Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Alingsås

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Herr Frisör, Barberare.

Ansök    Apr 23    Salong Lillån AB    Frisör
#jobbjustnu Salong Lillån letar efter nya kollegor! Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse! Du ska ha klipp kunskap för herr ,Dam , Barn. fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav) Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke. Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning. Vi hjälper och stöttar varandra ... Visa mer
#jobbjustnu
Salong Lillån letar efter nya kollegor!


Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse!


Du ska ha klipp kunskap för herr ,Dam , Barn.
fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav)


Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke.


Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning.


Vi hjälper och stöttar varandra varje dag.
Och vi ser till att ingen känner sig utanför.


Varaktighet, arbetstid
Du ska kunna tala svenska eller Engelska.


Kontakta Akar Ako vid intresse.
tel 072 395 2606 ,0322 18002
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Alingsås söker frisör till ny fin salong

Ansök    Apr 2    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi har precis flyttat in en ny superfin lokal på Vimpeln och har möjlighet att utöka vårt team! Vi söker en driven frisör som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Meriterande med delprov och gesäll - annars hjälper vi dig på vägen!  • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket! Vad erb... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


Vi har precis flyttat in en ny superfin lokal på Vimpeln och har möjlighet att utöka vårt team! Vi söker en driven frisör som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Meriterande med delprov och gesäll - annars hjälper vi dig på vägen! 
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket!

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Massör till Flexmassage Alingsås

Arbetstid Tjänsten är 75% rullande schema dag,kväll och varannan helg.Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger.Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid). Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt konceptkvalitetssäkrar dig. Många... Visa mer
Arbetstid
Tjänsten är 75% rullande schema dag,kväll och varannan helg.Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger.Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid).
Beskrivning av kvalifikationer
Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt konceptkvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.
Anställningsform/Lönevillkor
Vi har seriösaavtal med fast timlön samt en bonus – baserad del som ger dig ökad motivation samtextra tillägg.Vi har självklart semesterlön och följerLAS.
Erfarenhet
Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.
Varaktighet
Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Flex-konceptet
Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inommassage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nikita Hair Alingsås söker frisörtrainee

Ansök    Nov 16    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Alingsås Vimpeln arbetar ett superhärligt team med frisörer som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu en frisörtrainee som vill räkna sina timmar och fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Meriterande med delprov - annars hjälper vi dig på vägen!  • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair Alingsås Vimpeln arbetar ett superhärligt team med frisörer som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu en frisörtrainee som vill räkna sina timmar och fortsätta att utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Meriterande med delprov - annars hjälper vi dig på vägen! 
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket!

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Massör till Flexmassage Alingsås

Arbetstid Tjänsterna är på 40-75% och innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" samt varannan helg. Tjänsten är 75% rullande schema dag, kväll och varannan helg. Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger. Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid). Beskrivning av kvalifikationer Vi söker i första hand dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt konce... Visa mer
Arbetstid

Tjänsterna är på 40-75% och innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" samt varannan helg.
Tjänsten är 75% rullande schema dag, kväll och varannan helg.
Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger. Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid).

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss.
Har du ingen utbildning, men känner att du vill bli massör hos oss och arbeta hos oss, så finns den möjligheten också. Skriv då i ansökan att du inte är utbildad.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildning Friskvårdsmassör:

Lördag 30/9 kl.09.30-17.00

Söndag 1/10 kl.09.30-17.00

Måndag 2/10 14.00-20.30

Lördag 7/10 09.30-17.00

Söndag 8/10 09.30-17.00

Måndag 9/10 14.00-20:30

Flex introduktion (är du redan utbildad massör så går du endast denna):

Onsdag 11/10 09.00-16.00 Konceptet

Torsdag 12/10 09.00-12.00 Kassa/admin

Fredag 13/10 09.00-16.00 Konceptet

Tisdag 17/10 09.00-16.00 Konceptet

Sedan tillkommer några timmar för att gå bredvid samt praktik.Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nikita Hair Alingsås söker frisör eller trainee

Ansök    Feb 2    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi har precis flyttat in en ny superfin lokal på Vimpeln och har möjlighet att utöka vårt team! Vi söker en driven frisör eller frisörtrainee som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Meriterande med delprov och/eller gesäll - annars hjälper vi dig på vägen!  • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


Vi har precis flyttat in en ny superfin lokal på Vimpeln och har möjlighet att utöka vårt team! Vi söker en driven frisör eller frisörtrainee som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Meriterande med delprov och/eller gesäll - annars hjälper vi dig på vägen! 
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket!

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Fransstylist sökes

Ansök    Apr 26    Linn Nails AB    Stylist
Bästa, arbetssökande! Vi på Linna nails söker en hel/deltid anställning för en utbildad fransstylist till vårt nuvarande team. Den sökande kan vara helt nyutbildad. Vi har inget emot att vidareutbilda om vi ser potential. Det viktigaste är att det är rätt person till vårt team. Om fransstylisten även är nagelteknolog i grunden ser vi som ett stort plus, men det är dock inget måste. KRAV: Goda kunskaper i svenska Fransstylist cert. ÖVRIG INFO helt... Visa mer
Bästa, arbetssökande!
Vi på Linna nails söker en hel/deltid anställning för en utbildad fransstylist till vårt nuvarande team.
Den sökande kan vara helt nyutbildad. Vi har inget emot att vidareutbilda om vi ser potential. Det viktigaste är att det är rätt person till vårt team.
Om fransstylisten även är nagelteknolog i grunden ser vi som ett stort plus, men det är dock inget måste.


KRAV:
Goda kunskaper i svenska
Fransstylist cert.


ÖVRIG INFO
heltid / deltid anställning enl överenskommelse
lön enl. överenskommelse
Arbetstider enl överenskommelse


ARBETSUPPGIFTERNA
Att hantera den dagliga driften på salongen förutom att ha kunder:
Hjälpa kollegor
Svara i telefonen
Hjälpa till i receptionen att ta emot kunder
Städa, tvätta/vika handdukar
Bokning utav kunder
Inventering vid behov
Inköp vid behov
Ta betalt Visa mindre

Massör till Flexmassage Alingsås

Ansök    Maj 22    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Tjänsten är 75% rullande schema dag, kväll och varannan helg. Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger. Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid). Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten är 75% rullande schema dag, kväll och varannan helg.
Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger.
Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid).

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Frisör

Ansök    Mar 22    Jaf, Susan    Frisör
Salong Östlyckan i Alingsås söker nu en frisör! Vem är du? Personlig lämplighet är viktigast för oss. Du är serviceminded, kreativ och självgående. Du är en driftig frisör med hög arbetsmoral och är engagerad i ditt arbete. Du är glad och får kunderna att trivas i din frisörstol. Du har godkänd frisörutbildning och kan börja jobba från sommaren tills vidare. Vad kan vi erbjuda dig? Salongen ligger bara några minuter ifrån alingsås centrum och har en stab... Visa mer
Salong Östlyckan i Alingsås söker nu en frisör!
Vem är du?
Personlig lämplighet är viktigast för oss. Du är serviceminded, kreativ och självgående. Du är en driftig frisör med hög arbetsmoral och är engagerad i ditt arbete. Du är glad och får kunderna att trivas i din frisörstol. Du har godkänd frisörutbildning och kan börja jobba från sommaren tills vidare.


Vad kan vi erbjuda dig?
Salongen ligger bara några minuter ifrån alingsås centrum och har en stabil kundkrets. På vår salong kommer du jobba med dam-, herr- och barnklipp och olika hårbehandlingar. Anställningen gäller framför allt en tjänst på heltid. Vi erbjuder goda lönevillkor med OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Du kommer även ha personalförmåner med möjlighet till utbildning och personlig utveckling.


Vill du arbeta med oss?
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till: [email protected]
Tveka inte att höra av dig vid frågor.
Vi ser framemot att höra ifrån dig! Visa mindre

Trainee Nikita Hair Alingsås

Ansök    Jan 17    Raise Sweden AB    Frisör
Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö med ett glatt gäng där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor.    Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör.  Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team? Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket?   Arbetsuppgifter Göra kunderna nöjda och för... Visa mer
Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö med ett glatt gäng där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor. 


 

Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör. 

Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team?

Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket?

 

Arbetsuppgifter

Göra kunderna nöjda och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket.

Du arbetar aktivt med att överträffa kundens förväntningar och inspirerar dessa till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet, goda produktkunskap, entusiasm och engagemang.

 

Kvalifikationer

Godkänd frisörskola

Trainee nivå 2,3,4

Avlagt delprov

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Massör till Flexmassage Alingsås

Ansök    Jan 27    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Tjänsten innefattar kvällstid och helger i ett rullande schema. Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger. Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid). Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar d... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten innefattar kvällstid och helger i ett rullande schema.
Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger.
Arbetstid helgpass kl.10.00-17.00 (6,5tim arbetstid).

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Frisör

Ansök    Mar 6    Hada Barbershop    Herrfrisör
Hada Barbershop söker en ny medarbetare som kan är erfaren och kan arbeta hos oss. Vi erbjuder en heltidstjänst samt tillsvidare. Det är för oss viktigt att du har arbetat som frisör tidigare och har goda relationer till kunder. Visa mer
Hada Barbershop söker en ny medarbetare som kan är erfaren och kan arbeta hos oss. Vi erbjuder en heltidstjänst samt tillsvidare. Det är för oss viktigt att du har arbetat som frisör tidigare och har goda relationer till kunder. Visa mindre

Trainee Nikita Hair Alingsås

Ansök    Nov 17    Raise Sweden AB    Frisör
Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö med ett glatt gäng där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor.    Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör.  Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team? Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket?   Arbetsuppgifter Göra kunderna nöjda och för... Visa mer
Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö med ett glatt gäng där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor. 


 

Nikita Hair arbetar med Wella som huvudleverantör. 

Tycker du om att ta egna initiativ och ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team?

Har du stor känsla för service och en passion frisöryrket?

 

Arbetsuppgifter

Göra kunderna nöjda och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket.

Du arbetar aktivt med att överträffa kundens förväntningar och inspirerar dessa till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet, goda produktkunskap, entusiasm och engagemang.

 

Kvalifikationer

Godkänd frisörskola

Trainee nivå 2,3,4

Avlagt delprov

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Ansök    Nov 18    Luunam AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Alingsås Beauty Nails är en skönhetssalong i centrala Alingsås. Vi behöver utöka vår personal med en duktig nagelteknolog. Du måste ha erfarenhet av nagelbygge och vara intresserad av att skapa fin design enligt kundens önskemål. Du måste ha minst 2 år erfarenhet. Ett plus om du talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbets... Visa mer
Alingsås Beauty Nails är en skönhetssalong i centrala Alingsås. Vi behöver utöka vår personal med en duktig nagelteknolog. Du måste ha erfarenhet av nagelbygge och vara intresserad av att skapa fin design enligt kundens önskemål. Du måste ha minst 2 år erfarenhet. Ett plus om du talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Ansök    Jan 10    Luunam AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Alingsås Beauty Nails är en skönhetssalong i centrala Alingsås. Vi behöver utöka vår personal med en duktig nagelteknolog. Du måste ha erfarenhet av nagelbygge och vara intresserad av att skapa fin design enligt kundens önskemål. Du måste ha minst 2 år erfarenhet. Ett plus om du talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbets... Visa mer
Alingsås Beauty Nails är en skönhetssalong i centrala Alingsås. Vi behöver utöka vår personal med en duktig nagelteknolog. Du måste ha erfarenhet av nagelbygge och vara intresserad av att skapa fin design enligt kundens önskemål. Du måste ha minst 2 år erfarenhet. Ett plus om du talar vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker Massör

Jivaka Forest Massage And Spa söker nu två massörer. En med inriktning Thailändskmassage, och en med inriktning Svensk klassisk massage. Salongen har funnits i tre år, och vårt fokus är massageterapi och avslappning. I vår Spaavdelning erbjuder vi kroppsskrubb, bastu och aromterapimassage. Vi erbjuder även fotmassage, hand- och fotspa med paraffin. Jivaka Forest är en salong som etablerat sig och är välkänd bland kunderna, och nu satsar vi för att ännu fle... Visa mer
Jivaka Forest Massage And Spa söker nu två massörer. En med inriktning Thailändskmassage, och en med inriktning Svensk klassisk massage.
Salongen har funnits i tre år, och vårt fokus är massageterapi och avslappning. I vår Spaavdelning erbjuder vi kroppsskrubb, bastu och aromterapimassage. Vi erbjuder även fotmassage, hand- och fotspa med paraffin.
Jivaka Forest är en salong som etablerat sig och är välkänd bland kunderna, och nu satsar vi för att ännu fler ska kunna få hjälp genom våra behandlingar. Vi söker dig som älskar att jobba med att ge behandlingar och hjälpa människor.
Vi ser gärna att du har minst 2 års certifierad erfarenhet.
Varmt välkomna med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut/ Fransstylist

Clover Nails AB är en välkänd kedja inom naglar & fransar i Alingsås. Verksamheten består av naglar, fransar, fotvård. Vi är en av Alingsåss största shönhetssalong i Vimpeln i Alingsås . Vi söker flera duktiga utövare, ser gärna att du har erfarenhet inom yrket. Det är bara positivt om du kan även andra typ om skönhetsbehandlingar. Du ska vara trevlig, ha bra servicesmined, stress tålig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förut... Visa mer
Clover Nails AB är en välkänd kedja inom naglar & fransar i Alingsås.
Verksamheten består av naglar, fransar, fotvård.
Vi är en av Alingsåss största shönhetssalong i Vimpeln i Alingsås .
Vi söker flera duktiga utövare, ser gärna att du har erfarenhet inom yrket.
Det är bara positivt om du kan även andra typ om skönhetsbehandlingar.
Du ska vara trevlig, ha bra servicesmined, stress tålig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör till Flexmassage Alingsås

Arbetstid Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Våra heltidstjänster är på 75% då vi har 6tim arbetsdag. Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalite... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.
Våra heltidstjänster är på 75% då vi har 6tim arbetsdag. Vi söker även massörer på deltid kvällar och helger.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nikita Hair Alingsås söker trainee

Ansök    Jun 20    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Alingsås Vimpeln arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu två trainees som vill fortsätta arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivs... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair i Alingsås Vimpeln arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu två trainees som vill fortsätta arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Massör 75% - Alingsås Flexmassage

Ansök    Jul 29    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknan... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

frisör

Ansök    Maj 25    Kanuni, Sirwan    Frisör
Nu söker vi fler frisörer till vår salong . Har du en stark servicekänsla och ett brinnande intresse för frisörbranschen? Är du är ordningsam, lyhörd och uppskattar en stark gemenskap på salongen? Då kan du vara vår nästa frisör! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Nu söker vi fler frisörer till vår salong . Har du en stark servicekänsla och ett brinnande intresse för frisörbranschen? Är du är ordningsam, lyhörd och uppskattar en stark gemenskap på salongen? Då kan du vara vår nästa frisör!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Herr Frisör, Barberare.

Ansök    Apr 6    Salong Lillån AB    Frisör
#jobbjustnu Salong Lillån letar efter nya kollegor! Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse! Du ska ha klipp kunskap för herr ,Dam , Barn. fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav) Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke. Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning. Vi hjälper och stöttar varandra ... Visa mer
#jobbjustnu
Salong Lillån letar efter nya kollegor!


Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse!


Du ska ha klipp kunskap för herr ,Dam , Barn.
fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav)


Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke.


Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning.


Vi hjälper och stöttar varandra varje dag.
Och vi ser till att ingen känner sig utanför.


Varaktighet, arbetstid
Du ska kunna tala svenska eller Engelska.


Kontakta Akar Ako vid intresse.
tel 072 395 2606 ,0322 18002
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Alingsås söker trainee

Ansök    Maj 16    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Alingsås Vimpeln arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu två trainees som vill fortsätta arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivs... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair i Alingsås Vimpeln arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi söker nu två trainees som vill fortsätta arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

#Sverigesbästafrisörarbetsplats Visa mindre

Massör

Jivaka Forest Massage And Spa söker nu två massörer. En med inriktning Thailändskmassage, och en med inriktning Svensk klassisk massage. Salongen har funnits i tre år, och vårt fokus är massageterapi och avslappning. I vår Spaavdelning erbjuder vi kroppsskrubb, bastu och aromterapimassage. Vi erbjuder även fotmassage, hand- och fotspa med paraffin. Jivaka Forest är en salong som etablerat sig och är välkänd bland kunderna, och nu satsar vi för att ännu fle... Visa mer
Jivaka Forest Massage And Spa söker nu två massörer. En med inriktning Thailändskmassage, och en med inriktning Svensk klassisk massage.
Salongen har funnits i tre år, och vårt fokus är massageterapi och avslappning. I vår Spaavdelning erbjuder vi kroppsskrubb, bastu och aromterapimassage. Vi erbjuder även fotmassage, hand- och fotspa med paraffin.
Jivaka Forest är en salong som etablerat sig och är välkänd bland kunderna, och nu satsar vi för att ännu fler ska kunna få hjälp genom våra behandlingar. Vi söker dig som älskar att jobba med att ge behandlingar och hjälpa människor.
Vi ser gärna att du har minst 2 års certifierad erfarenhet.
Varmt välkomna med din ansökan. Visa mindre

Nagelteknolog med utbildning sökes!

We are nails and beauty shop situated in city of Alingsås. The saloon is modern and close to bus/train. We are looking for a stress resistant, service minded nail technician. At our place we will help you to develop your knowledge and master your skills. We are looking for a full time nail technician with diploma. To apply, email resume and cover letter to our email. Best regards, Linn Nails Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga fö... Visa mer
We are nails and beauty shop situated in city of Alingsås. The saloon is modern and close to bus/train.
We are looking for a stress resistant, service minded nail technician. At our place we will help you to develop your knowledge and master your skills.
We are looking for a full time nail technician with diploma.
To apply, email resume and cover letter to our email.
Best regards,
Linn Nails
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör 75% - Alingsås Flexmassage

Arbetstid Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknan... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Herr Frisör, Barberare.

Ansök    Dec 27    Salong Lillån AB    Frisör
#jobbjustnu Salong Lillån letar efter nya kollegor! Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse! Du ska ha klipp kunskap för herr. fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav) Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke. Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning. Vi hjälper och stöttar varandra varje dag. O... Visa mer
#jobbjustnu
Salong Lillån letar efter nya kollegor!


Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse!


Du ska ha klipp kunskap för herr.
fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav)


Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke.


Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning.


Vi hjälper och stöttar varandra varje dag.
Och vi ser till att ingen känner sig utanför.


Varaktighet, arbetstid
Du ska kunna tala svenska eller Engelska.


Kontakta Akar Ako vid intresse.
tel 072 395 2606 ,0322 18002
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Nov 24    Edyta Abdelsatar    Frisör
Nu söker vi en trevlig , glad och duktig frisör som kan jobba i en trevlig salong i Alingsås .Som frisör hos oss arbetar man med bl.a. klippningar på dam, herr och barn, färgningar, styling och försäljning av professionella hårvårdsprodukter. Visa mer
Nu söker vi en trevlig , glad och duktig frisör som kan jobba i en trevlig salong i Alingsås .Som frisör hos oss arbetar man med bl.a. klippningar på dam, herr och barn, färgningar, styling och försäljning av professionella hårvårdsprodukter. Visa mindre

Nikita Hair Alingsås söker frisör eller trainee

Ansök    Okt 13    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team i Alingsås! Vi söker både frisörer och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor och personalförm... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi har nu möjlighet att utöka vårt härliga team i Alingsås! Vi söker både frisörer och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Thaimassör

Jivaka Forest AB. är ett Alingsås baserad Thaimassage. Vi finnes i centrala stan. Vi utför traditionell Thaimassage, fotmassage spabehandlingar och även idrottsbehandlingar. Vi söker dig som har både utbildning och erfarenhet inom Thai massage. Endast seriösa kandidater. Arbetet är på c.a 75% men kan utökas efterhand. Du får gärna kontakta oss för ytterligare information. Vi kan även erbjuda övernattningslägenhet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kom... Visa mer
Jivaka Forest AB. är ett Alingsås baserad Thaimassage. Vi finnes i centrala stan.
Vi utför traditionell Thaimassage, fotmassage spabehandlingar och även
idrottsbehandlingar.
Vi söker dig som har både utbildning och erfarenhet inom Thai massage. Endast seriösa kandidater.
Arbetet är på c.a 75% men kan utökas efterhand.
Du får gärna kontakta oss för ytterligare information.
Vi kan även erbjuda övernattningslägenhet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör 75% - Alingsås Flexmassage

Arbetstid Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknan... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Massör 75% - Alingsås Flexmassage

Ansök    Aug 18    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsope... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Herr Frisör, Barberare.

Ansök    Okt 1    Salong Lillån AB    Frisör
#jobbjustnu Salong Lillån letar efter nya kollegor! Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse! Du ska ha klipp kunskap för herr. fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav) Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke. Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning. Vi hjälper och stöttar varandra varje dag. ... Visa mer
#jobbjustnu
Salong Lillån letar efter nya kollegor!


Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse!


Du ska ha klipp kunskap för herr.
fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav)


Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke.


Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning.


Vi hjälper och stöttar varandra varje dag.
Och vi ser till att ingen känner sig utanför.


Varaktighet, arbetstid
Du ska kunna tala svenska


Kontakta Akar Ako vid intresse.
tel 072 395 2606 ,0322 18002
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog med utbildning sökes!

We are nails and beauty shop situated in city of Alingsås. The saloon is modern and close to bus/train. We are looking for a stress resistant, service minded nail technician. At our place we will help you to develop your knowledge and master your skills. We are looking for a full time nail technician with diploma. To apply, email resume and cover letter to our email. Best regards, Linn Nails Visa mer
We are nails and beauty shop situated in city of Alingsås. The saloon is modern and close to bus/train.
We are looking for a stress resistant, service minded nail technician. At our place we will help you to develop your knowledge and master your skills.


We are looking for a full time nail technician with diploma.


To apply, email resume and cover letter to our email.


Best regards,
Linn Nails Visa mindre

Massör, massageterapeut och medhjälpare sökes till Alingsås Naprapatklinik

Från och med 1 september 2021 behöver vi en massör eller massageterapeut till Alingsås Naprapatklinik. Du kommer jobba nära och i samarbete med naprapater och träffa människor som har behov av muskelbehandling i form av massage, stretch och eller triggerpunktsbehandling. Arbetsuppgifterna består av att behandla patienter som behöver behandling av muskler, svara i telefon, ta betalt och andra dagliga dagliga göromål på kliniken som t ex att tvätta handduk... Visa mer
Från och med 1 september 2021 behöver vi en massör eller massageterapeut till Alingsås Naprapatklinik.
Du kommer jobba nära och i samarbete med naprapater och träffa människor som har behov av muskelbehandling i form av massage, stretch och eller triggerpunktsbehandling.
Arbetsuppgifterna består av att behandla patienter som behöver behandling av muskler, svara i telefon, ta betalt och andra dagliga dagliga göromål på kliniken som t ex att tvätta handdukar och liknande.
Du som söker skall ha ett starkt intresse för rörelseapparaten, ha ett positivt tänk och en önskan om att vara stark bidragande faktor till en positiv arbetsmiljö på Alingsås Naprapatklinik AB
Anställningen är en provanställning första 6 mnd. Visa mindre

Nikita Hair Alingsås söker trainee

Ansök    Maj 17    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Alingsås arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi utökar nu teamet och söker en driven trainee som har gått frisörutbildning och vill fortsätta arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten förväntas pågå under sommaren med möjlighet till förlängning.   Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

På Nikita Hair i Alingsås arbetar ett härligt team som du har möjlighet att bli en del av! Vi utökar nu teamet och söker en driven trainee som har gått frisörutbildning och vill fortsätta arbeta sina timmar och utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten förväntas pågå under sommaren med möjlighet till förlängning.  

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)

• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisör

Ansök    Okt 5    Salong Galaxy    Frisör
Erfaren Frisör sökes till salong Galaxy i Alingsås. Visöker en barberare som kan klippa , tråda ,raka skägg med kniv. Visa mer
Erfaren Frisör sökes till salong Galaxy i Alingsås.
Visöker en barberare som kan klippa , tråda ,raka skägg med kniv. Visa mindre

Herr Frisör, Barberare.

Ansök    Jan 7    Salong Lillån AB    Frisör
#jobbjustnu Salong Lillån letar efter nya kollegor! Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse! Du ska ha klipp kunskap för herr. fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav) Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke. Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning. Vi hjälper och stöttar varandra varje dag. ... Visa mer
#jobbjustnu
Salong Lillån letar efter nya kollegor!


Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse!


Du ska ha klipp kunskap för herr.
fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (krav)


Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke.


Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning.


Vi hjälper och stöttar varandra varje dag.
Och vi ser till att ingen känner sig utanför.


Varaktighet, arbetstid
Du ska kunna tala svenska


Kontakta Akar vid intresse.
tel 072 395 2606 ,0322 18002
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör varannan helg - Alingsås

Ansök    Jan 27    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Tjänsten är Lördagar kl.10.00-17.00 och Söndagar kl.12.00-18.30 samt timmar vid behov. Vi önskar att du har möjlighet att hoppa ibland in på vardagar, framförallt kvällar vid sjukdom. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du... Visa mer
Arbetstid

Tjänsten är Lördagar kl.10.00-17.00 och Söndagar kl.12.00-18.30 samt timmar vid behov. Vi önskar att du har möjlighet att hoppa ibland in på vardagar, framförallt kvällar vid sjukdom.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nagelteknolog med utbildning sökes!

We are nails and beauty shop situated in city of Alingsås. The saloon is modern and close to bus/train. We are looking for a stress resistant, service minded nail technician. At our place we will help you to develop your knowledge and master your skills. We are looking for a full time nail technician with diploma. To apply, email resume and cover letter to our email. Best regards, Linn Nails Visa mer
We are nails and beauty shop situated in city of Alingsås. The saloon is modern and close to bus/train.
We are looking for a stress resistant, service minded nail technician. At our place we will help you to develop your knowledge and master your skills.


We are looking for a full time nail technician with diploma.


To apply, email resume and cover letter to our email.


Best regards,
Linn Nails Visa mindre

Massör sökes för helg och extratimmar vid behov till Flexmassage Alingsås

FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som 2016 firade 10års jubileum.vi genomför ca 25000 behandlingar vid någon av våra mottagningar samt hos företagskunder. Vi arbetar med 6 timmars arbetsdagar för både deltid- heltidstjänster. En heltidstjänst hos oss är således på 75%. I en heltidstjänst ingår både massage på våra mottagningar och hos våra företagskunder. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande treveckors... Visa mer
FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som 2016 firade 10års jubileum.vi genomför ca 25000 behandlingar vid någon av våra mottagningar samt hos företagskunder. Vi arbetar med 6 timmars arbetsdagar för både deltid- heltidstjänster. En heltidstjänst hos oss är således på 75%. I en heltidstjänst ingår både massage på våra mottagningar och hos våra företagskunder. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande treveckors schema med 4 dagars, 5 dagars, 6 dagars-veckor. Schema och pass kan dock variera på de olika Mottagningarna. Alingsås kör tex varannan helg i sitt schema i dagsläget.
Flex-konceptet: Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEXMASSAGE-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssystem, intranät och kassahantering. Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan också vara en fördel om man har arbete som säljare på något sätt.
Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker framförallt dig som är Diplomerad Friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. (krav på annan tilläggsutbildning som t.ex student vid fysioterapeutprogrammet eller friskvård/hälsopedagogsutbildning). Gärna utbildad via Physio Academy ( gamla friskvårdsgruppen), Axelsons, Hälsoteket eller Bergqvist massageutbildningar. Erfarenhet: Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.
Certifierad massör (Meriterande).
Vi på Flexmassage Alingsås söker massörer som vill jobba extra på helger samt jobba extra vid behov till vår mottagning i Alingsås som öppnade i juni 217.
Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan vara en fördel om du har jobbat som säljare på något sätt.
Vi har idag 9 mottagningar med 2-3 behandlingsrum på varje som är öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja. Skicka din ansökan till [email protected] så återkopplar vi inom ett par dagar om du blir kallad till intervju. Kika runt på hemsidan och skapa dig en bild av vilka vi är och känn efter om vi överensstämmer med dina värderingar och du tror att du kommer bidra till att stärka vårt team av duktiga massörer.
För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då vi vidareutbildar alla massörer i vårt koncept och du har även möjlighet att starta en egen verksamhet inom kedjan via franchise eller bli teamledare för en mottagning i framtiden. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Fotvårdsterapeut till medicinmottagningen

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr. Arbetsbeskrivning S... Visa mer
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.Arbetsbeskrivning
Som fotvårdsterapeut på medicinmottagningen arbetar du i första hand med preventiv fotvård för diabetiker och riskfötter.

Du ansvarar även för bokning av patienter till fotvårdsmottagningen och arbetar i team tillsammans med diabetesläkare, sjuksköterska och dietist.

I mottagningens regi bedrivs en speciell fotmottagning med fotronder tillsammans med diabetesläkare, ortoped och samråd med ortopedavdelningen. Tillsammans med läkare och ortoped får du möjlighet att vara med och utveckla fotvården inom Alingsås lasarett.

Kvalifikationer
Du är undersköterska och utbildad fotvårdsterapeut med vidareutbildning eller tidigare erfarenhet av medicinsk diabetesfotvård.

Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är som person lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut Vårdcentralen Centrum, Bräcke diakoni.

Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni Idéburen vardag. Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna samt en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som ... Visa mer
Vårdcentraler inom Bräcke DiakoniIdéburen vardag.

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna samt en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vill du veta mer om vilka vi är? Klicka https://www.youtube.com/watch?v=n-oQIY_3t4c för att se vår film!

Inom Bräcke diakoni arbetar vi med ständiga förbättringar i det stora och lilla och har nära till beslut. På samma sätt är vi förstås noga med att du ska trivas och utvecklas hos oss. Vi kan lova att vi både tar tillvara dina kunskaper och erfarenheter och ger dig möjlighet att utmanas och utvecklas. Vi har en bra arbetsmiljö där vi hjälper och stöttar varandra.

Vi söker nu en medicinsk fotterapeut med erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk fotterapeut hos oss tar du emot patienter/kunder på Vårdcentralen samt gör hembesök. Vi har ett nära samarbete med HSV och flera boenden dit vi gör besök.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i din yrkesroll, är medicinsk fotterapeut, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel, van att arbeta självständigt och har ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Bräcke diakoni tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att inkomma med din ansökan! Visa mindre

Nagelteknolog med utbildning sökes!

Central belägen i Alingsås med god kommunikation och fräsch salong. Stresstålig, serviceminded och ambitionen att vilja utvecklas. Du ska ha utbildning vid ansökan och kunna uppvisa vid behov. Vi söker en nagelteknolog till vår salong. Har du erfarnhet av att bygga naglar, bemöta kunderna och ge dem det lilla extra? Då är du rätt person för oss. Vi är en beautysalong i centrala Alingsås som erbjuder våra kunder nagel- och fotvård. Skicka din ansökan till... Visa mer
Central belägen i Alingsås med god kommunikation och fräsch salong. Stresstålig, serviceminded och ambitionen att vilja utvecklas. Du ska ha utbildning vid ansökan och kunna uppvisa vid behov. Vi söker en nagelteknolog till vår salong. Har du erfarnhet av att bygga naglar, bemöta kunderna och ge dem det lilla extra? Då är du rätt person för oss.

Vi är en beautysalong i centrala Alingsås som erbjuder våra kunder nagel- och fotvård.

Skicka din ansökan till oss så fort du kan. Visa mindre

Söker Dam & herr frisör

Ansök    Jul 22    Salong Lillån AB    Frisör
#jobbjustnu Salong Lillån AB i Alingsås söker herrfrisör. Just nu vi har stört behov av frisörer vi har en frisör salong som har fyra frisör stolar som behöver fyllas vi är ute efter manliga och kvinnliga frisörer och barberare som brinner för sitt yrket! Platsar 3 Vi har en fräsch och fint frisör salong som känns lyxigt inne kunderna behöver känna sig bekväma hos oss därför det är viktigt du har ett fint leende när du jobbar det är allt vi behöver samt kl... Visa mer
#jobbjustnu
Salong Lillån AB i Alingsås söker herrfrisör.
Just nu vi har stört behov av frisörer vi har en frisör salong som har fyra frisör stolar som behöver fyllas vi är ute efter manliga och kvinnliga frisörer och barberare som brinner för sitt yrket! Platsar 3 Vi har en fräsch och fint frisör salong som känns lyxigt inne kunderna behöver känna sig bekväma hos oss därför det är viktigt du har ett fint leende när du jobbar det är allt vi behöver samt klara ditt jobb alldeles själv.


Stämmer detta in på dig?
Älska att arbeta med service och att klippa hår.
Är en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten
Vill vara en del av ett team med stor passion som ständigt är under utveckling.
Du brinner för frisöryrket och håller dig ständigt uppdaterad vad gäller trender
För att lyckas och trivas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för hår och människor. Du förstår värdet av olikheter och ett personligt driv som yttrar sig i engagemang och handlingskraft.Hur söker du tjänsten?


Urval av kandidater sker löpande. Vi kommer att kalla till till intervju och gruppintervju. Skicka in din ansökan i fritt format (tex mejl, video, CV/personligt brev)


Vi på Salong Lillån AB välkomnar alla och värdesätter mångfald. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter också att ha balans i livet.


Välkommen till Salong Lillån AB. Visa mindre

Massör sökes för helg och extratimmar vid behov till Flexmassage Alingsås

FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som 2016 firade 10års jubileum.vi genomför ca 25000 behandlingar vid någon av våra mottagningar samt hos företagskunder. Vi arbetar med 6 timmars arbetsdagar för både deltid- heltidstjänster. En heltidstjänst hos oss är således på 75%. I en heltidstjänst ingår både massage på våra mottagningar och hos våra företagskunder. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande treveckors... Visa mer
FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som 2016 firade 10års jubileum.vi genomför ca 25000 behandlingar vid någon av våra mottagningar samt hos företagskunder. Vi arbetar med 6 timmars arbetsdagar för både deltid- heltidstjänster. En heltidstjänst hos oss är således på 75%. I en heltidstjänst ingår både massage på våra mottagningar och hos våra företagskunder. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande treveckors schema med 4 dagars, 5 dagars, 6 dagars-veckor. Schema och pass kan dock variera på de olika Mottagningarna. Alingsås kör tex varannan helg i sitt schema i dagsläget.
Flex-konceptet: Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEXMASSAGE-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssystem, intranät och kassahantering. Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan också vara en fördel om man har arbete som säljare på något sätt.
Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker framförallt dig som är Diplomerad Friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. (krav på annan tilläggsutbildning som t.ex student vid fysioterapeutprogrammet eller friskvård/hälsopedagogsutbildning). Gärna utbildad via Friskvårdsgruppen, Axelsons, Hälsoteket eller Bergqvist massageutbildningar. Erfarenhet: Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.
Certifierad massör (Meriterande).
Vi på Flexmassage Alingsås söker massörer som vill jobba extra på helger samt jobba extra vid behov till vår mottagning i Alingsås som öppnade i juni 217.
Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan vara en fördel om du har jobbat som säljare på något sätt.
Vi har idag 7 mottagningar med 2-3 behandlingsrum på varje som är öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja. Skicka din ansökan till [email protected] så återkopplar vi inom ett par dagar om du blir kallad till intervju. Kika runt på hemsidan och skapa dig en bild av vilka vi är och känn efter om vi överensstämmer med dina värderingar och du tror att du kommer bidra till att stärka vårt team av duktiga massörer.
För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då vi vidareutbildar alla massörer i vårt koncept och du har även möjlighet att starta en egen verksamhet inom kedjan via franchise eller bli teamledare för en mottagning i framtiden. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Fotvårdsterapeut till medicinmottagningen

Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har ca 750 anställda och en omsättning på 660 miljoner. Medicinkliniken har en bre... Visa mer
Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har ca 750 anställda och en omsättning på 660 miljoner.

Medicinkliniken har en bred verksamhet för hela det invärtesmedicinska området både inom slutenvård och öppenvård. Till verksamheten hör planerad mottagningsverksamhet inom AK-verksamhet, allmän internmedicin, diabetes, dietist, fotvård, gastroenterologi, hematologi, kardiologi, osteoporos och reumatologi samt palliativt team. Inom slutenvården finns tre vårdavdelningar. Dessutom finns ett framgångsrikt närsjukvårdsteam med gott samarbete med kommunerna.Arbetsbeskrivning
Som fotvårdsterapeut på medicinmottagningen arbetar du i första hand med preventiv fotvård för diabetiker och riskfötter.

Du ansvarar även för bokning av patienter till fotvårdsmottagningen och arbetar i team tillsammans med diabetesläkare, sjuksköterska och dietist.

I mottagningens regi bedrivs en speciell fotmottagning med fotronder tillsammans med diabetesläkare, ortoped och samråd med ortopedavdelningen. Tillsammans med läkare och ortoped får du möjlighet att vara med och utveckla fotvården inom Alingsås lasarett.

Kvalifikationer
Du är undersköterska och utbildad fotvårdsterapeut med vidareutbildning eller tidigare erfarenhet av medicinsk diabetesfotvård.

Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är som person lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Frisör

Ansök    Okt 9    ABDI, EDRIS    Frisör
Vi som Salong Galaxy har funnits i 10 år i Alingsås och har dam/herr klippning. Vi söker dig som är krativ,glad,politlig person. Dina arbetsuppgifter består av dam&herrklippning; ,rakning ,tråda hår och asikt Vi söker dig som är krativ,glad,politlig person. Dina arbetsuppgifter består av dam&herrklippning; ,rakning ,tråda hår och asikt. Visa mer
Vi som Salong Galaxy har funnits i 10 år i Alingsås och har dam/herr klippning. Vi söker dig som är krativ,glad,politlig person.
Dina arbetsuppgifter består av dam&herrklippning; ,rakning ,tråda hår och asikt Vi söker dig som är krativ,glad,politlig person.
Dina arbetsuppgifter består av dam&herrklippning; ,rakning ,tråda hår och asikt. Visa mindre

Söker herr frisör

Ansök    Sep 18    Lillån AB, Salong    Frisör
Hej Vi söker en frisör som kan klippa herr,barn och trimma skägg ,barberare,tvätta hår . Samt kunna kassa . Visa mer
Hej Vi söker en frisör som kan klippa herr,barn och trimma skägg ,barberare,tvätta hår . Samt kunna kassa . Visa mindre

Massör sökes för helg och extratimmar vid behov till Flexmassage Alingsås

FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som 2016 firade 10års jubileum.vi genomför ca 25000 behandlingar vid någon av våra mottagningar samt hos företagskunder. Vi arbetar med 6 timmars arbetsdagar för både deltid- heltidstjänster. En heltidstjänst hos oss är således på 75%. I en heltidstjänst ingår både massage på våra mottagningar och hos våra företagskunder. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande treveckors... Visa mer
FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som 2016 firade 10års jubileum.vi genomför ca 25000 behandlingar vid någon av våra mottagningar samt hos företagskunder. Vi arbetar med 6 timmars arbetsdagar för både deltid- heltidstjänster. En heltidstjänst hos oss är således på 75%. I en heltidstjänst ingår både massage på våra mottagningar och hos våra företagskunder. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande treveckors schema med 4 dagars, 5 dagars, 6 dagars-veckor. Schema och pass kan dock variera på de olika Mottagningarna. Alingsås kör tex varannan helg i sitt schema i dagsläget.Flex-konceptet: Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEXMASSAGE-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssystem, intranät och kassahantering. Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan också vara en fördel om man har arbete som säljare på något sätt.Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker framförallt dig som är Diplomerad Friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. (krav på annan tilläggsutbildning som t.ex student vid fysioterapeutprogrammet eller friskvård/hälsopedagogsutbildning). Gärna utbildad via Friskvårdsgruppen, Axelsons, Hälsoteket eller Bergqvist massageutbildningar. Erfarenhet: Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.Certifierad massör (Meriterande).Vi på Flexmassage Alingsås söker massörer som vill jobba extra på helger samt jobba extra vid behov till vår mottagning i Alingsås som öppnade i juni 217. Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan vara en fördel om du har jobbat som säljare på något sätt. Vi har idag 7 mottagningar med 2-3 behandlingsrum på varje som är öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja. Skicka din ansökan till [email protected] så återkopplar vi inom ett par dagar om du blir kallad till intervju. Kika runt på hemsidan och skapa dig en bild av vilka vi är och känn efter om vi överensstämmer med dina värderingar och du tror att du kommer bidra till att stärka vårt team av duktiga massörer.För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då vi vidareutbildar alla massörer i vårt koncept och du har även möjlighet att starta en egen verksamhet inom kedjan via franchise eller bli teamledare för en mottagning i framtiden. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nikita Hair Alingsås Vimpeln söker frisör eller trainee

Ansök    Aug 28    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi expanderar och söker nu en frisör eller trainee som vill bli en del av vårt fantastiska team i Alingsås, Vimpeln!  Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig eller behörig frisör) • Kreativ och serviceinriktad • Flexibel och handlingskraftig • Entusiastisk och med glimten i ögat Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevi... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi expanderar och söker nu en frisör eller trainee som vill bli en del av vårt fantastiska team i Alingsås, Vimpeln! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig eller behörig frisör)
• Kreativ och serviceinriktad
• Flexibel och handlingskraftig
• Entusiastisk och med glimten i ögat

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge - hos oss kan du bli salongschef, educator eller regionchef!
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Nu söker vi en frisör till Nikita Hair i Alingsås

Ansök    Mar 5    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi expanderar och söker nu en trainee eller frisör till vår fina salong i Alingsås, Vimpeln. Vi söker både dig med färdig frisörutbildning, men också dig som läser till frisör och som vill arbeta extra på kvällar och helger. Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev) • Kreativ och serviceinriktad • Flexibel och handlingskraftig • Entusiastisk... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi expanderar och söker nu en trainee eller frisör till vår fina salong i Alingsås, Vimpeln. Vi söker både dig med färdig frisörutbildning, men också dig som läser till frisör och som vill arbeta extra på kvällar och helger.

Vem är du?


• Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev)
• Kreativ och serviceinriktad
• Flexibel och handlingskraftig
• Entusiastisk och med glimten i ögat

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge - hos oss kan du bli salongschef, educator eller regionchef!
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Massörer till Helgextra , Deltids arbete , sökes till Flexmassage Alingsås

Vi på Flexmassage Alingsås söker massörer som vill jobba extra på helger samt jobba deltid till vår mottagning i Alingsås som öppnade i juni 217. Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan vara en fördel om du har jobbat som säljare på något sätt. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker framförallt dig som är Diplomerad Friskvårdsmassör eller Diplomerad mas... Visa mer
Vi på Flexmassage Alingsås söker massörer som vill jobba extra på helger samt jobba deltid till vår mottagning i Alingsås som öppnade i juni 217. Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan vara en fördel om du har jobbat som säljare på något sätt. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker framförallt dig som är Diplomerad Friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept.
Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. (krav på annan tilläggsutbildning som t.ex student vid fysioterapeutprogrammet eller friskvård/hälsopedagogsutbildning). Gärna utbildad via Friskvårdsgruppen, Axelsons, Hälsoteket eller Bergqvist massageutbildningar. Erfarenhet: Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter. Flex-konceptet: Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEXMASSAGE-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Vi har idag 7 mottagningar med 2-3 behandlingsrum på varje som är öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja. Skicka din ansökan till [email protected] så återkopplar vi inom ett par dagar om du blir kallad till intervju. Kika runt på hemsidan och skapa dig en bild av vilka vi är och känn efter om vi överensstämmer med dina värderingar och du tror att du kommer bidra till att stärka vårt team av duktiga massörer.
För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då vi vidareutbildar alla massörer i vårt koncept och du har även möjlighet att starta en egen verksamhet inom kedjan via franchise eller bli teamledare för en mottagning i framtiden. Vi ser fram emot din ansökan!


Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut. Det kan också vara en fördel om man har arbete som säljare på något sätt.
Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker framförallt dig som är Diplomerad Friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. (krav på annan tilläggsutbildning som t.ex student vid fysioterapeutprogrammet eller friskvård/hälsopedagogsutbildning). Gärna utbildad via Friskvårdsgruppen, Axelsons, Hälsoteket eller Bergqvist massageutbildningar. Erfarenhet: Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.
Certifierad massör (Meriterande).


FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som 2016 firade 10års jubileum.vi genomför ca 25000 behandlingar vid någon av våra mottagningar samt hos företagskunder. Vi arbetar med 6 timmars arbetsdagar för både deltid- heltidstjänster. En heltidstjänst hos oss är således på 75%. I en heltidstjänst ingår både massage på våra mottagningar och hos våra företagskunder. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande treveckors schema med 4 dagars, 5 dagars, 6 dagars-veckor. Flex-konceptet: Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEXMASSAGE-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssystem, intranät och kassahantering. Visa mindre

Fotvårdsterapeut till Vårdcentralen Centrum

Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni Idéburen vardag Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna samt en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som g... Visa mer
Vårdcentraler inom Bräcke DiakoniIdéburen vardag
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna samt en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vill du veta mer om vilka vi är? Klicka https://www.youtube.com/watch?v=n-oQIY_3t4c för att se vår film!

Inom Bräcke diakoni arbetar vi med ständiga förbättringar i det stora och lilla och har nära till beslut. På samma sätt är vi förstås noga med att du ska trivas och utvecklas hos oss. Vi kan lova att vi både tar tillvara dina kunskaper och erfarenheter och ger dig möjlighet att utmanas och utvecklas. Vi har en bra arbetsmiljö där vi hjälper och stöttar varandra.

Vi söker nu en legitimerad fotvårdsterapeut med erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Som fotvårdsterapeut hos oss tar du emot patienter/kunder på Vårdcentralen samt gör hembesök. Vi har ett nära sammarbete med HSV och flera boenden dit vi gör besök.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i din yrkesroll, är fotvårdsterapeut med erfarenhet av medicinsk fotvård, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel och har ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid men omfattningen kan diskuteras. Bräcke diakoni tillämpar 6 månaders provanställning.Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att inkomma meddin ansökan! Visa mindre

Frisör Dam+herr

Ansök    Feb 1    Lillån AB , Salong    Frisör
Salong Lillån letar efter nya kollegor! Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse! Du ska ha klipp kunskap för både herr & damm hår och färga + slingor (krav) fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (Ej krav) Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke. Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning. Vi är ett gäng p... Visa mer
Salong Lillån letar efter nya kollegor!

Vi behöver någon som som kan ta hand om kunderna med en otrolig bra service och kunna ge kunden en bra upplevelse!

Du ska ha klipp kunskap för både herr & damm hår och färga + slingor (krav)
fixa skägg samt kunna raka med en barberare kniv. (Ej krav)

Vi behöver någon som är målinriktad och ser en framtid i om sitt yrke.

Du ska haft erfarenhet när det gäller hårklippningar samt skägg och rakning.

Vi är ett gäng på 2 grabbar i dagsläget.

Vi hjälper och stöttar varandra varje dag.
Och vi ser till att ingen känner sig utanför.

Varaktighet, arbetstid
Du ska kunna tala antingen svenska eller engelska.

Kontakta Akar vid intresse.
tel 072 395 2606 ,0322 18002 Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 21    New Hair Alingsås AB    Frisör
Vi söker en frisör till vår frisörsalong som har god erfarenhet inom yrket. Frisören ska kunna klippa, färga och göra olika hårbehandlingar för både dam och herr. Vi söker efter en frisör som kan barbera och göra hår tatueringar, frisören ska även kunna göra olika håruppsättningar samt trådning och vaxning av ansikte och huvudområdet. Vi söker efter en aktiv, social och kreativ person, frisören ska vara lättlärd, snabb och flexibel. Det är viktigt att pe... Visa mer
Vi söker en frisör till vår frisörsalong som har god erfarenhet inom yrket.
Frisören ska kunna klippa, färga och göra olika hårbehandlingar för både dam och herr. Vi söker efter en frisör som kan barbera och göra hår tatueringar, frisören ska även kunna göra olika håruppsättningar samt trådning och vaxning av ansikte och huvudområdet.


Vi söker efter en aktiv, social och kreativ person, frisören ska vara lättlärd, snabb och flexibel. Det är viktigt att personen är öppen och kan ta emot och komma med nya ideér som utvecklar verksamheten. Vi söker efter en social person som har förmåga att prata och bemöta kunder på ett glatt och trevligt sätt.

Vår frisörsalong har 3st frisörstolar med god utrymme och möjlighet att sätta in flera frisörstolar. Vi erbjuder både dam och herrklippning samt hårfärgning hårbehandling, barbering och produktförsäljning, vi har även en avdelning för nagel och fotvård.
Vi har både dropp in och tidsbokningar. Visa mindre