Lediga jobb som Fastighetsskötare i Alingsås

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

KYRKVAKTMÄSTARE

Ansök    Jun 4    Alingsås Pastorat    Kyrkvaktmästare
Svenska kyrkan i Alingsås är ett pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!”  Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 300 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet ca 90 medarbeta... Visa mer
Svenska kyrkan i Alingsås är ett pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!” 

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 300 medlemmar.

Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet ca 90 medarbetare.

Alingsås är en av Västsveriges mest expansiva kommuner med för närvarande ca 42 000 invånare totalt och ca 27 000 i centralorten. Staden erbjuder goda pendlingsmöjligheter från Göteborg, Skövde mm.

 

Kyrkvaktmästare, 100 %

Vill du ha ett omväxlande arbete där du får göra skillnad för människor? Och där musik och ljudteknik är en mycket stor och viktig del av verksamheten? Då har vi jobbet för dig!

Som kyrkvaktmästare är du kyrkans ansikte utåt och möter människor i både glädje och sorg. Du ansvarar för att kyrkan med tillhörande lokaler är i gott skick och upplevs inbjudande för kyrkans besökare oavsett om man kommit dit för t ex gudstjänst, eller bara tittar in för en stilla stund.

Du har ett helhetsansvar för att allt fungerar som det ska före, under och efter aktiviteter i lokalerna. Det är ditt ansvar att se till att ljudtekniken vid konserter, gudstjänster, begravningar, dop och vigslar fungerar som den ska.

Lokalvård och enklare underhåll ingår i tjänsten samt tillverkning av enklare marknadsmaterial, t ex affischer, information mm

Tjänsten är en tillsvidareanställning med huvudsaklig placering Christinae kyrka i Alingsås centrum, men då alla våra kyrkvaktmästare samarbetar kommer tjänstgöring att förekomma över hela pastoratet. Helgtjänstgöring varannan vecka ingår och oregelbunden arbetstid förekommer.

Vi tror att du har:

- Stor kunskap och erfarenhet inom ljudteknik
- God förmåga att bemöta människor i en kyrklig miljö
- Kunskap inom fastighet, hantverk och lokalvård
- Goda IT-kunskaper
- Struktur och ordningssinne i ditt arbetssätt
- Är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar

Då tjänsten är behovsstyrd och varierad söker vi dig som är flexibel och självgående och som är van vid ett omväxlande arbete.

Det är viktigt att du är en positiv och serviceinriktad person som trivs med att serva både kyrkans gäster och dina kollegor. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Önskvärt tillträde till tjänsten är i början av oktober 2024.

Mer upplysningar om tjänsten lämnas av:                               

Monica Eckerdal, församlingsherde och verksamhetschef tel. 0322–66 91 13

Annette Johansson, HR-generalist, tel. 0322-66 91 73

Facklig företrädare:

Thomas Adolfsson, Kommunal, tel. 0322-66 91 19

 

Du är varmt välkommen med Din fullständiga ansökan med CV och personligt brev senast den 2 september 2024. Visa mindre

Vaktmästare

Är du en praktiskt lagd och initiativrik person som trivs med variation och fysiskt arbete? Vi på Aleforshemmet i Alingsås söker nu en driven och noggrann vaktmästare för att komplettera vårat team. Vi värdesätter ditt engagemang, din självständighet och din pålitlighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum planeras till slutet på augusti, men går att diskutera. Om oss: Aleforsstiftelsen bildades 1987 ... Visa mer
Är du en praktiskt lagd och initiativrik person som trivs med variation och fysiskt arbete? Vi på Aleforshemmet i Alingsås söker nu en driven och noggrann vaktmästare för att komplettera vårat team. Vi värdesätter ditt engagemang, din självständighet och din pålitlighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum planeras till slutet på augusti, men går att diskutera.
Om oss: Aleforsstiftelsen bildades 1987 genom att de större arbetsplatserna i Göteborg gick samman för att säkerställa en bra behandlingsverksamhet utan vinstsyfte för sina anställda med alkohol- och drogproblem. Vi utgår från 12-stegsmodellen och har behandlingshem i Alingsås och en öppenvårdsmottagning i Göteborg. Vår anläggning består av tre äldre fastigheter i utkanten av Alingsås. Besök gärna vår hemsida www.aleforsstiftelsen.se
Din roll: Som vaktmästare hos oss kommer du att ha ett brett spektrum av ansvarsområden, bland annat:
Utföra mindre reparationer och underhåll av våra fastigheter för att höja standarden.
Sköta inomhus- och utomhusmiljöer, inklusive trädgårdsarbete och snöröjning.
Hålla koll på värmesystem, ventilationssystem mm.
Hjälpa till med transport av våra patienter och matvaror.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter din unika förmåga att bidra till vårt team.
Om dig: Vi söker dig som har god problemlösningsförmåga och kan arbeta både självständigt och i team. Du är ansvarstagande, flexibel, och har en stark vilja att hjälpa till där det behövs. God kommunikationsförmåga och servicekänsla är viktiga egenskaper.
Krav:
Flytande svenska i tal och skrift
Utdrag ur belastningsregistret utan anmärkning
B-körkort och erfarenhet av fyrhjuling och motorgräsklippare
Motorsågskort klass C

Meriterande kvalifikationer inkluderar:
Körkort för tungt släp.
Erfarenhet av fastighetsskötsel, parkarbete, underhåll, samt kunskap inom el och VVS.

Ansökan: Söker du en arbetsplats där din arbetsdag är varierad och där ditt engagemang gör skillnad? Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] senast den 21 juni.
Vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med ”Vaktmästare 2024”. Visa mindre

Lokalvårdare till kund i Alingsås och Borås | Sommarjobb

Letar du efter ett meningsfullt sommarjobb där du kan göra skillnad? Vi på Manpower söker nu engagerade lokalvårdare för vår kunds verksamhet i Alingsås och i Borås. Som lokalvårdare får du chansen att inte bara hålla våra gemensamma utrymmen rena och fräscha utan även skapa en positiv atmosfär för alla som besöker dem! Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställ... Visa mer
Letar du efter ett meningsfullt sommarjobb där du kan göra skillnad? Vi på Manpower söker nu engagerade lokalvårdare för vår kunds verksamhet i Alingsås och i Borås. Som lokalvårdare får du chansen att inte bara hålla våra gemensamma utrymmen rena och fräscha utan även skapa en positiv atmosfär för alla som besöker dem! Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund.Om jobbet som Lokalvårdare

Som lokalvårdare är du ansvarig för varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar städning och enklare fastighetsskötsel, men det kommer förekomma andra arbetsuppgifter. Det är väldigt varierande arbetsdagar och kräver att du som person är initiativtagande och problemlösare.

Arbetstiderna för tjänsten är på dagsskift, 07.00-16.00, och du ska kunna jobba hela perioden.

* I Alingsås kommer du arbeta antingen v.25-34 alternativt v.26-32.
* I Borås kommer du arbeta v.29-33.

Övrigt

Placeringsort: Alingsås alternativt Borås

Arbetstider: 07.00-16.00

Anställningsform: Sommarjobb

Är du rätt för rollen som Lokalvårdare?

Till rollen som lokalvårdare söker vi dig som är noggrann i ditt sätt att arbeta, att du alltid jobbar efter att ha ordning och reda. Du ska trivas i en miljö där det förekommer högt tempo och fysiska tunga lyft. Det krävs av dig att du inte är rädd för att ta i och vara en problemlösare. Din förmåga att arbeta både självständigt och i teammiljö kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen som lokalvårdare.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - exempelvis: deltidsjobb, studier, elitidrott, egen företagare
* behärskar svenska i både tal och skrift
* god förståelse i engelska
* har B-körkort

Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lokalvårdare till kund i Alingsås och Borås | Sommarjobb

Letar du efter ett meningsfullt sommarjobb där du kan göra skillnad? Vi på Manpower söker nu engagerade lokalvårdare för vår kunds verksamhet i Alingsås och i Borås. Som lokalvårdare får du chansen att inte bara hålla våra gemensamma utrymmen rena och fräscha utan även skapa en positiv atmosfär för alla som besöker dem! Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställ... Visa mer
Letar du efter ett meningsfullt sommarjobb där du kan göra skillnad? Vi på Manpower söker nu engagerade lokalvårdare för vår kunds verksamhet i Alingsås och i Borås. Som lokalvårdare får du chansen att inte bara hålla våra gemensamma utrymmen rena och fräscha utan även skapa en positiv atmosfär för alla som besöker dem! Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund.Om jobbet som Lokalvårdare

Som lokalvårdare är du ansvarig för varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar städning och enklare fastighetsskötsel, men det kommer förekomma andra arbetsuppgifter. Det är väldigt varierande arbetsdagar och kräver att du som person är initiativtagande och problemlösare.

Arbetstiderna för tjänsten är på dagsskift, 07.00-16.00, och du ska kunna jobba hela perioden. I Alingsås kommer du arbeta antingen v.25-34 alternativt v.26-32. I Borås kommer du arbeta v.29-33.

Övrigt

Placeringsort: Alingsås alternativt Borås

Arbetstider: 07.00-16.00

Anställningsform: Sommarjobb

Är du rätt för rollen som Lokalvårdare?

Till rollen som lokalvårdare söker vi dig som är noggrann i ditt sätt att arbeta, att du alltid jobbar efter att ha ordning och reda. Du ska trivas i en miljö där det förekommer högt tempo och fysiska tunga lyft. Det krävs av dig att du inte är rädd för att ta i och vara en problemlösare. Din förmåga att arbeta både självständigt och i teammiljö kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen som lokalvårdare.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - exempelvis: deltidsjobb, studier, elitidrott, egen företagare
* behärskar svenska i både tal och skrift
* god förståelse i engelska
* har B-körkort

Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Bovärd till hyresfastigheter Alingsås - HSB Göteborg

Vi letar efter dig som har ett stort intresse för drift och underhåll av hyresfastigheter och vill jobba tillsammans med övriga kollegor på Hyresfastigheter för att bibehålla vårt höga resultat inom nöjd kundindex! Hyresfastigheter inom HSB Göteborg arbetar med fastighetsskötseln av det egna hyresbeståndet. Som bovärd kommer du att arbeta med utgångspunkt i Alingsås men även stötta upp i våra fastigheter i östra centrum cirka 1-2 dagar i veckan. Du komme... Visa mer
Vi letar efter dig som har ett stort intresse för drift och underhåll av hyresfastigheter och vill jobba tillsammans med övriga kollegor på Hyresfastigheter för att bibehålla vårt höga resultat inom nöjd kundindex!

Hyresfastigheter inom HSB Göteborg arbetar med fastighetsskötseln av det egna hyresbeståndet.

Som bovärd kommer du att arbeta med utgångspunkt i Alingsås men även stötta upp i våra fastigheter i östra centrum cirka 1-2 dagar i veckan. Du kommer i tjänsten som bovärd ha ett helhetsansvar av den dagliga skötseln samt kontakten med hyresgästerna.

Du kommer att arbeta med klassiska fastighetsskötaruppgifter men med ett utökat ansvar. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du kommer axla ett ansvar att planera och strukturera ditt arbete för att på bästa sätt drifta de fastigheter du ansvarar för.

Hyresfastigheter köper idag in tjänsten trädgårdsskötsel och lokalvård från Teknisk förvaltning och detta inkluderas därav inte i bovärdens ansvar.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- hantera felanmälningar och återkoppla till hyresgästen
- utföra systematisk rondering och tillsyn inkl. hantering av åtgärder för att upprätthålla brandskydd mm
- utföra besiktningar vid avflyttning
- planering och utförande av mindre reparationer och löpande underhåll
- beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
- uppföljning av kalendarium
- utföra lägenhetsvisningar vid uthyrning vid behovKvalifikationer
Vi söker dig som har:

- fastighetsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet
- yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller som reparatör/installatör
- erfarenhet av reparationer i lägenheter och lägenhetsbesiktningar
- erfarenhet av VVS, El, och styr- och regler är meriterande
- B-körkort

- Snickarkunskaper ses som meriterande

Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så du har vana att arbeta med både dator och telefon som redskap i vardagen. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper
Arbetet innebär att man arbetar nära kunden och är vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid den sociala kompetensen. Du skall ha förmåga att kunna arbeta självständigt såväl som i grupp och är van att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Noggrannhet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper för att kunna fullgöra uppdraget och leverera med hög kvalité.

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation. Hos oss får du arbeta i en dynamisk verksamhet med värderingarna i centrum och med fokus på att ständigt utveckla det goda boendet.

Sista ansökningsdagen är den 29 oktober. Urval kommer att ske löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan så snart som möjligt.Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer? Kontakta Rebecca Brorström, Chef Hyresfastigheter, [email protected]

Fastighetsanställdas förbund representant är Maria Thelin, [email protected]

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 350 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling. Visa mindre

Lokalsamordnare till barn- och ungdomsförvaltningen

Ansök    Dec 15    Alingsås kommun    Skolvaktmästare
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! I Barn- och ungdo... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

I Barn- och ungdomsförvaltningen är vi med och bygger framtidens samhälle, genom utbildning och samhällsservice av hög kvalitet. Vi arbetar för att skapa en likvärdig utbildning där alla barn och elever får möjlighet till fullföljda studier.

Vill du vara med i arbetet för att nå barn- och ungdomsnämndens inriktning för framtida förskol- och skolorganisation? Då kan du vara den vi söker till rollen som lokalsamordnare på barn- och ungdomsförvaltningen. Du kommer att ingå i den administrativa enheten på barn- och ungdomsförvaltningens förvaltningskontor. Vi är 12 personer som arbetar med stöd och administration till barn och ungdomsförvaltningens verksamheter, personal och medborgare. Vi levererar hög kvalitet, stöttar varandra och ser till att vi mår bra och har roligt på jobbet.

Med engagemang, öppenhet och respekt formar vi tillsammans förskolor och skolor av hög kvalitet. I Alingsås gör vi oss engagerade. Som medarbetare tar du ansvar och du ges möjlighet att skapa mening och göra skillnad. Genom nyfikenhet och aktivt lyssnande skapar du förutsättningar för utveckling. Du har Alingsåsaren i fokus och verkar för att ge en god samhällsservice.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola, förskoleklass, grundskola, anpassad grundskola och fritidshem. Verksamheten består av 28 förskolor, 17 grundskolor varav tre skolor är högstadieskolor, en skola är F-9 och övriga skolor är F-6. I två av grundskolorna finns också anpassad grundskola. Barn- och ungdomsförvaltningen omfattar cirka 1800 barn i förskolan och drygt 4600 elever i skolan. I verksamheten arbetar drygt 1000 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som lokalsamordnare arbetar du tillsammans med lokalstrategen på förvaltningen. Din roll är att samordna operativa frågor kring lokaler samt pågående byggnationsprojekt. Du är länken mellan rektor och fastighetspersonal på kommunala fastighetsbolaget Alingsåshem. Du har ett nära samarbete med rektorer i deras lokalfrågor och är förvaltningens kontaktperson till kommunens fastighetsbolag och andra förvaltningar när det gäller lokalfrågor. Du är länken mellan rektorer på enheten och projektledare på kommunala fastighetsbolaget Alingsåshem och företräder verksamheten på byggmöten. Det närmaste projektet är byggnation av Ingaredsskolan inför läsår 2025/2026 samt 2027/2028.

Som lokalsamordnare hanterar du hela processen i pågående byggnation genom att kartlägga verksamhetens behov, till exempel att ta in offerter för inköp av inventarier och beställa flyttfirma, göra avrop mot våra ramavtalsleverantörer och därefter följa upp genomförandet till färdig leverans. Rollen ger dig frihet att driva ditt arbete självständigt med ledning från administrativ chef och i samverkan med rektorer.

I rollen ingår även att arbeta operativt med säkerhet och specifikt skolsäkerhetsfrågor inom barn- och ungdomsförvaltningen. I skolsäkerhetsarbetet ingår att se över lokalanpassningar för en säkrare miljö samt att arbeta tillsammans med rektorer för att få en helhetslösning för krishantering och säkra miljöer.

KVALIFIKATIONER
Det här är en roll för dig som uppskattar att koordinera och ligga ett steg före i din planering. Uppdraget har sitt flöde och tidsplan men det kräver att du har en struktur och gillar att hantera flera processer samtidigt. I gengäld kommer du få uppleva en vardag med variation och glädjen i att samverka med många olika individer. Bäst förutsättningar för att vara en skicklig samordnare har du med uthållighet, ett personligt driv och en förmåga att bemöta människor på ett trevligt sätt.

För att du ska lyckas i rollen är du en person som drivs av att arbeta tillsammans och tycker att god kommunikation är en viktig del av ditt dagliga arbete. Vi värderar ett prestigelöst och kreativt förhållningssätt och hoppas du delar vår ambition. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet och kompetens inom områdena; förskola, skola, fastighetsförvaltning och underhållsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat med uppgifter av samordnade karaktär eller logistik samt erfarenhet av projektarbeten. Arbetet ger dig chansen att röra dig inom kommunen och därmed kräver tjänsten att du har B-körkort.

Tycker du att tjänsten låter spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare/Teknik

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, föreningsstöd, integration och arbetsmarknad. Inom gemensamma förvaltningen arbetar idag cirka 440 medarbetare.

Lockas du av ett fritt och självständigt arbete, och tycker att det passar in på dig, sök tjänsten idrottplatsarbetare/ teknik idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Idrottsplatsarbetare/Teknik på avdelningen anläggning och fritid ingår att ansvara för underhåll av våra idrottsanläggningar, däribland Nolhaga Parkbad. Arbetet består av tex skötsel av vattenrening, teknik ishall, isvård samt utomhusanläggningar för rekreation. Enheten har även uppdrag från Vårgårda kommun (Is- och simhall).
För närvarande byggs även en ny ishall i Nolhaga.

Som medarbetare ingår du i ett arbetslag, där ni samverkar med andra kommunala enheter. Som person har du förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Du förväntas agera utifrån ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt både internt och i mötet med allmänhet och föreningsliv. Du och dina kollegor arbetar för att föreningar och Alingsåsbor ska få bästa möjliga service i kommunens olika anläggningar.

Schemalagd arbetstid, dagtid kvälls- och helgarbete gäller för tjänsten. Tjänsten utgår som bas från Nolhaga Parkbad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad, god teknisk förståelse och som med god förmåga kan arbeta självständigt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med anläggningar inom fritidssektorn.

Krav för tjänsten är slutförd gymnasieutbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, goda kunskaper i svenska språket, såsom tal och skrift. Meriterande är tidigare tekniskt arbete, gärna med vattenrening.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi kommer påbörja med intervjuer under ansökningsperioden och tillsättning kan göras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Förvaltningsassistent till Alingsåshem

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alingsåshem.

Om företaget:

Inom Alingsåshem är vi cirka 75 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar 230 000 kvm lokaler i form av förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler och kulturella byggnader samt 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara den ledande stadsutvecklaren i Alingsås kommun och erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som förvaltningsassistent har du daglig kontakt med våra hyresgäster i frågor som rör avflyttningsbesiktningar och standard på deras lägenhet. Med kunden i fokus hanterar du alla förekommande frågor gällande besiktningar av våra bostäder. Du verkar för att skapa och bevara långsiktigt goda hyresgästrelationer och bidrar till ett tryggare, trivsammare boende för våra bostadshyresgäster.

• Hantera om- och avflyttningsbesiktningar.
• Hantera ärenden gällande inre underhållsbesiktningar och beställningar.
• Ha kontakt med hyresgäster via olika kanaler som telefon, mejl och fysiska besök.
• Att själv bidra till en grön omställning och att verka för att våra hyresgäster kan göra hållbara val.
• Arbeta med bosociala frågor som till exempel trivsel och gemenskap i våra bostadsområden.
• Säkerställa att uppgifterna gällande våra lägenheter är korrekt i vårt fastighetssystem.
• Eventuellt ha vissa myndighetskontakter.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet av kundservice
• Meriterande med arbetslivserfarenhet med hyresgäster
• Mycket bra svenska i tal och skrift då du dagligen kommunicerar med såväl hyresgäster som kollegor och entreprenörer.
• B-körkort för bil med manuell växel.
• God vana av att arbeta i digitala system.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och serviceinriktad med god samarbetsförmåga. Du är trygg och har personlig mognad och integritet, och du är van att möta och bemöta personer med olika bakgrund och erfarenhet. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är kommunikativ och strävar efter en öppen och förtroendefull relation med våra hyresgäster, där proaktivitet och återkoppling är en viktig del.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förvaltningsassistent till Alingsåshem

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alingsåshem AB.

Om företaget:

Inom Alingsåshem är vi cirka 75 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar 230 000 kvm lokaler i form av förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler och kulturella byggnader samt 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara den ledande stadsutvecklaren i Alingsås kommun och erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som förvaltningsassistent har du daglig kontakt med våra hyresgäster i frågor som rör avflyttningsbesiktningar och standard på deras lägenhet. Med kunden i fokus hanterar du alla förekommande frågor gällande besiktningar av våra bostäder. Du verkar för att skapa och bevara långsiktigt goda hyresgästrelationer och bidrar till ett tryggare, trivsammare boende för våra bostadshyresgäster.

• Hantera om- och avflyttningsbesiktningar.
• Hantera ärenden gällande inre underhållsbesiktningar och beställningar.
• Ha kontakt med hyresgäster via olika kanaler som telefon, mejl och fysiska besök.
• Att själv bidra till, och verka för att våra hyresgäster kan göra hållbara val, för en grön omställning.
• Arbeta med bosociala frågor som till exempel trivsel- och gemenskap i våra bostadsområden.
• Säkerställa att uppgifterna gällande våra lägenheter är korrekt i vårt fastighetssystem.
• Eventuellt ha vissa myndighetskontakter.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet av kundservice
• Meriterande med arbetslivserfarenhet med hyresgäster
• Mycket bra svenska i tal och skrift då du dagligen kommunicerar med såväl hyresgäster som kollegor och entreprenörer.
• B-körkort för bil med manuell växel.
• God vana av att arbeta i digitala system.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och serviceinriktad med god samarbetsförmåga. Du är trygg och har personlig mognad och integritet, och du är van att möta och bemöta personer med olika bakgrund och erfarenhet. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är kommunikativ och strävar efter en öppen och förtroendefull relation med våra hyresgäster, där proaktivitet och återkoppling är en viktig del.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som fastighetsskötare i Alingsås

Letar du efter ett roligt, varierande sommarjobb? Har du manuellt b-körkort och tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en fastighetsskötare till Riksbyggen i Alingsås. Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Riksbyggen. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Riksbyggen. Det här är ett konsultuppdrag med start vecka ... Visa mer
Letar du efter ett roligt, varierande sommarjobb? Har du manuellt b-körkort och tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en fastighetsskötare till Riksbyggen i Alingsås. Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Riksbyggen. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Riksbyggen. Det här är ett konsultuppdrag med start vecka 27 som pågår till och med vecka 33 med chans till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du kunna arbeta heltid under hela perioden. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Som fastighetsskötare kommer du bland annat att arbeta med:

* Inre och yttre skötsel hos Riksbyggens kunder
* Reparationer
* Underhåll av maskiner och handverktyg

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har manuellt b-körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel, lokalvård eller liknande arbete

Som person tror vi att du är noggrann, försiktig och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare som även klarar av ett självständigt arbete. Du gillar att arbeta resultatinriktat och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har stor arbetsglädje och arbetar på ett effektivt sätt. Vi ser även att du är flexibel, driven, engagerad och ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Alingsås
Tillsättning: Vecka 27
Arbetstider: Dagtid måndag - fredag 07:00 - 16:00

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kyrkvaktmästare

Ansök    Feb 15    Alingsås Pastorat    Kyrkvaktmästare
Svenska kyrkan i Alingsås är ett pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!” Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet ca 90 medarbetare... Visa mer
Svenska kyrkan i Alingsås är ett pastorat består av de tre församlingar – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs - som inbördes skiljer sig mycket åt, men som arbetar mot samma vision – ”Tillsammans i Svenska kyrkan Alingsås vill vi i ord och handling tala tydligt om Jesus!” Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 600 medlemmar.

Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet ca 90 medarbetare. Alingsås är en av Västsveriges mest expansiva kommuner med för närvarande ca 42 000 invånare totalt och ca 27 000 i centralorten. Staden erbjuder goda pendlingsmöjligheter från Göteborg, Skövde mm.Kyrkvaktmästare, 100 %
Vill du ha ett omväxlande arbete där du får göra skillnad för människor? Och där musik och teknik är en viktig del? Då har vi jobbet för dig!

Som kyrkvaktmästare är du kyrkans ansikte utåt och möter människor i både glädje och sorg. Du ansvarar för att kyrkor med tillhörande lokaler är i gott skick och upplevs inbjudande för kyrkans besökare oavsett om man kommit dit för t ex gudstjänst, eller bara tittar in för en stilla stund.

Du har ett helhetsansvar för att allt fungerar som det ska före, under och efter aktiviteter i lokalerna. Du sköter och ansvarar för ljudtekniken vid konserter, gudstjänster, begravningar, dop och vigslar.

Lokalvård och enklare underhåll ingår i tjänsten samt tillverkning av enklare marknadsmaterial, t ex affischer, information mm

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i våra kyrkor i centrum – Christinae kyrka och Landskyrkan – samt i Noltorpskyrkan, men då alla våra kyrkvaktmästare samarbetar kommer tjänstgöring att förekomma över hela pastoratet. Helgtjänstgöring ingår och oregelbunden arbetstid förekommer.

Vi tror att du har:

- God förmåga att bemöta människor i en kyrklig miljö
- Kunskap och gärna erfarenhet inom ljudteknik
- Kunskap inom fastighet, hantverk och lokalvård
- Goda IT-kunskaper
- Är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar

Då tjänsten är behovsstyrd och varierad söker vi dig som är flexibel och självgående och som är van vid ett omväxlande arbete. Det är viktigt att du är en positiv och serviceinriktad person som trivs med att serva både kyrkans gäster och dina kollegor. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Mer upplysningar om tjänsten lämnas av:

Monica Eckerdal, församlingsherde och verksamhetschef tel. 0322–66 91 13

Annette Johansson, HR-generalist, tel. 0322-66 91 73

Facklig företrädare:

Thomas Adolfsson, Kommunal, tel. 0322-66 91 19

 

Du är varmt välkommen med Din fullständiga ansökan med CV och personligt brev senast den 13 mars 2023.

Vi kommer att läsa och göra urval för intervjuer löpande under rekryteringstiden så vänta inte med att ansöka! Visa mindre

Idrottsplatsarbetare/Teknik

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, föreningsstöd, integration och arbetsmarknad. Inom gemensamma förvaltningen arbetar idag cirka 470 medarbetare.

Lockas du av ett fritt och självständigt arbete, och tycker att det passar in på dig, sökt tjänsten idrottplatsarbetare/teknik.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Idrottsplatsarbetare/Teknik på avdelningen anläggning och fritid ingår att ansvara för underhåll av våra idrottsanläggningar, däribland Nolhaga Parkbad. Arbetet består av tex skötsel av vattenrening, teknik ishall, isvård samt utomhusanläggningar för rekreation. Enheten har även uppdrag från Vårgårda kommun (Is- och simhall).
För närvarande byggs även en ny ishall i Nolhaga.

Som medarbetare ingår du i ett arbetslag, där ni samverkar med andra kommunala enheter. Som person har du förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Du förväntas agera utifrån ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt både internt och i mötet med allmänhet och föreningsliv. Du och dina kollegor arbetar för att föreningar och Alingsåsbor ska få bästa möjliga service i kommunens olika anläggningar.

Schemalagd arbetstid, dagtid kvälls- och helgarbete gäller för tjänsten. Tjänsten utgår som bas från Nolhaga Parkbad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad, god teknisk förståelse och som med god förmåga kan arbeta självständigt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med anläggningar inom fritidssektorn.

Krav för tjänsten är slutförd gymnasieutbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, goda kunskaper i svenska språket, såsom tal och skrift. Meriterande är tidigare tekniskt arbete, gärna med vattenrening.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Alingsåshem söker en driftteknik

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas?  Brinner du för att driftoptimera fastigheter och vill leverera service av högsta klass?  Då kanske du är den vi söker!  Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxland... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas?  Brinner du för att driftoptimera fastigheter och vill leverera service av högsta klass?  Då kanske du är den vi söker! 

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga kollegor med stor kunskap och engagemang.

Ansvarsområden
I rollen som drifttekniker arbetar du med felavhjälpande och förebyggande underhåll inom VVS och ventilationsinstallationer i våra fastigheter, i syfte att upprätthålla och optimera driften av våra fastigheter. Du kommer att arbeta brett med hela vårt fastighetsbestånd, dvs både bostads- och lokalfastigheter. 

Mycket inom våra fastigheter styrs digitalt och du arbetar med digitala system för ärendehantering, medieuppföljning och återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med våra fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom ditt arbetsområde.  

Du arbetar även med:
• Beställa/ansvara för underhållsåtgärder inom befattningsområdet, i samverkan med våra fastighetsförvaltare, fastighetstekniker och bovärdar.
• Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation mm. 
• Kontroll av upphandlade och utförda tjänster. 
• Medverkan i investeringsprojekt. 

Du ingår i avdelningen affärsområde fastighet & projekt där du tillsammans med dina nio kollegor arbetar för att uppnå verksamhetens mål, i nära samarbete med övriga kollegor inom bolaget.

Vad kan vi erbjuda dig? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alingsåshem med Randstad. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 15 januari. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du är kunnig inom styr- och regler inom VVS samt inom fastigheter och dess installationer. Du har mycket god kompetens inom tillsyn och skötsel av felavhjälpande åtgärder. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Då du dagligen kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar din dag så är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig efter de förändringar som sker. Du har förmågan att skapa goda kundrelationer och strävar alltid efter att ge bästa tänkbara service. Du har förmåga att fatta egna beslut samtidigt som du förstår vikten av ett gott samarbete såväl internt som externt. B-körkort är ett krav. 

Då vi bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. 

Om företaget
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Visa mindre

Drifttekniker för fastighetsdrift

Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Tvätteriet Alingsås tvättar och efterbehandlar ca 37 ton tvätt per dygn och... Visa mer
Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Tvätteriet Alingsås tvättar och efterbehandlar ca 37 ton tvätt per dygn och har ca 240 anställda.

Vi försörjer sjukvården inom Västra Götalandsregionen med textilier och sterila produkter. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Fastigheten ägs och förvaltas av Västfastigheter.

 

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Tvätteriet så ansvarar du för den dagliga driften av våra pannor. I uppdraget ingår service, felavhjälpande underhåll. anläggningsskötsel av ångsystem, vatten, värmeåtervinning, ventilation samt optimering av bränsleblandning.  

Arbetet är förlagt på obekväm arbetstid då uppstart sker innan produktion startar.

Produktionen är i drift kl. 06:00–23:00.

 

För att ge god service i rollen som drifttekniker behöver du:

Vara ansvarsfull och ha god analytisk förmåga

- Ha god förståelse för samband mellan fastighet, process och produktion
- Vara kommunikativ och serviceinriktad med god samarbetsförmåga
- Behärska svenska språket väl i tal och skrift
- Förmåga att arbeta både självständig och i grupp
- Vana att beställa reservdelar

Du har examen ifrån tekniskt gymnasium eller annan gymnasieutbildning som tillsammans med erfarenhet och teknisk kunskap bedöms likvärdig.

För arbetet krävs dokumenterad erfarenhet av arbete med anläggningsdrift samt underhåll och reparationer. Du har erfarenhet av ångtryck och värmesystem.

Det är meriterande om du:

- Har erfarenhet av energioptimering
- Är certifierad pannskötare för klass 3 pannor
- Innehar kort för truck, saxlift och heta arbeten
- Jobbat i Faciliate och AM-system

 

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

 

Övrigt

Detta är en ersättningsrekrytering då nuvarande medarbetare går i pension. Det kommer finnas möjlighet att gå bredvid och få värdefull kunskap och en bra överlämning.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Miljövärd

Arbetsbeskrivning Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor samt levererar service av högsta klass? Alingsåshem söker nu en engagerad och serviceinriktad miljövärd. Vi söker dig som har utpräglad servicekänsla och tekniskt intresse. Du tycker om att arbeta fysiskt då arbetet innebär en del lyft, arbete på stege osv. Du är praktiskt kunnig och har erfarenhet av att arbeta i digitala verktyg. Som miljövärd ansvarar du för inre och ytt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor samt levererar service av högsta klass? Alingsåshem söker nu en engagerad och serviceinriktad miljövärd.

Vi söker dig som har utpräglad servicekänsla och tekniskt intresse. Du tycker om att arbeta fysiskt då arbetet innebär en del lyft, arbete på stege osv. Du är praktiskt kunnig och har erfarenhet av att arbeta i digitala verktyg.

Som miljövärd ansvarar du för inre och yttre skötsel runt våra bostäder. Du ser till att skapa levande, inbjudande och trygga miljöer som starkt bidrar till hyresgästernas trivsel. Du utför tillsyn och felavhjälpande underhåll av gårdsytor, utrustning och allmänna utrymmen som tvättstugor, källare, trapphus m.m. Du utför enklare reparationer inom förvaltningsområdet och ser till att alla allmänna ytor såväl inomhus som utomhus är hela, rena och snygga.

Du ingår i avdelningen affärsområde bostäder, där du tillsammans med dina kollegor: miljövärdar, bovärdar och fastighetsförvaltare arbetar för att uppnå avdelningens mål i nära samarbete med övriga kollegor till bolaget. Du rapporterar till affärsområdeschef bostäder. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid. Tillträde enligt överenskommelse. Giltigt utdrag ur polisens brottsregister är en förutsättning för anställning.

Rollen innefattar
• Ronderingar och allmän tillsyn i våra bostadsområden
• Återrapportering av utförda åtgärder
• Utveckling av arbetssätt och rutiner

Alingsåshem erbjuder 

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga kollegor med stor kunskap och engagemang.
Inom Alingsåshem ser vi att mångfald berikar, vi ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simona Möller, [email protected]. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-01-24.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
 Rollen innefattar
• Ronderingar och allmän tillsyn i våra bostadsområden
• Återrapportering av utförda åtgärder
• Utveckling av arbetssätt och rutiner 

Kvalifikationer


Praktiskt kunnig med erfarenhet av praktiskt arbete
Erfarenhet av att arbeta i digitala verktyg 
Goda kunskaper i svenska
B-körkort manuell växellåda
Erfarenhet av att köra bil med släpkärra.

Meriterande
Erfarenhet av motsvarande arbetet och/eller annan fastighetsrelaterad erfarenhet
Tekniskt intresserad
Goda kunskaper i andra språk


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du för att trivas i rollen tycker om att arbeta fysiskt, då arbetet innebär en del lyft, arbete på stege osv. För att lyckas i rollen ska du vara engagerad och serviceinriktad. Du är självgående och har förmåga att ta initiativ och se till helheten. För rollen krävs att du har mycket god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera och lyssna in andra. Då du är den våra hyresgäster möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service.

Om företaget
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar ca 230 000 kvm förskolor, skolor, fritidslokaler, vård- och omsorgsboenden, verksamhets-lokaler och kulturella byggnader, samt ca 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler Visa mindre

Fastighetsskötare till Alingsås

Vill du vara en del av morgondagens goda boende? Vara HSB Göteborgs ansikte utåt genom att möta kunder och medlemmar, ja då har vi tjänsten för dig! Vi söker en fastighetsskötare marknadsområde öster, placering i Alingsås. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består främst av inre fastighetsskötsel. I ditt dagliga arbete ingår bland annat: - Tillsyn & skötsel i och runt fastigheterna ge... Visa mer
Vill du vara en del av morgondagens goda boende? Vara HSB Göteborgs ansikte utåt genom att möta kunder och medlemmar, ja då har vi tjänsten för dig! Vi söker en fastighetsskötare marknadsområde öster, placering i Alingsås. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst av inre fastighetsskötsel. I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

- Tillsyn & skötsel i och runt fastigheterna genom ronderingar

- Mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund

- Utföra enklare reparationer i lägenheter inom VVS och snickeri

- Daglig kontakt med våra kunder och samarbetspartners


Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntar dig lösa utmaningar du ställer inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med kollegor. Arbetet passar dig som trivs med högt tempo och som är nyfiken och tycker det är roligt att anta nya uppdrag tex i form av tilläggsbeställningar från våra medlemmar och kunder.

I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga delar av HSB Göteborgs organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och stort eget ansvar och som har vilja och engagera sig för att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning och/eller KY utbildning med inriktning fastighetsdrift eller förvaltning alt likvärdig arbetslivserfarenhet.
- God förmåga att möta kunder och samarbetspartners.
- B-Körkort.
- Datakunskaper.
- Goda kunskaper i det svenska språket.


Det är meriterande med Yrkesbevis/certifikat inom bygg, VVS eller el.Personliga egenskaper
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete.

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation. Hos oss får du arbeta i en mångsidig verksamhet med värderingarna i centrum och med fokus på att ständigt utveckla det goda boendet.

Vi tar endast emot ansökan via nedan länk och sista ansökningsdag är den 31 december 2022.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 380 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling. Visa mindre

Fastighets- och drifttekniker till Göteborg

Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                                   ... Visa mer
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu fastighets- och drifttekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som fastighets- och drifttekniker kommer du att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärende och vidta nödvändiga åtgärden i form av reparationer och förbättringar. Denna tjänst är både rolig och väldigt utvecklande! Arbetet är på heltid, dagtid.

Är du rätt för rollen?
Vi söker dig som har kompetens inom fastighetsskötsel och erfarenhet av att arbeta både inomhus och utomhus, servicearbete och fastighetsservice eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.
Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du arbetar med kundens behov i fokus. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör.

Vad kan Barona erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag , skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Alingsåshem söker fastighetstekniker

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om kontakten med kunder och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Vi söker nu en fastighetstekniker med stort engagemang och tekniskt intresse.   Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om kontakten med kunder och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Vi söker nu en fastighetstekniker med stort engagemang och tekniskt intresse. 

 Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga kollegor med stor kunskap och engagemang.

Ansvarsområden
I rollen som fastighetstekniker arbetar du med drift, tillsyn och skötsel av Alingsåshems lokaler. Till exempel kommunens vård- och omsorgsboende, förvaltningskontor, skolor och förskolor samt industrilokaler. Du har driftansvar för ett antal fastigheter tillsammans med ditt team och ser till att inre och yttre skötsel bedrivs optimalt. Du har tät kontakt och kontinuerlig kommunikation med såväl kunder som kollegor. 

Mycket inom våra fastigheter styrs digitalt och du arbetar med digitala system för ärendehantering, medieuppföljning och återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med våra fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom skötseluppdrag. 

Du arbetar även med:
• Felavhjälpande och förebyggande underhåll. 
• Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation mm. 
• Hantering av larm. 
• Beställning och ansvar för mindre underhållsåtgärder. 
• Kontroll av upphandlade och utförda tjänster. 
• Medverkan i investeringsprojekt. 

I tjänsten ingår ingen grönyteskötsel och/eller snöröjning då det utförs av externa leverantörer/entreprenörer. 

Du ingår i avdelningen affärsområde lokaler där du tillsammans med dina 17 kollegor, fastighetstekniker och fastighetsförvaltare, arbetar för att uppnå verksamhetens mål, i nära samarbete med övriga kollegor inom bolaget.

Vad kan vi erbjuda dig? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Alingsåshem med Randstad. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 15 januari. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vem söker vi?
Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har god kompetens inom underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Då du är den våra kunder möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service. Du är kommunikativ, strukturerad och har ett tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och samtidigt har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav. 

Då vi bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Om företaget
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Visa mindre

Händig Fastighetsskötare, gärna erfarenheter av maskiner och bygg.

Vi söker en händig Fastighetsskötare, gärna snickarkunnig person. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra maskiner, hjullastare, grävmaskin eller gärna vill lära dig det, då kan vi erbjuda dig den utbildningen. Arbetet är kan vara väldigt omväxlande och innebära både fastighetsskötsel av våra fastigheter, snickeriarbete, köra maskiner under våra byggprojekt mm. Som person är du ca 25-30 år, social, framåt, ansvarstagande, kan arbeta både självs... Visa mer
Vi söker en händig Fastighetsskötare, gärna snickarkunnig person.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra maskiner, hjullastare, grävmaskin eller gärna vill lära dig det, då kan vi erbjuda dig den utbildningen.
Arbetet är kan vara väldigt omväxlande och innebära både fastighetsskötsel av våra fastigheter, snickeriarbete, köra maskiner under våra byggprojekt mm.
Som person är du ca 25-30 år, social, framåt, ansvarstagande, kan arbeta både självständigt och i grupp. Villig att lära sig nya saker och utvecklas.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Fastighets- och drifttekniker i Göteborg

Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker i Göteborg. Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management.  Arbetsuppgifter  Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter. Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mi... Visa mer
Barona söker nu för kunds räkning en engagerad och driftig fastighetstekniker i Göteborg.
Kunden är ett multinationellt företag och en väletablerad aktör inom facility management. 


Arbetsuppgifter 
Uppdraget som Fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kundens fastigheter.
Du kommer dagligen att arbete med felanmälningar, löpnade underhåll och ronderingar samt eventuellt vissa förbättringsarbeten och mindre projekt. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har utbildning/kompetens inom fastighets- eller driftteknik alternativt relevant yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller relaterade branscher.
Vi tror att du har arbetat i en liknande roll eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen på ett bra sätt.
För att kunna ta dig emellan olika arbetsplatser on-site behöver du B-körkort.
I rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift samt förmågan att använda olika digitala verktyg i arbetet.
Som Fastighetstekniker ska du ha förmågan att lyssna in kundens behov samt tycka det är roligt att ge bra service.
För att trivas i rollen behöver du gilla varierade arbetsuppgifter samt känna dig bekväm med att självständigt planera och strukturera dina dagar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Alingsåshem söker fastighetstekniker

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om kontakten med kunder och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Vi söker nu en fastighetstekniker med stort engagemang och tekniskt intresse. Ansvarsområden I rollen som fastighetstekniker arbetar du med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om kontakten med kunder och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Vi söker nu en fastighetstekniker med stort engagemang och tekniskt intresse.

Ansvarsområden
I rollen som fastighetstekniker arbetar du med drift, tillsyn och skötsel av Alingsåshems lokaler. Till exempel kommunens grupp- och äldreboenden, förvaltningskontor, skolor och förskolor samt industrilokaler. Du har driftansvar för ett antal fastigheter tillsammans med ditt team och ser till att inre och yttre skötsel bedrivs optimalt. Du har tät kontakt och kontinuerlig kommunikation med såväl kunder som kollegor. 

Mycket inom våra fastigheter styrs digitalt och du arbetar med digitala system för ärendehantering, medieuppföljning och återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med våra fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom skötseluppdrag. 

Du arbetar även med:
• Felavhjälpande och förebyggande underhåll. 
• Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation mm. 
• Hantering av larm. 
• Beställning och ansvar för mindre underhållsåtgärder. 
• Kontroll av upphandlade och utförda tjänster. 
• Medverkan i investeringsprojekt. 

I tjänsten ingår ingen grönyteskötsel och/eller snöröjning då det utförs av externa leverantörer/entreprenörer. 

Du ingår i avdelningen affärsområde lokaler där du tillsammans med dina 16 kollegor, fastighetstekniker och fastighetsförvaltare, arbetar för att uppnå verksamhetens mål, i nära samarbete med övriga kollegor inom bolaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har god kompetens inom underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Då du är den våra kunder möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service. Du är kommunikativ, strukturerad och har ett tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och samtidigt har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav. 

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid. Då vi bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Amanda Johansson på [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 14 augusti. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem.

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga kollegor med stor kunskap och engagemang. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistby... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyrå samt evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

Tjänsten är placerad på enheten Anläggning och fritid. Tillsammans är vi 4 medarbetare som utgår från våra lokaler i Nolhalla ishall. I rollen blir du en ambassadör för vår fritidsverksamhet och enheten Anläggning och fritid. Vi arbetar för ett levande Alingsås rikt på kultur, idrotts- och föreningsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en serviceinriktad idrottsplatsarbetare som vill ha ett varierande arbete och vara med och utveckla våra idrottsplatsanläggningar. Som idrottsplatsarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för skötsel och underhåll av idrottsanläggningar som bland annat ishallar, fotbollsplaner, konstgräsplaner. Företrädesvis kommer du vintertid att arbeta vid Nolhalla ishall, som inom de närmsta åren ersätts med en ny modern ishall. Sommartid ägnar vi oss åt utomhusanläggningarna, brygghantering och vattenkvalitémätningar med mera.

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss på enheten anläggning och fritid. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta nära föreningslivet och möta ledare, barn och ungdomar. Du och dina kollegor arbetar för att föreningar och Alingsåsbor får bästa möjliga service i kommunens anläggningar. Schemalagd arbetstid dag/kväll på vintern och dagtid på sommaren.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
* Anläggningsskötsel såsom köra ismaskin, snöröjning, grässkötsel, konstgrässkötsel med mera
* Drift- och underhållsarbete på idrottsanläggningar och maskiner
* Brygghantering, vattenkvalitémätningar med mera

Vi arbetar såväl inomhus som utomhus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad och med god förmåga kan arbeta självständigt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med anläggningar inom fritidssektorn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ishallsarbete, att du är väl förtrogen med Officepaketet samt har maskinvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Meriterande för tjänsten är utökat B-körkort, E-körkort, liftutbildning, röj- och motorsågsutbildning samt certifikat för heta arbeten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om dina förmåner som medarbetare hos oss.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Drifttekniker

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Tvätteriet i Alingsås ansvarar för Materialförsörjning av rena textiler till Hälso-och sjukvården inom Västra Götalandsregionen. Som drifttekniker på Tvätteriet får du vara med på en utvecklingsresa mot att modernisera vår verksamhet, med både utrustning och anläggning, för att kunna upprätthålla effektiva... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Tvätteriet i Alingsås ansvarar för Materialförsörjning av rena textiler till Hälso-och sjukvården inom Västra Götalandsregionen. Som drifttekniker på Tvätteriet får du vara med på en utvecklingsresa mot att modernisera vår verksamhet, med både utrustning och anläggning, för att kunna upprätthålla effektiva och kvalitativa servicetjänster.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med andra medarbetare på tvätteriet kommer du vara involverad i projekt för att automatisera våra processer och modernisera vår maskinpark.

Du har en kontinuerlig dialog med produktionen för att säkerställa planeringen av arbetsordrar samt maskiners prestanda och tillförlitlighet. Du ser till att resurser och material finns tillgänglig i rätt tid. Det ingår även att ta fram underhållsplaner för maskinparken, på lång och kort sikt, för att skapa en effektiv underhållsverksamhet.

Vidare är du behjälplig vid felsökningar och underhållsarbete av utrustning och maskiner vilket innebär att du har vana att driva ständiga förbättringar inom ditt område och bidrar du till utveckling på arbetsplatsen.  Du kommer ha kontakt med leverantörer och avropa beställningar samt utföra administrativa arbetsuppgifter då dokumentation är en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen är du strukturerad, kommunikativ och har ett stort intresse av produktion och automation. Du tycker om att samarbeta med andra i ditt arbete och har erfarenhet av att leda projekt från start till mål.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ställer krav på god administrativ förmåga eftersom ifyllande och uppdaterande av gällande dokumentation ingår i arbetet.

Du har relevant examen från högskola eller yrkeshögskola, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Kunskap i engelska och tyska språket är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Alingsåshem söker en miljövärd

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av ett rörligt och varierande arbete i en samhällsviktig verksamhet? Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad miljövärd. Som miljövärd ansvarar du för inre och yttre skötsel runt våra bostäder. Du ser till att skapa levande, inbjudande och trygga miljöer som starkt bidrar till hyresgästernas trivsel. Du utför t... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av ett rörligt och varierande arbete i en samhällsviktig
verksamhet? Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad miljövärd.

Som miljövärd ansvarar du för inre och yttre skötsel runt våra bostäder. Du ser till att skapa levande, inbjudande och trygga miljöer som starkt bidrar till hyresgästernas trivsel.
Du utför tillsyn och felavhjälpande underhåll av gårdsytor, utrustning och allmänna utrymmen som tvättstugor, källare, trapphus mm. Du utför enklare reparationer inom förvaltningsområdet och ser till att alla allmänna ytor såväl inomhus som utomhus är hela,rena och snygga.

Du kommer även att arbeta med:
• Rondering och allmän tillsyn i våra bostadsområden.
• Återrapportering av utförda åtgärder.
• Utveckling av arbetssätt och rutiner.

Du ingår i avdelningen affärsområde bostäder, där du tillsammans med dina kollegor: miljövärdar, bovärdar och fastighetsförvaltare arbetar för att uppnå avdelningens mål i nära samarbete med övriga kollegor inom bolaget.Ansvarsområden
I arbetsuppgifterna ingår: 
Yttre skötsel
Att skapa levande, inbjudande och trygga miljöer
Tillsyn och felavhjälpning
Enklare reparationer
Rondering
Utveckling av arbetssätt


Kvalifikationer
Vi söker dig som har utpräglad servicekänsla och tekniskt intresse. Du tycker om att arbeta fysiskt då arbetet innebär en del lyft, arbete på stege osv. Du är praktiskt kunnig och har erfarenhet av att arbeta i digitala verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet från motsvarande arbete och/eller annan fastighetsrelaterad erfarenhet. Då vi
kommunicerar med såväl hyresgäster som kollegor och entreprenörer så är god kunskap i svenska i tal och skrift en förutsättning. Det är meriterande om du är flerspråkig. B-körkort för manuell växellåda är ett krav, och du har vana av att köra bil med släpkärra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att att lyckas i rollen ska du vara engagerad och serviceinriktad. Du är självgående och har förmåga att ta initiativ och se till helheten. Du har mycket god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera och lyssna
in andra. Då du är den våra hyresgäster möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service.

Inom Alingsåshem ser vi att mångfald berikar, vi ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Dejan Livancic på [email protected] eller på 072 987 27 57. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 6 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar ca 230 000 kvm förskolor, skolor, fritidslokaler, vård- och omsorgsboenden, verksamhetslokaler och kulturella byggnader, samt ca 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem. Visa mindre

Alingsåshem söker fastighetstekniker

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om kontakten med kunder och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Vi söker nu en fastighetstekniker med stort engagemang och tekniskt intresse.  Ansvarsområden I rollen som fastighetstekniker arbetar du me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om kontakten med kunder och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Vi söker nu en fastighetstekniker med stort engagemang och tekniskt intresse. 

Ansvarsområden
I rollen som fastighetstekniker arbetar du med drift, tillsyn och skötsel av Alingsåshems lokaler. Till exempel kommunens grupp- och äldreboenden, förvaltningskontor, skolor och förskolor samt industrilokaler. Du har driftansvar för ett antal fastigheter tillsammans med ditt team och ser till att inre och yttre skötsel bedrivs optimalt. Du har tät kontakt och kontinuerlig kommunikation med såväl kunder som kollegor. 

Mycket inom våra fastigheter styrs digitalt och du arbetar med digitala system för ärendehantering, medieuppföljning och återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med våra fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom skötseluppdrag. 

Du arbetar även med:
• Felavhjälpande och förebyggande underhåll. 
• Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation mm. 
• Hantering av larm. 
• Beställning och ansvar för mindre underhållsåtgärder. 
• Kontroll av upphandlade och utförda tjänster. 
• Medverkan i investeringsprojekt. 

I tjänsten ingår ingen grönyteskötsel och/eller snöröjning då det utförs av externa leverantörer/entreprenörer. 

Du ingår i avdelningen affärsområde lokaler där du tillsammans med dina 16 kollegor, fastighetstekniker och fastighetsförvaltare, arbetar för att uppnå verksamhetens mål, i nära samarbete med övriga kollegor inom bolaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har god kompetens inom underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Då du är den våra kunder möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service. Du är kommunikativ, strukturerad och har ett tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och samtidigt har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav. 

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid. Då vi bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Pettersson på [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 28 april. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem.

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga kollegor med stor kunskap och engagemang. Visa mindre

Arbetsledande drifttekniker

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Tvätteriet i Alingsås ansvarar för Materialförsörjning av rena textiler till Hälso-och sjukvården inom Västra Götalandsregionen. Som arbetsledande drifttekniker på Tvätteriet får du vara med på en utvecklingsresa mot att modernisera vår verksamhet, med både utrustning och anläggning, för att kunna upprätth... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Tvätteriet i Alingsås ansvarar för Materialförsörjning av rena textiler till Hälso-och sjukvården inom Västra Götalandsregionen. Som arbetsledande drifttekniker på Tvätteriet får du vara med på en utvecklingsresa mot att modernisera vår verksamhet, med både utrustning och anläggning, för att kunna upprätthålla effektiva och kvalitativa servicetjänster.

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledande drifttekniker ansvarar du för att arbetsleda vår grupp av tekniker i deras dagliga arbete och genom din erfarenhet samt mentorskap bidrar du till utveckling och lärande på arbetsplatsen. Tillsammans med andra medarbetare på tvätteriet kommer du vara involverad i projekt för att automatisera våra processer och modernisera vår maskinpark.

Du har en kontinuerlig dialog med produktionen för att säkerställa planeringen av arbetsordrar samt maskiners prestanda och tillförlitlighet. Du ser till att resurser och material finns tillgänglig i rätt tid. Det ingår även att ta fram underhållsplaner för maskinparken, på lång och kort sikt, för att skapa en effektiv underhållsverksamhet.

Vidare är du behjälplig vid felsökningar och underhållsarbete av utrustning och maskiner vilket innebär att du har vana att driva ständiga förbättringar inom ditt område. Du kommer ha kontakt med leverantörer och avropa beställningar samt utför en del administrativa arbetsuppgifter då dokumentation är en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen är du strukturerad, kommunikativ och har ett stort intresse av produktion och automation. Du tycker om att samarbeta med andra i ditt arbete och har erfarenhet av att leda projekt från start till mål.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ställer krav på god administrativ förmåga eftersom ifyllande och uppdaterande av gällande dokumentation ingår i arbetet.

Du har relevant examen från högskola eller yrkeshögskola, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Tidigare erfarenhet av arbetsledning samt kunskap i engelska och tyska språket är meriterande.

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Drifttekniker - semestervikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Hos oss får du vara med och säkerställa att Tvätteriet i Alingsås har fungerande utrustning och utveckla anläggningen då vi moderniserar vår verksamhet för att kunna leverera textilier till sjukhus och arbetsplatser i Västra Götalandsregionen.   Arbetsuppgifter Vi kan service och vet vikten av att vårt a... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Hos oss får du vara med och säkerställa att Tvätteriet i Alingsås har fungerande utrustning och utveckla anläggningen då vi moderniserar vår verksamhet för att kunna leverera textilier till sjukhus och arbetsplatser i Västra Götalandsregionen.

 

Arbetsuppgifter
Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion och bra anställningsvillkor.

Vi moderniserar vår maskinpark och automatiserar våra processer. Som tekniker kommer du att arbeta med kontinuerligt underhåll och service, likväl som felsökning och reparationer. Du kommer att arbeta i en lite grupp av tekniker som jobbar skift i en omväxlande miljö.

 

Kompetenser

För att lyckas i rollen som Drifttekniker är du nyfiken och har ett stort intresse av produktion och automation. Du är strukturerad och noggrann. En god servicekänsla och ett gott bemötande är viktigt i den här rollen.

Du har som lägst gymnasieutbildning inom teknik, logistik, service, administration eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig. Du besitter kompetens inom mekanik, elektronik och/eller hydraulik. Det är meriterande om du har kunskap inom automation, el och IT.

 

Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med arbetsledare och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsskötare

På Pekan VVS AB drivs vi av att göra kunden nöjd. Vi behöver därför utöka teamet med en fastighetsskötare med start omgående. Du kommer att jobba med underhåll och förbättringar vilket innebär en allt-i-allo roll. Vi utgår ifrån Alingsås. Arbetsuppgifter: Du är den som först möter våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt, och i grupp, utföra felsökning, reparationer samt inre och yttre skötsel på våra fastighet... Visa mer
På Pekan VVS AB drivs vi av att göra kunden nöjd. Vi behöver därför utöka teamet med en fastighetsskötare med start omgående. Du kommer att jobba med underhåll och förbättringar vilket innebär en allt-i-allo roll. Vi utgår ifrån Alingsås.


Arbetsuppgifter:
Du är den som först möter våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt, och i grupp, utföra felsökning, reparationer samt inre och yttre skötsel på våra fastigheter. Viktigt är att våra kunder och hyresgäster får bra service och ett gott bemötande. Som fastighetsskötare hos oss arbetar du med daglig tillsyn och skötsel av våra fastigheter. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara i våra lägenheter.
Kvalifikationer:
Som person är du observant, noggrann och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har någon typ av teknisk bakgrund samt ett intresse för att lära sig mer inom området. Det är viktigt att du är självgående. Du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel.
Du skall kunna arbeta självständigt samt vara serviceinriktad och kunna ta egna initiativ. Att samarbeta med kollegor och kunder är en självklarhet för dig. Att vara flexibel och kunna prioritera dina arbetsuppgifter efter behov är en viktig egenskap för denna tjänst.
Erfarenhet:
· Fastighetsskötarutbildning och/eller annan utbildning
· Du måste kunna antingen svenska eller engelska
· Grundläggande datorkunskaper


B-Körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Skicka din ansökan snarast. Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är den 26 december. Visa mindre

Fastighetstekniker

Är du vår nya/nye fastighetstekniker?   Om oss Svenska kyrkan i Alingsås består av ett pastorat där tre församlingar ingår – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs. Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 800 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.   Till Alingsås pastorat söker vi nu en fastighetstekniker för tillsvidareanställning med omfattningen 80% - ... Visa mer
Är du vår nya/nye fastighetstekniker?
 

Om oss
Svenska kyrkan i Alingsås består av ett pastorat där tre församlingar ingår – Alingsås, Hemsjö och Ödenäs.

Pastoratet har sju kyrkor, sju kyrkogårdar och ca 20 800 medlemmar. Vi är ett av Skara stifts största pastorat och en av kommunens största arbetsgivare. Totalt har pastoratet 94 medarbetare.

 

Till Alingsås pastorat söker vi nu en fastighetstekniker för tillsvidareanställning med omfattningen 80% - 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.

I arbetsuppgifterna ingår skötsel, reparationer och underhåll av installationerna  som hör till fastigheter och säkerhet. Vid behov svarar du för beställning och uppföljning av entreprenörer. Viktigt att du även är bra på att arbeta förebyggande och att ta fram förslag på förbättringsåtgärder som säkerställer och förbättrar servicekvalitet. Du är van vid att självständigt arbeta med reparationer, underhåll, fastighetsinstallationer och ny teknik. Du kommer dessutom att arbeta med systematiskt brandskyddsarbete, kontroll av larm och övriga förekommande egenkontroller i våra fastigheter.

Tjänsten ingår i vår fastighetsavdelning och du är underställd fastighetschefen. 

Du utgår från Färgengården som är belägen strax söder Alingsås i riktning mot Borås.  Du har tillgång till servicebil i tjänsten där du rör dig över hela pastoratet.

Vi söker dig som:

- Har utbildning i och/eller mångårig erfarenhet av att arbeta med fastighetsteknik och liknande arbetsuppgifter
- Har erfarenhet av att arbeta med brandskydd, larm och andra egenkontroller
- Är noggrann, bra på planering och prioritering
- Är självgående, driven och händig
- Har goda kunskaper i hantering av de vanligaste Windows-programmen och allmän ”IT-hantering”
- Arbetar lika bra med andra som ensam
- Har goda kunskaper i svenska språket
- Delar Svenska kyrkans värderingar
- Har körkort, lägst klass B

 

Utbildning och/eller kunskaper inom el, VVS och byggnation är önskvärt och meriterande.

Heltidsveckoarbetstid är 40 timmar, arbetstiden är 07.00-16.00 men möjlighet till flextid finns.

Till din ansökan ser vi gärna att du bifogar en kortfattad beskrivning av dej själv, din arbetslivserfarenhet och varför du söker detta jobb. Visa mindre

Fastighetsskötare kombi/lokalvård

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Marknadsområde Väst består av våra verksamheter i Göteborg och Borås. Tjänsten är placerad i Alingsås men uppdrag kan förekomma även i Borås och Ulricehamn. 

Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt. 

Vad ska du göra?

Du är en del av arbetsgruppen inre/yttre skötsel och lokalvård/trappstädning. Du är en del av laget som arbetar med samtliga arbetsuppgifter. Tillsammans planerar gruppen det dagliga arbetet på ett effektivt sätt. Administration, tidrapportering och arbetsorderhantering ingår också i rollen. Du kommer också att arbeta med boende- och styrelsekontakter. 

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov och vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi vill att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. 

Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i hantering av fordon och maskiner är ett plus. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi att du har datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. 

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda och svenska i tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då merparten av befattningshavarna är män ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Sök gärna omgående då vi gör löpande urval. Välkommen med din ansökan via vår webbplats https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/  Sista ansökningsdag 2022-03-06 

Om du har frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Anna Ekberg, telefon: 033-207768 eller email: [email protected]

 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Miljövärd till Alingsåshem

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alingsåshem.

Om företaget:

Inom Alingsåshem är de cirka 75 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar 230 000 kvm lokaler i form av förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler och kulturella byggnader samt 3 400 bostäder. De tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. De vill vara den ledande stadsutvecklaren i Alingsås kommun och erbjuda attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem.

Arbetsuppgifter:

I rollen som miljövärd ansvarar du för inre och yttre skötsel runt våra bostäder och ser till att skapa levande, inbjudande och trygga miljöer som starkt bidrar till hyresgästernas trivsel. Du utför tillsyn och felavhjälpande underhåll av gårdsytor, utrustning och allmänna utrymmen som tvättstugor, källare, trapphus mm. Du utför enklare reparationer inom förvaltningsområdet och ser till att alla allmänna ytor såväl inomhus som utomhus är hela, rena och snygga. Arbetet innebär en del lyft, arbete på stege och andra fysiska moment. Du kommer även att arbeta med:
• Rondering och allmän tillsyn i våra bostadsområden.
• Återrapportering av utförda åtgärder.
• Utveckling av arbetssätt och rutiner.

Som miljövärd ingår du i driftgruppen för bostäder inom avdelningen affärsområde bostäder där dina närmaste kollegor är bovärdar och fastighetsförvaltare. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att uppnå avdelningens mål i nära samarbete med affärsområdeschef.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• B-körkort för bil med manuell växel.
• God vana av att arbeta i digitala system.
• Mycket bra svenska i tal och skrift då du dagligen kommunicerar med såväl hyresgäster som kollegor och entreprenörer.
• Det är meriterande om du är flerspråkig.
• Praktiskt kunnande är meriterande.
• Erfarenhet från motsvarande arbete och/eller annan fastighetsrelaterad erfarenhet är meriterande.
• Då arbetet innebär en del fysiska moment som t ex lyft är det bra om du har arbetat med det tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du för att lyckas i rollen ska vara engagerad och serviceinriktad. Du är en självgående person som gillar att samarbeta och är duktig på att kommunicera och lyssna in andra. Du vågar ta egna initiativ och är noggrann i ditt arbete. Då du är den Alingsåshems hyresgäster möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service med ett leende på läpparna.

Alingsåshem ser att mångfald berikar och ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: miljövärd, fastighetsvärd, bovärd, underhåll, service, fastighet, fastighetsbranschen, Alingsås, fastighetsskötsel Visa mindre

Anläggningsvaktmästare

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyr... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyrå samt evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som anläggningsvaktmästare på avdelningen anläggning och fritid ingår att ansvara för underhåll av våra idrottsanläggningar, företrädesvis Nolhaga Parkbad och Nolhalla ishall. Arbetet består av sedvanliga vaktmästaruppgifter, vattenrening och teknik ishall.

Som medarbetare ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra kollegor där ni samverkar med andra kommunala enheter. Som person har du förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Du förväntas agera utifrån ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt både internt och i mötet med allmänhet och föreningsliv. Du och dina kollegor arbetar för att föreningar och Alingsåsbor ska få bästa möjliga service i kommunens olika anläggningar.

Arbetet förläggs under dagtid men kvälls- och helgarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad och som med god förmåga kan arbeta självständigt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med anläggningar inom fritidssektorn.

Krav för tjänsten är slutförd gymnasieutbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Drifttekniker till Nolhaga Parkbad

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistby... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyrå samt evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

I Alingsås nybyggda friskvårdanläggning tar vi emot besökare och föreningsliv till simundervisning, vattenpass, upplevelsebadet och att njuta i relaxen. Verksamheten är till för kommuninvånarna och de olika målgrupper vi möter i våra verksamheter. Vi har öppet 365 dagar om året. Läs mer på www.nolhagaparkbad.se

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en nybyggd anläggning med den senaste tekniken? Nolhaga Parkbad söker nu en engagerad och serviceinriktad drifttekniker med stort tekniskt intresse.

Som drifttekniker för Nolhaga Parkbad har du din anställning med placering på parkbadet. Där ingår du i parkbadets driftgrupp på totalt fyra personer som tillsammans arbetar med att driftoptimera badet. I uppdraget verkar du för att inre och yttre skötsel av fastigheten bedrivs optimalt. I arenaområdet ingår även Alingsås ishall som också ingår i ditt driftuppdrag.

Mycket styrs digitalt och du kommer att använda datoriserade system för ärendehantering, medieuppföljning och daglig återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenören inom skötseluppdrag.

Du kommer att arbeta med:
- Felavhjälpande och förebyggande underhåll
- Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation, vattenrening mm.
- Kontroll av upphandlade och utförda tjänster.
- Hantering av larm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fastighets- eller drifttekniker och har erfarenhet från en liknande roll eller har gedigen erfarenhet som ersätter formell utbildning. Vi ser att du är mycket kunnig inom ventilation, styr- och regler, underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana att arbeta digitalt. Det är meriterande om du har kunskap om vattenrening. Kunskap i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna kommunicera med såväl kollegor som entreprenörer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Du strävar alltid efter att ge bästa tänkbara service och är kommunikativ, strukturerad, organiserad samt ha ett stort tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Fastighetstekniker - Alingsås

Dina arbetsuppgifter För vår kunds räkning så söker vi nu efter ytterligare en Fastighetstekniker till deras verksamhet i Alingsås. Du kommer att börja i en konsultroll och bli uthyrd till kundföretaget med möjlighet till anställning hos dem efter 6 månader då tjänsten är tänkt att gå över till en tillsvidareanställning. Som fastighetstekniker kommer du att arbeta och vara placerad ute på ett fast uppdrag centralt inne i Alingsås. Arbetet ställer höga kr... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning så söker vi nu efter ytterligare en Fastighetstekniker till deras verksamhet i Alingsås. Du kommer att börja i en konsultroll och bli uthyrd till kundföretaget med möjlighet till anställning hos dem efter 6 månader då tjänsten är tänkt att gå över till en tillsvidareanställning.

Som fastighetstekniker kommer du att arbeta och vara placerad ute på ett fast uppdrag centralt inne i Alingsås. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och god planering samt prioritering. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 07:00 - 16:00.

- Drift och skötsel av ventilation, värme och kyla
- Tillsyn och skötselarbete (fastigheter)
- Felavhjälpande underhåll
- SBA-arbete

Din profil
Vi tror att du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av arbete med drift och skötsel av fastigheter. Det är meriterande med utbildning som Drifttekniker eller kunskaper och erfarenhet inom installationer eller byggverksamhet. Du ska ha god datavana och lätt för att utrycka dig i tal och skrift.

Du ska kunna arbeta självständigt, du ansvara för driften av "dina egna" fastigheter och då kunna fatta egna beslut samt planera verksamheten.

Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. För att arbeta som Fastighetstekniker hos oss bör du vara en kreativ problemlösare, samt bra på att jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

Tjänsten kräver B-körkort

Om företaget
Sök tjänsten enligt nedan!

Skicka in din ansökan [email protected] märk din ansökan med "Fastighetstekniker-Alingsås" Vi tar endast emot ansökningar direkt till oss på BemanningsKontoret och inte via att du ansöker genom någon länk.

Vi erbjuder:

* Ett spännande och varierande arbete där du har möjlighet att själv påverka din arbetsdag
* Kollektivavtal
* Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget då denna tjänst är tänkt att gå över till en fastanställning hos kundföretaget

Vi sparar inte CVn. När du ansöker godkänner du att vi tar del av dina personuppgifter.
Välkommen till oss

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
DI Gasellföretag både 2019 samt 2020 Visa mindre

Servicetekniker/Fastighetsskötare - sommarjobb

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar.   Servicetjänster Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Arbetet på Tvätteriet handlar om patientsäkerhet, trygghet och bra service. Genom att hantera textilier från våra kun... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar.

 

Servicetjänster

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor.

Arbetet på Tvätteriet handlar om patientsäkerhet, trygghet och bra service. Genom att hantera textilier från våra kunder lägger vi grunden för en fungerande vård och omsorg. Som servicetekniker bidrar du främst genom:

- Enklare svetsuppdrag
- Laga galgar och rengöra hjul till säckbanor
- Truckkörning, lasta och lossa gods ute
- Vid behov komplettera med transport av textilier runt om inom VGR
- Reparationsarbeten främst av mekanisk karaktär
- Servicetekniker- och allt i allo sysslor

Din insats i det löpande kontroll och förbättringsarbetet är viktigt. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

 

För att ge god service i rollen som servicetekniker behöver du:

- skapa bra relationer till dina arbetskamrater genom ett gott bemötande
- ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete

 

Du har utbildning på gymnasienivå samt B körkort och Truckkort.
Arbetet med maskiner kräver enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter att du har fyllt 18 år. Du behöver ha erfarenhet av reparationsarbete och enklare svetsuppdrag. Det är meriterande om du har utbildning/certifikat i heta arbeten.
Teknisk kompetens och/eller erfarenhet av industriarbete är meriterande.

Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med arbetsledare och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Om du har annat modersmål än svenska ser vi att du lägst behöver ha klarat SFI kurs D plus att du har erfarenhet av att praktisera svenska språket.

Din it-kunskap är grundläggande; du kan använda smartphone, mejla och söka information på nätet.

Du behöver ha den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen samt klara tunga lyft.

 

Övrigt

Visstidsanställning tom 13 augusti, dagtid.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

ARBETSUPPGIFTER I rollen som idrottsplatsarbetare på avdelningen anläggning och fritid ingår att ansvara för underhåll av våra idrottsanläggningar, företrädesvis Nolhalla ishall. Arbetet består av sedvanliga vaktmästaruppgifter inklusive körning av ismaskin. Vi ser att du är en bra kamrat i arbetslaget samt har förmåga att arbeta självständigt. Du och dina kollegor arbetar för att föreningar och Alingsåsbor får bästa möjliga service i kommunens anläggninga... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som idrottsplatsarbetare på avdelningen anläggning och fritid ingår att ansvara för underhåll av våra idrottsanläggningar, företrädesvis Nolhalla ishall. Arbetet består av sedvanliga vaktmästaruppgifter inklusive körning av ismaskin. Vi ser att du är en bra kamrat i arbetslaget samt har förmåga att arbeta självständigt. Du och dina kollegor arbetar för att föreningar och Alingsåsbor får bästa möjliga service i kommunens anläggningar. Kvälls- och helgarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad och med god förmåga kan arbeta självständigt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med anläggningar inom fritidssektorn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ishallsarbete, att du är väl förtrogen med Officepaketet samt har maskinvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Meriterande för tjänsten är utökat B-körkort, E-körkort, liftutbildning, röj och motorsågsutbildning samt certifikat för heta arbeten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Ledigt jobb som fastighetsskötare i Alingsås

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer o... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går arbetet som fastighetsskötare ut på?

Ditt första uppdrag som anställd hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borås där du kommer att arbeta med yttre skötsel och även ha en del kundkontakt. Mer specifikt innebär det skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd, samt arbete med yttre skötsel, exempelvis ogräsbekämpning och gräsklippning och trimning. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Mer specifikt kommer du att

* klippa gräs med traktor och gräsklippare

* sköta om träd, rabatter, häckar och grönytor

* underhålla grönområden och asfaltplaner

* underhålla och vårda maskiner och verktyg.Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av fastighetsskötsel, maskinunderhåll och att arbeta utomhus kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre. Du behöver B-körkort för att vara aktuell för denna tjänsten.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Almin Bahtijaragic via e-post: [email protected]. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte, skicka in din ansökan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vaktmästare till Ängaboskolan

Ansök    Maj 6    Alingsås kommun    Skolvaktmästare
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola, familjedaghem, fritidshem, grundskola och grundsärskola åk F-9. Sammanlagt är vi 1000 personer som arbetar med att ge en god verksamhet för våra barn och elever idag och förbereda dem för framtiden. Som personal i vå... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola, familjedaghem, fritidshem, grundskola och grundsärskola åk F-9. Sammanlagt är vi 1000 personer som arbetar med att ge en god verksamhet för våra barn och elever idag och förbereda dem för framtiden. Som personal i vår förvaltning skapar du tillsammans med oss förutsättningar för barn och elever lust att lära och möjlighet att lyckas.

Ängaboskolan är en kommunal F-6 skola med ca 350 elever fördelat på två paralleller med tillhörande fritidshem. 3 förskolor och Grundsärskola ingår också i vårt område. Skolan ligger i södra Alingsås med närhet till såväl skog som grönområde och sjön Gerdsken.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi på Ängaboskolan dig som brinner för service och god arbetsmiljö för både elever och personal. I rollen som vaktmästare hos oss förekommer alla olika typer av vaktmästaruppgifter såsom att se till praktiska frågor runt fastigheterna med lokaler, dörrar, nycklar och larm fungerar samt att teknisk utrustning och övrigt arbetsmaterial finns tillgängligt och i fungerande skick. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär även kontakt med förvaltare, inköp och beställningar av olika slag samt posthantering.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är minst 3 års gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har yrkesutbildning kopplat till underhåll och service samt om du har erfarenhet av arbete som vaktmästare, gärna i skola.

Som vaktmästare är du en central och viktig person på Ängaboskolan. Uppdraget är mycket varierat därför har du som söker god förmåga att arbeta självständigt. Du har förmåga att på egen hand initiera och genomföra förbättringar. Du är en trygg och lugn vuxen som gärna interagerar med eleverna. Du har god social förmåga, är serviceinriktad och ska kunna möta både elever, vårdnadshavare och personal på ett professionellt sätt. Uppdraget kräver god kommunikation med interna såväl som externa aktörer inom arbetsområdet. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Du ska kunna hantera modern teknik och ha datavana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Marknadsområde Väst består av våra verksamheter i Göteborg och Borås. Tjänsten är placerad i Alingsås men uppdrag kan förekomma även i Borås och Ulricehamn. Vi är totalt 12 personer som arbetar med fastighetsskötsel. Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt. 

Vad ska du göra?

Du kommer att ansvara för inre och yttre skötsel hos våra kunder som finns runtom i Alingsås och sköta den dagligaförvaltningen. I arbetsuppgifterna, skräpplockning, rondering inom- och utomhus, belysningskontroll, lövupptagning, sandupptagning. Vidare kommer en stor del av tjänsten utgöras av reparationer i våra kunders fastigheter i vilka kundkontakter är en viktig del, men även inköp av material, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov och vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi vill att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. 

Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS och trädgårdsutbildning. Goda kunskaper i hantering av fordon och maskiner är ett plus. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi att du har datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. 

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda och svenska i tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då merparten av befattningshavarna är män ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Sök gärna omgående då vi gör löpande urval. Välkommen med din ansökan via vår webbplats https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/  Sista ansökningsdag 2021-04-18

Kontaktpersoner: Arbetsledare Nathalie Gekson, telefon: 033-16 76 22 eller email: [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Gustav Adolfsskolan söker vaktmästare

Ansök    Mar 9    Alingsås kommun    Skolvaktmästare
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Gustav Adolfsskolan är centralt belägen skola som med sin fina exteriör utgör ett av Alingsås landmärken. Med cirka 340 elever och 35 anställda erbjuder skolan en arbetsplats med fart och glädje. Det geografiska läget bjuder på närhet till tåg-och busstationen med goda ... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Gustav Adolfsskolan är centralt belägen skola som med sin fina exteriör utgör ett av Alingsås landmärken. Med cirka 340 elever och 35 anställda erbjuder skolan en arbetsplats med fart och glädje. Det geografiska läget bjuder på närhet till tåg-och busstationen med goda pendlingsmöjligheter sam till den natursköna Nolhagaparken.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Gustav Adolfsskolan söker nu en ny kollega som tillsammans med oss arbetar för att våra elever ska få möjlighet till att utvecklas så långt som möjligt. Vi vill gärna tro att vår skola är unik. En av anledningarna till det är att vi under de tre senaste åren kompletterat lärarkollegiet genom att förstärka vårt elevhälsoteam med tre studiepedagoger. Studiepedagogerna tar ett större socialpedagogiskt ansvar för våra elever genom att de helt enkelt tar hand om stora delar av det sedvanliga mentorskapet.

Alla förekommande vaktmästaruppgifter såsom kontakter med förvaltare, enklare hantverksuppgifter m.m. Det vi förväntar oss av dig är att du ansvarar för det praktiska arbete som utförs på en skola. Du är insatt i skolans styrdokument och ditt arbete präglas av dess värdegrund.
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga.
Du är ett av våra ansikten utåt och vi lägger stor vikt vid ditt bemötande av dem som söker kontakt med oss via telefon och besök. Du har kontakt med de företag kommunen har avtal med och ansvarar för vissa inköp och beställningar.

KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du som söker har minst tre års gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du ytterligare yrkesutbildning kopplade till underhåll och service ser vi det som mycket meriterande. Erfarenhet inom yrket eller liknande bransch är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta människor då du kommer att ha kontakter med företag, kommun och elever. Du är drivande, serviceinriktad och flexibel utifrån vad situationen kräver. Det är viktigt att du är strukturerad och systematisk i ditt tillvägagångssätt.
Att arbeta med datorn som arbetsredskap är en självklarhet för dig. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

ALINGSÅSHEM SÖKER FASTIGHETSTEKNIKER

Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder och kollegor och leverera service av högsta klass? Alingsåshem söker nu en engagerad och kundorienterad fastighetstekniker som vill bli en del av vår verksamhet. OM OSS Inom Alingsåshem är vi cirka 70... Visa mer
Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder och kollegor och leverera service av högsta klass? Alingsåshem söker nu en engagerad och kundorienterad fastighetstekniker som vill bli en del av vår verksamhet.

OM OSS
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som fastighetstekniker arbetar du med drift, tillsyn och skötsel av Alingsåshems lokaler, t ex förvaltningsbyggnader, skolor och förskolor samt industrilokaler. Du har driftansvar för ett antal fastigheter och ser till att inre och yttre skötsel bedrivs optimalt. Du kommer att ha mycket kontakt och kontinuerlig kommunikation med både kunder och kollegor.

Mycket styrs digitalt och du arbetar med digitala system för ärendehantering, medieuppföljning och daglig återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom skötseluppdrag.

Du arbetar även med:
* Felavhjälpande och förebyggande underhåll.
* Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation mm.
* Hantering av larm.
* Beställning och ansvar för mindre underhållsåtgärder.
* Kontroll av upphandlade och utförda tjänster.
* Medverkan i investeringsprojekt.

Som fastighetstekniker inom lokaler ingår du i affärsområde lokaler inom drift- och förvaltning där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att uppnå avdelningens och Alingsåshems mål.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har god kompetens inom underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Då du är den våra kunder möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service. Du är kommunikativ, strukturerad och har ett tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

Då vi bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Sterner på [email protected] eller 0727-464606. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 18 april.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gustav Adolfsskolan söker vaktmästare

Ansök    Mar 15    Alingsås kommun    Skolvaktmästare
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Gustav Adolfsskolan är centralt belägen skola som med sin fina exteriör utgör ett av Alingsås landmärken. Med cirka 340 elever och 35 anställda erbjuder skolan en arbetsplats med fart och glädje. Det geografiska läget bjuder på närhet till tåg-och busstationen med goda ... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Gustav Adolfsskolan är centralt belägen skola som med sin fina exteriör utgör ett av Alingsås landmärken. Med cirka 340 elever och 35 anställda erbjuder skolan en arbetsplats med fart och glädje. Det geografiska läget bjuder på närhet till tåg-och busstationen med goda pendlingsmöjligheter sam till den natursköna Nolhagaparken.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Gustav Adolfsskolan söker nu en ny kollega som tillsammans med oss arbetar för att våra elever ska få möjlighet till att utvecklas så långt som möjligt. Vi vill gärna tro att vår skola är unik. En av anledningarna till det är att vi under de tre senaste åren kompletterat lärarkollegiet genom att förstärka vårt elevhälsoteam med tre studiepedagoger. Studiepedagogerna tar ett större socialpedagogiskt ansvar för våra elever genom att de helt enkelt tar hand om stora delar av det sedvanliga mentorskapet.

Alla förekommande vaktmästaruppgifter såsom kontakter med förvaltare, enklare hantverksuppgifter m.m. Det vi förväntar oss av dig är att du ansvarar för det praktiska arbete som utförs på en skola. Du är insatt i skolans styrdokument och ditt arbete präglas av dess värdegrund.
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga.
Du är ett av våra ansikten utåt och vi lägger stor vikt vid ditt bemötande av dem som söker kontakt med oss via telefon och besök. Du har kontakt med de företag kommunen har avtal med och ansvarar för vissa inköp och beställningar.

KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du som söker har minst tre års gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du ytterligare yrkesutbildning kopplade till underhåll och service ser vi det som mycket meriterande. Erfarenhet inom yrket eller liknande bransch är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta människor då du kommer att ha kontakter med företag, kommun och elever. Du är drivande, serviceinriktad och flexibel utifrån vad situationen kräver. Det är viktigt att du är strukturerad och systematisk i ditt tillvägagångssätt.
Att arbeta med datorn som arbetsredskap är en självklarhet för dig. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Kyrkvaktmästare, 75 %, vikariat

Ansök    Okt 22    Alingsås Pastorat    Kyrkvaktmästare
Till Noltorpskyrkan i Alingsås pastorat söker vi nu en kyrkvaktmästare för vikariat med omfattningen 75 %. Vikariatet är på minst sex månader och kan eventuellt omvandlas till en tillsvidaretjänst. Som kyrkvaktmästare ansvarar du för att fastigheterna är i gott skick och upplevs inbjudande för kyrkans besökare. Du är också kyrkans ansikte utåt och möter människor i både glädje och sorg. Vidare har du ett helhetsansvar för praktiska detaljer före, under o... Visa mer
Till Noltorpskyrkan i Alingsås pastorat söker vi nu en kyrkvaktmästare för vikariat med omfattningen 75 %. Vikariatet är på minst sex månader och kan eventuellt omvandlas till en tillsvidaretjänst.


Som kyrkvaktmästare ansvarar du för att fastigheterna är i gott skick och upplevs inbjudande för kyrkans besökare. Du är också kyrkans ansikte utåt och möter människor i både glädje och sorg. Vidare har du ett helhetsansvar för praktiska detaljer före, under och efter aktiviteter i församlingens lokaler.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Förberedelse och tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar
• Lokalvård och iordningställande av lokaler
• Ansvar för ljudanläggning och ljudteknik
• Generellt underhåll av fastigheterna och mindre reparationer


Huvudsaklig placering är i Noltorpskyrkan som ligger inom Alingsås tätort, dina tjänster kommer dock att kunna efterfrågas över hela pastoratet. Helgtjänstgöring ingår och oregelbunden arbetstid förekommer.
Du ingår i ett arbetslag bestående av präst, diakon, musiker, församlingspedagog, fritidsledare, husmor och ytterligare en vaktmästare.


Vi söker dig som har:


• Kunskap inom fastighet, hantverk och lokalvård
• Kunskap och gärna erfarenhet inom ljudteknik
• God förmåga att bemöta människor i en kyrklig miljö
• Är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar


Då tjänsten är behovsstyrd och varierad söker vi en flexibel och självgående person som är van vid ett omväxlande arbete. Det är viktigt att du är en positiv och serviceinriktad person som trivs med att serva både kyrkans gäster och dina kollegor. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.


Mer upplysningar om tjänsten lämnas av:


Patrik Lifvergren, distriktschef, tel. 0322–66 91 91
Annette Johansson, HR-generalist, tel. 0322-66 91 73


Facklig företrädare:
Caroline Johansson, Kommunal, tel. 0322-66 91 65


Du är välkommen att skicka Din fullständiga ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast den 15 november 2020, märk ansökan med ”Kyrkvaktmästare”.


Vi kommer att läsa och göra urval för intervjuer löpande under rekryteringstiden så skicka gärna in din ansökan snarast. Visa mindre

ALINGSÅSHEM SÖKER ENERGITEKNIKER

Brinner du för automation, driftoptimering och energieffektivisering? Är du intresserad av ett omväxlande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Vi inom Alingsåshem söker nu ytterligare en engagerad och strukturerad energitekniker som vill bli en del av vår verksamhet. OM OSS Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksam... Visa mer
Brinner du för automation, driftoptimering och energieffektivisering? Är du intresserad av ett omväxlande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Vi inom Alingsåshem söker nu ytterligare en engagerad och strukturerad energitekniker som vill bli en del av vår verksamhet.

OM OSS
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som energitekniker arbetar du med styr- och reglerteknik, värme och ventilation samt energifrågor i våra fastigheter. Du bistår fastighetstekniker, fastighetsförvaltare samt projektledare inom ditt kompetensområde.

Du arbetar till lika delar operativt och administrativt med insamling av mätvärden, statistik och uppföljning av förbrukning. Du arbetar även operativt med energieffektiviseringar och energibesparande åtgärder. I arbetet har du kontinuerlig kontakt och kommunikation med såväl kollegor som samarbetspartners och hyresgäster.

Du kommer även att arbeta med:

* Att initiera energieffektiviseringar samt föreslå energibesparande åtgärder inom hela fastighetsbeståndet i samverkan med kollegor.
* Löpande uppdateringar i våra energisystem.
* Tillsyn och driftoptimering av bolagets fastigheter specialicerat mot energiteknik.
* Energispecifika komfortfrågor i samarbete med fastighetstekniker.
* Löpande underhållsplanering och genomförande av underhållsåtgärder inom området.
* Att bistå med stöd och sakkompetens till kollegor, samt bidra till att de utvecklar sin kompetens inom området.
* Att anlita, samordna och kontrollera entreprenörers utförda tjänster.

Som energitekniker ingår du i driftgruppen för lokaler men arbetar med hela vårt fastighetsbestånd. Tillsammans med övriga fastighetstekniker och energitekniker arbetar ni för att uppnå enhetens mål i nära samarbete med driftchef och fastighetsförvaltare, alltid med kunden i fokus.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig med erfarenhet inom fastighetsautomation eller industriell automation. Du har kunskap och intresse av styr- och reglerteknik samt lockas av att få arbeta både operativt och administrativt ur ett helhetsperspektiv. Då de flesta av våra system hanteras digitalt är du van att arbeta med digitala verktyg. Du ser fram mot att bli en del av ett kunnigt team som drivs av att hitta nya lösningar.

Det är meriterande om du har relevant utbildning, grundläggande elkunskap samt viss kunskap inom PLC-programmering och överordnade styrsystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du för att lyckas i rollen ska ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har förmåga att se förbättringsåtgärder att fatta egna beslut. Du vågar ta egna initiativ och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du strävar efter att ge bästa tänkbara service med målet att utveckla goda relationer. Vidare är du kommunikativ, då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer krävs det mycket god kunskap i svenska i tal och skrift.

Då vi bland annat bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. B-körkort krävs. Inom Alingsåshem ser vi att mångfald berikar. Vi ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid och du kommer att arbeta med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Omfattning 100%. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid. Tillsättning enligt överenskommelse.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Sterner på [email protected] , 0727-464606 eller Jenny Lilja på [email protected], 0725-387137. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 10e januari. Varmt välkommen med din ansökan!Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem. Visa mindre

ALINGSÅSHEM SÖKER ENERGITEKNIKER

Brinner du för automation, driftoptimering och energieffektivisering? Är du intresserad av ett omväxlande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Vi inom Alingsåshem söker nu ytterligare en engagerad och strukturerad energitekniker som vill bli en del av vår verksamhet. OM OSS Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksam... Visa mer
Brinner du för automation, driftoptimering och energieffektivisering? Är du intresserad av ett omväxlande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Vi inom Alingsåshem söker nu ytterligare en engagerad och strukturerad energitekniker som vill bli en del av vår verksamhet.

OM OSS
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som energitekniker arbetar du med styr- och reglerteknik, värme och ventilation samt energifrågor i våra fastigheter. Du bistår fastighetstekniker, fastighetsförvaltare samt projektledare inom ditt kompetensområde.

Du arbetar till lika delar operativt och administrativt med insamling av mätvärden, statistik och uppföljning av förbrukning. Du arbetar även operativt med energieffektiviseringar och energibesparande åtgärder. I arbetet har du kontinuerlig kontakt och kommunikation med såväl kollegor som samarbetspartners och hyresgäster.Du kommer även att arbeta med:

* Att initiera energieffektiviseringar samt föreslå energibesparande åtgärder inom hela fastighetsbeståndet i samverkan med kollegor.
* Löpande uppdateringar i våra energisystem.
* Tillsyn och driftoptimering av bolagets fastigheter specialicerat mot energiteknik.
* Energispecifika komfortfrågor i samarbete med fastighetstekniker.
* Löpande underhållsplanering och genomförande av underhållsåtgärder inom området.
* Att bistå med stöd och sakkompetens till kollegor, samt bidra till att de utvecklar sin kompetens inom området.
* Att anlita, samordna och kontrollera entreprenörers utförda tjänster.

Som energitekniker ingår du i driftgruppen för lokaler men arbetar med hela vårt fastighetsbestånd. Tillsammans med övriga fastighetstekniker och energitekniker arbetar ni för att uppnå enhetens mål i nära samarbete med driftchef och fastighetsförvaltare, alltid med kunden i fokus.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig med erfarenhet inom fastighetsautomation eller industriell automation. Du har kunskap och intresse av styr- och reglerteknik samt lockas av att få arbeta både operativt och administrativt ur ett helhetsperspektiv. Då de flesta av våra system hanteras digitalt är du van att arbeta med digitala verktyg. Du ser fram mot att bli en del av ett kunnigt team som drivs av att hitta nya lösningar.

Det är meriterande om du har relevant utbildning, grundläggande elkunskap samt viss kunskap inom PLC-programmering och överordnade styrsystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du för att lyckas i rollen ska ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har förmåga att se förbättringsåtgärder att fatta egna beslut. Du vågar ta egna initiativ och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du strävar efter att ge bästa tänkbara service med målet att utveckla goda relationer. Vidare är du kommunikativ, då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer krävs det mycket god kunskap i svenska i tal och skrift.

Då vi bland annat bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. B-körkort krävs. Inom Alingsåshem ser vi att mångfald berikar. Vi ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid och du kommer att arbeta med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Omfattning 100%. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid. Tillsättning enligt överenskommelse.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Sterner på [email protected], 0727-464606 eller Jenny Lilja på [email protected], 0725-387137. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 4 januari. Varmt välkommen med din ansökan!Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem. Visa mindre

Ungdomsjobb

Ansök    Sep 21    Alingsås kommun    Skolvaktmästare
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistby... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyrå samt evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som anställd för ungdomsjobb kommer uppdragen utformas utifrån våra olika verksamheter behov men också utifrån de sökandes profiler. Att arbeta hos oss spänner över ett brett område av verksamheter, där några exempel på uppdrag skulle kunna vara:

• Inom anläggningssidan där det ingår att hantera service och uppgifter i anslutning till exempelvis badplatser, elljusspår, konstgräsplaner, ishallar med mera. I uppdraget kan arbete med verktyg och lättare maskiner kan ingå.

• Inom kultur och turismområdet skulle uppgifter som att möta våra besökare exempelvis vid kulturhus och evenemang, att hjälpa till att förbereda inför event inom turism och/eller att vara en extra hand inför iordningställande av exempelvis utställningar.

• Inom integration och hållbarhet jobbar vi exempelvis med städpatruller som samlar skräp och skrot för att säkra en hållbar framtid.

• Inom utbildningsverksamheten finns en flertalet stödfunktioner för att verksamheten ska fungera smidigt, som till exempel inom vaktmästeri, administration, café och lunchverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Har du tagit studenten i år eller är en del av KAA? Ungdomsjobben i Alingsås kommun vänder sig till dig som är skriven i Alingsås kommun, avslutat gymnasiet 2020 eller är del av KAA.

För att ta ställning till din ansökan och kunna matcha dig mot de uppdrag som löpande under hösten kommer in, ber vi dig att besvara några frågor. Frågorna är skapade för att ge oss en uppfattning om dig och dina intresseområden. Inga av frågorna eller påståendena är att anse som bättre eller sämre, bara olika.

Ansökningstiden är öppen fram tills i slutet av november. Så snart vi finner något uppdrag där vi tror att just du skulle vara en match, så hör vi av oss. Omfattning i uppdragen kan variera, allt ifrån arbete under några timmar per vecka till uppdrag som pågår flera veckor. Uppdragen tar sin utgångspunkt från verksamheternas skiftande behov, i kombination med de sökandes profiler. Och såklart, om du har några frågor eller funderingar under processens gång är det bara att du hör av dig till oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Anläggningsvaktmästare

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistby... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst- och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, integration och arbetsmarknad, kulturskola samt turistbyrå samt evenemangsverksamhet. Inom gemensamma förvaltningen arbetar cirka 470 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som anläggningsvaktmästare på Anläggningar och fritid ingår att ansvara för underhåll av våra anläggningar, bland annat: Nolhalla ishall, konstgräsplaner, parkouranläggning, badplatser och motionsspår. Arbetet består av sedvanliga vaktmästaruppgifter inklusive körning av ismaskin, traktor och mindre lastbil. Kvälls- och helgarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är utbildning på lägst gymnasienivå samt dokumenterad erfarenhet av liknande uppdrag samt tekniska färdigheter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att köra ismaskin.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Alingsåshem söker vikarierande fastighetstekniker bostäder

Är du intresserad av ett rörligt och varierande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Alingsåshem söker nu en engagerad och kundorienterade fastighetstekniker. OM OSS Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhe... Visa mer
Är du intresserad av ett rörligt och varierande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Alingsåshem söker nu en engagerad och kundorienterade fastighetstekniker.

OM OSS

Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som fastighetstekniker bostäder arbetar du med drift, tillsyn och skötsel av Alingsåshems bostäder. Du har driftansvar för ett antal bostadsfastigheter och ser till att inre och yttre skötsel bedrivs optimalt. Du kommer att ha mycket kontakt och kontinuerlig kommunikation med både hyresgäster och kollegor.

Du kommer även att arbeta med:

* Tillsyn, skötsel och kvalificerat felavhjälpande underhåll av lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen.
* Planera och utföra felavhjälpande underhåll i lägenheter och gemensamma utrymmen samt lokaler.
* Arbeta med förebyggande och planerat underhåll för att bidra till ett förbättrat driftnetto i fastigheterna.
* Hantera, registrera och avrapportera arbetsorder i aktuellt fastighetssystem.
* Säkerställa god kundinformation gällande åtgärder samt skapa god kvalitet, trygghet och säkerhet i samband med besök i våra områden.

Som fastighetstekniker bostäder ingår du i driftgruppen för bostäder. Tillsammans med övriga fastighetstekniker och våra miljövärdar arbetar ni för att uppnå enhetens mål i nära samarbete med driftchef och förvaltare.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har ett praktiskt kunnande och tekniskt intresse inom det fastighetstekniska området samt viss grundläggande elkunskap och vana av att arbeta med digitala verktyg. Då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift en förutsättning. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du för att lyckas i rollen ska vara engagerad och serviceinriktad. Du är en självgående person som gillar att samarbeta och är duktig på att kommunicera och lyssna in andra. Du vågar ta egna initiativ och är noggrann i ditt arbete. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Då du är den våra hyresgäster möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service med målet att utveckla goda kundrelationer.

Inom Alingsåshem ser vi att mångfald berikar, vi ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens.

Tjänsten är ett vikariat under ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Omfattning 100%. Tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Sterner på [email protected] eller 0727-464606 (ej vecka 28-31). Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, sista ansökningsdag 16 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem. Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare, vikariat 100%

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst-och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, kult... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, konst-och kulturverksamhet, folkbibliotek, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, museum, konsthall, föreningsstöd, fritidsgårdar, kulturskola samt turistbyrå och evenemangsverksamhet. Den gemensamma förvaltningen omfattas av ca. 475 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som idrottsplatsvaktmästare arbetar du med service gentemot våra brukare och kommer att ha ett varierande arbete med uppgifter som tillsyn, underhåll och skötsel.
I tjänsten kommer du även att få lära dig att köra ismaskin samt utföra rutiner vid stängning (lås och larm).

Du kommer att arbeta oregelbundna tider enligt schema med helgtjänstgöring varannan helg på Nolhaga sporthall.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad med breda kunskaper inom skötsel och underhåll av idrottsanläggningar eller likvärdig verksamhet. För att trivas i rollen gillar du att arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att kommunicera med olika människor. Du drivs av att leverera en hög kvalité och har tidigare erfarenhet av serviceyrken.

Krav på B-körkort.

Meriterande är erfarenhet/kunskap av maskinanvändning, drift och underhållsteknik.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Alingsåshem söker två Miljövärdar

Är du intresserad av ett rörligt och varierande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Vi på Alingsåshem söker nu två engagerade och ansvarsfulla miljövärdar. OM OSS Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhets... Visa mer
Är du intresserad av ett rörligt och varierande arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Tycker du om att ha daglig kontakt med hyresgäster och kollegor och vill leverera service av högsta klass? Vi på Alingsåshem söker nu två engagerade och ansvarsfulla miljövärdar.

OM OSS
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som miljövärd ansvarar du för inre och yttre skötsel runt våra bostäder och ser till att skapa levande, inbjudande och trygga miljöer som starkt bidrar till hyresgästernas trivsel. Du utför tillsyn och felavhjälpande underhåll av gårdsytor, utrustning och allmänna utrymmen som tvättstugor, källare, trapphus mm. Du utför enklare reparationer inom förvaltningsområdet och ser till att alla allmänna ytor såväl inomhus som utomhus är hela, rena och snygga.

Du kommer även att arbeta med:

* Rondering och allmän tillsyn i våra bostadsområden.
* Återrapportering av utförda åtgärder.
* Utveckling av arbetssätt och rutiner.

Som miljövärd ingår du i driftgruppen för bostäder. Tillsammans med övriga miljövärdar och fastighetstekniker arbetar ni för att uppnå enhetens mål i nära samarbete med driftchef och förvaltare.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla, ett tekniskt intresse och gillar att arbeta fysiskt då arbetet innebär en del lyft, arbete på stege osv. Du har ett praktiskt kunnande och viss kunskap gällande t ex underhåll av utrustning i tvättstugor samt erfarenhet av att arbeta i digitala verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet från motsvarande arbete och/eller annan fastighetsrelaterad erfarenhet. Då vi kommunicerar med såväl hyresgäster som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift en förutsättning, det är meriterande om du är flerspråkig. B-körkort är ett krav och du är van att köra bil med släpkärra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du för att lyckas i rollen ska vara engagerad och serviceinriktad. Du är en självgående person som gillar att samarbeta och är duktig på att kommunicera och lyssna in andra. Du vågar ta egna initiativ och är noggrann i ditt arbete. Då du är den våra hyresgäster möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service med ett leende på läpparna.

Inom Alingsåshem ser vi att mångfald berikar, vi ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens.

En tjänst är en tillsvidareanställning 100% och en tjänst är ett vikariat under ca 6 månader 100%, med möjlighet till förlängning. Tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Sterner på [email protected] eller 0727-464606 (ej vecka 28-31). Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, sista ansökningsdag 16 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem. Visa mindre

Vikarierande vaktmästare 100 % på Ängaboskolan

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. "Ängabo framtidstro - en resa för alla sinnen" Ängabo skola och barnomsorg har ett härligt läge i anslutning till både skog och sjö. Vi har idag ca 350 elever i skolan som omfattar åldrarna 6-12 år. Till skolan hör... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

"Ängabo framtidstro - en resa för alla sinnen"

Ängabo skola och barnomsorg har ett härligt läge i anslutning till både skog och sjö. Vi har idag ca 350 elever i skolan som omfattar åldrarna 6-12 år. Till skolan hör flera fritidsavdelningar för barn 6-9 år och fritidsklubb 10-12 år. I enheten finns också 3 förskolor med sammanlagt 11 avdelningar för barn 1-5 år.

ARBETSUPPGIFTER
Vaktmästararbetsuppgifter inom skola och förskola med stor tonvikt på service till verksamheten. Vissa administrativa arbetsuppgifter förekommer. Kontakter med och service till pedagogisk personal, elever och föräldrar. Tillsyn och underhåll av fastighet och inventarier. Kontakter med entreprenörer ,leverantörer, fastighetsägare etc..

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och mycket god förmåga att arbeta självständigt.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Fastighetsskötare till kund i Stenkullen!

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina ar... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Till kund i Stenkullen söker vi nu en fastighetsskötare.
Som fastighetsskötare kommer du att sköta in- och utvändig fastighetsskötsel, du kommer även underhålla truckar och lager. Man ska kunna lösa mindre uppgifter själv medan större reparationer görs av t.ex. elektriker och mekaniker.
Som fastighetsskötare/vaktmästare kommer du hålla i ordning fastigheten och se till att allt fungerar.
Arbetstid: 07.00-16.00 Måndag - Fredag.


Din profil
För att lyckas söker vi dig som är serviceinriktad, självgående samt gilla att ha många bollar i luften. Du kommer planera dina dagar själv så det är viktigt att vara disciplinerad som person.
För tjänsten som fastighetsskötare/vaktmästare är det meriterande är om du har fastighetskötarutbildning och eller erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS.
Du ska vara flexibel då det kan förekomma arbete under helger och kvällar om det behövs.

Krav:
- B-körkort
- Truckkort A-B
- Svenska & Engelska i tal och skrift.
- Flexibel

Anställningen är hos Söder & Co med möjlighet till övergång till kund.

Tjänsten är en heltid med start omgående.
Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten! Visa mindre

Vi söker fastighetsskötare till kund i Stenkullen!

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina ar... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Till kund i Stenkullen söker vi nu en fastighetsskötare.
Som fastighetsskötare kommer du att sköta in- och utvändig fastighetsskötsel, du kommer även underhålla truckar och lager. Man ska kunna lösa mindre uppgifter själv medan större reparationer görs av t.ex. elektriker och mekaniker.
Som fastighetsskötare/vaktmästare kommer du hålla i ordning fastigheten och se till att allt fungerar.
Arbetstid: 07.00-16.00 Måndag - Fredag.


Din profil
För att lyckas söker vi dig som är serviceinriktad, självgående samt gilla att ha många bollar i luften. Du kommer planera dina dagar själv så det är viktigt att vara disciplinerad som person.
För tjänsten som fastighetsskötare/vaktmästare är det meriterande är om du har fastighetskötarutbildning och eller erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS.
Du ska vara flexibel då det kan förekomma arbete under helger och kvällar om det behövs.

Krav:
- B-körkort
- Truckkort A-B
- Svenska & Engelska i tal och skrift.
- Flexibel

Anställningen är hos Söder & Co med möjlighet till övergång till kund.

Tjänsten är en heltid med start omgående.
Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten! Visa mindre

Vi söker fastighetsskötare till kund i Stenkullen!

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina ar... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Till kund i Stenkullen söker vi nu en fastighetsskötare.
Som fastighetsskötare kommer du att sköta in- och utvändig fastighetsskötsel, du kommer även underhålla truckar och lager. Man ska kunna lösa mindre uppgifter själv medan större reparationer görs av t.ex. elektriker och mekaniker.
Som fastighetsskötare/vaktmästare kommer du hålla i ordning fastigheten och se till att allt fungerar.
Arbetstid: 07.00-16.00 Måndag - Fredag.


Din profil
För att lyckas söker vi dig som är serviceinriktad, självgående samt gilla att ha många bollar i luften. Du kommer planera dina dagar själv så det är viktigt att vara disciplinerad som person.
För tjänsten som fastighetsskötare/vaktmästare är det meriterande är om du har fastighetskötarutbildning och eller erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS.
Du ska vara flexibel då det kan förekomma arbete under helger och kvällar om det behövs.

Krav:
- B-körkort
- Truckkort A-B
- Svenska & Engelska i tal och skrift.
- Flexibel

Anställningen är hos Söder & Co med möjlighet till övergång till kund.

Tjänsten är en heltid med start omgående.
Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten! Visa mindre

Alingsåshem söker en Fastighetstekniker

OM OSS Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar. Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisa... Visa mer
OM OSS
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder och leverera service av högsta klass? Vi inom Alingsåshem söker nu en engagerad och kundorienterad fastighetstekniker. Om du trivs med att aktivt underhålla och driftoptimera fastigheter kan du vara vår nästa kollega!

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som fastighetstekniker arbetar du med drift, tillsyn och skötsel av Alingsåshems lokaler, t ex förvaltningsbyggnader, skolor och förskolor samt industrilokaler. Du har driftansvar för ett antal fastigheter och ser till att inre och yttre skötsel bedrivs optimalt. Du kommer att ha mycket kontakt och kontinuerlig kommunikation med både kunder och kollegor.

Mycket styrs digitalt och du kommer att använda datoriserade system för ärendehantering, medieuppföljning och daglig återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom skötseluppdrag.

Du kommer även att arbeta med:
* Felavhjälpande och förebyggande underhåll.
* Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation mm.
* Hantering av larm.
* Beställa och ansvara för mindre underhållsåtgärder.
* Kontroll av upphandlade och utförda tjänster.
* Medverka i investeringsprojekt.

Som fastighetstekniker inom lokaler ingår du i driftgruppen för lokaler tillsammans med 11 kollegor som tillsammans arbetar för att uppnå enhetens mål i nära samarbete med driftchef och fastighetsförvaltare.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller arbetslivs-erfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har god kompetens inom underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Eftersom att du är den våra kunder möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service. Du är kommunikativ, strukturerad, organiserad och har ett tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

Då vi bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Tjänsten är ett vikariat på 100% Omgående start enligt överenskommelse till och med 2020-08-30 med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Sterner på [email protected] eller 0727-464606. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 11 juni. Visa mindre

Fastighetsskötare till lager i Lerum!

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina ar... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Till kund i Stenkullen söker vi nu en fastighetsskötare.
Som fastighetsskötare kommer du att sköta in- och utvändig fastighetsskötsel, du kommer även underhålla truckar och lager. Man ska kunna lösa mindre uppgifter själv medan större reparationer görs av t.ex. elektriker och mekaniker.
Som fastighetsskötare/vaktmästare kommer du hålla i ordning fastigheten och se till att allt fungerar.
Arbetstid: 07.00-16.00 Måndag - Fredag.


Din profil
För att lyckas söker vi dig som är serviceinriktad, självgående samt gilla att ha många bollar i luften. Du kommer planera dina dagar själv så det är viktigt att vara disciplinerad som person.
För tjänsten som fastighetsskötare/vaktmästare är det meriterande är om du har fastighetskötarutbildning och eller erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS.
Du ska vara flexibel då det kan förekomma arbete under helger och kvällar om det behövs.

Krav:
- B-körkort
- Truckkort A-B
- Svenska & Engelska i tal och skrift.
- Flexibel

Anställningen är hos Söder & Co med möjlighet till övergång till kund.

Tjänsten är en heltid med start omgående.
Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten! Visa mindre

Fastighetsskötare till lager i Lerum!

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Dina ar... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Till kund i Stenkullen söker vi nu en fastighetsskötare.
Som fastighetsskötare kommer du att sköta in- och utvändig fastighetsskötsel, du kommer även underhålla truckar och lager. Man ska kunna lösa mindre uppgifter själv medan större reparationer görs av t.ex. elektriker och mekaniker.
Som fastighetsskötare/vaktmästare kommer du hålla i ordning fastigheten och se till att allt fungerar.
Arbetstid: 07.00-16.00 Måndag - Fredag.


Din profil
För att lyckas söker vi dig som är serviceinriktad, självgående samt gilla att ha många bollar i luften. Du kommer planera dina dagar själv så det är viktigt att vara disciplinerad som person.
För tjänsten som fastighetsskötare/vaktmästare är det meriterande är om du har fastighetskötarutbildning och eller erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS.
Du ska vara flexibel då det kan förekomma arbete under helger och kvällar om det behövs.

Krav:
- B-körkort
- Truckkort A-B
- Svenska & Engelska i tal och skrift.
- Flexibel

Anställningen är hos Söder & Co med möjlighet till övergång till kund.

Tjänsten är en heltid med start omgående.
Låter det intressant? Tveka inte att söka tjänsten! Visa mindre

Alingsåshem söker Fastighetstekniker Lokaler

Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar. Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där... Visa mer
Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en öppen och kompetent organisation där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Kanske vill du ta klivet från utbildning till arbete inom branschen? Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder och leverera service av högsta klass? Vi inom Alingsåshem söker nu en engagerad och kundorienterad fastighetstekniker. Om du trivs med att aktivt underhålla och driftoptimera fastigheter kan du vara vår nästa kollega!

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som fastighetstekniker arbetar du med drift, tillsyn och skötsel av Alingsåshems lokaler, t ex förvaltningsbyggnader, skolor och förskolor samt industrilokaler. Du har driftansvar för ett antal fastigheter och ser till att inre och yttre skötsel bedrivs optimalt. Du kommer att ha mycket kontakt och kontinuerlig kommunikation med både kunder och kollegor.

Mycket styrs digitalt och du kommer att använda datoriserade system för ärendehantering, medieuppföljning och daglig återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom skötseluppdrag.

Du kommer även att arbeta med:
* Felavhjälpande och förebyggande underhåll.
* Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation mm.
* Hantering av larm.
* Beställa och ansvara för mindre underhållsåtgärder.
* Kontroll av upphandlade och utförda tjänster.
* Medverka i investeringsprojekt.

Som fastighetstekniker inom lokaler ingår du i driftgruppen för lokaler tillsammans med 11 kollegor som tillsammans arbetar för att uppnå enhetens mål i nära samarbete med driftchef och fastighetsförvaltare.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller arbetslivs-erfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har god kompetens inom underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Då vi kommunicerar med såväl kunder som kollegor och entreprenörer är mycket god kunskap i svenska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Eftersom att du är den våra kunder möter dagligen strävar du alltid efter att ge bästa tänkbara service. Du är kommunikativ, strukturerad, organiserad och har ett tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

Då vi bedriver verksamhet inom förskola/skola är giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Tjänsten är ett vikariat på 100% 2019-06-03 till och med 2020-08-30 med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Sterner på [email protected] eller 0727-464606. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 11 april. Visa mindre

Anläggningsvaktmästare (deltid , visstid)

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. ARBETSUPPGIFTER Kultur och utbildningsförvaltning söker en anläggningsvaktmästare till Bjärkehallen, en idrottshall i anslutning till Sollebrunns skola. Fokus i uppdraget är ansvara för städ, tillsyn och enklare ... Visa mer
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.ARBETSUPPGIFTER
Kultur och utbildningsförvaltning söker en anläggningsvaktmästare till Bjärkehallen, en idrottshall i anslutning till Sollebrunns skola. Fokus i uppdraget är ansvara för städ, tillsyn och enklare underhåll.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av att arbeta med anläggningar inom fritidssektorn med uppgifter inom städ och fastighetstillsyn.
För att lyckas och trivas i uppdraget tror vi att du är van att arbeta självständigt samt ha en utvecklad förmåga till ordning och reda.

ÖVRIGT
Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

ALINGSÅSHEM & NOLHAGA PARKBAD SÖKER DRIFTTEKNIKER

Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en nybyggd anläggning med den senaste tekniken? Alingsåshem och Nolhaga Parkbad söker nu en engagerad och serviceinriktad drifttekniker med stort tekniskt intresse.OM OSSInom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbo... Visa mer
Är du intresserad av ett fritt och självständigt arbete i en nybyggd anläggning med den senaste tekniken? Alingsåshem och Nolhaga Parkbad söker nu en engagerad och serviceinriktad drifttekniker med stort tekniskt intresse.OM OSSInom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.En av våra kunder är Anläggning och fritid inom Alingsås kommun. I detta ingår Nolhaga Parkbad och tillsammans med dem söker vi nu en drifttekniker som kommer att arbeta som drifttekniker för Nolhaga Parkbad och fastigheten Nolhagahallen.Inom Anläggning och fritid arbetar idag cirka 30 medarbetare tillsammans för att främja en aktiv fritid för kommuninvånare och föreningsliv.ARBETSBESKRIVNINGSom drifttekniker för Nolhaga Parkbad har du din anställning inom Alingsåshem med placering på Nolhaga Parkbad. Där ingår du i parkbadets driftgrupp på totalt fyra personer som tillsammans arbetar med att driftoptimera parkbadet. I uppdraget verkar du för att inre och yttre skötsel av fastigheten bedrivs optimalt. I arenaområdet ingår även Alingsås ishall som också ingår i ditt driftuppdrag.Mycket styrs digitalt och du kommer att använda datoriserade system för ärendehantering, medieuppföljning och daglig återrapportering. Du deltar i den löpande underhållsplaneringen tillsammans med fastighetsförvaltare och vid behov anlitar och samordnar du entreprenörer inom skötseluppdrag.Du kommer även att arbeta med:- Felavhjälpande och förebyggande underhåll. - Övervakning av styr- och reglersystem för värme, ventilation, vattenrening mm. - Kontroll av upphandlade och utförda tjänster. - Hantering av larm.VEM SÖKER VI?Vi söker dig som är utbildad fastighets- eller drittekniker och har erfarenhet från en liknande roll eller har gedigen erfarenhet som ersätter formell utbildning. Vi ser att du är mycket kunnig inom ventilation, styr- och regler, underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheter. Du har även grundläggande el-kunskaper och vana av att arbeta digitalt. Det är meriterande om du har kunskap inom vattenrening. Kunskap i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna kommunicera med såväl kollegor som entreprenörer.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående med engagemang och driv. Akuta saker kan inträffa vilket innebär att du behöver kunna anpassa dig snabbt. Du strävar alltid efter att ge bästa tänkbara service och är kommunikativ, strukturerad, organiserad samt har ett stort tekniskt intresse. För att kunna utföra arbetet på ett bra sätt krävs att du kan fatta egna beslut och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.Utdrag ur belastningsregister är en förutsättning för anställning.?OM TJÄNSTENTjänsten innebär att du är anställd av Alingsåshem med placering på Nolhaga Parkbad där du ingår i parkbadets driftteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 % med arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid. Beredskap ingår i tjänsten. VAD KAN VI ERBJUDA DIG?Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. Du kommer att arbeta med engagerade kollegor med stor kunskap och tekniskt intresse.KONTAKTHar du frågor eller vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Jacobsson, driftchef Alingsåshem på [email protected], 0322-617765 eller Jan Wärn verksamhetschef Anläggningar och fritid på [email protected], 0322-616182.ANSÖKVarmt välkommen med din ansökan till [email protected], senast den 2 juni. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.I denna rekrytering har vi gjort våra medieval, vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre