Lediga jobb som Inköpare i Alingsås

Se lediga jobb som Inköpare i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Jula söker Category Manager 

På Jula siktar vi högre och tar nu ytterligare kliv att utvecklas som det internationella bolag vi är. Det gör vi genom att förstärka vår organisation inom Sortiment, Försäljning och Inköp.  Till Julas Assortment Department söker vi nu en Category Manager.    Som Category Manager är du ansvarig för att utveckla affären och att skapa ett attraktivt sortimentserbjudanden för våra kunder. Som Category Manager kommer du ha sortimentsansvaret för någon av Jul... Visa mer
På Jula siktar vi högre och tar nu ytterligare kliv att utvecklas som det internationella bolag vi är. Det gör vi genom att förstärka vår organisation inom Sortiment, Försäljning och Inköp. 


Till Julas Assortment Department söker vi nu en Category Manager. 
 
Som Category Manager är du ansvarig för att utveckla affären och att skapa ett attraktivt sortimentserbjudanden för våra kunder. Som Category Manager kommer du ha sortimentsansvaret för någon av Julas åtta kategorier; Verktyg & Maskiner, Trädgård, Hem & Hushåll, Bil & Garage, Bygg & Färg, El & Belysning, Arbetskläder samt Fritid.
 
Det här gör man som Category Manager
Category Manager är ansvarig för att kategorin når uppsatta mål och KPI:er avseende försäljning, lönsamhet, sortiment och lager. Ansvarar för att skapa och säkerställa planer på kort- och lång sikt som driver och utvecklar erbjudande och sortiment enligt Julas mål och strategier. Bidrar härigenom till Julas totala försäljning och lönsamhet – alltid med kunden i fokus.
 
Category manager är ansvarig för att bygga ett lönsamt sortiment bestående av produkter i eget varumärke och externa varumärken enligt Julas sortiment- och prisstrategi.
 
Category manager är budget- och resultatansvarig för kategorin, där tvärfunktionella samarbeten är nyckel att nå uppsatta mål och KPI:er avseende försäljning, lönsamhet, sortiment och lager.
 
Category manager ska bidra till att stödja Julas utveckling av hållbart medarbetarskap, där medarbetaren ansvarar för att leda sig själv, vara nyfiken på att söka information och skaffa sig kunskap kring verksamheten.?
 
Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden:


·       Att kategorin är attraktiva ur ett konsumentperspektiv och kravställer internt för att nå önskad vision och mål.
·       Ansvarig för kategorins strategiska sortimentsutveckling och kategorins strategi.
·       Säkerställer ett kommersiellt sortiment utifrån nyhetsvärde, nya storsäljare och nya sortiment.
·       Säkerställer ett lönsamt, effektivt och optimerat sortiment som är noga utvalt för alla marknader.
·       Ansvarar för lokala marknadsbehov inom kategorin. 
·       Ansvarar för att sortimentsutvecklingsuppdragen är specificerade och säkerställer överlämning till Purchasing Department.
·       Beslutar när artiklar ska fasas ut och kravställer när nya artiklar ska lanseras.
·       Ansvarar för kategorins produktkategorisering.
·       Ansvarar för kategorins försäljningsplanering, följer upp och säkerställer kategorins försäljningsprognos.
·       Ansvarar för kategorins kampanjplanering.
·       Ansvarar för proaktiva analyser och säkerställer aktiviteter vid avvikelser avseende försäljning, lönsamhet, lager och sortiment.
·       Ansvarar för kategorins månadsrapport.
·       Säkerställer Julas prisposition inom sin kategori för samtliga marknader.
·       Ansvarar för att lämna över kategorins behov av förhandlingsplan.
·       Bidra in i strategiska leverantörsförhandlingar.
·       Ansvarar för kategorins lagervärde och antal i lager enligt målsättningar. 
·       Ansvarar för kategorins konkurrensbevakning i nära samverkan med varje försäljningsmarknad.
·       Analyserar och förstår hur marknaden utvecklar sig och kundernas behov.

 

Som Category Manager rapporterar du till Category Area Manager.
 
Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Du har flerårig erfarenhet inom inköp, gärna från en liknande roll inom ett internationellt bolag. Du har arbetat med sortimentsutveckling, förhandling, sourcing och prissättning. Erfarenhet från DIY och retail är meriterande, det är även högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office program samt erfarenhet från att arbeta i affärssystem- och uppföljningssystem.
 
Det här är du som person
Du har en strategisk förmåga med en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom och tillsammans med andra. 
 
Du har en god förmåga att prioritera och planera. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.
 
Du trivs i en värderingsstyrd organisation som kännetecknas av nyfikenhet, teamarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra affären. För att lyckas i rollen har du förmåga att se affärsmöjligheter med drivkraften att öka lönsamheten och försäljningen. Du har lätt för att ta egna beslut och du kommer med egna idéer. Du är kreativ, strukturerad och analytisk. Du strävar alltid efter att utveckla den totala affären utifrån ett totalkostnadsperspektiv.
 
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen. 
 
Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpnade.
Sista ansökningsdag för tjänsten är den 10 mars 2024.
 
 I denna rekrytering samarbetar vi med Executive Recruitment och ansvarig rekryterare.


Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen och Finland.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Vi söker en inköpare med produktionsplanering till Steeltech AB i Alingsås

Ansök    Jun 17    NearYou Sverige AB    Inköpare
Om företaget Med 25 års erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av produkter för restaurang- och livsmedelsindustri har Steeltech skaffat sig en unik erfarenhet av genomtänkta och användarvänliga produkter av hög kvalitet. Med prestanda som sänker förbrukningen av el, ånga, vatten och diskmedel. Det är hållbarhet på riktigt. Steeltech AB grundades 1998 som ett management buy out från Electrolux som då valde att lägga ner sin verksamhet i Alingsås... Visa mer
Om företaget
Med 25 års erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av produkter för restaurang- och livsmedelsindustri har Steeltech skaffat sig en unik erfarenhet av genomtänkta och användarvänliga produkter av hög kvalitet. Med prestanda som sänker förbrukningen av el, ånga, vatten och diskmedel.
Det är hållbarhet på riktigt.

Steeltech AB grundades 1998 som ett management buy out från Electrolux som då valde att lägga ner sin verksamhet i Alingsås. Fyra medarbetare tog över verksamheten och bildade Steeltech. Verksamheten hade varit igång sedan 1945 då Elektro-Helios först flyttade in i lokalerna i Alingsås

2021 gick Lindeblad Technology in som ny delägare i bolaget. Steeltech står nu starkare än på många år och kvar finns den gamla hantverkstraditionen som genomsyrat företaget sedan mitten av 1940-talet.

Tjänstebeskrivning
Steeltech söker nu efter en glad och driven person till deras inköpsfunktion i Alingsås. Är du redo för en utmanande roll där du får använda din lösningsorienterade ådra och bidra till att göra skillnad dagligen? Med ett intresse för inköp och produktionsplanering, tillsammans med en can do-attityd tror vi att du är helt rätt. Tjänsten är ett föräldravikariat med start i början på september. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, men det finns möjlighet till förlängning upp till ett år.

Som inköpare på Steeltech kommer du att ha en central roll i deras team. Din vardag kommer att vara fylld av planering, kontakt med leverantörer, och problemlösning.

Huvuduppgifterna i rollen inkluderar:
- Operativt inköpsarbete
- Förhandla samt skriva centrala avtal med leverantörer
- Utveckla nätverk och samarbeta med viktiga leverantörer
- Planera, utföra, och utveckla processer enligt ledningssystemet och ISO 9001
- Uppdatera system så att allt överenskommer med avtal
- Leveransbevakning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköp och/eller produktionsplanering. Har du gått en utbildning inom inköp är det meriterande, men inte ett krav. Då Steeltech arbetar i Monitor G5 är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta effektivt i detta system. Vidare tror vi att du som person är driven, engagerad, och har en positiv inställning. Slutligen ser vi att du har erfarenhet av Office 365.

Vad erbjuder vi dig?
På Steeltech får du möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Du kommer att vara en viktig del i deras företag och ha stora möjligheter att påverka och utveckla deras inköpsfunktion. Steeltech värdesätter glädje och samarbete på arbetsplatsen, och de ser fram emot att välkomna dig till sitt team!

Låter det intressant?
Har du frågor – tveka inte att ringa konsultchef Moa Jarl tel: 073 509 03 95. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en föränderlig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Vi söker en inköpare med produktionsplanering till Steeltech AB...

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Inköpare
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/vi-soker-en-inkopare-med-produktionsplanering-till-steeltech-ab-i-alingsas. Vi ser fram emot din ansökan! Om företaget Med 25 års erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av produkter för restaurang- ... Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/vi-soker-en-inkopare-med-produktionsplanering-till-steeltech-ab-i-alingsas. Vi ser fram emot din ansökan!


Om företaget
Med 25 års erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av produkter för restaurang- och livsmedelsindustri har Steeltech skaffat sig en unik erfarenhet av genomtänkta och användarvänliga produkter av hög kvalitet. Med prestanda som sänker förbrukningen av el, ånga, vatten och diskmedel. Det är hållbarhet på riktigt. Steeltech AB grundades 1998 som ett management buy out från Electrolux som då valde att lägga ner sin verksamhet i Alingsås. Fyra medarbetare tog över verksamheten och bildade Steeltech. Verksamheten hade varit igång sedan 1945 då Elektro-Helios först flyttade in i lokalerna i Alingsås 2021 gick Lindeblad Technology in som ny delägare i bolaget. Steeltech står nu starkare än på många år och kvar finns den gamla hantverkstraditionen som genomsyrat företaget sedan mitten av 1940-talet.

Tjänstebeskrivning
Steeltech söker nu efter en glad och driven person till deras inköpsfunktion i Alingsås. Är du redo för en utmanande roll där du får använda din lösningsorienterade ådra och bidra till att göra skillnad dagligen? Med ett intresse för inköp och produktionsplanering, tillsammans med en can do-attityd tror vi att du är helt rätt. Tjänsten är ett föräldravikariat med start i början på september. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, men det finns möjlighet till förlängning upp till ett år. Som inköpare på Steeltech kommer du att ha en central roll i deras team. Din vardag kommer att vara fylld av planering, kontakt med leverantörer, och problemlösning. Huvuduppgifterna i rollen inkluderar: - Operativt inköpsarbete - Förhandla samt skriva centrala avtal med leverantörer - Utveckla nätverk och samarbeta med viktiga leverantörer - Planera, utföra, och utveckla processer enligt ledningssystemet och ISO 9001 - Uppdatera system så att allt överenskommer med avtal - Leveransbevakning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköp och/eller produktionsplanering. Har du gått en utbildning inom inköp är det meriterande, men inte ett krav. Då Steeltech arbetar i Monitor G5 är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta effektivt i detta system. Vidare tror vi att du som person är driven, engagerad, och har en positiv inställning. Slutligen ser vi att du har erfarenhet av Office 365.

Vad erbjuder vi dig?
På Steeltech får du möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Du kommer att vara en viktig del i deras företag och ha stora möjligheter att påverka och utveckla deras inköpsfunktion. Steeltech värdesätter glädje och samarbete på arbetsplatsen, och de ser fram emot att välkomna dig till sitt team!

Låter det intressant?
Har du frågor – tveka inte att ringa konsultchef Moa Jarl tel: 073 509 03 95. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Varmt välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en föränderlig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Jula söker Category Manager 

På Jula siktar vi högre och tar nu ytterligare kliv att utvecklas som det internationella bolag vi är. Det gör vi genom att förstärka vår organisation inom Sortiment, Försäljning och Inköp.  Till Julas Assortment Department söker vi nu en Category Manager.    Som Category Manager är du ansvarig för att utveckla affären och att skapa ett attraktivt sortimentserbjudanden för våra kunder. Som Category Manager kommer du ha sortimentsansvaret för någon av Jul... Visa mer
På Jula siktar vi högre och tar nu ytterligare kliv att utvecklas som det internationella bolag vi är. Det gör vi genom att förstärka vår organisation inom Sortiment, Försäljning och Inköp. 


Till Julas Assortment Department söker vi nu en Category Manager. 
 
Som Category Manager är du ansvarig för att utveckla affären och att skapa ett attraktivt sortimentserbjudanden för våra kunder. Som Category Manager kommer du ha sortimentsansvaret för någon av Julas åtta kategorier; Verktyg & Maskiner, Trädgård, Hem & Hushåll, Bil & Garage, Bygg & Färg, El & Belysning, Arbetskläder samt Fritid.
 
Det här gör man som Category Manager
Category Manager är ansvarig för att kategorin når uppsatta mål och KPI:er avseende försäljning, lönsamhet, sortiment och lager. Ansvarar för att skapa och säkerställa planer på kort- och lång sikt som driver och utvecklar erbjudande och sortiment enligt Julas mål och strategier. Bidrar härigenom till Julas totala försäljning och lönsamhet – alltid med kunden i fokus.
 
Category manager är ansvarig för att bygga ett lönsamt sortiment bestående av produkter i eget varumärke och externa varumärken enligt Julas sortiment- och prisstrategi.
 
Category manager är budget- och resultatansvarig för kategorin, där tvärfunktionella samarbeten är nyckel att nå uppsatta mål och KPI:er avseende försäljning, lönsamhet, sortiment och lager.
 
Category manager ska bidra till att stödja Julas utveckling av hållbart medarbetarskap, där medarbetaren ansvarar för att leda sig själv, vara nyfiken på att söka information och skaffa sig kunskap kring verksamheten.?
 
Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden:


·       Att kategorin är attraktiva ur ett konsumentperspektiv och kravställer internt för att nå önskad vision och mål.
·       Ansvarig för kategorins strategiska sortimentsutveckling och kategorins strategi.
·       Säkerställer ett kommersiellt sortiment utifrån nyhetsvärde, nya storsäljare och nya sortiment.
·       Säkerställer ett lönsamt, effektivt och optimerat sortiment som är noga utvalt för alla marknader.
·       Ansvarar för lokala marknadsbehov inom kategorin. 
·       Ansvarar för att sortimentsutvecklingsuppdragen är specificerade och säkerställer överlämning till Purchasing Department.
·       Beslutar när artiklar ska fasas ut och kravställer när nya artiklar ska lanseras.
·       Ansvarar för kategorins produktkategorisering.
·       Ansvarar för kategorins försäljningsplanering, följer upp och säkerställer kategorins försäljningsprognos.
·       Ansvarar för kategorins kampanjplanering.
·       Ansvarar för proaktiva analyser och säkerställer aktiviteter vid avvikelser avseende försäljning, lönsamhet, lager och sortiment.
·       Ansvarar för kategorins månadsrapport.
·       Säkerställer Julas prisposition inom sin kategori för samtliga marknader.
·       Ansvarar för att lämna över kategorins behov av förhandlingsplan.
·       Bidra in i strategiska leverantörsförhandlingar.
·       Ansvarar för kategorins lagervärde och antal i lager enligt målsättningar. 
·       Ansvarar för kategorins konkurrensbevakning i nära samverkan med varje försäljningsmarknad.
·       Analyserar och förstår hur marknaden utvecklar sig och kundernas behov.

 

Som Category Manager rapporterar du till Category Area Manager.
 
Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Du har flerårig erfarenhet inom inköp, gärna från en liknande roll inom ett internationellt bolag. Du har arbetat med sortimentsutveckling, förhandling, sourcing och prissättning. Erfarenhet från DIY och retail är meriterande, det är även högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office program samt erfarenhet från att arbeta i affärssystem- och uppföljningssystem.
 
Det här är du som person
Du har en strategisk förmåga med en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom och tillsammans med andra. 
 
Du har en god förmåga att prioritera och planera. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.
 
Du trivs i en värderingsstyrd organisation som kännetecknas av nyfikenhet, teamarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra affären. För att lyckas i rollen har du förmåga att se affärsmöjligheter med drivkraften att öka lönsamheten och försäljningen. Du har lätt för att ta egna beslut och du kommer med egna idéer. Du är kreativ, strukturerad och analytisk. Du strävar alltid efter att utveckla den totala affären utifrån ett totalkostnadsperspektiv.
 
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen. 
 
Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpnade.
Sista ansökningsdag för tjänsten är den 10 mars 2024.
 
 I denna rekrytering samarbetar vi med Executive Recruitment och ansvarig rekryterare.


Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen och Finland.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker strategisk inköpare

Ansök    Jan 5    TopWork Sverige AB    Inköpare
TopWork söker en strategisk inköpare till kund i Partille! Vi söker nu en erfaren inköpare till vår kund belägen i Partille! Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och har kunder över hela landet. Har du tidigare erfarenhet som strategisk inköpare och insikt i det arbetet är det väldigt meriterande.  Hos vår kund kommer du ansvara för ett omfattande inköpsarbete där du väntas göra besluten kring vilka inköp som gynnar företaget mest. Du utgår fr... Visa mer
TopWork söker en strategisk inköpare till kund i Partille!

Vi söker nu en erfaren inköpare till vår kund belägen i Partille! Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och har kunder över hela landet. Har du tidigare erfarenhet som strategisk inköpare och insikt i det arbetet är det väldigt meriterande. 

Hos vår kund kommer du ansvara för ett omfattande inköpsarbete där du väntas göra besluten kring vilka inköp som gynnar företaget mest. Du utgår från kontoret i Partille och arbetar tätt inpå övriga i företaget för att uppnå absolut bästa resultat. Rollen som strategisk inköpare är bred och man arbetar i hela kedjan från leverantör till kund. Du ansvarar för avtal, prisförhandlingar, uppföljning och stöttar operativt inköp, både i den löpande verksamheten som i projekt.

Ansökningar utan erfarenhet som strategisk inköpare är även det av intresse då vi lägger stor vikt vid din personliga förmåga.

Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av inköp inom tillverkande industri
Ett strategiskt tänk och en förmåga att arbeta strukturerat
Tidigare erfarenhet av förhandlingar kring inköp
Som person ser vi att du: Är driven och ansvarsfull
Är flexibel i ditt arbete
Har lätt för att samarbeta
Att du behärskar det svenska samt det engelska språket i tal såväl som skrift är ett krav för denna tjänst.

Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

Ansök    Nov 1    Performiq AB    Inköpare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du.. • arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive • vana av att arbeta med många leverantörer i en internationell miljö Då kan det här vara tjänsten för dig! Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vill du komma till ett familjärt företag med internationel... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du..
• arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive
• vana av att arbeta med många leverantörer i en internationell miljö

Då kan det här vara tjänsten för dig!

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Vill du komma till ett familjärt företag med internationell prägel där du blir en viktig spelare i företaget? Då kan det här vara rätt arbetsplats för dig!

Som Strategisk inköpare hos oss kommer du framförallt att:

• arbeta i en bred roll där du kommer att prisförhandla med leverantörer som finns över hela världen.
• utvärdera och jämföra leverantörer och utveckla relationerna på lång sikt.
• jobba nära våra nyckelleverantörer och samtidigt vara vårt ansikte utåt och ta in nya leverantörer.
• uppdatering av parametrar i affärssystemet.
• ibland gå ner på en operativ nivå för att hålla dig uppdaterad i vårt affärssystem.

Vi har cirka 250 leverantörer som finns runt om i hela världen som beställer årligen och vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Vi är cirka 50 anställda på tre kontor i Sverige men med en hög internationell prägel med kunder och leverantörer i runt om i hela världen. Du kommer att vara på mässor runt i Europa och etablera kontakter med människor från världens alla hörn.

Personprofil
Vi tror att du idag är strategisk inköpare inom industrin och har en vana av att arbeta med leverantörer på en internationell basis. Du är en duktig förhandlare och gillar att arbeta i högt tempo.

Du är en lagspelare med driv och engagemang som trivs i en roll där du får samarbeta med kollegor och nätverka med externa kontakter.

Flytande engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.


Övrigt
Start: omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Spinnerivägen 1, Tollered

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på [email protected] eller 072-157 27 76.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.


Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: strategisk inköpare, inköp, monitor, stockholm, söderort Visa mindre

Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

Ansök    Okt 2    Performiq AB    Inköpare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du.. • arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive • vana av att arbeta med många leverantörer i en internationell miljö Då kan det här vara tjänsten för dig! Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vill du komma till ett familjärt företag med internationel... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du..
• arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive
• vana av att arbeta med många leverantörer i en internationell miljö

Då kan det här vara tjänsten för dig!

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Vill du komma till ett familjärt företag med internationell prägel där du blir en viktig spelare i företaget? Då kan det här vara rätt arbetsplats för dig!

Som Strategisk inköpare hos oss kommer du framförallt att:

• arbeta i en bred roll där du kommer att prisförhandla med leverantörer som finns över hela världen.
• utvärdera och jämföra leverantörer och utveckla relationerna på lång sikt.
• jobba nära våra nyckelleverantörer och samtidigt vara vårt ansikte utåt och ta in nya leverantörer.
• uppdatering av parametrar i affärssystemet.
• ibland gå ner på en operativ nivå för att hålla dig uppdaterad i vårt affärssystem.

Vi har cirka 250 leverantörer som finns runt om i hela världen som beställer årligen och vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Vi är cirka 50 anställda på tre kontor i Sverige men med en hög internationell prägel med kunder och leverantörer i runt om i hela världen. Du kommer att vara på mässor runt i Europa och etablera kontakter med människor från världens alla hörn.

Personprofil
Vi tror att du idag är strategisk inköpare inom industrin och har en vana av att arbeta med leverantörer på en internationell basis. Du är en duktig förhandlare och gillar att arbeta i högt tempo.

Du är en lagspelare med driv och engagemang som trivs i en roll där du får samarbeta med kollegor och nätverka med externa kontakter.

Flytande engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.


Övrigt
Start: omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Spinnerivägen 1, Tollered

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på [email protected] eller 072-157 27 76.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.


Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: strategisk inköpare, inköp, monitor, stockholm, söderort Visa mindre

Junior inköpare till Piwa Food AB!

Ansök    Sep 5    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar ... Visa mer
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar i att det är nära till beslut och man får vara med och påverka internt. På många vis påverkar din insats bolaget omgående, du kommer därav att ha goda förutsättningar att följa upp och se den direkta effekten av din insats. Vi ser till följd av detta att du är en initiativtagande person som uppskattar friheten i att arbeta inom ett mindre bolag där man bygger frihet under ansvar. Initialt i rollen kommer man att utgå från kontoret, med tid och goda resultat finns möjlighet till en bredare flexibilitet.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har nära till ett entreprenöriellt mindset där du gärna motiverar för dina tankar och beslut. Rollen som inköpare är en kreativ roll där du kommer att influera verksamheten i sin helhet. Du behöver även ha en god datorvana och ta stort personligt ansvar i din roll. Du kommer att arbeta nära ett mindre inköpsteam i ditt dagliga arbete, där du har bred kompetens och kunskap att hämta inom området. ”Piwa är en liten organisation med korta beslutsvägar som skapar stor flexibilitet, dessutom får man möjlighet att påverka svensk dagligvaruhandel. Summerat en väldigt affärsdriven företagskultur där fokus hela tiden ligger på affären med konstant utveckling av sortimentet och nya affärsmöjligheter” - Citat från Daniel, Product manager Piwa.

Du erbjuds
- Årsbonus
- Friskvårdsbidrag
- Kompetensutveckling
- Fri parkering
- Flextid
- Stor frihet under ansvar!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Söka, utvärdera och förhandla med leverantörer. Driva projekt från att ta fram en artikel till att lansera den
* Arbeta med kalkyler för produkter och leverera priser till säljare
* Föra en stark intern dialog med olika avdelningar
* Strategiskt assistera i att till att ta fram inköpsunderlag av olika slag
* Upprätthålla goda relationer med leverantörer och lösa eventuella problem eller avvikelser
* Förbättringsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i svenska samt engelska, detta på grund av att intern samt extern dialog sker på dessa språk
- Har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller inköp
- Goda datorkunskaper samt mer specifikt kunskap i excel
- Möjligheter till resor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Planerar och strukturerar
- Samarbetsinriktad
- Kommunikativ
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Steg 1 - Tester via vår samarbetspartner Assessio
Steg 2 - Telefonavstämning Academic Work
Steg 3 - Intervju med Academic Work
Steg 4 - Möte med Piwa Food AB
Steg 5 - Överenskommelse & avtalsskrivning

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sedan 1984 har Piwa Food byggt upp relationer och kontaktnät med matproducenter över hela världen. Tillsammans med den och dagligvaruhandeln i Norden och övriga Europa har de genom åren försett miljontals konsumenter med prisvärda varor. Det har gett en svårslagbar kunskap som börjar på själva odlingsfältet och sedan sträcker sig hela vägen ned i slutkonsumentens matkasse. Läs mer om företaget här! Visa mindre

Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

Ansök    Aug 28    Performiq AB    Inköpare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du.. • arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive • vana av att arbeta med många leverantörer i en internationell miljö Då kan det här vara tjänsten för dig! Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vill du komma till ett familjärt företag med internationel... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du..
• arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive
• vana av att arbeta med många leverantörer i en internationell miljö

Då kan det här vara tjänsten för dig!

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Vill du komma till ett familjärt företag med internationell prägel där du blir en viktig spelare i företaget? Då kan det här vara rätt arbetsplats för dig!

Som Strategisk inköpare hos oss kommer du framförallt att:

• arbeta i en bred roll där du kommer att prisförhandla med leverantörer som finns över hela världen.
• utvärdera och jämföra leverantörer och utveckla relationerna på lång sikt.
• jobba nära våra nyckelleverantörer och samtidigt vara vårt ansikte utåt och ta in nya leverantörer.
• uppdatering av parametrar i affärssystemet.
• ibland gå ner på en operativ nivå för att hålla dig uppdaterad i vårt affärssystem.

Vi har cirka 250 leverantörer som finns runt om i hela världen som beställer årligen och vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Vi är cirka 50 anställda på tre kontor i Sverige men med en hög internationell prägel med kunder och leverantörer i runt om i hela världen. Du kommer att vara på mässor runt i Europa och etablera kontakter med människor från världens alla hörn.

Personprofil
Vi tror att du idag är strategisk inköpare inom industrin och har en vana av att arbeta med leverantörer på en internationell basis. Du är en duktig förhandlare och gillar att arbeta i högt tempo.

Du är en lagspelare med driv och engagemang som trivs i en roll där du får samarbeta med kollegor och nätverka med externa kontakter.

Flytande engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.


Övrigt
Start: omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Spinnerivägen 1, Tollered

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på [email protected] eller 072-157 27 76.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.


Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: strategisk inköpare, inköp, monitor, stockholm, söderort Visa mindre

Junior inköpare till Piwa Food AB!

Ansök    Jul 17    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar ... Visa mer
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar i att det är nära till beslut och man får vara med och påverka internt. På många vis påverkar din insats bolaget omgående, du kommer därav att ha goda förutsättningar att följa upp och se den direkta effekten av din insats. Vi ser till följd av detta att du är en initiativtagande person som uppskattar friheten i att arbeta inom ett mindre bolag där man bygger frihet under ansvar. Initialt i rollen kommer man att utgå från kontoret, med tid och goda resultat finns möjlighet till en bredare flexibilitet.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har nära till ett entreprenöriellt mindset där du gärna motiverar för dina tankar och beslut. Rollen som inköpare är en kreativ roll där du kommer att influera verksamheten i sin helhet. Du behöver även ha en god datorvana och ta stort personligt ansvar i din roll. Du kommer att arbeta nära ett mindre inköpsteam i ditt dagliga arbete, där du har bred kompetens och kunskap att hämta inom området.

”Piwa är en liten organisation med korta beslutsvägar som skapar stor flexibilitet, dessutom får man möjlighet att påverka svensk dagligvaruhandel. Summerat en väldigt affärsdriven företagskultur där fokus hela tiden ligger på affären med konstant utveckling av sortimentet och nya affärsmöjligheter”

- Citat från Daniel, Product manager Piwa.

Du erbjuds
- Årsbonus
- Friskvårdsbidrag
- Kompetensutveckling
- Fri parkering
- Flextid
- Stor frihet under ansvar!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Söka, utvärdera och förhandla med leverantörer. Driva projekt från att ta fram en artikel till att lansera den
* Arbeta med kalkyler för produkter och leverera priser till säljare
* Föra en stark intern dialog med olika avdelningar
* Strategiskt assistera i att till att ta fram inköpsunderlag av olika slag
* Upprätthålla goda relationer med leverantörer och lösa eventuella problem eller avvikelser
* Förbättringsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i svenska samt engelska, detta på grund av att intern samt extern dialog sker på dessa språk
- Har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller inköp
- Goda datorkunskaper samt mer specifikt kunskap i excel
- Möjligheter till resor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Planerar och strukturerar
- Samarbetsinriktad
- Kommunikativ
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Steg 1 - Tester via vår samarbetspartner Assessio
Steg 2 - Telefonavstämning Academic Work
Steg 3 - Intervju med Academic Work
Steg 4 - Möte med Piwa Food AB
Steg 5 - Överenskommelse & avtalsskrivning

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sedan 1984 har Piwa Food byggt upp relationer och kontaktnät med matproducenter över hela världen. Tillsammans med den och dagligvaruhandeln i Norden och övriga Europa har de genom åren försett miljontals konsumenter med prisvärda varor. Det har gett en svårslagbar kunskap som börjar på själva odlingsfältet och sedan sträcker sig hela vägen ned i slutkonsumentens matkasse. Läs mer om företaget här! Visa mindre

Junior inköpare till Piwa Food AB!

Ansök    Jul 18    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar ... Visa mer
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar i att det är nära till beslut och man får vara med och påverka internt. På många vis påverkar din insats bolaget omgående, du kommer därav att ha goda förutsättningar att följa upp och se den direkta effekten av din insats. Vi ser till följd av detta att du är en initiativtagande person som uppskattar friheten i att arbeta inom ett mindre bolag där man bygger frihet under ansvar. Initialt i rollen kommer man att utgå från kontoret, med tid och goda resultat finns möjlighet till en bredare flexibilitet.
För att lyckas i den här rollen ser vi att du har nära till ett entreprenöriellt mindset där du gärna motiverar för dina tankar och beslut. Rollen som inköpare är en kreativ roll där du kommer att influera verksamheten i sin helhet. Du behöver även ha en god datorvana och ta stort personligt ansvar i din roll. Du kommer att arbeta nära ett mindre inköpsteam i ditt dagliga arbete, där du har bred kompetens och kunskap att hämta inom området.
”Piwa är en liten organisation med korta beslutsvägar som skapar stor flexibilitet, dessutom får man möjlighet att påverka svensk dagligvaruhandel. Summerat en väldigt affärsdriven företagskultur där fokus hela tiden ligger på affären med konstant utveckling av sortimentet och nya affärsmöjligheter”
- Citat från Daniel, Product manager Piwa.

Du erbjuds
- Årsbonus
- Friskvårdsbidrag
- Kompetensutveckling
- Fri parkering
- Flextid
- Stor frihet under ansvar!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Söka, utvärdera och förhandla med leverantörer. Driva projekt från att ta fram en artikel till att lansera den
* Arbeta med kalkyler för produkter och leverera priser till säljare
* Föra en stark intern dialog med olika avdelningar
* Strategiskt assistera i att till att ta fram inköpsunderlag av olika slag
* Upprätthålla goda relationer med leverantörer och lösa eventuella problem eller avvikelser
* Förbättringsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i svenska samt engelska, detta på grund av att intern samt extern dialog sker på dessa språk
- Har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller inköp
- Goda datorkunskaper samt mer specifikt kunskap i excel
- Möjligheter till resor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Planerar och strukturerar
- Samarbetsinriktad
- Kommunikativ
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work
Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Steg 1 - Tester via vår samarbetspartner Assessio
Steg 2 - Telefonavstämning Academic Work
Steg 3 - Intervju med Academic Work
Steg 4 - Möte med Piwa Food AB
Steg 5 - Överenskommelse & avtalsskrivning

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sedan 1984 har Piwa Food byggt upp relationer och kontaktnät med matproducenter över hela världen. Tillsammans med den och dagligvaruhandeln i Norden och övriga Europa har de genom åren försett miljontals konsumenter med prisvärda varor. Det har gett en svårslagbar kunskap som börjar på själva odlingsfältet och sedan sträcker sig hela vägen ned i slutkonsumentens matkasse. Läs mer om företaget här! Visa mindre

Junior inköpare till Piwa Food AB!

Ansök    Aug 15    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar ... Visa mer
Med personliga relationer världen över är Piwa Food en etablerad aktör på marknaden, med välkända produkter från världens mest smakrika regioner. Organisationen präglas av en stor tro på den enskilda personen - är du en driven person som är redo för att ta dig an nya utmaningar inom rollen som inköpare? Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Piwa Food AB är ett mindre bolag geografiskt placerat i Lerum, där ägaren är aktiv i bolaget. Detta resulterar i att det är nära till beslut och man får vara med och påverka internt. På många vis påverkar din insats bolaget omgående, du kommer därav att ha goda förutsättningar att följa upp och se den direkta effekten av din insats. Vi ser till följd av detta att du är en initiativtagande person som uppskattar friheten i att arbeta inom ett mindre bolag där man bygger frihet under ansvar. Initialt i rollen kommer man att utgå från kontoret, med tid och goda resultat finns möjlighet till en bredare flexibilitet.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har nära till ett entreprenöriellt mindset där du gärna motiverar för dina tankar och beslut. Rollen som inköpare är en kreativ roll där du kommer att influera verksamheten i sin helhet. Du behöver även ha en god datorvana och ta stort personligt ansvar i din roll. Du kommer att arbeta nära ett mindre inköpsteam i ditt dagliga arbete, där du har bred kompetens och kunskap att hämta inom området. ”Piwa är en liten organisation med korta beslutsvägar som skapar stor flexibilitet, dessutom får man möjlighet att påverka svensk dagligvaruhandel. Summerat en väldigt affärsdriven företagskultur där fokus hela tiden ligger på affären med konstant utveckling av sortimentet och nya affärsmöjligheter” - Citat från Daniel, Product manager Piwa.

Du erbjuds
- Årsbonus
- Friskvårdsbidrag
- Kompetensutveckling
- Fri parkering
- Flextid
- Stor frihet under ansvar!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Söka, utvärdera och förhandla med leverantörer. Driva projekt från att ta fram en artikel till att lansera den
* Arbeta med kalkyler för produkter och leverera priser till säljare
* Föra en stark intern dialog med olika avdelningar
* Strategiskt assistera i att till att ta fram inköpsunderlag av olika slag
* Upprätthålla goda relationer med leverantörer och lösa eventuella problem eller avvikelser
* Förbättringsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i svenska samt engelska, detta på grund av att intern samt extern dialog sker på dessa språk
- Har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller inköp
- Goda datorkunskaper samt mer specifikt kunskap i excel
- Möjligheter till resor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Planerar och strukturerar
- Samarbetsinriktad
- Kommunikativ
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Steg 1 - Tester via vår samarbetspartner Assessio
Steg 2 - Telefonavstämning Academic Work
Steg 3 - Intervju med Academic Work
Steg 4 - Möte med Piwa Food AB
Steg 5 - Överenskommelse & avtalsskrivning

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sedan 1984 har Piwa Food byggt upp relationer och kontaktnät med matproducenter över hela världen. Tillsammans med den och dagligvaruhandeln i Norden och övriga Europa har de genom åren försett miljontals konsumenter med prisvärda varor. Det har gett en svårslagbar kunskap som börjar på själva odlingsfältet och sedan sträcker sig hela vägen ned i slutkonsumentens matkasse. Läs mer om företaget här! Visa mindre

Supply Chain Buyer Summer Intern

Ansök    Apr 16    NKT HV Cables AB    Inköpare
About NKT NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartere... Visa mer
About NKT
NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.8 billion in 221. NKT - We connect a greener world. www.nkt.com

We all know how valuable relevant work experience is post-graduation, so be sure to stay one step ahead, we would be glad to welcome you!

We are enabling the transition to green energy. With your help we can do it faster!

Summer is closing in and we are on the lookout for a Summer Intern to our Supply chain team! Are you in the middle of your education within economics, supply chain or logistics? Then this is your chance to be part of a company who plays a vital part in the transformation of the renewable energy system! Come join us and learn in an organization that is growing at neck breaking speed!

It’s about time to put theoretical knowledge into practice!

You will join a team of Buyers and Category Managers in an environment that promotes personal and career development. You will have the opportunity to accumulate lots of hands on experience, as well as learn and gather knowledge about working in an organization where our expertise lead the development forward. Your daily tasks will include the following.. 
* Place purchase orders
* Ensure timely order confirmations
* Monitor and expedite incoming deliveries when overdue
Ensure that received supplier invoices are correctly 3-way matched and approve these invoices

Well-developed ability to assess and prioritize 
To succeed in this role, we believe that you have a great motivation to learn and develop. The tasks at hand requires you to be able to collaborate and communicate easily, both internally and externally throughout the organization. Furthermore, you know that there are no dumb questions, but your flexibility and analytical skills pushes you to obtain information through own efforts. Also, your resume includes.. 
* Min. 2 years of university studies within an applicable field
* Fluency in English and Swedish 
* Knowledge within Excel

Bonus points for 
* Experience in a similar role
* Knowledge within SAP
* Used to calculations, analysis and forecasting


You will join the Accessories Site in Alingsås which has flexible commuting connections both to Gothenburg and Borås. The office is situated a 10 minute bus-ride from the central train and bus station in Alingsås. 

Contact and application
NKT is committed to fostering a diverse organization and a culture where people from different backgrounds can thrive and are inspired to perform at their best. We believe that a diverse organization enables sustainable performance, and that an inclusive and welcoming culture makes for a better place to work.   
Apply with CV and personal letter via the link below, at latest 16th of April 2023.
Tests can occur in our recruitment processes. 

If you have any questions regarding the position, you are very welcome to contact Recruiting Manager, Måns Hilling, Purchasing Manager, [email protected], or Recruiter, Sara Karlsson, [email protected], +46 70 202 64 51, Please note that due to the GDPR regulations we cannot accept any applications via e-mail.

Union Representatives
Sveriges Ingenjörer - Peter Kjellsson, +46 733 64 21 34
Unionen – Joakim Wikström, +46734070243

Welcome with your application!
#LI-NKT Visa mindre

Supply Chain Buyer Summer Intern

Ansök    Mar 16    NKT HV Cables AB    Inköpare
About NKT NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartere... Visa mer
About NKT
NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.8 billion in 221. NKT - We connect a greener world. www.nkt.com

We all know how valuable relevant work experience is post-graduation, so be sure to stay one step ahead, we would be glad to welcome you!

We are enabling the transition to green energy. With your help we can do it faster!

Summer is closing in and we are on the lookout for a Summer Intern to our Supply chain team! Are you in the middle of your education within economics, supply chain or logistics? Then this is your chance to be part of a company who plays a vital part in the transformation of the renewable energy system! Come join us and learn in an organization that is growing at neck breaking speed!

It’s about time to put theoretical knowledge into practice!

You will join a team of Buyers and Category Managers in an environment that promotes personal and career development. You will have the opportunity to accumulate lots of hands on experience, as well as learn and gather knowledge about working in an organization where our expertise lead the development forward. Your daily tasks will include the following.. 
* Place purchase orders
* Ensure timely order confirmations
* Monitor and expedite incoming deliveries when overdue
Ensure that received supplier invoices are correctly 3-way matched and approve these invoices

Well-developed ability to assess and prioritize 
To succeed in this role, we believe that you have a great motivation to learn and develop. The tasks at hand requires you to be able to collaborate and communicate easily, both internally and externally throughout the organization. Furthermore, you know that there are no dumb questions, but your flexibility and analytical skills pushes you to obtain information through own efforts. Also, your resume includes.. 
* Min. 2 years of university studies within an applicable field
* Fluency in English and Swedish 
* Knowledge within Excel

Bonus points for 
* Experience in a similar role
* Knowledge within SAP
* Used to calculations, analysis and forecasting


You will join the Accessories Site in Alingsås which has flexible commuting connections both to Gothenburg and Borås. The office is situated a 10 minute bus-ride from the central train and bus station in Alingsås. 

Contact and application
NKT is committed to fostering a diverse organization and a culture where people from different backgrounds can thrive and are inspired to perform at their best. We believe that a diverse organization enables sustainable performance, and that an inclusive and welcoming culture makes for a better place to work.   
Apply with CV and personal letter via the link below, at latest 16th of April 2023.
Tests can occur in our recruitment processes. 

If you have any questions regarding the position, you are very welcome to contact Recruiting Manager, Måns Hilling, Purchasing Manager, [email protected], or Recruiter, Sara Karlsson, [email protected], +46 70 202 64 51, Please note that due to the GDPR regulations we cannot accept any applications via e-mail.

Union Representatives
Sveriges Ingenjörer - Peter Kjellsson, +46 733 64 21 34
Unionen – Joakim Wikström, +46734070243

Welcome with your application!
#LI-NKT Visa mindre

Supply Chain Buyer Summer Intern

Ansök    Apr 15    NKT HV Cables AB    Inköpare
About NKT NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartere... Visa mer
About NKT
NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.8 billion in 221. NKT - We connect a greener world. www.nkt.com

We all know how valuable relevant work experience is post-graduation, so be sure to stay one step ahead, we would be glad to welcome you!

We are enabling the transition to green energy. With your help we can do it faster!

Summer is closing in and we are on the lookout for a Summer Intern to our Supply chain team! Are you in the middle of your education within economics, supply chain or logistics? Then this is your chance to be part of a company who plays a vital part in the transformation of the renewable energy system! Come join us and learn in an organization that is growing at neck breaking speed!

It’s about time to put theoretical knowledge into practice!

You will join a team of Buyers and Category Managers in an environment that promotes personal and career development. You will have the opportunity to accumulate lots of hands on experience, as well as learn and gather knowledge about working in an organization where our expertise lead the development forward. Your daily tasks will include the following.. 
* Place purchase orders
* Ensure timely order confirmations
* Monitor and expedite incoming deliveries when overdue
Ensure that received supplier invoices are correctly 3-way matched and approve these invoices

Well-developed ability to assess and prioritize 
To succeed in this role, we believe that you have a great motivation to learn and develop. The tasks at hand requires you to be able to collaborate and communicate easily, both internally and externally throughout the organization. Furthermore, you know that there are no dumb questions, but your flexibility and analytical skills pushes you to obtain information through own efforts. Also, your resume includes.. 
* Min. 2 years of university studies within an applicable field
* Fluency in English and Swedish 
* Knowledge within Excel

Bonus points for 
* Experience in a similar role
* Knowledge within SAP
* Used to calculations, analysis and forecasting


You will join the Accessories Site in Alingsås which has flexible commuting connections both to Gothenburg and Borås. The office is situated a 10 minute bus-ride from the central train and bus station in Alingsås. 

Contact and application
NKT is committed to fostering a diverse organization and a culture where people from different backgrounds can thrive and are inspired to perform at their best. We believe that a diverse organization enables sustainable performance, and that an inclusive and welcoming culture makes for a better place to work.   
Apply with CV and personal letter via the link below, at latest 16th of April 2023.
Tests can occur in our recruitment processes. 

If you have any questions regarding the position, you are very welcome to contact Recruiting Manager, Måns Hilling, Purchasing Manager, [email protected], or Recruiter, Sara Karlsson, [email protected], +46 70 202 64 51, Please note that due to the GDPR regulations we cannot accept any applications via e-mail.

Union Representatives
Sveriges Ingenjörer - Peter Kjellsson, +46 733 64 21 34
Unionen – Joakim Wikström, +46734070243

Welcome with your application!
#LI-NKT Visa mindre

Inköpsansvarig till Alf Pettersson

Ansök    Jan 21    OnePartnerGroup Borås AB    Inköpare
Alf Pettersson AB växer och är i en utvecklande fas. Dom behöver nu tillsätta en erfaren och teknisk inköpsansvarig då nuvarande inköpsansvarig antagit en annan tjänst inom företaget. Rollen är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa där just du som Inköpsansvarig kommer få vara med och påverka och driva viktiga processer både på ett strategiskt och operativt sätt tillsammans med dina interna kollegor. Hos oss får du mycket goda utvecklingsmöjlig... Visa mer
Alf Pettersson AB växer och är i en utvecklande fas. Dom behöver nu tillsätta en erfaren och teknisk inköpsansvarig då nuvarande inköpsansvarig antagit en annan tjänst inom företaget. Rollen är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa där just du som Inköpsansvarig kommer få vara med och påverka och driva viktiga processer både på ett strategiskt och operativt sätt tillsammans med dina interna kollegor. Hos oss får du mycket goda utvecklingsmöjligheter inom ett familjärt och värderingsdrivet företag. Vi erbjuder korta beslutsvägar, varierande arbetsuppgifter och ett klimat där vi hjälps åt och jobbar mot gemensamma mål. 
Om Alf Pettersson AB
Vi är runt 40 medarbetare som utvecklar, producerar och lagerhåller Nordens bästa sortiment av lastbilstillbehör. Vi jobbar för de ledande lastbilstillverkarna och påbyggarna i Norden mot vilka vi alltid strävar efter att hålla hög kvalitet, leverera i tid samt erbjuda den bästa produkten utifrån kundens behov. Hela verksamheten är samlad i vår fabrik i Alingsås vilket gör att alla medarbetare utvecklas tillsammans och lär av varandra. Korta beslutsvägar och samlad kompetens från alla verksamhetsdelar ger oss säker leverans, hög innovationsförmåga och produkter i framkant.

I din roll: 
Som inköpsansvarig kommer du att ha ett helhetsansvar för Alf Petterssons inköps-processer avseende kvalitet, arbeta med produktkalkyler, optimering av inköp utifrån nyckeltal och huvudkontakten mot leverantörer, som mestadels är svenska leverantörer men även en del kontakt internationellt.
Du kommer att ha ett nära och tätt samarbete med alla interna avdelningar i bolaget såsom planering, marknad, ekonomi, produktionen osv. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Etablera och utveckla leverantörsrelationer
Löpande leverantörsutveckling med fokus på hållbarhet, kvalitet och kostnadseffektivisering
Jobba utifrån ISO certifieringarna som bolaget har inom miljö och kvalitet
Förhandla inköpspriser och sätta upp avtal med leverantörer
Genomföra tydliga prognoser och jobba utifrån dessa tillsammans med dina kollegor

Din Profil
Vi söker dig med relevant utbildning och flera års erfarenhet av inköpsarbete på strategisk nivå gärna från en liknande bransch som tillverkningsindustrin. Du har vana och god förmåga att räkna på affärer samt att du känner dig bekväm i förhandlingar. Önskvärt att du har kännedom och kan läsa och förstå en teknisk kravspecifikation och är tekniskt intresserad samt ett plus om du har erfarenhet från att jobbat i systemet Monitor. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Innehar B-körkort.

Som person är du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är analytisk, lösningsorienterad, flexibel, drivande och utåtriktad samt att du har en god struktur och ordning och reda.  Vi ser även att det är viktigt att du är tydlig och kommunikativ och hela tiden tänker och jobbar i framkant för att effektivisera och utveckla hela inköpsprocessen. 
 
Övrigt
Omfattning: Heltid
Bosatt: Vi ser gärna att du bor i Alingsås eller med 30 minuters pendling till arbetsplatsen
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Borgens gata 16, 441 39 Alingsås

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryterare Maria Rosell. Vänligen kontakta henne för frågor. Visa mindre

Junior inköpare till NKT i Alingsås

Är du nyexaminerad inom inköp och är i början av din karriär? Trivs du i en kommunikativ roll där du är den drivande kontakten i en föränderlig miljö? Vi söker nu en junior inköpare till NKT i Alingsås! Om företaget NKT är en global och erkänd leverantör av nyckelfärdiga AC/DC-kabellösningar och har varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891. Idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. Vi uppnår detta med vår kunsk... Visa mer
Är du nyexaminerad inom inköp och är i början av din karriär? Trivs du i en kommunikativ roll där du är den drivande kontakten i en föränderlig miljö? Vi söker nu en junior inköpare till NKT i Alingsås!

Om företaget
NKT är en global och erkänd leverantör av nyckelfärdiga AC/DC-kabellösningar och har varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891. Idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. Vi uppnår detta med vår kunskap om energiöverföring och kostnadseffektiv tillverkning på högsta tekniska nivå, med regenerering av miljön i skarpt fokus.

I vår produktionsanläggning i Alingsås tillverkas tillbehör till AC-kablar från 1 kV upp till 420 kV samt tillbehör till extruderade HVDC-kablar. Anläggningen grundades 1888 som Sieverts Kabelverk och blev senare del av L M. Ericsson och ABB. Sedan 2017 ingår den i NKT-gruppen. Tillverkningen flyttades till Alingsås 1956 och har sedan dess tjänat som specialfabrik för kabeltillbehör som används för säker och enkel anslutning i distributions- och transmissionstillämpningar.

Läs gärna mer på www.nkt.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpare kommer du att vara den som säkrar tillgången på direkt material mot produktion och önskad lageromsättning. Att delta och modifiera leverantörsbasen kommer vara en stor del av arbetet, samt säkerhetsställa att KPI-målen är satta. Du kommer att driva in- och utfasningen av direkta material från leverantörskedjan.

Som inköpare kommer du också att:
- Granska och underhålla korrekta MRP-parametrar i systemet
- Säkerhetsställa aktuella orderbekräftelse/varumottagningar
- Hantera leverantörsfakturor
- Säkerhetsställa utfallsprover och kvalitet
- Ansvar över inkommande material
- Aktivt medverka i arbetet med att effektivisera våra processer

Utöver detta är en viktig del av arbetet att kunna vårda och bygga affärsmässiga relationer med leverantörerna.


Din profil
Vi söker dig som precis är i början av din karriär och letar efter en arbetsplats där du kan utvecklas och växa.

I ditt dagliga arbete krävs det samarbete samt kommunikation med andra, vilket kräver att du är kommunikativ och kan agera problemlösande. Du är självgående och kan driva på ditt arbete på ett professionellt vis. För att trivas i rollen bör du ha ett resultatorienterat arbetssätt med hög servicenivå, samt en förmåga att kunna se helheten. Du bör trivas i en föränderlig miljö där arbetsuppgifter och systemstöd är ständigt under utveckling.

Ett krav är att du har en akademisk utbildning inom ingenjör/inköp eller likvärdig utbildning. Kunskaper och erfarenhet inom SAP är starkt meriterande. SAP-kunskaper inom försäljning, produktion, lager är mycket fördelaktigt.

Du ska kunna kommunicera professionellt både på svenska och engelska. Det är även en merit om du kan läsa och förstå tyska.


Ansökningsförfarande
Detta är till att börja med ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av oss på Skill med stor chans till övertag direkt hos kund.

Om detta är en tjänst för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan direkt! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Purchaser till livsmedelsföretag

Ansök    Apr 14    LN Personal AB    Inköpare
Har du erfarenhet av inköp och upphandling? Trivs du med att arbeta efter nyckeltal och vill vidare i din karriär? Då är det dig vi letar efter! Vår samarbetspartner är en stor aktör inom livsmedelsbranschen och behöver nu förstärka upp sin Supply Chain avdelning med en Purchaser. I denna roll kommer du att ansvara för en del av sortimentet och se till att köpa in de varor som behövs efter företagets behov. Du förhandlar och upprättar avtal med leverantör... Visa mer
Har du erfarenhet av inköp och upphandling? Trivs du med att arbeta efter nyckeltal och vill vidare i din karriär? Då är det dig vi letar efter!

Vår samarbetspartner är en stor aktör inom livsmedelsbranschen och behöver nu förstärka upp sin Supply Chain avdelning med en Purchaser. I denna roll kommer du att ansvara för en del av sortimentet och se till att köpa in de varor som behövs efter företagets behov. Du förhandlar och upprättar avtal med leverantörer, uppdaterar dokumentation för ditt sortiment och hanterar tulldokument. Som Purchaser ser du även till att det sortiment du ansvarar över följer företagets kostnads- och kvalitetskrav samt arbetar för att öka företagets resultat.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 08:00-16:40
Anställningsform: Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av vår samarbetspartner men rekryteringsprocessen sköts av oss på LN Personal.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av inköp och/eller livsmedelsbranschen
• Goda kunskaper inom Microsoft Office samt av att arbeta i affärssystem
• Svenska och engelska språket i tal och skrift

Vi söker dig som tidigare arbetat med inköp och är van vid att planera samt strukturera upp ditt eget arbete. Du har erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och att skapa lönsamma affärer. Som person är du driven och ditt arbete bidrar med goda resultat. Du trivs i mötet med andra och med att skapa goda relationer både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Junior inköpare söks till NKT

NKT är i behov av extra stöttning inom inköp. Har du nyligen avslutat en utbildning inom inköp? Eller har viss erfarenhet av administrativt inköpsarbete och är redo att starta omgående? Skicka in din ansökan redan idag! Om företaget NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik och tar en ledande roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar lösningar för låg-, mellan- och högspänning som möjliggör håll... Visa mer
NKT är i behov av extra stöttning inom inköp. Har du nyligen avslutat en utbildning inom inköp? Eller har viss erfarenhet av administrativt inköpsarbete och är redo att starta omgående? Skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik och tar en ledande roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar lösningar för
låg-, mellan- och högspänning som möjliggör hållbar energiöverföring.

Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabeltekniken, från de första glödlamporna till de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och har 3 900 anställda. NKT är noterat på Nasdaq Copenhagen och omsatte 1,3 miljarder euro år 2019.
NKT – we connect a greener world. www.nkt.com.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du arbeta i affärssystemet SAP med att uppdatera systemet med artikelinformation från NKT:s leverantörer. Det är också en kommunikativ roll med mycket leverantörskontakt för att driva fram svar kring frågor och viktig information som systemet behöver uppdateras med.Din profil
För att passa i rollen tror vi att du som söker har utbildning inom inköp eller supply chain, alternativt tidigare erfarenhet av inköpsarbete, men det är inget krav. Vi ser det som viktigt att du har god systemvana, gärna från SAP. I övrigt kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet varav egenskaper som driv, kommunikativ och noggrannhet är viktiga för att lyckas i rollen. Uppdraget sträcker sig till en början 3 månader. Arbetstiden är förlagd dagtid mån-fre.

Ansökningsförfarande
Tjänsten sträcker sig minst 3 månader med start omgående. Urvalet kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar? I så fall är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Isabella Andersen // [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Strategisk inköpare till företag i Alingsås

Ansök    Okt 27    Lernia Bemanning AB    Inköpare
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på... Visa mer
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på lång sikt. Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt är också dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling. Som P&L-specialist (profit and loss statement) måste du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för vår framgång. Som en del av företagets omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och ha stora möjligheter att växa professionellt. Bland dina huvuduppgifter kommer att vara:

• Avtalshantering och förhandlingar
• Samarbetsproblemlösning över olika discipliner inom ansvarsområdet
• Tillsammans med andra avdelningar, utveckla en högpresterande leveranskedja inuti din kategorier
• RFQ-hantering
• Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter
• Övervaka leverantörens prestanda och upprätta förbättringsplaner efter behov
• Leverantörsbashantering
• Ny implementering av leverantör och material
• Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
• Representera lokal affärsenhet i regionala och globala kategoriteam
• Följ alla initiativ för efterlevnad av företag

Vi kommer använda din personliga lämplighet i bedömningen när vi rekryterar. Vi vill att har en fördjupad kunskap inom branschen och att du har ett självständigt tankesätt och utmanar traditionella lösningar. I uppdraget tillämpar du etablerade standarder och instruerar eller coachar andra yrkesverksamma.

Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning inom Inköp och Supply Management. Har du läst dessa kurser inom din utbildning är det meriterande: strategisk inköp, ekonomi i Supply Chain management, anbudshantering, förhandlingshantering, jurdiska aspekter, kontrakthantering, leverantörshantering, projetkledning, operativt inköp, upphandlingsverktyg & transport och logistik.
• Har erfarenhet inom logistikbranschen

Övrig information

* Start: Omgående

* Anställningsform: Visstidsanställning på 6 månader som ambulerande tjänsteman. Du blir anställd på Lernia, men jobbar som ambulerande konsult hos vår kund.

* Placering: Alingsås

Information

Vi tar endast emot ansökningar via Lernias hemsida, www.lernia.se. Vi går igenom urvalet löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: [email protected].

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Operativ Inköpare till Incopia Väst - placering Alingsås!

Ansök    Okt 28    Incopia Sverige AB    Inköpare
Nu söker vi en Operativ Inköpare till Incopia Väst med placering i Alingsås/Vårgårda. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av operativt inköp, gärna från tillverkande industri. Det är en merit om du har arbetat med kemikalier. Som operativ inköpare hos denna kund ingår arbete och daglig kontakt med leverantörer, lägga inköpsorders, leveransbevakning m.m. För detta arbete krävs: - Relevant akademisk bakgrund eller motsvarande genom arbetslivserfare... Visa mer
Nu söker vi en Operativ Inköpare till Incopia Väst med placering i Alingsås/Vårgårda. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av operativt inköp, gärna från tillverkande industri. Det är en merit om du har arbetat med kemikalier. Som operativ inköpare hos denna kund ingår arbete och daglig kontakt med leverantörer, lägga inköpsorders, leveransbevakning m.m.

För detta arbete krävs:

- Relevant akademisk bakgrund eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet minst 3 år.
- God kommunikativ förmåga, målinriktad och gillar att arbeta i team.
- Flytande engelska i tal och skrift.
- Flexibilitet, förmåga att prioritera och vana av att jobba i ett högt tempo.
- Att du är social och har lätt till samarbete och att hantera många olika kontaktytor i ditt dagliga arbete.
- Meriterande om du har erfarenhet av arbete med kemikalier.


Plats: Alingsås/Vårgårda

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Första 6 månaderna anställning via Incopia som ämnar att övergå i en tillsvidareanställning hos kund.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan - från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet. Visa mindre

Bevego Alingsås söker Inköpare

Vi söker en ny Inköpare till vårt huvudkontor som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem? Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett härligt team och bidra till avdelningens fortsatta framgån... Visa mer
Vi söker en ny Inköpare till vårt huvudkontor som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem?
Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett härligt team och bidra till avdelningens fortsatta framgång.
Arbetsuppgifter
Som inköpare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom vår logistikenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat;
Dagliga inköp och optimering av lagernivåer
Uppdatering och underhåll av lagerstyrningsparametrar
Matchning av leverantörsfakturor

Kvalifikationer
Tjänsten kräver god analytisk förmåga och att du är strukturerad i ditt arbete. Tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. Du har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Du är underställd inköps- och logistikchef och har din placering på vårt HK i Alingsås.
För att trivas i rollen behöver du vara vän av ordning och du trivs med att arbeta som del i ett team. Vår inköpsavdelning består av 5 medarbetare och inköps- och logistikchef. Det är viktigt att du finner det tillfredsställande att lösa akuta problem du ställs inför och kan hantera att det under perioder är hög arbetsbelastning. Vidare är du en social och prestigelös person med god känsla för service, samtidigt som det är viktigt för dig med ett noggrant utfört arbete.
Övrigt
Ansök snarast, då urval och intervjuer sker löpande.
Upplysningar lämnas av inköps- och logistikchef Fredrik Leyon på epost: [email protected]
Bli en av oss!
Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.
Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare. Visa mindre

Strategisk inköpare till företag i Alingsås

Ansök    Okt 21    Lernia Bemanning AB    Inköpare
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på... Visa mer
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på lång sikt. Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt är också dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling. Som P&L-specialist (profit and loss statement) måste du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för vår framgång. Som en del av företagets omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och ha stora möjligheter att växa professionellt. Bland dina huvuduppgifter kommer att vara:

• Avtalshantering och förhandlingar
• Samarbetsproblemlösning över olika discipliner inom ansvarsområdet
• Tillsammans med andra avdelningar, utveckla en högpresterande leveranskedja inuti din kategorier
• RFQ-hantering
• Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter
• Övervaka leverantörens prestanda och upprätta förbättringsplaner efter behov
• Leverantörsbashantering
• Ny implementering av leverantör och material
• Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
• Representera lokal affärsenhet i regionala och globala kategoriteam
• Följ alla initiativ för efterlevnad av företag

Vi kommer använda din personliga lämplighet i bedömningen när vi rekryterar. Vi vill att har en fördjupad kunskap inom branschen och att du har ett självständigt tankesätt och utmanar traditionella lösningar. I uppdraget tillämpar du etablerade standarder och instruerar eller coachar andra yrkesverksamma.

Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning inom Inköp och Supply Management. Har du läst dessa kurser inom din utbildning är det meriterande: strategisk inköp, ekonomi i Supply Chain management, anbudshantering, förhandlingshantering, jurdiska aspekter, kontrakthantering, leverantörshantering, projetkledning, operativt inköp, upphandlingsverktyg & transport och logistik.
• Har erfarenhet inom logistikbranschen

Övrig information

* Start: Omgående

* Anställningsform: Visstidsanställning på 6 månader som ambulerande tjänsteman. Du blir anställd på Lernia, men jobbar som ambulerande konsult hos vår kund.

* Placering: Alingsås

Information

Vi tar endast emot ansökningar via Lernias hemsida, www.lernia.se. Vi går igenom urvalet löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: [email protected].

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Strategisk inköpare sökes

Ansök    Okt 13    Randstad AB    Inköpare
Arbetsbeskrivning Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer ute hos våran kund i Alingsås. Du kommer att ansvara för att stödja, designa och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa att KPI uppfylls, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta kommer att ske inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier.  Du kommer att vara engagerad i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både kun... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer ute hos våran kund i Alingsås. Du kommer att ansvara för att stödja, designa och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa att KPI uppfylls, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta kommer att ske inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. 
Du kommer att vara engagerad i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både kund och  leverantörer på lång sikt. 
Offerthantering, förhandlingar och kontraktsignering kommer också att vara dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens utmärkta kvalitet. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling.
 Som P&L -köpare måste du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa dig är avgörande för vår framgång. 
Som en del av kundens omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och har stora möjligheter att växa professionellt.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. 

Ansvarsområden
• Kontrakthantering och förhandling
• Kollaborativ problemlösning över discipliner inom ansvarsområdet
• Tillsammans med andra avdelningar, utveckla en högpresterande leveranskedja i din
kategorier
• RFQ -hantering
• Deltagande i utvecklingsprojekt av nya och befintliga produkter
• Övervaka leverantörernas prestanda och upprätta förbättringsplaner vid behov
• Leverantörsbashantering
• Ny implementering av leverantörer och material
• Budgetering av årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
• Representera den lokala affärsenheten i regionala och globala kategoriteam
• Följ alla företagens efterlevnadsinitiativ

Arbetstider
DagtidKvalifikationer
Du som söker bör ha en för tjänsten passande behörighet eller utbildning. Som person är du noggrann, strukturerad. 
Ordning och reda på arbetsplatsen är för dig en självklarhet. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål eller en deadline. Vidare är du stresstålig och har en hög servicekänsla samtidigt som du är social gentemot såväl kunder som arbetskollegor.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har arbetat tidigare med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? 
Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Strategisk inköpare till globalt bolag i Alingsås!

Ansök    Jun 7    Poolia Sverige AB    Inköpare
Har du erfarenhet av strategisk inköp och söker en ny utmaning? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker en strategisk inköpare till vår globala kund i Alingsås. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Poolia med start omgående och sträcker sig fram till sista mars 2022. Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen! Om tjänsten Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på hos vår kun... Visa mer
Har du erfarenhet av strategisk inköp och söker en ny utmaning? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker en strategisk inköpare till vår globala kund i Alingsås. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Poolia med start omgående och sträcker sig fram till sista mars 2022. Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på hos vår kund i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både vår kund och deras leverantörer på lång sikt.

Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt är också dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling. Du kommer arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för vår framgång. Som en del av vår kunds omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och ha stora möjligheter att växa professionellt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Avtalshantering och förhandlingar
• Samarbetsproblemlösning över olika discipliner inom ansvarsområdet
• Tillsammans med andra avdelningar, utveckla en högpresterande leveranskedja inuti din
kategorier
• RFQ-hantering
• Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter
• Övervaka leverantörens resultat och upprätta förbättringsplaner efter behov
• Leverantörsbashantering
• Ny implementering av leverantör och material
• Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
• Representera lokal affärsenhet i regionala och globala kategoriteam
• Följ alla företagens efterlevnadsinitiativ

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat som strategisk inköpare. Du har erfarenhet av offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt. Som person är du ansvarsfull, kommunikativ och driven. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Strategisk inköpare till företag i Alingsås

Ansök    Okt 13    Lernia Bemanning AB    Inköpare
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på... Visa mer
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på lång sikt. Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt är också dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling. Som P&L-specialist (profit and loss statement) måste du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för vår framgång. Som en del av företagets omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och ha stora möjligheter att växa professionellt. Bland dina huvuduppgifter kommer att vara:

• Avtalshantering och förhandlingar
• Samarbetsproblemlösning över olika discipliner inom ansvarsområdet
• Tillsammans med andra avdelningar, utveckla en högpresterande leveranskedja inuti din kategorier
• RFQ-hantering
• Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter
• Övervaka leverantörens prestanda och upprätta förbättringsplaner efter behov
• Leverantörsbashantering
• Ny implementering av leverantör och material
• Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
• Representera lokal affärsenhet i regionala och globala kategoriteam
• Följ alla initiativ för efterlevnad av företag

Vi kommer använda din personliga lämplighet i bedömningen när vi rekryterar. Vi vill att har en fördjupad kunskap inom branschen och att du har ett självständigt tankesätt och utmanar traditionella lösningar. I uppdraget tillämpar du etablerade standarder och instruerar eller coachar andra yrkesverksamma.

Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning inom Inköp och Supply Management. Har du läst dessa kurser inom din utbildning är det meriterande: strategisk inköp, ekonomi i Supply Chain management, anbudshantering, förhandlingshantering, jurdiska aspekter, kontrakthantering, leverantörshantering, projetkledning, operativt inköp, upphandlingsverktyg & transport och logistik.
• Har erfarenhet inom logistikbranschen

Övrig information

* Start: Omgående

* Anställningsform: Visstidsanställning på 6 månader som ambulerande tjänsteman. Du blir anställd på Lernia, men jobbar som ambulerande konsult hos vår kund.

* Placering: Alingsås

Information

Vi tar endast emot ansökningar via Lernias hemsida, www.lernia.se. Vi går igenom urvalet löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: [email protected].

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Strategisk inköpare till företag i Alingsås

Ansök    Jul 14    Lernia Bemanning AB    Inköpare
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på... Visa mer
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på lång sikt. Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt är också dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling. Som P&L-specialist (profit and loss statement) måste du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för vår framgång. Som en del av företagets omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och ha stora möjligheter att växa professionellt. Bland dina huvuduppgifter kommer att vara:

• Avtalshantering och förhandlingar
• Samarbetsproblemlösning över olika discipliner inom ansvarsområdet
• Tillsammans med andra avdelningar, utveckla en högpresterande leveranskedja inuti din kategorier
• RFQ-hantering
• Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter
• Övervaka leverantörens prestanda och upprätta förbättringsplaner efter behov
• Leverantörsbashantering
• Ny implementering av leverantör och material
• Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
• Representera lokal affärsenhet i regionala och globala kategoriteam
• Följ alla initiativ för efterlevnad av företag

Vi kommer använda din personliga lämplighet i bedömningen när vi rekryterar. Vi vill att har en fördjupad kunskap inom branschen och att du har ett självständigt tankesätt och utmanar traditionella lösningar. I uppdraget tillämpar du etablerade standarder och instruerar eller coachar andra yrkesverksamma.

Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning inom Inköp och Supply Management. Har du läst dessa kurser inom din utbildning är det meriterande: strategisk inköp, ekonomi i Supply Chain management, anbudshantering, förhandlingshantering, jurdiska aspekter, kontrakthantering, leverantörshantering, projetkledning, operativt inköp, upphandlingsverktyg & transport och logistik.
• Har erfarenhet inom logistikbranschen

Övrig information

* Start: Omgående

* Anställningsform: Visstidsanställning på 6 månader som ambulerande tjänsteman. Du blir anställd på Lernia, men jobbar som ambulerande konsult hos vår kund.

* Placering: Alingsås

Information

Vi tar endast emot ansökningar via Lernias hemsida, www.lernia.se. Vi går igenom urvalet löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: [email protected].

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Inköpare inom licenser till Alingsås!

Ansök    Maj 8    Academic Work Sweden AB    Inköpare
För dig med erfarenhet och intresse av inköp/ licenser finns nu en öppning hos vår kund i Alingsås! Hos vår kund tillhör du ett bolag som arbetar med helhetslösningar inom IT-driftsättning. Rollen innebär arbete inom inköp inkluderat licenser och vi ser således att du har bakgrund och erfarenhet inom området. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Vår kund är ett bolag som arbetar med helhetslösningar inom IT-driftsättning. Som inköpare kommer du tillhör... Visa mer
För dig med erfarenhet och intresse av inköp/ licenser finns nu en öppning hos vår kund i Alingsås! Hos vår kund tillhör du ett bolag som arbetar med helhetslösningar inom IT-driftsättning. Rollen innebär arbete inom inköp inkluderat licenser och vi ser således att du har bakgrund och erfarenhet inom området. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett bolag som arbetar med helhetslösningar inom IT-driftsättning. Som inköpare kommer du tillhöra ett team med två kollegor som arbetar med licenser. Inledningsvis kommer du erbjudas uppstart av tjänsten på deras kontor för att därefter ha möjlighet att arbeta på distans och från kontoret. Vidare är detta ett konsultuppdrag med start i augusti som pågår under initialt sex månader med chans till förlängning.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för inköp av licenser
* Sköta löpande rapportering
* Hantera complience uppföljning
* Utföra ekonomi rapportering

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av inköpsarbete där du även hanterat inköp av licenser och således har god förståelse för vad arbete med licenser innebär.
* Har mycket goda kunskaper i Office-paketet.
* Har mycket goda kunskaper i svenska då arbetet sker på detta språk.

Det är starkt meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet av IT-bolag.


Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Alingsås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Strategisk inköpare till företag i Alingsås

Ansök    Maj 28    Lernia Bemanning AB    Inköpare
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på... Visa mer
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på lång sikt. Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt är också dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling. Som P&L-specialist (profit and loss statement) måste du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för vår framgång. Som en del av företagets omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och ha stora möjligheter att växa professionellt. Bland dina huvuduppgifter kommer att vara:

• Avtalshantering och förhandlingar
• Samarbetsproblemlösning över olika discipliner inom ansvarsområdet
• Tillsammans med andra avdelningar, utveckla en högpresterande leveranskedja inuti din kategorier
• RFQ-hantering
• Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter
• Övervaka leverantörens prestanda och upprätta förbättringsplaner efter behov
• Leverantörsbashantering
• Ny implementering av leverantör och material
• Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
• Representera lokal affärsenhet i regionala och globala kategoriteam
• Följ alla initiativ för efterlevnad av företag

Vi kommer använda din personliga lämplighet i bedömningen när vi rekryterar. Vi vill att har en fördjupad kunskap inom branschen och att du har ett självständigt tankesätt och utmanar traditionella lösningar. I uppdraget tillämpar du etablerade standarder och instruerar eller coachar andra yrkesverksamma.

Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning inom Inköp och Supply Management. Har du läst dessa kurser inom din utbildning är det meriterande: strategisk inköp, ekonomi i Supply Chain management, anbudshantering, förhandlingshantering, jurdiska aspekter, kontrakthantering, leverantörshantering, projetkledning, operativt inköp, upphandlingsverktyg & transport och logistik.
• Har erfarenhet inom logistikbranschen

Övrig information

* Start: Omgående

* Anställningsform: Visstidsanställning på 6 månader som ambulerande tjänsteman. Du blir anställd på Lernia, men jobbar som ambulerande konsult hos vår kund.

* Placering: Alingsås

Information

Vi tar endast emot ansökningar via Lernias hemsida, www.lernia.se. Vi går igenom urvalet löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: [email protected].

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Strategisk inköpare sökes till företag i Alingsås!

Ansök    Jun 2    Experis AB    Inköpare
Till vår kund i Alingsås söker vi nu en erfaren strategisk inköpare. Du blir anställd av Jefferson Wells och uthyrd som konsult till kunden som är ett större företag i tillverkningsbranschen. Uppdraget är på heltid, startar omgående eller enligt överenskommelse och håller på som minst i 10 månader. Arbetsbeskrivning: Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att ... Visa mer
Till vår kund i Alingsås söker vi nu en erfaren strategisk inköpare. Du blir anställd av Jefferson Wells och uthyrd som konsult till kunden som är ett större företag i tillverkningsbranschen. Uppdraget är på heltid, startar omgående eller enligt överenskommelse och håller på som minst i 10 månader.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på fyra personer på företaget i Alingsås. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier.

Du kommer att vara delaktig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både företagets och dess leverantörer på lång sikt. Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt kommer också att vara återkommande uppgifter för dig. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling. Som P&L-specialist måste du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för framgång. Som en del av företagets omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och ha stora möjligheter att växa professionellt.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

* Avtalshantering och förhandlingar
* Samarbetsproblemlösning över olika discipliner inom ansvarsområdet
* Tillsammans med olika avdelningar, utveckla en högpresterande försörjningskedja inuti dina kategorier
* RFQ-hantering
* Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter
* Övervaka leverantörers prestanda och skapa förbättringsplaner efter behov
* Leverantörsbashantering
* Implementering av nya leverantörer och material
* Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning
* Representera lokal affärsenhet i regionala och globala kategoriteam

Vem är du?
Vi ser att du har en kandidatexamen inom företagsekonomi, inköp eller motsvarande samt att du har minst tre års erfarenhet från en inköpsorganisation inom verkstadsindustrin. För att lyckas med i ditt arbete har du stor erfarenhet av att arbeta i affärssystem, det är starkt meriterande om du har arbetat i affärsystemet SAP.
Du har arbetat som strategisk inköpare, har en god förhandlingsvana och har lätt för att skapa relationer på alla nivåer i en organisation. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vidare har du en väl utvecklad strategisk förståelse och en god förmåga att se det affärsmässiga perspektivet.
Du vet med dig att du är analytisk och strukturerad och att du har en god förmåga att driva förändring och utveckling. Som person kombinerar du ett driv och vilja till att skapa resultat med en ödmjukhet och inställningen att lagspel är nyckeln till framgång.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Jefferson Wells får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir anställd på 100% av Jefferson Wells och uthyrd till kunden som ligger i Alingsåsområdet och du arbetar måndag till fredag. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta på distans men man behöver även vara på plats i Alingsås enligt överenskommelse.
Du startar omgående eller enligt överenskommelse.


Är detta jobbet för dig?
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat och uppdaterat CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Fredrik via e-post [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast då tjänsten kan tillsätts tidigare än sista ansökningsdatum som är den 2021-06-09

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Analytisk Supply Chain Manager till Alingsås

Ansök    Dec 7    Poolia Sverige AB    Inköpare
Har du erfarenhet av strategiskt inköp? Har du en analytisk förmåga och vill jobba i en global organisation? Då kan vi på Poolia hjälpa dig! Vi söker en analytisk Supply Chain Manager till vår kund i Alingsås. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 11 januari och sträcker sig fram till årsskiftet 2021. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande! Om tjänsten Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på 4st hos vår kund... Visa mer
Har du erfarenhet av strategiskt inköp? Har du en analytisk förmåga och vill jobba i en global organisation? Då kan vi på Poolia hjälpa dig! Vi söker en analytisk Supply Chain Manager till vår kund i Alingsås. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 11 januari och sträcker sig fram till årsskiftet 2021. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten
Du kommer att ha en nyckelroll i det strategiska inköpsteamet på 4st hos vår kund. Du kommer att vara ansvarig för att stödja, utforma och genomföra inköpsstrategier för att säkerställa KPI-uppfyllelse, materialtillgänglighet och riskreducering. Detta görs inom leverantörsbasen för en eller flera inköpskategorier. Du kommer att engagera dig i att skapa goda relationer som främjar utvecklingen av både kunden och deras leverantörer på lång sikt. Offerthantering, förhandlingar och undertecknande av kontrakt är också dina återkommande uppgifter. Dessutom kommer du att delta i utvecklingen av tillverkningsenhetens operativa spetskompetens. Detta för att uppnå ökad konkurrenskraft, optimerade processer och produktutveckling.

Som P & L- inköpare kommer du arbeta tvärfunktionellt och din förmåga att anpassa sig är avgörande för vår kunds framgång. Som en del av vår kunds omfattande nätverk kommer du att arbeta med leverantörer från flera länder och få stora möjligheter att växa professionellt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Avtalshantering och förhandlingar.
Samarbetslösning över olika discipliner inom ansvarsområdet.illsammans med andra avdelningar.
RFQ-hantering.
Deltagande i utvecklingsprojekt för nya och befintliga produkter,
Övervaka leverantörens prestanda och upprätta förbättringsplaner efter behov.
Leverantörsbashantering.
Ny leverantörs- och materialimplementering.
Budgetera årliga kostnadsbesparingsmål för dina kategorier, implementering och uppföljning.


Vem är du?
Vi söker sig som har en mycket god analystik förmåga. Eftersom du kommer ha många kontaktytor ser vi att du kommunicerar väl på både svenska och engelska och har lätt för att samarbeta. Som person är du noggrann, lösningsorienterad och flexibel. I övrigt önskar vi att du har;

Relevant akademisk utbildning inom logistik, Supply chain, ekonomi eller motsvarande.
Erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter från tidigare roller.
Erfarenhet av att samla in och tolka relevant data (kostnad, kvalitet, efterfrågan, etc.)
Erfarenhet av att ge analytiskt stöd t.ex. platsinventering och materiallager analys och trender,
Mycket goda datorkunskaper.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Visa mindre

Mio söker Produktchef Glas/Porslin/Husgeråd

Om företaget Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och pri... Visa mer
Om företaget

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.

Till vårt servicekontor i Tibro söker vi nu en Produktchef för produktområdet glas, porslin och husgeråd
 
Arbetsuppgifter
Din uppgift som Produktchef är att utveckla ett kommersiellt sortiment inom ditt område utifrån konkurrenskraft, prisvärdhet, lönsamhet och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Säkerställa att Mio har rätt sortiment med utgångspunkt i kundens behov och vår stil- och prismatris.
• Tillsammans med Kategorichef arbeta med uppdateringen av den årliga Kategoriplanen.
• Leda arbetet inom aktuellt produktråd.
• 'Mäta och agera på försäljningsutveckling inom aktuellt produktområde.
• Övergripande ansvar för kalkylering och artikelvård inom aktuellt produktområde.
• Fortsätta arbetet med att förflytta inköpsvolymer från grossist till producent.
• Förhandla för Mios mest gynnsamma villkor, säkerställa att samarbetsavtal tecknas samt utveckla samarbetet med leverantörsledet I samråd med Kampanjprojektledare ta fram förslag på kampanjsortiment.
Personliga egenskaper
 
På Mio strävar vi att leva efter våra värderingar: affärsmässighet, laget, passion och kunskap. Rätt personlighet och inställning är viktigt för att passa för tjänsten. Du som söker tjänsten drivs av att göra bra affärer. Du är lyhörd för kundens och butikernas behov, beslutsam och målmedveten i sortimentsarbetet och gillar att arbeta självständigt mot uppsatta mål för ditt produktområde.
 
Utbildning och erfarenheter
 
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Du har dokumenterad förhandlingsvana och har du erfarenhet från butiksarbete är det meriterande. Du är väl förtrogen med Officepaketet – främst Excel- och Power-Point. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.  Branschkunskap är meriterande inom samma kategori/produktområde. Körkort är ett krav. Resor ingår i tjänsten.

Övrigt

Detta är en direktanställning hos kund och i samband med denna rekrytering samarbetar Mio med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen 0703-37 44 05.

Är du intresserad?
 
Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida, då vi kallar fortlöpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Inköpare / Buyer within power and automation technologies

Ansök    Dec 8    Adecco Sweden AB    Inköpare
About the position As Buyer you will have a key role in the strategic sourcing team of four at the Business unit in Alingsås. The unit are responsible to support, design and execute purchasing strategies to ensure KPI fulfilment, material availability and risk mitigation. You will be responsible for the supplier base for one or more purchasing categories.  The unit engage in creating good relationships that will foster the development of both the company a... Visa mer
About the position
As Buyer you will have a key role in the strategic sourcing team of four at the Business unit in Alingsås. The unit are responsible to support, design and execute purchasing strategies to ensure KPI fulfilment, material availability and risk mitigation. You will be responsible for the supplier base for one or more purchasing categories.  The unit engage in creating good relationships that will foster the development of both the company and their suppliers on long term basis. Quotation handling, negotiations and contract signing will also be recurring tasks of yours. 

Your will also be responsible for data management, analyzing performance, identifying problems and developing recommendations which support Supply Chain Management department activities. Gather and interpret relevant data (cost, quality, demand patterns, etc.) and provide analytical support e.g. site inventory and material stock out analysis and trends as well as material availability reports.

Your main tasks are:
• Contract management and negotiation
• Collaborative problem solving across disciplines within the area of responsibility
• Together with other departments, develop a high performing supply chain inside your categories
• RFQ handling
• Participation in development projects of new and existing products
• Monitor supplier performance and establish improvement plans as required
• Supplier base management
• New supplier and material implementation
• Budgeting annual cost savings targets for your categories, implementation and follow up
• Represent local business unit in regional and global category teams
• Adhere to all company compliance initiatives

In addition, you will participate in the development of the manufacturing unit operational excellence. This is to achieve increased competitiveness, optimized processes and product development. As a P&L Buyer you will need to work cross functional and your ability to adapt is essential for our success. As part of the Group´s extensive network, you will work with suppliers from several countries and have great opportunities to grow professionally.

 Qualifications
Knowledge and experience in:
• Strategic Sourcing 
• Finance in Supply chain management
• Tender Management 
• Negotiation Management 
• Legal Aspects 
• Contract Management 
• Supplier Management 
• Project Management 
• Operational Purchasing 
• Procurement Tools 
• Transportation and Logistics 

We will attribute great importance to personal suitability.

About the position
The assignment is a concultancy position with employment at Adecco. Start will be in January and last until the end of year 2021.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Caroline Carlsson at [email protected]

Welcome with your application!

 

Keywords
Buyer, Purchaser, Procurement, Inköpare, inköp, purchasing, strategic sourcing, power and automation technologies, Alingsås, Adecco Visa mindre

Vi söker Operativ Inköpare till Gigant AB i Alingsås

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om f... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Vi är Gigant och likt namnet antyder har vi stora ambitioner. Vårt mål: att skapa attraktivare, effektivare och säkrare industriarbetsplatser. Vi verkar i huvudsak inom produktion, verkstad och lager/logistik. Visionen är att bli den självklara experten på morgondagens industriarbetsplats.

Vårt erbjudande utgörs av tre delar, som sammantaget kallas för Bättre Fabriker. De tre delarna som säkerställer att vi lyckas med att skapa attraktivare, effektivare och säkrare industriarbetsplatser är vår expertis, våra lösningar och vår metod.


Dina arbetsuppgifter
Som operativ inköpare ansvarar du för att optimera inköpen utifrån kostnad och servicegrad av Gigants centrallagerlagda artiklar. Rollen innebär även att följa upp leveransprecision för ej lagerlagda produkter i vårt dropshipmentflöde. Du är också delaktig i utvecklingen av Gigants hela försörjningskedja, såsom in- och utfasning av leverantörer samt ansvarar för KPI:er och ekonomiska analyser på leverantörs- och artikelnivå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:
• Styra, följa och utveckla eget inköpsarbete.
• Att med hjälp av KPI:er driva utveckling av kritiska leverantörer.
• Säkerställa kvaliteten på styrande data på leverantörsnivå i avropsprocessen.
• Leveransbevaka och följa upp att överenskomna ledtider följs.
• Ha ett övergripande ansvar för egna leverantörers servicegrad, leveransprecision och lagervärde.
• Driva egen kompetensutveckling
• Säkerställa att logistikpåverkan är optimal i inköpsarbetet
• Skapa en bra kommunikation med alla kontaktytor, såväl inom Gigant som med leverantörer och övriga externa kontaktytor.
• Ansvara för att rutiner och regelverk för eget avropsarbete efterlevs.
• Att vara delaktig i utvecklingen av Gigants hela försörjningsprocess utifrån befintliga och framtida kundbehov.


Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, troligtvis med inriktning på logistik, produktionsekonomi eller inköpsstyrning. Du har eget driv, är kravställande och har inköpskompetens, gärna med erfarenhet från operativ styrning och optimering av lager. Du är en van excel-användare, har siffersinne och god analytisk förmåga. Erfarenhet av arbete i affärssystem och intresse för att vidareutveckla systemarbetet är också viktigt för att lyckas i rollen. Har du dessutom arbetat med Movex och E3 är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att klara arbetet.

Som person är du ansvarsfull, stabil och modig. Du är noggrann, strukturerad och analytisk och har ett målmedvetet och energiskt arbetssätt. Det faller sig naturligt för dig att bygga relationer och att vara kommunikativ, ödmjuk och lyhörd i alla typer av kontakter.

Låter detta som en tjänst för dig?
Ansök och läs mer om tjänsten på soderco.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Lindquist på Söder & Co på 0322-66 68 63.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpare

Till vårt huvudkontor i Alingsås söker vi nu en inköpare! En av våra medarbetare har gått vidare till andra utmaningar inom företaget och vi söker därför hans ersättare. Som inköpare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom vår logistikenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat; Dagliga inköp och optimering av lagernivåer Uppdatering och underhåll av lagerstyrningsparametrar Matchning av leverantörsfakturor Kvalifikationer Tjänst... Visa mer
Till vårt huvudkontor i Alingsås söker vi nu en inköpare!
En av våra medarbetare har gått vidare till andra utmaningar inom företaget och vi söker därför hans ersättare.
Som inköpare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom vår logistikenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat;
Dagliga inköp och optimering av lagernivåer
Uppdatering och underhåll av lagerstyrningsparametrar
Matchning av leverantörsfakturor

Kvalifikationer
Tjänsten kräver god analytisk förmåga och att du är strukturerad i ditt arbete. Tidigare erfarenhet från branschen och/eller liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. Du har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Du är underställd inköps- och logistikchef och har din placering på vårt HK i Alingsås.
För att trivas i rollen behöver du vara vän av ordning och du trivs med att arbeta som del i ett team. Vår inköpsavdelning består av 5 medarbetare och inköps- och logistikchef. Det är viktigt att du finner det tillfredsställande att lösa akuta problem du ställs inför och kan hantera att det under perioder är hög arbetsbelastning. Vidare är du en social och prestigelös person med god känsla för service, samtidigt som det är viktigt för dig med ett noggrant utfört arbete.
Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.
Upplysningar lämnas av inköps- och logistikchef Fredrik Leyon på epost: [email protected]
Bli en av oss!
Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.
Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare. Visa mindre