Lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Alingsås

Se lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Trä och metallslöjdslärare

Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verkty... Visa mer
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verktyg och kunskap för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Det gör vi med vår unika pedagogiska riktning som baseras på tre delar: medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur.

Detta söker vi:

Är du en utbildad slöjdlärare som drivs av att skapa en meningsfullt lärande för unga har vi nu en tjänst ledig på mellan- och högstadiet. Vi söker en lärare som är van att undervisa och gillar att utveckla lärandet tillsammans med andra lärare.

I Vittra tillhör du ett arbetslag och vi söker därför medarbetare som är intresserade av delta och bidra till ett kollegialt lärande. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill att vår verksamhet ska präglas av.

Vid sjön Gerdsken i Alingsås ligger Vittra Gerdsken. Skolan ligger i ett fint grönområde där det finns möjlighet att besöka både skog och flera fina promenadvägar. Skolan ligger i en äldre byggnad där lokalerna förr var en fabrik men idag är ombyggda för att passa skolverksamhet. Vi har också förmånen att ha både förskola och grundskola i samma lokaler och hos oss kan barnen börja i förskolan och gå hela vägen till åk 9. Vi jobbar för att skapa Alingsås friskaste för- och grundskola och tror mycket på att arbeta tillsammans för högre måluppfyllelse.

Vi erbjuder:

I Vittra utgör fritidshem och skola en helhet. Lärande och utveckling utgör riktningen för all planerad verksamhet och precis som i skolan arbetar vi systematiskt med att följa upp kvaliteten i allt vi gör. Därför träffas vi i regelbundna kollegiala samtal för att diskutera undervisningen. Eleverna är våra viktigaste samarbetspartners och ständigt närvarande i vårt utvecklingsarbete. Det betyder att det alltid är vi lärare som ansvarar för såväl undervisningen som den pedagogiska relationen, men allt vi gör blir till i samspel med eleverna.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Gerdsken kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/gerdsken Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2024-08-04. Det är en 60%-tjänst med tillträde ht-24. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Sara Persson via mail [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare & Konditor - vikariat 100%

I vårt bageri och konditori skapar vi allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept. Vi bakar mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant. Krav: • Mi... Visa mer
I vårt bageri och konditori skapar vi allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept.
Vi bakar mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant.
Krav:

• Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som bagare/konditor på heltid

• Utbildning inom aktuellt område
Egenskaper vi söker:

• Positivt och engagerat medarbetarskap

• God förmåga att planera och arbeta strukturerat

• Kunskap och intresse för hållbar utveckling
Om oss:

Maxi ICA Stormarknad Alingsås ägs och drivs av Ulf Melin, tredje generationen Melin. Vår verksamhet är belägen på Hemvägen 19 vid sjön Gerdsken där vi disponerar en försäljningsyta om cirka 7 500 kvadratmeter och med ett totalt utbud om 40 000 artiklar.

Varje vecka har vi cirka 40 000 kunder som handlar hos oss. Förutom ett brett livsmedelssortiment hittar du också böcker, kläder, husgeråd, sportartiklar samt allt för trädgården. Det vill säga, allt under ett tak – bekvämt för dig!

Vi sysselsätter i dagsläget cirka 220 personer och omsätter 700 miljoner på årsbasis. Detta gör oss till en av sveriges 20 största livsmedelsaffärer, och det i lilla Alingsås - helt MAGISKT bra!
Ansökan:

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Du söker jobbet enkelt på datorn eller mobilen på endast några minuter. Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor gällande din ansökan till vårt bageri och konditori - kontakta Jeanette 0322-784 11. Visa mindre

Test-/ Kyltekniker

Vill du ha en roll där du växer och utvecklas med företaget? Vill du bidra till den gröna omställningen i en internationell organisation? Energy Save befinner sig i en kraftigt expansiv fas på en marknad med mycket stor efterfrågan. Vi söker nu efter dig som vill jobba i vårt eftermarknadsteam som test-/kyltekniker inom vår produktorganisation i en spännande tillväxtresa! Om rollen Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss i en tid av stark til... Visa mer
Vill du ha en roll där du växer och utvecklas med företaget? Vill du bidra till den gröna omställningen i en internationell organisation? Energy Save befinner sig i en kraftigt expansiv fas på en marknad med mycket stor efterfrågan. Vi söker nu efter dig som vill jobba i vårt eftermarknadsteam som test-/kyltekniker inom vår produktorganisation i en spännande tillväxtresa!

Om rollen
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss i en tid av stark tillväxt. Som test-/kyltekniker hos oss på Energy Save kommer du ingå i ett utvecklande team som arbetar med eftermarknad och support till våra kunder med ett helhetsansvar för teknisk drift och för att utföra service av hög kvalitet. Rollen kommer vara central för att lokalisera och öka kvalitén för våra produkter och varumärke. Du kommer ges stor frihet och mandat att genom din kunskap och servicekänsla bidra för ökad kundnöjdhet och utveckling.
Utöver detta omfattar dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
· Vara delaktig i vårt tekniskt support team vid felsökning av installerade enheter.
·Installera och driftsätta testsystem samt utbildningsmaskiner i vårt testlab.
·Vara delaktig i upprättande av testprogram för både värmepumpar och komponenter.
·Genomföra tester av returnerade produkter och komponenter.
·Bistå kunder med (fysisk) support vid driftsättning av anläggningar samt felsökningar.
·Besöka kunder och samarbetspartners på andra orter och länder, samt delta på mässor
·Upptäcka, föreslå och återrapportera förbättringsmöjligheter internt till produktorganisationen men även till kunder och distributörer.
·Stödja säljorganisationen med teknisk kompetens vid större projekt och teknisk försäljning
·Upprätthålla höga säkerhetsstandarder och följa branschregler och föreskrifter.
·Vara del av support-avdelningen och tillsammans med dina närmsta kollegor utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
För att passa in i rollen som vår nya test-/kyltekniker är du strukturerad och noggrann med ett driv att leverera resultat med hög kvalité, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du värdesätter goda relationer så väl internt som externt med kunder och samarbetspartners. Vi ser att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig till deadlines och uppkomna situationer. Du trivs i en skapande miljö där vi tillsammans hittar nya arbetssätt och förbättringsområden för ett bättre resultat. Merit om du har kunskaper från kyl- och värmepumpsanläggningar, helst från luft-vatten segmentet där du har personligt kylcertifikat. Det är även meriterande om du har erfarenheter och kunskaper från el- och styr av produkterna.

Vidare har du:
Utbildning inom kylteknik eller motsvarande som arbetsgivaren finner lämplig.
Arbetat med värmepumpsanläggningar, gärna som installatör eller motsvarande för att se behoven från våra kunders perspektiv.
Kunskaper i engelska och ett analytiskt förhållningssätt där du systematiserar och organiserar uppgifter.
God förmåga att läsa och tolka ritningar och tekniska manualer.
Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
God kommunikationsförmåga och servicekänsla.
Erfarenhet av mjukvaru- eller hårdvarutestning är en fördel.
Merit om du har arbetat i ärendehanteringssystem, t.ex. Superoffice.
Körkort klass B.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som arbetsgivare erbjuder vi en flexibel arbetsplats där du tillsammans med din grupp och närmsta chef hittar en balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder möjligheten att arbeta hemifrån, med utgångspunkt från kontoret i Alingsås då vi tror på det kollegiala utbytet på arbetsplatsen. Du får frihet och stort eget ansvar att forma arbetet framåt med gott stöd från kollegor inom organisationen.

Om Energy Save
Energy Save är specialister på utveckling av kostnadseffektiva, högpresterande och innovativa värmepumpssystem. Bolaget grundades 2009 och har kontor i Alingsås, men också i Norge och Slovenien. Vårt varumärke finns etablerat på 30 europeiska marknader med en historisk försäljning på över 20 000 luft/vatten värmepumpar. Vi fokuserar på den värmepumpsteknologi som växer kraftigast - luft/vatten värmepumpar.
Trots stor expansion de senaste åren är företagsandan som i ett småbolag – familjär och prestigelös där alla hoppar in och hjälper till där det behövs. Idéer och egna initiativ uppmuntras, och ett eget driv av att utvecklas värderas högt. Vi tror att ärlighet, pålitlighet, samarbete och utveckling är centrala för att trivas och utvecklas i vår verksamhet.
Hos oss finns en härlig arbetskultur med trevliga kollegor, där vi med glimten i ögat både delar utmaningar och framgångar tillsammans för att utvecklas framåt.
Ansökan
Låter detta intressant? Vi hoppas det!
Vi tar emot ansökningar löpande via [email protected].
Vid frågor om rekryteringen kontakta André Egnell, HR-specialist
0706165415, [email protected] Visa mindre

Lärare slöjd - inriktning textil

Montessoriskolan Globen är en fristående skola i Alingsås. Vår skola drivs av en ideell föräldraförening och är en F-9-skola med Montessoriinriktning. På vår skola ges elever, medarbetare och pedagoger de bästa förutsättningarna att utvecklas i en motiverande, lärande och trygg kultur som stöds av lärprocessen. Vi lägger stor tonvikt vid att vara en skola som visar tilltro till vars och ens förmåga och har tydliga mål för vad som ska uppnås. För oss är det... Visa mer
Montessoriskolan Globen är en fristående skola i Alingsås. Vår skola drivs av en ideell föräldraförening och är en F-9-skola med Montessoriinriktning. På vår skola ges elever, medarbetare och pedagoger de bästa förutsättningarna att utvecklas i en motiverande, lärande och trygg kultur som stöds av lärprocessen. Vi lägger stor tonvikt vid att vara en skola som visar tilltro till vars och ens förmåga och har tydliga mål för vad som ska uppnås. För oss är det viktigt att vi har ett ansvarfullt och framåtskridande samarbete mellan föräldrar, pedagoger och skolledning.
Vår verksamhet är värderingsstyrd, där samarbetet mellan föräldrar, elever, pedagoger och skolledning genomsyras av Globenandan.
I tjänsten ingår, förutom undervisning, ett mentorskap. Du bedriver ett arbete som sätter elevens lärande i centrum. Du ingår i ett arbetslag där du har ett tätt samarbete med dina kollegor.
Du är engagerad, du inspirerar och motiverar eleverna i deras utveckling och lärande. Du utgår från elevernas perspektiv när du tillsammans med övrig personal och ledning organiserar, driver och utvecklar lärandet. Du ger eleverna möjligheter att utveckla kunskaper och förmågan att form­ge och framställa föremål genom att arbeta med olika material och hant­verks­tekniker. Du bidrar till att väcka elevernas nyfikenhet och lust att undersöka och experi­men­tera med olika material, hantverkstekniker och uttryck samt att ta sig an upp­gifter på ett kreativt sätt.
Du har lärarlegitimation i slöjd för årskurs 1-9. Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument, och arbetar formativt med lärande där systematik och dokumentation är en självklar del av din undervisning. Du är strukturerad i din undervisning och en god ledare. Du anpassar undervisningen utifrån varje elevs behov och förmågor.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.
Du måste uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret enligt gällande lagstiftning för att få arbeta med barn.
Hos oss får du möjlighet att omges av engagerade elever, föräldrar och personal. Du får också uppleva tydlighet, delaktighet och framåtanda! Här blir vi bäst tillsammans!
Välkommen till oss! Visa mindre

Bagare & Konditor - vikariat 100%

I vårt bageri och konditori skapar vi allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept. Vi bakar mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant. Krav: • Mi... Visa mer
I vårt bageri och konditori skapar vi allt från grunden och använder oss av fina och kvalitativa råvaror. Vi arbetar tillsammans för att driva avdelningen och försäljningen framåt då vårt bageri och konditori är en viktig faktor i vårt framgångskoncept.
Vi bakar mängder av olika bröd och arbetar med kyljäsning och egen surdeg. Vidare arbetar vi mycket med volymer och strävar efter att vara ett bageri och konditori som ligger i framkant.
Krav:

• Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som bagare/konditor på heltid

• Utbildning inom aktuellt område
Egenskaper vi söker:

• Positivt och engagerat medarbetarskap

• God förmåga att planera och arbeta strukturerat

• Kunskap och intresse för hållbar utveckling
Om oss:

Maxi ICA Stormarknad Alingsås ägs och drivs av Ulf Melin, tredje generationen Melin. Vår verksamhet är belägen på Hemvägen 19 vid sjön Gerdsken där vi disponerar en försäljningsyta om cirka 7 500 kvadratmeter och med ett totalt utbud om 40 000 artiklar.

Varje vecka har vi cirka 40 000 kunder som handlar hos oss. Förutom ett brett livsmedelssortiment hittar du också böcker, kläder, husgeråd, sportartiklar samt allt för trädgården. Det vill säga, allt under ett tak – bekvämt för dig!

Vi sysselsätter i dagsläget cirka 220 personer och omsätter 700 miljoner på årsbasis. Detta gör oss till en av sveriges 20 största livsmedelsaffärer, och det i lilla Alingsås - helt MAGISKT bra!
Ansökan:

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Du söker jobbet enkelt på datorn eller mobilen på endast några minuter. Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor gällande din ansökan till vårt bageri och konditori - kontakta Jeanette 0322-784 11. Visa mindre

Gymnasielärare i bageri och konditori

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige. Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås! Kultur- och utbil... Visa mer
Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 40 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Kultur- och utbildningsförvaltningens verksamheter omfattas av gymnasieskola, vuxenutbildning, fritidsgårdar, kulturskola, konst- och kulturverksamhet, bibliotek, museum, konsthall, turisminformation, evenemangsverksamhet, anläggningar och fritid, Nolhaga Parkbad, föreningsstöd, integration och arbetsmarknad. Inom gemensamma förvaltningen arbetar idag cirka 440 medarbetare.

Utbildningsverksamheten står ständigt inför nya, men också återkommande utmaningar. I Alingsås kommun strävar Kultur- och utbildningsnämnden efter att skapa en skola som rustar eleverna med de bästa förutsättningarna för det fortsatta livet efter skoltiden. På organisationsnivå innebär det ett medvetet och metodiskt arbete för att bli en aktör som inte bara följer skolutvecklingens senaste trender, utan också en aktör som aktivt deltar i det innovativa och kunskapsintensiva arbetet med att ta dagens skola in i framtiden.

Alströmergymnasiet i Alingsås kommun är en gymnasieskola med ca 1350 elever fördelade på 11 nationella program, dessutom anpassad gymnasieskola (gymnasiesärskola) samt introduktionsprogrammen där också språkklasser för nyanlända elever ingår. Campus Alingsås har samlat all utbildning för vuxna och erbjuder studier på grundskole- och gymnasienivå, särskild utbildning för vuxna (Särvux), studier i svenska för dig med utländsk bakgrund (SFI), yrkeshögskoleutbildning (YH) och högskoleutbildning. Utbildningsverksamheten är indelad i sju sektorer med en rektor som chef i varje sektor och tillsammans är vi drygt 220 medarbetare.

Vi söker nu en yrkeslärare till vår nystartade inriktning bageri/konditori inom restaurang- och livsmedelsprogrammet.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som bagerilärare kommer du att undervisa praktiskt på restaurang- och livsmedelsprogrammet där vi har inriktningen bageri och konditori. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för elevernas lärande och utveckling mot målen och göra dem redo för att arbeta som bagare eller konditor. Du kommer även att undervisa i vissa programgemensamma ämnen som till exempel hygien, livsmedel och näringslära eller branschkunskap.

I arbetet kommer du att planera, genomföra och utvärdera din undervisning utifrån styrdokumenten. I tjänsten ingår även mentorskap. Som lärare på Alströmergymnasiet har du en nyckelfunktion i att skapa en god miljö för lärande. Du kommer att arbeta i en framtidsinriktad organisation där behovsbilden gällande ditt område kräver ett ledarskap som kan möta snabba förändringar. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en trygg och stimulerande arbetsmiljö, där både elever och vuxna trivs och har möjlighet att utvecklas. Som lärare på Alströmergymnasiet får du en engagerad skolledning och kompetenta kollegor som ger dig stort kunskapsutbyte och stöd i din yrkesroll.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är att du har yrkeserfarenhet från branschen. Det är meriterande om du dessutom har lärarutbildning och lärarlegitimation samt goda kunskaper inom hygien samt livsmedels- och näringslära.

Vi söker dig som är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga samt kan inspirera och engagera våra elever. Du kommer att ingå i ett arbetslag och behöver därför trivas med att samarbeta med andra. Flexibilitet och möjlighet att se lösningar är viktiga egenskaper. Du skapar goda relationer och har förmåga att anpassa din undervisning utifrån elevernas behov. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Brinner du för undervisning och vill vara med och driva utbildningen inom bageri och konditori framåt hoppas vi att du är rätt person att söka till oss!

ÖVRIGT
Ferietjänst, heltid, tillsvidare

På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Driftiga kyltekniker sökes

Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu kyltekniker med uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning Som kyltekniker arbetar du dagligen med felsökni... Visa mer
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu kyltekniker med uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning
Som kyltekniker arbetar du dagligen med felsökning, reparationer samt service av diverse varierande kyl och värmeanläggningar. Variationen är bred och innefattar alltifrån komfortkyla till industrikyla. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 maj.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. Service och underhåll, kalibrering/optimering av främst kyltekniska aggregat och anläggningar
Felsökning och reparationer, eventuellt vissa nyinstallationer i mindre skala
Årliga/periodiska kontroller inkl. dokumentation till berörda myndigheter
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt

Vem är du? Du är certifierad kyltekniker kategori 1 med minst några års erfarenhet från branschen
Du har god erfarenhet av felsökning reparationer samt kalibrering/optimering av kyltekniska installationer
Du är van vid att jobba självständigt och trivs med att ha frihet under ansvar
Du har förmågan att skapa goda kundrelationer och är ansvarstagande
Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barona söker nu en driven och motiverad styr & reglertekniker

Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en driven och motiverad styr- och reglertekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskr... Visa mer
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en driven och motiverad styr- och reglertekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som styr- och reglertekniker arbetar du dagligen med felsökning, reparationer samt service av diverse varierande installationer, styrsystem och aggregat rörande ventilation samt inomhusklimat. Vår kund bedriver övergripande fastighetsunderhåll inom främst industrifastigheter, du kommer därför att arbeta både inom produktions och kontorsmiljö.

I tjänsten ingår: Service och underhåll av främst installationer, styrsystem och aggregat för ventilation och inomhusklimat
Löpande underhåll, felsökning och reparationer, eventuellt vissa installationer i mindre skala
Löpande underhåll och ronderingar, samt tillhörande dokumentation
Fritt och självständigt arbete inom service och underhåll, samt utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt

Vem är du?
Som tekniker möter du arbetsuppgifter som är både varierande och tekniskt utmanande.
Den vi söker har:  Erfarenhet av felsökning, reparationer samt service av ventilationstekniska installationer och aggregat samt styrsystem och installationer, komponenter och aggregat för inomhusklimat
Goda kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering samt luftflödesmätning
Teknisk utbildning inom styr reglerteknik eller ventilation, alt. annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driftiga kyltekniker sökes

Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu kyltekniker med uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning Som kyltekniker arbetar du dagligen med felsökni... Visa mer
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu kyltekniker med uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning
Som kyltekniker arbetar du dagligen med felsökning, reparationer samt service av diverse varierande kyl och värmeanläggningar. Variationen är bred och innefattar alltifrån komfortkyla till industrikyla. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde 1 maj.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. Service och underhåll, kalibrering/optimering av främst kyltekniska aggregat och anläggningar
Felsökning och reparationer, eventuellt vissa nyinstallationer i mindre skala
Årliga/periodiska kontroller inkl. dokumentation till berörda myndigheter
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt

Vem är du? Du är certifierad kyltekniker kategori 1 med minst några års erfarenhet från branschen
Du har god erfarenhet av felsökning reparationer samt kalibrering/optimering av kyltekniska installationer
Du är van vid att jobba självständigt och trivs med att ha frihet under ansvar
Du har förmågan att skapa goda kundrelationer och är ansvarstagande
Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barona söker nu en driven och motiverad styr & reglertekniker

Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en driven och motiverad styr- och reglertekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskr... Visa mer
Vår kund är en av de större aktörerna som har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en driven och motiverad styr- och reglertekniker till uppdrag i Göteborg för att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Har du erfarenhet, gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                                                                                                                                                
Som styr- och reglertekniker arbetar du dagligen med felsökning, reparationer samt service av diverse varierande installationer, styrsystem och aggregat rörande ventilation samt inomhusklimat. Vår kund bedriver övergripande fastighetsunderhåll inom främst industrifastigheter, du kommer därför att arbeta både inom produktions och kontorsmiljö.

I tjänsten ingår: Service och underhåll av främst installationer, styrsystem och aggregat för ventilation och inomhusklimat
Löpande underhåll, felsökning och reparationer, eventuellt vissa installationer i mindre skala
Löpande underhåll och ronderingar, samt tillhörande dokumentation
Fritt och självständigt arbete inom service och underhåll, samt utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt

Vem är du?
Som tekniker möter du arbetsuppgifter som är både varierande och tekniskt utmanande.
Den vi söker har:  Erfarenhet av felsökning, reparationer samt service av ventilationstekniska installationer och aggregat samt styrsystem och installationer, komponenter och aggregat för inomhusklimat
Goda kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering samt luftflödesmätning
Teknisk utbildning inom styr reglerteknik eller ventilation, alt. annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig

Vad kan ISS erbjuda dig? Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildningar och talangprogram för att du ska engageras och utvecklas
Värdefulla erfarenheter, vilket ger dig många olika karriärmöjligheter framåt

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 24 april 2022, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin +46 (0)73 523 08 90 eller Benjamin Sanros +46 (0)76 114 05 50

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare för processbakning med kundunika produkter.

Ansök    Maj 11    P&N Deli AB    Bagare/Konditor
Vi expanderar i vår fina fabrik där vi legotillverkar kundunika produkter till kunder både i och utanför i Sverige. Vi söker nu då Bagare & Pizzabagare för vår tillverkning av pizzaprodukter, bland annat. Vi ser att sökande bör ha en god erfarenhet som bagare med den extra känslan för både kvalitet och framtagande av processade kvalitetsprodukter. Vi har vår verksamhet i Alingsås och håller på att utvecklar vår verksamhet med våra kunders efterfrågan på ... Visa mer
Vi expanderar i vår fina fabrik där vi legotillverkar kundunika produkter till kunder både i och utanför i Sverige.
Vi söker nu då Bagare & Pizzabagare för vår tillverkning av pizzaprodukter, bland annat. Vi ser att sökande bör ha en god erfarenhet som bagare med den extra känslan för både kvalitet och framtagande av processade kvalitetsprodukter.
Vi har vår verksamhet i Alingsås och håller på att utvecklar vår verksamhet med våra kunders efterfrågan på Riktiga kvalitativa hantverksprodukter, sedan Mars 2020. Så efterfrågan är nu stor och vi behöver stärka upp vår bas med Bagare. Visa mindre

Kyltekniker

Om tjänsten Har du ett stort teknikintresse och söker nya utmaningar? Just nu söker vi tillsammans med vår kund kyltekniker för att serva köksutrustning. Vi tror att du gillar att jobba med felsökning och är duktig på att hitta lösningar och vi söker dig som tidigare jobbat med både kyla och värme inom storkök. Vi söker en ansvarsfull storkökstekniker som är intresserad av att långsiktigt utvecklas ihop med oss där du kommer få jobba i ett gott team med... Visa mer
Om tjänsten

Har du ett stort teknikintresse och söker nya utmaningar?
Just nu söker vi tillsammans med vår kund kyltekniker för att serva köksutrustning. Vi tror att du gillar att jobba med felsökning och är duktig på att hitta lösningar och vi söker dig som tidigare jobbat med både kyla och värme inom storkök.
Vi söker en ansvarsfull storkökstekniker som är intresserad av att långsiktigt utvecklas ihop med oss där du kommer få jobba i ett gott team med inriktning mot eftermarknaden. Dina arbetsuppgifter kommer att vara breda, allt ifrån praktisk felsökning och lagning av defekta produkter till teknisk support till medarbetare och kunder.
En av fördelarna att jobba hos oss är att du inte behöver spendera delar av dina dagar i servicebil eller besöka kunder ute på plats då servicejobben utförs på plats i vårt stora lager utanför Alingsås.
Vem är du? För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
• Tidigare haft eller har kylcertifikat 1 • Kunskap om kyla och värme inom storkök • Behärskar svenska väl, både i tal och skrift

Om arbetsgivaren

Incorp är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår inriktning är hållbar lagerhantering. Tjänsterna utförs ute hos kund eller i våra produktionslokaler. Vårt motto är att vi vill växa tillsammans med våra kunder. Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi rekryterar en Värmepumpstekniker

Vi rekryterar en Värmepumpstekniker För att trivas i yrkesrollen som värmetekniker behöver du vara en samarbetsvillig person som ser vad som behöver göras och som gärna tar egna initiativ för att utveckla och förbättra verksamheten. Dina arbetsuppgifter Som värmepumpstekniker arbetar du självständigt samt i grupp och ansvarar för installation, felsökning, service för i huvudsak värmepumpar för privatpersoner. Vi söker dig som har kylcertifikat klass I,... Visa mer
Vi rekryterar en Värmepumpstekniker

För att trivas i yrkesrollen som värmetekniker behöver du vara en samarbetsvillig person som ser vad som behöver göras och som gärna tar egna initiativ för att utveckla och förbättra verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Som värmepumpstekniker arbetar du självständigt samt i grupp och ansvarar för installation, felsökning, service för i huvudsak värmepumpar för privatpersoner.

Vi söker dig som har kylcertifikat klass I, B-körkort ser vi gärna att du också har och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från att arbeta hos privatpersoner är uppskattat då vi arbetar främst mot bostadsrättsföreningar i Alingsås är det viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund.

Din profil

Då du kommer jobba mot privatpersoner ser vi att du har mycket god social kompetens och tycker om att ge god service och överträffa kundens förväntningar.

Vi söker dig som helt enkelt tycker att du har världens roligaste jobb men nu vill fortsätta din utvecklas på ett annat företag.

Du är van att ta helhetsansvar för tekniska problemlösningar och vill utveckla dina kunskaper.

· B-körkort

Övrig information

Placeringsort: Alingsås

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Individuellt lönesättningHar du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyltekniker

Om tjänsten Har du ett stort teknikintresse och söker nya utmaningar? Just nu söker vi tillsammans med vår kund kyltekniker för att serva köksutrustning. Vi tror att du gillar att jobba med felsökning och är duktig på att hitta lösningar och vi söker dig som tidigare jobbat med både kyla och värme inom storkök. Vi söker en ansvarsfull storkökstekniker som är intresserad av att långsiktigt utvecklas ihop med oss där du kommer få jobba i ett gott team med... Visa mer
Om tjänsten

Har du ett stort teknikintresse och söker nya utmaningar?
Just nu söker vi tillsammans med vår kund kyltekniker för att serva köksutrustning. Vi tror att du gillar att jobba med felsökning och är duktig på att hitta lösningar och vi söker dig som tidigare jobbat med både kyla och värme inom storkök.
Vi söker en ansvarsfull storkökstekniker som är intresserad av att långsiktigt utvecklas ihop med oss där du kommer få jobba i ett gott team med inriktning mot eftermarknaden. Dina arbetsuppgifter kommer att vara breda, allt ifrån praktisk felsökning och lagning av defekta produkter till teknisk support till medarbetare och kunder.
En av fördelarna att jobba hos oss är att du inte behöver spendera delar av dina dagar i servicebil eller besöka kunder ute på plats då servicejobben utförs på plats i vårt stora lager utanför Alingsås.
Vem är du? För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
• Tidigare haft eller har kylcertifikat 1 • Kunskap om kyla och värme inom storkök • Behärskar svenska väl, både i tal och skrift

Om arbetsgivaren

Incorp är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår inriktning är hållbar lagerhantering. Tjänsterna utförs ute hos kund eller i våra produktionslokaler. Vårt motto är att vi vill växa tillsammans med våra kunder. Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Certifierad värmepumpsinstallatör till Elon Alingsås

Är du en driven värmepumpsinstallatör som gillar att arbeta i ett team och som värnar om att göra dina kunder nöjda? Vill du arbeta i ett företag med mål om att bli bäst i branschen, både som leverantör och som arbetsgivare? Då borde du söka denna tjänst! Tjänsten består främst av installation av luftvärmepumpar i Alingsåsområdet men kan även kompletteras med andra tjänster inom bolaget som ex installation och service av vitvaror eller installation av ljud... Visa mer
Är du en driven värmepumpsinstallatör som gillar att arbeta i ett team och som värnar om att göra dina kunder nöjda? Vill du arbeta i ett företag med mål om att bli bäst i branschen, både som leverantör och som arbetsgivare? Då borde du söka denna tjänst!
Tjänsten består främst av installation av luftvärmepumpar i Alingsåsområdet men kan även kompletteras med andra tjänster inom bolaget som ex installation och service av vitvaror eller installation av ljud och bild.
Vi har väletablerad Elon butik i Alingsås och verksamheten består av försäljning av kök, vitvaror, värmepumpar och andra hemrelaterade elprodukter. Vi arbetar både med privat och företagskunder.
Inom Elcomfortgruppen är arbetsmiljö och hållbarhet viktiga frågor. Vi vill vara en ansvarstagande arbetsgivare som värnar om våra medarbetare och kunder men som även arbetar för minskad miljöpåverkan och socialt ansvarstagande.
Tjänsten utgår från vår butik i Alingsås och dagarna tillbringas främst på fältet där du löpande kommunicerar med vårt butiksteam och våra kunder. Kundkontakten är viktig och du bokar oftast själv tilldelade jobb med slutkunderna och planerar veckorna tillsammans med butiksteamet.
Kvalifikationer - Vi söker dig som:
- Certifierad kyltekniker med erfarenhet från installation av luftvärmepumpar (detta är ett krav, sökanden som saknar certifiering kommer inte behandlas)
- Erfarenhet från installation alt service av vitvaror ett plus men inget krav
Personliga egenskaper:
- En lagspelare som ställer upp för sitt team
- Strävar efter att imponera på dina kunder
- Självgående och ansvarstagande
- Arbetar strukturerat och effektivt Visa mindre

Bagare med erfarenhet av ledarskap

Ansök    Aug 11    P&N Deli AB    Bagare/Konditor
Vi på Alingsås Prod AB söker nu en Bagare med både dokumenterad gedigen erfarenhet och teknisk kunnig i processproduktion, samt en dokumenterad ledarskapserfarenhet med kunskap i kvalitetsarbete. Alingsås Prod AB, är ett produktionsbageri, som är beläget i Alingsås och är ett relativt nystartat bolag (2020). Vi producerar produkter i stora volymer och i serier, såväl handgjorda som maskintillverkade produkter. Detta ställer stora krav på noggrannhet, en ... Visa mer
Vi på Alingsås Prod AB söker nu en Bagare med både dokumenterad gedigen erfarenhet och teknisk kunnig i processproduktion, samt en dokumenterad ledarskapserfarenhet med kunskap i kvalitetsarbete.
Alingsås Prod AB, är ett produktionsbageri, som är beläget i Alingsås och är ett relativt nystartat bolag (2020).
Vi producerar produkter i stora volymer och i serier, såväl handgjorda som maskintillverkade produkter. Detta ställer stora krav på noggrannhet, en del teknisk kunnande, säkerhet och kvalitetstänk. Samt det kräver en flexibilitet i omställning av produktionerna.
Vår verksamhet består av att mestadels producera kundunika produkter till kunder som efterfrågas, inom Detaljhandeln & Foodservice sektorn.
Våra motto är att vi alltid skall motsvara kundernas efterfrågade produkter till rätt: kundkrav, kvalitet, volymer och leveranser etc.
Vi är FSSC Certifierade.
Arbetsplatsen är under konstant utveckling och har bara börjat resan. Så vi hoppas på en driftig, kunnig, idérik och glad ledare för uppgiften.
Arbetstiderna är förlagda på Dagtid, Måndag till Fredag. Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konditor till Färgstarkt & Extraordinärt Restaurangkoncept

Ansök    Feb 21    Ohana Alingsås AB    Bagare/Konditor
Vi söker en kreativ konditor som kommer få möjligheten att vara en del i ett nytt modernt restaurangkoncept med hög ambitionsnivå. OHANA är ett färgstarkt och extraordinärt koncept där vi skapar en helhetsupplevelse för våra gäster. Från extravagant inredning till kreativa kulinariska utsvävningar. I en stor lokal på 577 kvm fördelat på två våningar i centrala Alingsås kommer OHANA kunna erbjuda sina gäster Lunch, À La Carte, Café, Loungebar & Nattklubb.... Visa mer
Vi söker en kreativ konditor som kommer få möjligheten att vara en del i ett nytt modernt restaurangkoncept med hög ambitionsnivå. OHANA är ett färgstarkt och extraordinärt koncept där vi skapar en helhetsupplevelse för våra gäster. Från extravagant inredning till kreativa kulinariska utsvävningar.


I en stor lokal på 577 kvm fördelat på två våningar i centrala Alingsås kommer OHANA kunna erbjuda sina gäster Lunch, À La Carte, Café, Loungebar & Nattklubb. Premiärdatum är satt till våren 2021.


I rollen som konditor kommer du skapa de bakelser & andra godsaker som kommer säljas i vårt café. Vi söker dig med passion för hantverket och känsla för detaljer. Förutom arbetet i konditoriet ser vi dig även gärna på golvet i mötet med gästen, antingen i vårt café om dagarna eller som servitris i restaurangen.


Skicka din ansökan med rubriken KONDITOR innehållande CV & Personligt Brev till:


[email protected] Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås. Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och agg... Visa mer
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
Felsökning och reparationer, vissa installationer  
Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
B-körkort
Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frisörlärare

Vi på Alingsås Yrkesgymnasium har utbildningar i fordonsteknik och frisör. De branscher vi utbildar inom befinner sig i en ständig förändring, inte bara på det tekniska området. I våra rymliga och modernt utrustade lokaler får eleven de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att lyckas i sitt framtida yrkesliv. Vi finns ca 15 minuters gångväg från Alingsås Centrum. Om tjänsten Vi söker en engagerad lärare till Hantverksprogrammet med yrkesutgå... Visa mer
Vi på Alingsås Yrkesgymnasium har utbildningar i fordonsteknik och frisör. De branscher vi utbildar inom befinner sig i en ständig förändring, inte bara på det tekniska området. I våra rymliga och modernt utrustade lokaler får eleven de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att lyckas i sitt framtida yrkesliv. Vi finns ca 15 minuters gångväg från Alingsås Centrum.


Om tjänsten
Vi söker en engagerad lärare till Hantverksprogrammet med yrkesutgång Frisör. En av våra frisörlärare är föräldraledig och vi söker någon som kan vikariera för henne under höstterminen -2020. Du kommer att närmast arbeta i ett team med två andra frisörlärare men även i ett större team där EHT, ledning, mentorer och lärare ingår.


Din bakgrund
Vi söker dig som är en erfaren frisör och gärna behörig frisörlärare. Du har en pedagogisk skicklighet vilken bygger på en god kommunikation med eleverna. Vi ser även att du är väl förtrogen med skolans regelverk.
Du har en stor förståelse för ungdomars individuella förutsättningar och behov. Du har erfarenhet eller förmåga av att skapa tydliga strukturer för de elever du arbetar med och du har lätt för att skapa goda relationer med såväl elever som förmyndare och kollegor och du är således en skicklig kommunikatör. Som kollega är du prestigelös, inspirerande och har lätt för att ta egna initiativ samt ser möjligheter istället för hinder.


Övrig information
Tjänsten är en deltidstjänst på 40%
Tillträdesdag Enligt överenskommelse


Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.


Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyltekniker till Steeltech - Världsledande på storköksutrustning!

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om f... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
SteelTech är en komplett underleverantör av hela, färdigmonterade och leveransklara lösningar åt våra kunder. Vi är också en av Europas ledande underleverantörer och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor och upptiningsprodukter samt rengöringssystem.

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi säljbolag och agenter att trygga slutanvändarens nuvarande och framtida behov av driftsäker, energibesparande och ergonomiskt genomtänkt utrustning.


Dina arbetsuppgifter
Steeltech ligger i Alingsås och har nyligen flyttat in i nya moderna och fräscha lokaler. Merparten av våra Kylteknikers uppdrag utförs också hos kunder i Alingsås med omnejd, men det kan även förekomma tjänsteresor med övernattning. Hos oss har du ditt egna skrivbord, servicebil, telefon och dator samt att du hanterar dina ärenden och rapporterar digitalt. Vi är måna om vår personal och har ett intresse av att du via utbildning och andra kompetenshöjande aktiviteter befinner dig i framkant gällande den senaste tekniken. Du kommer att arbeta med service, installation, felsökning och reparation av kylteknisk utrustning. För rätt person finns mycket goda möjligheter till utökat ansvar, större utmaningar och utveckling i vår organisation.


Din profil
För att trivas hos oss har du Kylteknisk utbildning och godkänt certifikat, kategori 1. Du behärskar Office paketet, har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du serviceinriktad och brinner för att göra våra kunder och samarbetspartner nöjda. Vidare är du driven, strukturerad och klarar av att arbeta självständigt.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Sök tjänsten redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Söder & Co. Kontaktperson Alexander Svensson, 0322-666865. [email protected]. www.soderco.se Visa mindre

Bagare med stor ansvarskänsla

Ansök    Apr 23    Lebab Väst AB    Bagare/Konditor
Vi söker erfaren bagare med goda kunskaperVi söker bagare med erfarenhet från produktion i medelstort bageri, med både linjeproduktion men också manuell hantverksmässig produktion av specialprodukter såsom exempelvis surdegsbröd.Vi som tagit över bageriet före årsskiftet, har ambitionen att utveckla verksamheten och är nu inne i ett expansivt skede.Om du är rätt person och intresserad av att vara med och bidra till utvecklingen av Lennartssons Bageri, ser ... Visa mer
Vi söker erfaren bagare med goda kunskaperVi söker bagare med erfarenhet från produktion i medelstort bageri, med både linjeproduktion men också manuell hantverksmässig produktion av specialprodukter såsom exempelvis surdegsbröd.Vi som tagit över bageriet före årsskiftet, har ambitionen att utveckla verksamheten och är nu inne i ett expansivt skede.Om du är rätt person och intresserad av att vara med och bidra till utvecklingen av Lennartssons Bageri, ser vi gärna att du skickar din ansökan idag.ArbetsuppgifterAtt du själv är med och arbetar i bageriet samt får möjlighet att tillsammans med oss utveckla produktionen. Vårt bageri producerar både matbröd-, konditori-, samt kallskänksprodukter.KvalifikationerFörutom att du är en duktig och ansvarsfull bagare, behöver du ha god social kompetens och bra samarbetsförmåga.Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.Viktigt är också att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.Körkort B är önskvärt och en fördel.Tjänsten är en heltidsanställning.Vi har kollektivavtal med Svenska Livsmedelsarbetareförbundet.Lönen för denna tjänst överenskommes och fastställs vid anställningens början. Visa mindre