkomnar du våra gäster, introducerar och leder dem genom utmaningarna via kameror och dator samt ser till att de alltid är nöjda efter sina besök. Efter besöken återställer du utmaningarna för nästa besökare genom att ställa tillbaka saker på sina platser och städa av. Det handlar till stor del om att vara tillmötesgående och ha servicekänsla, men även självständigt lösa problem som kan uppstå. Går ett lås sönder löser du det, är en kund missnöjd lyssnar du och löser det, alltid med ett leende på läpparna!
Det förekommer även en del service och reparationer av våra lokaler och därför söker vi personer som kan hantera verktyg och inte är rädda för att reparera, allt från att skruva fast en bokhylla på väggen till att reparera tavlor eller byta sladdar.


Färdigheter
Vi är öppna för alla tidigare bakgrunder och erfarenheter, det viktigaste är att du har en vilja att arbeta i rollen och ser det som något spännande. De personliga egenskaper vi söker är följande:
Social och mycket mottaglig för kunder
Tar eget initiativ och fixar det som behövs själv
Agerar lösningsfokuserat vid motgångar
Ansvarstagande och kan följa givna instruktioner
En person vi kan lita på i alla lägen!Erbjudandet
Som spelledare är arbetstiderna förlagda främst till kvällar och helger med högsäsong under de mörkare månaderna och under helgdagar. Din teamledare tilldelar pass enligt dina förutsättningar varje vecka och du blir avlönad enligt de timmar du är på plats, oftast arbetar du ensam men du har ett par kollegor nära till hands.


Ansökan
I din ansökan beskriver du vad du gör utöver detta arbete: Studier, Arbete eller ledighet? Skicka till CV och ett personligt brev till Josef, ägare av verksamheten. Visa mindre

Restaurangbiträde, timvikarier till Sodexos restaurang i Alingsås kommun

Ansök    Sep 1    Sodexo AB    Köksbiträde
Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår beredning av mat och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din höga servicenivå påverkar du våra gästers vardag på ett positivt sätt. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlinga... Visa mer
Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår beredning av mat och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din höga servicenivå påverkar du våra gästers vardag på ett positivt sätt. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vårt uppdrag hos vår kund, Alingsås kommun består av nästan 50 kök och en personalstyrka på runt 120 anställda så behovet av duktiga och ansvarsfulla vikarier stort. 
Som arbetsgivare är vi stolta över att kunna erbjuda dig en arbetsplats att växa och utvecklas på, där du snabbt kommer in i gemenskapen. . 

Vad du kommer att jobba med: 


• Tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse
• Beredning av mat
• Följa och tillaga grundläggande recept 

Vad du bidrar med: 


• Goda kunskaper om matlagning 
• Hög servicenivå  
• God samarbetsförmåga 

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Vi söker dig som är morgonpigg, ansvarsfull och serviceinriktad som vill jobba i en omväxlande miljö. 
Vi erbjuder olika typer av kök där kvalitet, service och matglädje alltid är i fokus. 
Arbetet innebär att du blir bokad vid tillfällig. och planerad frånvaro. Information om tid, plats och datum står i bokningen. 
När du kommer till arbetsplatsen är ditt ansvar att få ut maten och se till att tillbehör finns. 
Vi ser att du är en noggrann person som tycker om att hålla ordning och reda omkring dig och tycker att hygien är otroligt viktigt

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av [email protected]  

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast så snart som möjligt, anställning sker löpande. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
• Besök gärna vår Facebook-sida där vi som medarbetare bl.a. delar stories med varandra, Sodexo Sverige | Facebook.   

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Aug 8    Alingsås Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi söker en köksbiträde.En arbetskamrat som är flexibel och respekt full.gärna skriv ett mail om ni är intresserade. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en köksbiträde.En arbetskamrat som är flexibel och respekt full.gärna skriv ett mail om ni är intresserade.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hovmästare/serveringspersonal

Ansök    Aug 12    Bueno Taco AB    Hovmästare
Vi söker dig som har ett självklart gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete inom restaurang. Goda dryckeskunskaper är även meriterande. Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Visa mer
Vi söker dig som har ett självklart gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete inom restaurang. Goda dryckeskunskaper är även meriterande. Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Visa mindre

MAX Alingsås söker medarbetare

Ansök    Aug 3    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

KOK

VI PÅ RESTAURANG DELIDELI BEHÖVER EN NY KOK ELLER KOKERSKA MED LITE ERFARENHET. OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT ARBETA I EN FAMILJÄR MILJÖ MED OSS, SKICKA DITT CV TILL: [email protected] Visa mer
VI PÅ RESTAURANG DELIDELI BEHÖVER EN NY KOK ELLER KOKERSKA MED LITE ERFARENHET.
OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT ARBETA I EN FAMILJÄR MILJÖ MED OSS, SKICKA DITT CV
TILL: [email protected] Visa mindre

Barista till Alingsås

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Sollebrunn

Ansök    Jul 20    Sodexo AB    Kock, storhushåll
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och se... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vårt uppdrag hos vår kund på Bjärkegården i Sollebrunn består av att laga god och näringsriktig mat till brukarna som bor på äldregården. Tjänsten är på 80% med arbete var tredje helg. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Tillsvidareanställning på 80% med arbete var tredje helg. 6 månaders provanställning tillämpas

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linus Fagerberg på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 7/8. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

  Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Pizzaiolo

Ansök    Jul 19    Birghillotti, Riccardo    Pizzabagare
Vi Da Riccardo söker nu en glad och arbetsam person som vill vara en del av gänget. Ditt jobb är att leverera goda pizzor till vara kunder. Vi håller högsta nivå med vara pizzor och däremot vill vill ha nån som baka med kärlek. Är du rätt person? skriv några råd av dig, vem du är, vart har du jobbat tidigare och vad kan du göra hos oss. Visa mer
Vi Da Riccardo söker nu en glad och arbetsam person som vill vara en del av gänget. Ditt jobb är att leverera goda pizzor till vara kunder. Vi håller högsta nivå med vara pizzor och däremot vill vill ha nån som baka med kärlek.
Är du rätt person? skriv några råd av dig, vem du är, vart har du jobbat tidigare och vad kan du göra hos oss. Visa mindre

DISKARE

Ansök    Jul 25    Deli Deli i Alingsås AB    Diskare
VI PÅ RESTAURANG DELIDELI SÖKER EN GLAD DISKARE PÅ 80% MED MÖJLIGHET TILL MERA. JOBBET ÄR I ALINGSÅS. KVÄLLSJOBB(FRÅN 14:00) TISDAG TILL LÖRDAG SKICKA DITT ANSÖKEN: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
VI PÅ RESTAURANG DELIDELI SÖKER EN GLAD
DISKARE PÅ 80% MED MÖJLIGHET TILL MERA.
JOBBET ÄR I ALINGSÅS.
KVÄLLSJOBB(FRÅN 14:00)
TISDAG TILL LÖRDAG
SKICKA DITT ANSÖKEN:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

restaurang personal

Vi da Riccardo söker nu en duktig servitris/servitör som vill bli en del av vara lilla familjen. Vi söker dig som vill satsa hos oss fullhjärtat och vill levererera till vara gäster världen bästa upplevelse. Du är glad, positiv person som älskar att ta ansvar. Inga sena kvällar. Hör av dig om du vill veta mera om detta. Visa mer
Vi da Riccardo söker nu en duktig servitris/servitör som vill bli en del av vara lilla familjen.
Vi söker dig som vill satsa hos oss fullhjärtat och vill levererera till vara gäster världen bästa upplevelse.
Du är glad, positiv person som älskar att ta ansvar.


Inga sena kvällar.
Hör av dig om du vill veta mera om detta. Visa mindre

Restaurangbiträde, timvikarier till Sodexos restaurang i Alingsås kommun

Ansök    Jul 10    Sodexo AB    Köksbiträde
Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår beredning av mat och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din höga servicenivå påverkar du våra gästers vardag på ett positivt sätt. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlinga... Visa mer
Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår beredning av mat och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din höga servicenivå påverkar du våra gästers vardag på ett positivt sätt. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vårt uppdrag hos vår kund, Alingsås kommun består av nästan 50 kök och en personalstyrka på runt 120 anställda så behovet av duktiga och ansvarsfulla vikarier stort. 
Som arbetsgivare är vi stolta över att kunna erbjuda dig en arbetsplats att växa och utvecklas på, där du snabbt kommer in i gemenskapen. . 

Vad du kommer att jobba med: 


• Tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse
• Beredning av mat
• Följa och tillaga grundläggande recept 

Vad du bidrar med: 


• Goda kunskaper om matlagning 
• Hög servicenivå  
• God samarbetsförmåga 

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Vi söker dig som är morgonpigg, ansvarsfull och serviceinriktad som vill jobba i en omväxlande miljö. 
Vi erbjuder olika typer av kök där kvalitet, service och matglädje alltid är i fokus. 
Arbetet innebär att du blir bokad vid tillfällig. och planerad frånvaro. Information om tid, plats och datum står i bokningen. 
När du kommer till arbetsplatsen är ditt ansvar att få ut maten och se till att tillbehör finns. 
Vi ser att du är en noggrann person som tycker om att hålla ordning och reda omkring dig och tycker att hygien är otroligt viktigt

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av [email protected]  

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast så snart som möjligt, anställning sker löpande. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
• Besök gärna vår Facebook-sida där vi som medarbetare bl.a. delar stories med varandra, Sodexo Sverige | Facebook.   

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Vi behöver bli fler i vårt fantastiska team!

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering. - Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer - Är noggrann och ordningsam - Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet - Ge alla gäster en unik upplevelse och god service - Kommunicera och sa... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.
Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.
- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet
- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer
- Viss städ och disk
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spelledare till Escape Game Alingsås

Vill du har ett arbete som är ett rent nöje? Hos oss tar du emot våra besökare och ser till att de får ett riktigt roligt besök hos oss i våra utmaningar! Om Bolaget Escape Game Alingsås är sedan sex år etablerat i Alingsås med hundratals besökare varje månad som antar våra egenutvecklade utmaningar, lite som fångarna på fortet. Besök gärna vår hemsida om du undrar vad det handlar om. Vi har nu behov av ytterligare spelledare som vill ta hand om våra gäs... Visa mer
Vill du har ett arbete som är ett rent nöje? Hos oss tar du emot våra besökare och ser till att de får ett riktigt roligt besök hos oss i våra utmaningar!


Om Bolaget
Escape Game Alingsås är sedan sex år etablerat i Alingsås med hundratals besökare varje månad som antar våra egenutvecklade utmaningar, lite som fångarna på fortet. Besök gärna vår hemsida om du undrar vad det handlar om. Vi har nu behov av ytterligare spelledare som vill ta hand om våra gäster.


Arbetsuppgifter
Som spelledare välkomnar du våra gäster, introducerar och leder dem genom utmaningarna via kameror och dator samt ser till att de alltid är nöjda efter sina besök. Efter besöken återställer du utmaningarna för nästa besökare genom att ställa tillbaka saker på sina platser och städa av. Det handlar till stor del om att vara tillmötesgående och ha servicekänsla, men även självständigt lösa problem som kan uppstå. Går ett lås sönder löser du det, är en kund missnöjd lyssnar du och löser det, alltid med ett leende på läpparna!
Det förekommer även en del service och reparationer av våra lokaler och därför söker vi personer som kan hantera verktyg och inte är rädda för att reparera, allt från att skruva fast en bokhylla på väggen till att reparera tavlor eller byta sladdar.


Färdigheter
Vi är öppna för alla tidigare bakgrunder och erfarenheter, det viktigaste är att du har en vilja att arbeta i rollen och ser det som något spännande. De personliga egenskaper vi söker är följande:
Social och mycket mottaglig för kunder
Tar eget initiativ och fixar det som behövs själv
Agerar lösningsfokuserat vid motgångar
Ansvarstagande och kan följa givna instruktioner
En person vi kan lita på i alla lägen!Erbjudandet
Som spelledare är arbetstiderna förlagda främst till kvällar och helger med högsäsong under de mörkare månaderna och under helgdagar. Din teamledare tilldelar pass enligt dina förutsättningar varje vecka och du blir avlönad enligt de timmar du är på plats, oftast arbetar du ensam men du har ett par kollegor nära till hands.


Ansökan
I din ansökan beskriver du vad du gör utöver detta arbete: Studier, Arbete eller ledighet? Skicka till CV och ett personligt brev till Josef, ägare av verksamheten. Visa mindre

Va med från starten

Ansök    Jun 16    Bueno Taco AB    Kock, à la carte
I augusti slår vi upp dörrarna till Ringströms restaurang och café i Alingsås. Vi söker en engagerad och pålitlig kock. Tjänsten rör sig om 50-100% Visa mer
I augusti slår vi upp dörrarna till Ringströms restaurang och café i Alingsås.
Vi söker en engagerad och pålitlig kock.
Tjänsten rör sig om 50-100% Visa mindre

Barista till Alingsås

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock - timvikariat

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Arbetsbeskrivning Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hälsosamma målt... Visa mer
Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hälsosamma måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkoster till ansvar för uppföljning och egenkontroller. Köken är kravcertifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger, efter behov. 

För att bidra till god service i rollen som kock behöver du:

- ett stort engagemang och intresse för mat
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- trivas i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.


Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning, alternativt annan gymnasieutbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms som likvärdig. Du har några års erfarenhet som kock, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt aktuella kunskaper i livsmedelshygien.

Då du har många kontakter i ditt arbete så är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Tidigare arbetserfarenhet av hantering av specialkost är meriterande.


Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi erbjuder timvikariat med start omgående och under sommaren. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Servitris / Servitör

Vi da Riccardo söker nu en duktig servitris/servitör som vill bli en del av vara lilla familjen. Vi söker dig som vill satsa hos oss fullhjärtat och vill levererera till vara gäster världen bästa upplevelse. Du är glad, positiv person som älskar att ta ansvar. Perfekt om du dela detta med dina studier eller har annat för dig eftersom tjänst är deltid. Inga sena kvällar. Hör av dig om du vill veta mera om detta. Visa mer
Vi da Riccardo söker nu en duktig servitris/servitör som vill bli en del av vara lilla familjen.
Vi söker dig som vill satsa hos oss fullhjärtat och vill levererera till vara gäster världen bästa upplevelse.
Du är glad, positiv person som älskar att ta ansvar.
Perfekt om du dela detta med dina studier eller har annat för dig eftersom tjänst är deltid.
Inga sena kvällar.
Hör av dig om du vill veta mera om detta. Visa mindre

HOVMÄSTARE

Ansök    Jun 9    Langhard Konsult AB    Hovmästare
HOVMÄSTARE TILL BISTRO I ALINGSÅS! Om arbetsplatsen ”DOX Bistro och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi har nyligen slagit upp portarna och ser gärna att du kan bli en del av vårt gäng snarast möjligt! Restaurang, bar och kök är tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professi... Visa mer
HOVMÄSTARE TILL BISTRO I ALINGSÅS!
Om arbetsplatsen
”DOX Bistro och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi har nyligen slagit upp portarna och ser gärna att du kan bli en del av vårt gäng snarast möjligt!
Restaurang, bar och kök är tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar och driva vårt koncept framåt mot nya mål.
Våra ambitioner är höga - kvalité och noggrannhet är någonting som utmärker dig och ditt arbetssätt.
Om tjänsten
Du är en naturlig ledare, brinner för kundrelationer och ett personligt bemötande. Som Hovmästare så ligger ditt fokus på kundrelationer där du genom din närvaro ser till att kunderna trivs och vill komma tillbaka samt att motivera ditt arbetslag till ständiga förbättringar.
Som Hovmästare planerar och leder du även i det dagliga arbetet efter våra uppsatta mål där gästen alltid är i fokus. Du har även delvis det administrativa ansvaret för rekrytering, personalplanering, drinkmeny, viner, inköp och kostnadskontroll. Du blir en del av en välstrukturerad organisation där du har ett nära samarbete med kökschefen, teamet i köket samt med VD och serveringspersonal.
Din personlighet kommer vara avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad!
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-07-02
Tillträde: Omgående
Lön: Efter överenskommelse.
Övrigt
DOX öppettider: måndag-torsdag, 1700–2300, fredag-lördag 1500–0200, söndagar stängt.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan till:
Langhard Konsult AB
[email protected]
0704–027740 Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Arbetsbeskrivning Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Du blir en v... Visa mer
Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger, efter behov.

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök eller med livsmedel.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du ett stort matintresse, och erfarenhet av att ha arbetat som kock? Vi söker även timvikarierande kockar till sommaren, ansök via länken nedan:

https://vgregion.varbi.com/se/what:job/jobID:632924/

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

KOCK

KOCK TILL RESTAURANG SKÅÅL i ALINGSÅS. Självgående, initiativrik och nyfiken KOCK sökes till välbesökt a la carte restaurang i Alingsås. Du är en problemlösande glädjespridare som brinner för att skapa minnesvärda helhetsupplevelser för gäst. Din personlighet är avgörande, hos oss är det människorna som gör skillnaden. Du är målmedveten, ansvarsfull, arbetar med och sprider glädje, ser inga problem, stolt, gästorienterad och älskar att arbeta i team. Ö... Visa mer
KOCK TILL RESTAURANG SKÅÅL i ALINGSÅS.
Självgående, initiativrik och nyfiken KOCK sökes till välbesökt a la carte restaurang i Alingsås.
Du är en problemlösande glädjespridare som brinner för att skapa minnesvärda helhetsupplevelser för gäst.


Din personlighet är avgörande, hos oss är det människorna som gör skillnaden.


Du är målmedveten, ansvarsfull, arbetar med och sprider glädje, ser inga problem, stolt, gästorienterad och älskar att arbeta i team.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökspersonal

Ansök    Maj 15    Viva La Focaccia AB    Kallskänka
Vi söker dig som älskar att jobba i ett högt tempo i vårat köks team. Du har erfarenhet från det italienska köket och är pedant och noggran. Visa mer
Vi söker dig som älskar att jobba i ett högt tempo i vårat köks team. Du har erfarenhet från det italienska köket och är pedant och noggran. Visa mindre

Restaurangpersonal Amvrosia

Ansök    Maj 8    Amvrosia AB    Servitör/Servitris
Vi söker servicepersonal till vår restaurang i Alingsås. Restaurang Amvrosia är en a la carte restarurang som ligger i vid ån i Alingsås. Nu söker vi dig som brinner för bra service, är kommunikativ, flexibel och har ett gott bemötande gentemot gäster. Vi är en stor restaurang och arbetar i team vilket gör att det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan fatta snabba beslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen och är in... Visa mer
Vi söker servicepersonal till vår restaurang i Alingsås. Restaurang Amvrosia är en a la carte restarurang som ligger i vid ån i Alingsås.
Nu söker vi dig som brinner för bra service, är kommunikativ, flexibel och har ett gott bemötande gentemot gäster. Vi är en stor restaurang och arbetar i team vilket gör att det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan fatta snabba beslut.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen och är inställd på vad det innebär att arbeta i ett serviceyrke. Du behöver vara stresstålig, villig att lära dig en meny med medelhavsmat, viner , drinkar , öl och kaffe.
Vi ser helst att du kan prata god svenska för att ge våra kunder bra service, men har du flerårig erfarenhet av yrket och kan bra engelska kan vi eventuellt anpassa tjänsten då vi även har många gäster som talar engelska.
Beroende på kompetens och intresse kan vi erbjuda heltidstjänst och deltid med möjlighet till tillsvidareanställning.
Ser fram emot att höra ifrån dig, intervjuer sker fortlöpande så dröj inte med att skicka in ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker dig som älskar att jobba i ett team där det är högt tempo. Vi ser att du är glad och positiv, med lätt att jobba under stress. Svenska och italienska är en merit. Visa mer
Vi söker dig som älskar att jobba i ett team där det är högt tempo. Vi ser att du är glad och positiv, med lätt att jobba under stress. Svenska och italienska är en merit. Visa mindre

Vi behöver bli fler i vårt fantastiska team!

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering. - Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer - Är noggrann och ordningsam - Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet - Ge alla gäster en unik upplevelse och god service - Kommunicera och sa... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.
Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.
- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet
- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer
- Viss städ och disk
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kockar

Ansök    Maj 8    Amvrosia AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar till vår a la carte restaruang i Alingsås. Vi har medelhavsinriktning, främst grekisk mat med en modern touch. Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet av matlagning och utbildning som kock. Du behöver vara tydlig och kommunikativ och gärna prata både svenska och engelska (grekiska ett plus) då vi i vårt team har flerspråkig personal. Vi söker kockar både till kallköket där man dels förbereder men även tillagar och lägger upp förrät... Visa mer
Vi söker kockar till vår a la carte restaruang i Alingsås. Vi har medelhavsinriktning, främst grekisk mat med en modern touch.
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet av matlagning och utbildning som kock. Du behöver vara tydlig och kommunikativ och gärna prata både svenska och engelska (grekiska ett plus) då vi i vårt team har flerspråkig personal. Vi söker kockar både till kallköket där man dels förbereder men även tillagar och lägger upp förrätter och efterrätter, men även kockar till varmköket där du behöver vara stresstålig och van att ha många bollar i luften.
Vill du bli en i vårt team? Beroende på kompetens och intresse kan vi erbjuda både heltid och deltidstjänst med möjlighet till tillsvidare anställning.
Bifoga eventuella kursintyg eller berätta mer om dig själv och dina erfarenheter i ett personligt brev i ansökan.
Ser fram emot att höra ifrån dig!
Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.
Vi söker
Dig med energi och en stor passion för mat
Du brinner för att leverera god mat på varje tallrik du tillagar
Du har utbildning eller validering som kock
Är strukturerad, noggrann och kan hålla många bollar i luften
Är stresstålig och flexibel

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicepersonal och bartendrar/ Barchef till Dox Bistrot och Cocktaileria

Ansök    Apr 27    DRBC AB    Servitör/Servitris
VI SÖKER SERVICEPERSONAL, BARCHEF, BARTENDRAR, KÖKSPERSONAL TILL NY BISTRO I ALINGSÅS! ”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi räknar med att slå upp portarna veckan efter påsk. Vi hoppas att du blir en del av denna spännande resa! Restaurang, bar och kök blir tillsammans en puls... Visa mer
VI SÖKER SERVICEPERSONAL, BARCHEF, BARTENDRAR, KÖKSPERSONAL TILL NY BISTRO I ALINGSÅS!
”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi räknar med att slå upp portarna veckan efter påsk. Vi hoppas att du blir en del av denna spännande resa!
Restaurang, bar och kök blir tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar och driva vårt koncept framåt mot nya mål.
Vi söker dig som är professionell, brinner för service och vill skapa världens bästa upplevelse för våra gäster. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen.
Din personlighet kommer vara avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad! Resturang DOX tillhör en lokal aktör/fastighetsägare som utvecklar fastigheter till bl.a nya spännande restaurangkoncept. Vi har stor omsorg för våra råvaror, vårt klimat, våra gäster och vår personal.

Sök idag och var med på denna spännande resa!

Sista ansökningsdag: 2023-03-25
Tillträde: Omgående
Lön: Efter överenskommelse.

Tjänsterna är heltidsanställning varav 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan till:

Magnus Granat

[email protected]
Tel 0709991196 Visa mindre

pizzaiolo

Ansök    Apr 26    Birghillotti, Riccardo    Pizzabagare
Vi Da Riccardo i Alingsås söker nu förstärkning i köket med en pizzabagare. du måste ha arbeta med Neapolitanskt pizza och kunna hantera många bollar i luften samtidig. Vi bjuder en extra anställning så du själv kan bestämma när du vill hoppa in men samtidig kan anställning bli heltid till rätt person. Släng gärna i väg ett mail med lite kort presentation. Vi återkommer till dom som är intressanta och kan passa hos oss. Visa mer
Vi Da Riccardo i Alingsås söker nu förstärkning i köket med en pizzabagare. du måste ha arbeta med Neapolitanskt pizza och kunna hantera många bollar i luften samtidig. Vi bjuder en extra anställning så du själv kan bestämma när du vill hoppa in men samtidig kan anställning bli heltid till rätt person. Släng gärna i väg ett mail med lite kort presentation. Vi återkommer till dom som är intressanta och kan passa hos oss. Visa mindre

Kock - semestervikariat

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Arbetsbeskrivning Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hälsosamma målt... Visa mer
Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hälsosamma måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkoster till ansvar för uppföljning och egenkontroller. Köken är kravcertifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger.

För att bidra till god service i rollen som kock behöver du:

• ett stort engagemang och intresse för mat
• vara noggrann och ansvarstagande
• ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
• trivas i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.


Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning, alternativt annan gymnasieutbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms som likvärdig. Du har några års erfarenhet som kock, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt aktuella kunskaper i livsmedelshygien.

Då du har många kontakter i ditt arbete så är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Tidigare arbetserfarenhet av hantering av specialkost är meriterande.


Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 
Semesterperioden är förlagd till v.25-v.32, vi ser helst att du finns tillgänglig för arbete under hela
perioden.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi söker ett Köksbiträde som kan jobba på deltid och det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen. Visa mer
Vi söker ett Köksbiträde som kan jobba på deltid och det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen. Visa mindre

RESTAURANG BITRÄDE

Ansök    Apr 26    Deli Deli i Alingsås AB    Diskare
VI PÅ DELIDELI SÖKER EN GLAD DISKARE PÅ HELTID SOM KAN HJÄLPA TILL KÖKET OCKSÅ. JOBBET INNEBÄR ATT PLOCKA VAROR ,SORTERA,DISKA ,STÄDA,... ARBETSTIDER ÄR ALLTID KVÄLLAR OCH TISDAG TILL LÖRDAG . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
VI PÅ DELIDELI SÖKER EN GLAD DISKARE PÅ HELTID SOM KAN HJÄLPA TILL KÖKET OCKSÅ.
JOBBET INNEBÄR ATT PLOCKA VAROR ,SORTERA,DISKA ,STÄDA,...
ARBETSTIDER ÄR ALLTID KVÄLLAR OCH TISDAG TILL LÖRDAG .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

SOMMARJOBB SOM MÅLTIDSBITRÄDE

Göteborgs Stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet. OM OSS  Vi söker måltidsbiträden som under 6 veckor i sommar vill arbeta på vårt sommarläger för barnfamiljer. OM TJÄNSTEN Dina arbetsuppgifter är att vara kockens hjälpande hand, du tillreder en... Visa mer
Göteborgs Stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet.
OM OSS 
Vi söker måltidsbiträden som under 6 veckor i sommar vill arbeta på vårt sommarläger för barnfamiljer.

OM TJÄNSTEN
Dina arbetsuppgifter är att vara kockens hjälpande hand, du tillreder enklare rätter så som sallader med mera, serverar, diskar och städar. Du jobbar även med egenkontroll. På lägret serverar vi frukost, lunch, mellanmål och middag till våra gäster och personal som tillsammans är cirka 60 personer. 

Att arbeta på läger är både roligt och givande och vi ser fram emot din ansökan!

VEM ÄR DU?
Du har en köksutbildning och har erfarenhet av att arbeta i kök, såsom i skola, på boende eller liknande. Du brinner för mat och människor, och vill bidra till den bästa matupplevelsen för våra gäster på vårt läger. Du är driven, stresstålig, hjälpsam och serviceinriktad. Du är en teamspelare som trivs att prata med våra gäster och vill att alla ska känna sig inkluderande.

Vi utgår ifrån att du som söker jobb hos oss delar vår syn att alla människor har rätt till en plats i vår stad, ett eget hem och en röst. Läs mer om vår värdegrund här https://www.stadsmissionen.org/om-oss/.

PRAKTISK INFORMATION 
Lägerperioden sträcker sig mellan 12 juni tom 14 juli. Du börjar dock redan den 5/6 på Mötesplats Centrum där vi preppar inför lägret samt skapar oss en god laganda. Arbetsgruppen kommer bestå av två kockar och två måltidsbiträden samt volontärer. Alla måltider ingår i anställningen. Du kommer arbeta på schema måndag till fredag. Schemat varierar men du börjar som tidigast kl 07 och slutar senast kl 20.

Lägergården ligger strax utanför Alingsås i en fantastiskt vacker miljö. Du kan åka fram och tillbaka alternativt sova över.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 27/4. 

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.


Välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer om Göteborgs Stadsmission? 


Hemsida: https://www.stadsmissionen.org/


Facebook: http://www.facebook.com/GbgStadsmission/


Linkedin: https://se.linkedin.com/company/g-teborgs-stadsmission


Instagram: @gbgstadsmission, @stadsmissionenssecondhand_gbg, @restaurangsvinn.


Vill du stödja Göteborgs stadsmissions arbete? https://www.stadsmissionen.org/ge-stod/.


 


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster 


Göteborgs Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Visa mindre

Servitör/Servitris sökes

Hej Vi söker en trevlig personal, son är villig att lära sig nya saker och måste kunna prata Kinesiska. Arbetsuppgift är Kassahantering Servering Städning skicka gärna CV via mail Med vänlig hälsning Yoki Sushi Visa mer
Hej
Vi söker en trevlig personal, son är villig att lära sig nya saker och måste kunna prata Kinesiska.


Arbetsuppgift är
Kassahantering
Servering
Städning


skicka gärna CV via mail
Med vänlig hälsning
Yoki Sushi Visa mindre

Extratjänst Team Member - MISTER YORK Alingsås

Ansök    Apr 15    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York söker stjärnor till ALINGSÅS! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden. Tjänst Nu söker vi stjärnor t... Visa mer
Mister York söker stjärnor till ALINGSÅS!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden.


Tjänst
Nu söker vi stjärnor till vårt team i Alingsås som vill jobba extra, exempelvis vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan.
Tjänsten beräknas börja i omgående


Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har rätt approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.
-Du är flexibel.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.
Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Team Member 70-100% MISTER YORK Alingsås

Ansök    Apr 11    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York expanderar och söker stjärnor till Alingsås! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera ol... Visa mer
Mister York expanderar och söker stjärnor till Alingsås!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden.

Tjänst
Denna tjänst varierar mellan 70-100%. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan. Tjänsten beräknas starta omgående.

Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har rätt approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.
Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Timvikarie/sommarvikarie kökspersonal Hvidehus

Stiftelsen behandlingshemmet Hvidehus söker extrapersonal till köket. Arbetet innebär att laga frukost, lunch och middag till ca. 30 personer samt utföra övriga sedvanliga uppgifter i ett kök. Köket är öppet alla dagar och arbetstiderna är under veckorna 7-17 samt under helger 7.30-16. Det vi söker är extrapersonal/timvikarier för semestrar, sjukdom och annan ledighet. Arbetet kräver att man har erfarenhet av tidigare köksarbete samt matlagning då ensamar... Visa mer
Stiftelsen behandlingshemmet Hvidehus söker extrapersonal till köket.
Arbetet innebär att laga frukost, lunch och middag till ca. 30 personer samt utföra övriga sedvanliga uppgifter i ett kök.
Köket är öppet alla dagar och arbetstiderna är under veckorna 7-17 samt under helger 7.30-16. Det vi söker är extrapersonal/timvikarier för semestrar, sjukdom och annan ledighet.
Arbetet kräver att man har erfarenhet av tidigare köksarbete samt matlagning då ensamarbete förekommer. Visa mindre

MAX Alingsås söker drivna och glada medarbetare inför sommaren!

Ansök    Apr 11    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.  MAX söker dig som vill göra karriär, tjäna lite extra pengar, träffa nya vänner och vara med och rädda världen. Välkommen till MAX. Här finns plats fö... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. 
MAX söker dig som vill göra karriär, tjäna lite extra pengar, träffa nya vänner och vara med och rädda världen.

Välkommen till MAX. Här finns plats för nästan alla. För dig som lever för Originaldressing och drömmer om att bli MAX nya chefskock. För dig som snabbt vill tjäna ihop tillräckligt till den där resan i höst, lära känna nya människor i staden du precis flyttat till, eller för dig som bara behöver en plats att landa på och lista ut vad du egentligen vill göra. 

Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer du från dag ett hjälpa till att göra världen lite godare. Med Sveriges godaste gröna burgare och en strävan efter att bli världens bästa arbetsgivare försöker vi nämligen rädda världen från burgare som inte är så goda och arbetsplatser som inte är särskilt bra. Nu söker vi alla som kan vara med och bidra med en stor portion mod och nyfikenhet, med glädje och passion för smaker, och med en vilja att bygga gemenskap och samarbete mellan kollegor. 

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion i hur arbetet på restaurangen fungerar. Du får montera Sveriges godaste burgare, fritera Crispy Fries, mixa våra nya smoothies och servera gäster. Du packar beställningar, plockar undan i serveringen och du som lever för Originaldressing har chansen att rekommendera den till nya gäster varje dag.  

Låter det inte utomordentligt jäkla skoj? Om du, precis som oss tänker “ja för tusan!”, då ska du fortsätta läsa här: 

Hur funkar det?  

Skicka in efterfrågade uppgifter och gör ett servicetest; ett gäng frågor om serviceyrket och vad jobbet på MAX innebär.  

Sedan går vi igenom samtliga ansökningar. Går du vidare i processen kontaktar vi dig personligen för att boka in en intervju. Om du inte går vidare i processen så mailar vi dig. 

Ja men då hörs vi av då, eller hur? Hej så länge! 

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock / Restaurangbiträde

Ansök    Apr 5    Bueno Taco AB    Restaurangbiträde
Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull kollega till pico de gallo. Tjänsten innebär initialt köksarbete och du kommer att ansvara för att beställningar blir tillagade snabbt men omsorgsfullt och enligt våra kvalitativa krav. Behovet är främst 2-4 vardagar i veckan mellan 1030-1630. Kvälls och helgjobb kan även tillkomma. Vem är du? Vi tror att du har erfarenhet av restaurangjobb innan och ser att du är en stresstålig, metodisk och strukturerad person. ... Visa mer
Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull kollega till pico de gallo.
Tjänsten innebär initialt köksarbete och du kommer att ansvara för att beställningar blir tillagade snabbt men omsorgsfullt och enligt våra kvalitativa krav.
Behovet är främst 2-4 vardagar i veckan mellan 1030-1630. Kvälls och helgjobb kan även tillkomma.


Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av restaurangjobb innan och ser att du är en stresstålig, metodisk och strukturerad person.
Du räds inte för att ta egna beslut och har god samarbetsförmåga.
Vi tillsätter tjänsten omgående och rekryteringen sker löpande.
Tjänsten rör sig om ca 50% men kan också utvecklas till betydligt mer på sikt. Visa mindre

Timvikarier sökes till kök i Alingsås

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Till vårt team på Sodexo i Alingsås söker vi nu drivna, engagerade och motiverade timvikarier! Som timvikarie är du en oerhört värdefull del i företaget. Med våra nästan 50 kök och en personalsty... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Till vårt team på Sodexo i Alingsås söker vi nu drivna, engagerade och motiverade timvikarier!

Som timvikarie är du en oerhört värdefull del i företaget. Med våra nästan 50 kök och en personalstyrka på runt 120 anställda så är behovet av duktiga och ansvarsfulla vikarier stort. 
Som arbetsgivare är vi stolta över att kunna erbjuda dig en arbetsplats att växa och utvecklas på, där du snabbt kommer in i gemenskapen. Vi söker dig som är morgonpigg, ansvarsfull och serviceinriktad som vill jobba i en omväxlande miljö. 
Vi erbjuder olika typer av kök där kvalitet, service och matglädje alltid är i fokus. 
Arbetet innebär att du blir bokad vid tillfällig. och planerad frånvaro. Information om tid, plats och datum står i bokningen. 
När du kommer till arbetsplatsen är ditt ansvar att få ut maten och se till att tillbehör finns. 
Vi ser att du är en noggrann person som tycker om att hålla ordning och reda omkring dig och tycker att hygien är otroligt viktigt. Låter detta som ett arbete för dig? Tveka inte att kontakta Madeleine Grahm på [email protected] om du har frågor.

Vi tar emot ansökningar löpande och för rätt personer tillsätts tjänsten omgående. 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Extra lunchpersonal kök/service Brödernas Alingsås

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Köksbiträde

Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Arbetsbeskrivning Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider m... Visa mer
Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. 

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök eller med livsmedel, samt erfarenhet av dietkost.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Servitris sökes

Ansök    Mar 18    Da Senlin AB    Servitör/Servitris
Vi söker servitör/servitris som är villig att lära sig Kunna ta eget initiativ Kommunicera med kunder på ett bra sätt. Vänlig och ödmjuk är merit Kunna flytande Svenska förstås Arbetsuppgift är: Kassahantering Städar Servera Vi finns på Norra Strömgatan 28 i Alingsås Det är bara skicka CV via mail så bestämmer vi en tid och träffas i Alingsås Varmt välkomna Med vänliga hälsningar Alingsås Wok Visa mer
Vi söker servitör/servitris som är villig att lära sig
Kunna ta eget initiativ
Kommunicera med kunder på ett bra sätt.
Vänlig och ödmjuk är merit
Kunna flytande Svenska förstås
Arbetsuppgift är:
Kassahantering
Städar
Servera
Vi finns på Norra Strömgatan 28 i Alingsås
Det är bara skicka CV via mail så bestämmer vi en tid och träffas i Alingsås
Varmt välkomna
Med vänliga hälsningar
Alingsås Wok Visa mindre

Barista Alingsås

Vi söker passionerade Shift Leaders som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!    Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  Shopen på Kungsgata... Visa mer
Vi söker passionerade Shift Leaders som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 


 


Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  Shopen på Kungsgatan är av det mindre slaget och det är runt lunchtid, eftermiddag och framförallt om helgerna som gästerna tar sig dit.


 


Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Shift Leader får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. För att passa i rollen som Shift leader är du en natrulig ledare i drift och älskar ansvar. Blir dagen inte som du planerat är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Tjänster är en deltidsanställning på 20-30 h/veckan. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  


 


Ditt framtida jobb? 


Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor och Shift Leaders i egen regi. 


 


Vad erbjuder du oss? 


- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster


- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning


- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick


- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo


- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen


- Du älskar att ha kul på jobbet


 


Vad erbjuder vi dig? 


Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  


 


Övrigt 


Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 


 


Ansök 


Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Servicepersonal och bartendrar/ Barchef till Dox Bistrot och Cocktaileria

Ansök    Mar 17    DRBC AB    Servitör/Servitris
VI SÖKER SERVICEPERSONAL, BARCHEF, BARTENDRAR, KÖKSPERSONAL TILL NY BISTRO I ALINGSÅS! ”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi räknar med att slå upp portarna veckan efter påsk. Vi hoppas att du blir en del av denna spännande resa! Restaurang, bar och kök blir tillsammans en puls... Visa mer
VI SÖKER SERVICEPERSONAL, BARCHEF, BARTENDRAR, KÖKSPERSONAL TILL NY BISTRO I ALINGSÅS!
”DOX Bistrot och Coctaileria” är det senaste restaurangtillskottet i Alingsås. ”DOX” är en internationell Fransk/italiensk takbistro som ligger nära järnvägsstationen högst upp i fastigheten med utsikt över staden. Vi räknar med att slå upp portarna veckan efter påsk. Vi hoppas att du blir en del av denna spännande resa!
Restaurang, bar och kök blir tillsammans en pulserande plats där totalupplevelsen blir professionell och genuin, där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar och driva vårt koncept framåt mot nya mål.
Vi söker dig som är professionell, brinner för service och vill skapa världens bästa upplevelse för våra gäster. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen.
Din personlighet kommer vara avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad! Resturang DOX tillhör en lokal aktör/fastighetsägare som utvecklar fastigheter till bl.a nya spännande restaurangkoncept. Vi har stor omsorg för våra råvaror, vårt klimat, våra gäster och vår personal.

Sök idag och var med på denna spännande resa!

Sista ansökningsdag: 2023-03-25
Tillträde: Omgående
Lön: Efter överenskommelse.

Tjänsterna är heltidsanställning varav 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan till:

Magnus Granat

[email protected]
Tel 0709991196 Visa mindre

Kock 100%

Du trivs med att arbeta i team och vill laga mat till gäster från hela världen – affärsresenärer, förälskade par och konferensgäster. Som det stadshotell vi är erbjuder vår restaurang en bred variation av produkter – från frukost till bar och kvällsevent med luncher, fikapauser och middagar däremellan. Vår vackra festvåning erbjuder en perfekt kuliss för bröllop och fester. Köket levererar god kokkonst med vällagad mat baserad på säsongens råvaror och gärn... Visa mer
Du trivs med att arbeta i team och vill laga mat till gäster från hela världen – affärsresenärer, förälskade par och konferensgäster. Som det stadshotell vi är erbjuder vår restaurang en bred variation av produkter – från frukost till bar och kvällsevent med luncher, fikapauser och middagar däremellan. Vår vackra festvåning erbjuder en perfekt kuliss för bröllop och fester. Köket levererar god kokkonst med vällagad mat baserad på säsongens råvaror och gärna lokalproducerade inslag. Tillsammans med teamet i köket maximerar du gästupplevelsen för att gästen ska längta tillbaka till oss!
Vi söker
Dig med energi och en stor passion för mat
Du brinner för att leverera god mat på varje tallrik du tillagar
Du har utbildning eller validering som kock
Är strukturerad, noggrann och kan hålla många bollar i luften
Är stresstålig och flexibel

Vi värderar
Dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom Hotell & Restaurang
Du bör behärska både svenska och engelska
Utbildning inom Hotell & Restaurang
Bor i Alingsås med omnejd

Vi har öppet alla dagar i veckan och arbetstiderna varierar på rullande schema kvällar & helger.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100%, provanställning 6 månader.
Kollektivavtal finns med HRF.
Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse.
Frågor på tjänsten besvaras av Kökschef Tobias Binder – [email protected] eller 0322-67 01 22
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag, dessa behandlas löpande.
Vi ser fram emot din ansökan och ditt bidrag till att vara en del av vårt härliga team!
Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Köksmästare

Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Köket på Alingsås lasarett söker nu en engagerad, kommunikativ och positiv ... Visa mer
Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Köket på Alingsås lasarett söker nu en engagerad, kommunikativ och positiv köksmästare!

Arbetsbeskrivning

Som köksmästare har du ett starkt driv och vilja till att skapa goda måltider med hög kvalitet till våra patienter.

Du arbetar främst med arbetsledning och daglig samordning för produktionsköket, där beredning och tillagning av måltider till patienter sker.

Vidare innefattar tjänsten att;

- Arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av våra måltider och service
- leda och följa upp teamets framtagna mål
- ansvara för att kökets egenkontrollprogram följs enligt HACCP
- ansvara för inköp av livsmedel
- arbeta utifrån och följa givna ekonomiska ramar.

Arbetet är förlagt till vardagar och helg under dagtid, enligt schema.

Kvalifikationer
Du har förmåga att motivera, inspirera och sprida arbetsglädje bland dina kollegor. Du drivs av förbättringsarbete och av att utveckla måltiderna för våra gäster. Du har en god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Vi ser också att du:

- Är målinriktad med fokus på utveckling av måltiden och medarbetarna som ingår i teamet
- är ansvarstagande utifrån hela produktionskedjan, från planering till produktion, nöjd kund och effektiv resurshantering
- har förmåga att självständigt arbeta med planering och produktion av måltiden vilket också innefattar specialkost.

Du har köksmästarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet av produktion i större kök. Du har arbetserfarenhet inom arbetsledande befattning. Du kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift och har grundläggande datorkunskap.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kostdata- och beställningssystem inom storköksproduktion, samt erfarenhet av att ha ansvarat för inköp av livsmedel till storkök. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

I produktionsköket på Alingsås lasarett arbetar du och dina kollegor för att tillsammans laga goda, säkra och näringsrika måltider till patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats, med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 23    Mustafa, Hiwa Abas    Köksbiträde
Vi söker köksbiträde för heltidsanställning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang såsom servering, disk, städning, lagerhantering med mera. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och är stresstålig, lojal samt arbetsam. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan via e-post! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga föru... Visa mer
Vi söker köksbiträde för heltidsanställning.


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang såsom servering, disk, städning, lagerhantering med mera.


Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och är stresstålig, lojal samt arbetsam. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Välkommen med din ansökan via e-post!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

MAX Burgers söker just dig till sommaren!

Ansök    Feb 23    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.  MAX söker dig som vill göra karriär, tjäna lite extra pengar, träffa nya vänner och vara med och rädda världen. Välkommen till MAX. Här finns plats fö... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. 
MAX söker dig som vill göra karriär, tjäna lite extra pengar, träffa nya vänner och vara med och rädda världen.

Välkommen till MAX. Här finns plats för nästan alla. För dig som lever för Originaldressing och drömmer om att bli MAX nya chefskock. För dig som snabbt vill tjäna ihop tillräckligt till den där resan i höst, lära känna nya människor i staden du precis flyttat till, eller för dig som bara behöver en plats att landa på och lista ut vad du egentligen vill göra. 

Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer du från dag ett hjälpa till att göra världen lite godare. Med Sveriges godaste gröna burgare och en strävan efter att bli världens bästa arbetsgivare försöker vi nämligen rädda världen från burgare som inte är så goda och arbetsplatser som inte är särskilt bra. Nu söker vi alla som kan vara med och bidra med en stor portion mod och nyfikenhet, med glädje och passion för smaker, och med en vilja att bygga gemenskap och samarbete mellan kollegor. 

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion i hur arbetet på restaurangen fungerar. Du får montera Sveriges godaste burgare, fritera Crispy Fries, mixa våra nya smoothies och servera gäster. Du packar beställningar, plockar undan i serveringen och du som lever för Originaldressing har chansen att rekommendera den till nya gäster varje dag.  

Låter det inte utomordentligt jäkla skoj? Om du, precis som oss tänker “ja för tusan!”, då ska du fortsätta läsa här: 

Hur funkar det?  

Skicka in efterfrågade uppgifter och gör ett servicetest; ett gäng frågor om serviceyrket och vad jobbet på MAX innebär.  

Sedan går vi igenom samtliga ansökningar. Går du vidare i processen kontaktar vi dig personligen för att boka in en intervju. Om du inte går vidare i processen så mailar vi dig. 

Ja men då hörs vi av då, eller hur? Hej så länge! 

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Servitör/servitis

Ansök    Feb 26    Atn Party KB    Servitör/Servitris
Med yrket kommer arbetsuppgifter så som att servering av mat och alkohol, ta emot beställningar, diska och kundbemötande. Visa mer
Med yrket kommer arbetsuppgifter så som att servering av mat och alkohol, ta emot beställningar, diska och kundbemötande. Visa mindre

Team Member till MISTER YORK Alingsås

Ansök    Feb 6    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York söker fler stjärnor till Alingsås! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten har varit igång i Alingsås sedan... Visa mer
Mister York söker fler stjärnor till Alingsås!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten har varit igång i Alingsås sedan augusti 2022 och söker nu fler medarbetare till teamet!

Tjänst
Denna tjänst varierar mellan 70-100%. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan. Tjänsten tillsätts löpande och kan starta omgående!

Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.

_____________________________________________________________________________________


Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har rätt approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.


Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

servitris/restaurangbiträde

Ansök    Feb 6    Falkpalm, Nino    Restaurangbiträde
Vi söker en servitris/restaurangbiträde till vår restaurang i Alingsås. I din roll som servitris innebär det att du tar ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat. Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov, brinner för service och mötet med människor. Vi söker dig som är aktiv och stark, kan ta initiat... Visa mer
Vi söker en servitris/restaurangbiträde till vår restaurang i Alingsås. I din roll som servitris innebär det att du tar ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.
Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov, brinner för service och mötet med människor. Vi söker dig som är aktiv och stark, kan ta initiativ, klarar av att ha många bollar i luften. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Du är intresserad av mat och vill utvecklas och lära dig nya saker. Samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Vi ser gärna (ej krav) att du har erfarenhet av servering/restaurangarbete.
I vår restaurang lägger vi all fokus på god mat, gott bemötande samt renlighet.
Vi ser gärna att ni läser på om oss på vår hemsida www.vedhouse.se samt på vår google sida (VED house Alingsås) och ser vilka vi är INNAN ni ansöker om tjänsten.
Krav: Rökfri, svenska, engelska.
Tjänst: Restaurangarbetare.
Arbetsuppgifter: Servering, diskning, beställningar, förberedelser, städning mm.
Anställning: Tillsvidare eller tidsbegränsad anställning 75-100%.
Tillträde: april-maj.
Arbetstider: vardagar, helger. Varierande tider mellan 11-21.
Ansökan sker på mail till [email protected]
Ansökningar behandlas löpande.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Pizzaiolo

Ansök    Feb 20    Birghillotti, Riccardo    Pizzabagare
Vi Da Riccardo i Alingsås söker nu förstärkning i köket med en pizzabagare. du måste ha arbeta med Neapolitanskt pizza och kunna hantera många bollar i luften samtidig. Vi bjuder en extra anställning så du själv kan bestämma när du vill hoppa in men samtidig kan anställning bli heltid till rätt person. Släng gärna i väg ett mail med lite kort presentation. Vi återkommer till dom som är intressanta och kan passa hos oss. Visa mer
Vi Da Riccardo i Alingsås söker nu förstärkning i köket med en pizzabagare. du måste ha arbeta med Neapolitanskt pizza och kunna hantera många bollar i luften samtidig. Vi bjuder en extra anställning så du själv kan bestämma när du vill hoppa in men samtidig kan anställning bli heltid till rätt person. Släng gärna i väg ett mail med lite kort presentation. Vi återkommer till dom som är intressanta och kan passa hos oss. Visa mindre

Max söker chefer inför sommar och framåt!

Ansök    Feb 6    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.  Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. 
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre