Lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Alingsås

Se lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker

Om företaget Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening. Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och va... Visa mer
Om företaget
Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening.

Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.


Dina arbetsuppgifter
Dina vanligaste arbetsuppgifter som servicetekniker blir att se till att våra anläggningar fungerar som de ska. Hos våra kunder utför du regelbundet underhåll och kontroll på alla komponenter och du tar hand om delar som eventuellt behöver servas eller ersättas. Du säkerställer dessutom att kunder har allt det förbrukningsmaterial som behövs. Du är också med i förberedelser av material och komponenter inför leveranser av nya projekt.

På Swedish Hydro Solutions arbetar vi i team, och därför är det viktigt att du tycker om samarbete och kunskapsöverföring i positiv anda. Vi lär oss och utvecklas tillsammans.
När vi rör oss ute i projekten träffar vi både kunder och många nyfikna medborgare, och det är viktigt att vi möter dem på ett positivt och professionellt sätt.

Tjänsten är på heltid men arbetstiden kan diskuteras.
B-körkort, eller vilja att ta körkort är ett krav.


Din profil
Vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och att utvecklas. Vi tror att du också tycker om teknik och produktion av det slag som vi håller på med.
En positiv inställning är något som vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har en grundläggande teknisk färdighet – kanske från bygg-, el-, VVS-, eller installationsbranschen.
Skulle du dessutom ha en erfarenhet av arbete inom miljöområdet eller en relevant miljöutbildning, så är det extra meriterande.
Tänk också på att resor inom första hand Sverige kan bli aktuella.

Swedish Hydro Solutions är ett företag med stark tillväxt och utifrån din egen drivkraft och kapacitet finns det på sikt stora möjligheter till att växa vidare till andra roller och ansvarsområden.
Våra anställda har bra personalförmåner i form av exempelvis friskvård, bonusprogram och subventionerade luncher. Flexibel arbetstid tillämpas.
Swedish Hydro Solutions arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Vi söker servicetekniker till Vårgårda

Är du en skicklig servicetekniker med passion för teknik och problemlösning? Vi expanderar och letar efter en talangfull individ som vill bli en del av vårt dynamiska team. Här är din chans att arbeta med olika uppdrag och utvecklas professionellt! Din framtida arbetsgivare Effektiv har ett brett utbud av uppdrag hos olika kunder och nu söker vi en driven och engagerad servicetekniker. Vad erbjuder rollen? I denna roll kommer du inte att arbeta uteslut... Visa mer
Är du en skicklig servicetekniker med passion för teknik och problemlösning? Vi expanderar och letar efter en talangfull individ som vill bli en del av vårt dynamiska team. Här är din chans att arbeta med olika uppdrag och utvecklas professionellt!

Din framtida arbetsgivare
Effektiv har ett brett utbud av uppdrag hos olika kunder och nu söker vi en driven och engagerad servicetekniker.


Vad erbjuder rollen?
I denna roll kommer du inte att arbeta uteslutande som servicetekniker utan du kommer att ingå i ett team där man har varierade arbetsuppgifter. Du kan komma att stå i produktionslinan, packa material, läsa ritningar inför produktframtagning och arbeta med olika maskiner. Din kunskap om underhåll och service/reparation kommer att komplettera arbetsgruppen.
I din roll kommer du att erbjudas möjligheten att växa och utmanas inom olika områden, arbeta i en samarbetsvänlig miljö med erfarna kollegor och variation i arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som servicetekniker och underhållstekniker. Du tycker det är intressant och roligt att lösa problem, jobbar bra i grupp och räds inte att gå utanför din comfort zone. Du är tekniskt intresserad och besitter en hög arbetsmoral.
Truckkort är meriterande.
Du behärskar svenska språket obehindrat och du måste ha fyllt 18 år.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.?För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Tveka inte att skicka iväg din ansökan! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Madeleine på [email protected]
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via telefon eller e-post.

Sökord
Effektiv, Alingsås, Vårgårda, servicetekniker, underhållstekniker, bemanning Visa mindre

Servicetekniker till kund i Alingsås

Ansök    Jul 8    Konsultia AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi servicetekniker för uppdrag till hösten hos kund i Alingsås! Vi söker dig som är mekanisk och teknisk intresserad, tidigare arbetat med service, reparationer och felsökning. Vi ser att du trivs i en varierande vardag där uppdragen utförs hos olika kunder och behov, du beskriver dig som en noggrann, lösningsfokuserad och engagerad person som kan arbeta både självständigt och med kollega. Har du tidigare erfarenhet inom kök ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi servicetekniker för uppdrag till hösten hos kund i Alingsås!

Vi söker dig som är mekanisk och teknisk intresserad, tidigare arbetat med service, reparationer och felsökning. Vi ser att du trivs i en varierande vardag där uppdragen utförs hos olika kunder och behov, du beskriver dig som en noggrann, lösningsfokuserad och engagerad person som kan arbeta både självständigt och med kollega. Har du tidigare erfarenhet inom kök eller kylteknik detta meriterande.

För tjänsten krävs körkort B, samt svenska i tal och skift.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, jour kan eventuellt förekomma.
Uppdraget förväntas starta i början av hösten och vi ser ett långsiktigt behov.

Övrig information
För frågor angående tjänsten, kontakta ansvarig konsultchef: [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Servicetekniker städmaskiner

Clean Machine i Falkenberg är generalagent av Tennant städmaskiner, och återförsäljare av städmaskiner och utrustning från I-Team med flera. Vi har vårt huvudkontor och lager i Falkenberg, samt filialer i Kungsbacka och Värnamo. Vi söker nu en servicetekniker till Västra Götaland för att förstärka vårt team ytterligare. Din huvuduppgift kommer att bestå i att serva och reparera städmaskiner hos våra kunder. I arbetet kan även förekomma leveranser av maski... Visa mer
Clean Machine i Falkenberg är generalagent av Tennant städmaskiner, och återförsäljare av städmaskiner och utrustning från I-Team med flera.
Vi har vårt huvudkontor och lager i Falkenberg, samt filialer i Kungsbacka och Värnamo.
Vi söker nu en servicetekniker till Västra Götaland för att förstärka vårt team ytterligare. Din huvuduppgift kommer att bestå i att serva och reparera städmaskiner hos våra kunder.
I arbetet kan även förekomma leveranser av maskiner och utrustning, samt utbildning av maskinförare.
Arbetet i fält kommer att vara självständigt, och du kommer att ha direkt kontakt med våra kunder och dess personal. Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, med förmågan att själv kunna såväl strukturera som omprioritera din tid efter kundernas behov.
Du kommer att ha eget ansvar att planera för kundbesöken både vad gäller tid och reservdelar.
Vårt arbetsordersystem och lager sköts digitalt via programmet Pyramid och dess mobilapp.
Som servicetekniker på Clean Machine har du personlig servicebil och kommer att utgå ifrån hemmet. Den vi söker behöver därför ha möjlighet att parkera bilen hemma eller i anslutning till hemmet.
Din Bakgrund
Erfarenhet, eller utbildning i reparation av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt.
Kunskaper i el och elektrisk felsökning, och gärna elektronik (svagström).
Gärna erfarenhet av självständigt arbete i fält.
Du har god vana att arbeta med dator.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Som personliga egenskaper ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person. Du är en kreativ, en problemlösare, självgående, samt noggrann och strukturerad.
Utbildningar i heta arbeten samt SSG är meriterande.
Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut!
Vi förbehåller oss rätten att svara endast på de ansökningar som motsvarar våra önskemål. Visa mindre

Servicetekniker

Om företaget Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening. Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och va... Visa mer
Om företaget
Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening.

Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.


Dina arbetsuppgifter
Dina vanligaste arbetsuppgifter som servicetekniker blir att se till att våra anläggningar fungerar som de ska. Hos våra kunder utför du regelbundet underhåll och kontroll på alla komponenter och du tar hand om delar som eventuellt behöver servas eller ersättas. Du säkerställer dessutom att kunder har allt det förbrukningsmaterial som behövs. Du är också med i förberedelser av material och komponenter inför leveranser av nya projekt.

På Swedish Hydro Solutions arbetar vi i team, och därför är det viktigt att du tycker om samarbete och kunskapsöverföring i positiv anda. Vi lär oss och utvecklas tillsammans.
När vi rör oss ute i projekten träffar vi både kunder och många nyfikna medborgare, och det är viktigt att vi möter dem på ett positivt och professionellt sätt.

Tjänsten är på heltid men arbetstiden kan diskuteras.
B-körkort, eller vilja att ta körkort är ett krav.


Din profil
Vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och att utvecklas. Vi tror att du också tycker om teknik och produktion av det slag som vi håller på med.
En positiv inställning är något som vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har en grundläggande teknisk färdighet – kanske från bygg-, el-, VVS-, eller installationsbranschen.
Skulle du dessutom ha en erfarenhet av arbete inom miljöområdet eller en relevant miljöutbildning, så är det extra meriterande.
Tänk också på att resor inom första hand Sverige kan bli aktuella.

Swedish Hydro Solutions är ett företag med stark tillväxt och utifrån din egen drivkraft och kapacitet finns det på sikt stora möjligheter till att växa vidare till andra roller och ansvarsområden.
Våra anställda har bra personalförmåner i form av exempelvis friskvård, bonusprogram och subventionerade luncher. Flexibel arbetstid tillämpas.
Swedish Hydro Solutions arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Servicetekniker

Om företaget Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening. Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och va... Visa mer
Om företaget
Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening.

Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.


Dina arbetsuppgifter
Dina vanligaste arbetsuppgifter som servicetekniker blir att se till att våra anläggningar fungerar som de ska. Hos våra kunder utför du regelbundet underhåll och kontroll på alla komponenter och du tar hand om delar som eventuellt behöver servas eller ersättas. Du säkerställer dessutom att kunder har allt det förbrukningsmaterial som behövs. Du är också med i förberedelser av material och komponenter inför leveranser av nya projekt.

På Swedish Hydro Solutions arbetar vi i team, och därför är det viktigt att du tycker om samarbete och kunskapsöverföring i positiv anda. Vi lär oss och utvecklas tillsammans.
När vi rör oss ute i projekten träffar vi både kunder och många nyfikna medborgare, och det är viktigt att vi möter dem på ett positivt och professionellt sätt.

Tjänsten är på heltid men arbetstiden kan diskuteras.
B-körkort, eller vilja att ta körkort är ett krav.


Din profil
Vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och att utvecklas. Vi tror att du också tycker om teknik och produktion av det slag som vi håller på med.
En positiv inställning är något som vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har en grundläggande teknisk färdighet – kanske från bygg-, el-, VVS-, eller installationsbranschen.
Skulle du dessutom ha en erfarenhet av arbete inom miljöområdet eller en relevant miljöutbildning, så är det extra meriterande.
Tänk också på att resor inom första hand Sverige kan bli aktuella.

Swedish Hydro Solutions är ett företag med stark tillväxt och utifrån din egen drivkraft och kapacitet finns det på sikt stora möjligheter till att växa vidare till andra roller och ansvarsområden.
Våra anställda har bra personalförmåner i form av exempelvis friskvård, bonusprogram och subventionerade luncher. Flexibel arbetstid tillämpas.
Swedish Hydro Solutions arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Servicetekniker

Om företaget Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening. Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och va... Visa mer
Om företaget
Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening.

Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.


Dina arbetsuppgifter
Dina vanligaste arbetsuppgifter som servicetekniker blir att se till att våra anläggningar fungerar som de ska. Hos våra kunder utför du regelbundet underhåll och kontroll på alla komponenter och du tar hand om delar som eventuellt behöver servas eller ersättas. Du säkerställer dessutom att kunder har allt det förbrukningsmaterial som behövs. Du är också med i förberedelser av material och komponenter inför leveranser av nya projekt.

På Swedish Hydro Solutions arbetar vi i team, och därför är det viktigt att du tycker om samarbete och kunskapsöverföring i positiv anda. Vi lär oss och utvecklas tillsammans.
När vi rör oss ute i projekten träffar vi både kunder och många nyfikna medborgare, och det är viktigt att vi möter dem på ett positivt och professionellt sätt.

Tjänsten är på heltid men arbetstiden kan diskuteras.
B-körkort, eller vilja att ta körkort är ett krav.


Din profil
Vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och att utvecklas. Vi tror att du också tycker om teknik och produktion av det slag som vi håller på med.
En positiv inställning är något som vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har en grundläggande teknisk färdighet – kanske från bygg-, el-, VVS-, eller installationsbranschen.
Skulle du dessutom ha en erfarenhet av arbete inom miljöområdet eller en relevant miljöutbildning, så är det extra meriterande.
Tänk också på att resor inom första hand Sverige kan bli aktuella.

Swedish Hydro Solutions är ett företag med stark tillväxt och utifrån din egen drivkraft och kapacitet finns det på sikt stora möjligheter till att växa vidare till andra roller och ansvarsområden.
Våra anställda har bra personalförmåner i form av exempelvis friskvård, bonusprogram och subventionerade luncher. Flexibel arbetstid tillämpas.
Swedish Hydro Solutions arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Vill du jobba som resande servicetekniker i Alingsås?

Ansök    Aug 29    Konsultia AB    Servicetekniker, maskin
Om kundföretaget Vår kund arbetar med maskiner för tunnplåtsbearbetning, alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, samt för den plåtbearbetande industrin. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är tekniskt lagd, arbetat med felsökning och trivs i ett varierat arbete där du varannan vecka arbetar i verkstaden som är placerad i Alingsås och varannan vecka arbetar ute på uppdrag runt om i Sverige. För att vara rätt person för tjänsten ... Visa mer
Om kundföretaget
Vår kund arbetar med maskiner för tunnplåtsbearbetning, alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, samt för den plåtbearbetande industrin.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är tekniskt lagd, arbetat med felsökning och trivs i ett varierat arbete där du varannan vecka arbetar i verkstaden som är placerad i Alingsås och varannan vecka arbetar ute på uppdrag runt om i Sverige.

För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du:
- Trivs med ett varierat arbete
- Har ett intresse för att lösa problem
- Du är social, framåt, driven samt är finurlig
- Du har körkort B och behärskar Svenska samt Engelska språket.

I denna tjänst är din personlighet och driv en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.Övrig information
För frågor vänligen kontakta [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Vill du jobba som resande servicetekniker i Alingsås?

Ansök    Jul 5    Konsultia AB    Servicetekniker, maskin
Om kundföretaget Vår kund arbetar med maskiner för tunnplåtsbearbetning, alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, samt för den plåtbearbetande industrin. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är tekniskt lagd, arbetat med felsökning och trivs i ett varierat arbete där du varannan vecka arbetar i verkstaden som är placerad i Alingsås och varannan vecka arbetar ute på uppdrag runt om i Sverige. För att vara rätt person för tjänsten ... Visa mer
Om kundföretaget
Vår kund arbetar med maskiner för tunnplåtsbearbetning, alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, samt för den plåtbearbetande industrin.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är tekniskt lagd, arbetat med felsökning och trivs i ett varierat arbete där du varannan vecka arbetar i verkstaden som är placerad i Alingsås och varannan vecka arbetar ute på uppdrag runt om i Sverige.

För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du:
- Trivs med ett varierat arbete
- Har ett intresse för att lösa problem
- Du är social, framåt, driven samt är finurlig
- Du har körkort B och behärskar Svenska samt Engelska språket.

I denna tjänst är din personlighet och driv en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.Övrig information
För frågor vänligen kontakta [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Vill du jobba som resande servicetekniker?

Ansök    Jun 14    Konsultia AB    Servicetekniker, maskin
Om kundföretaget Vår kund arbetar med maskiner för tunnplåtsbearbetning, alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, samt för den plåtbearbetande industrin. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är tekniskt lagd, arbetat med felsökning och trivs i ett varierat arbete där du varannan vecka arbetar i verkstaden som är placerad i Alingsås och varannan vecka arbetar ute på uppdrag runt om i Sverige. För att vara rätt person för tjänsten ... Visa mer
Om kundföretaget
Vår kund arbetar med maskiner för tunnplåtsbearbetning, alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, samt för den plåtbearbetande industrin.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är tekniskt lagd, arbetat med felsökning och trivs i ett varierat arbete där du varannan vecka arbetar i verkstaden som är placerad i Alingsås och varannan vecka arbetar ute på uppdrag runt om i Sverige.

För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du:
- Trivs med ett varierat arbete
- Har ett intresse för att lösa problem
- Du är social, framåt, driven samt är finurlig
- Du har körkort B och behärskar Svenska samt Engelska språket.

I denna tjänst är din personlighet och driv en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen.Övrig information
För frågor vänligen kontakta [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Servicetekniker

Om företaget Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening. Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och va... Visa mer
Om företaget
Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening.

Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.


Dina arbetsuppgifter
Dina vanligaste arbetsuppgifter som servicetekniker blir att se till att våra anläggningar fungerar som de ska. Hos våra kunder utför du regelbundet underhåll och kontroll på alla komponenter och du tar hand om delar som eventuellt behöver servas eller ersättas. Du säkerställer dessutom att kunder har allt det förbrukningsmaterial som behövs. Du är också med i förberedelser av material och komponenter inför leveranser av nya projekt.

På Swedish Hydro Solutions arbetar vi i team, och därför är det viktigt att du tycker om samarbete och kunskapsöverföring i positiv anda. Vi lär oss och utvecklas tillsammans.
När vi rör oss ute i projekten träffar vi både kunder och många nyfikna medborgare, och det är viktigt att vi möter dem på ett positivt och professionellt sätt.

Tjänsten är på heltid men arbetstiden kan diskuteras.
B-körkort, eller vilja att ta körkort är ett krav.


Din profil
Vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och att utvecklas. Vi tror att du också tycker om teknik och produktion av det slag som vi håller på med.
En positiv inställning är något som vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har en grundläggande teknisk färdighet – kanske från bygg-, el-, VVS-, eller installationsbranschen.
Skulle du dessutom ha en erfarenhet av arbete inom miljöområdet eller en relevant miljöutbildning, så är det extra meriterande.
Tänk också på att resor inom första hand Sverige kan bli aktuella.

Swedish Hydro Solutions är ett företag med stark tillväxt och utifrån din egen drivkraft och kapacitet finns det på sikt stora möjligheter till att växa vidare till andra roller och ansvarsområden.
Våra anställda har bra personalförmåner i form av exempelvis friskvård, bonusprogram och subventionerade luncher. Flexibel arbetstid tillämpas.
Swedish Hydro Solutions arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Servicetekniker produktionsutrustningar

AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation. Vi levererar hållbara produktionsutrustningar som minskar spill, ökar tillgänglighet och flexibilitet samt säkrar stabila produktionsprocesser. Tjänsten är baserad ifrpn Alingsås men vi levererar utrustningar i hela Sverige samt utomlands. Din profil. Som person är du en problemlösare med ordning och reda och öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Eftersom vi är en serviceorganisation med många... Visa mer
AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation. Vi levererar hållbara produktionsutrustningar som minskar spill, ökar tillgänglighet och flexibilitet samt säkrar stabila produktionsprocesser. Tjänsten är baserad ifrpn Alingsås men vi levererar utrustningar i hela Sverige samt utomlands.
Din profil. Som person är du en problemlösare med ordning och reda och öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs en stor kundfokus och mycket god social förmåga då du är företagets ansikte utåt mot kund. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas.
Grundläggande kvalifikationer. Gymnasieutbildning inom något av områdena teknik/mekanik eller motsvarande. • Körkort, lägst B. • Omfattande datorvana • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. • Du gillar att meka och har ett starkt tekniskt intresse • Ej främmande för resor både i och utanför Sverige. Du har el-kunskaper och gärna även inom PLC eller robot.
Med innovativ och kreativ personal lyckas vi på AVT ofta överträffa våra kunders förväntningar. Vi gillar tekniska utmaningar har en passion för effektiv produktion.
Vi söker nu specifikt dig med erfarenhet av service, underhåll och/eller montering inom automations- och produktionslösningar.
Som servicetekniker arbetar du självständigt eller i team mot våra kunder. Uppdragen kan variera en hel del och kräver därför många gånger en stor portion av problemlösning. Du har en dialog med kunden och som servicetekniker har du alltid kundens bästa i fokus med högt ställda mål att hålla goda kundrelationer och ge en framgångsrik service. Servicearbetet innefattande mekanik, el och pneumatik. Vi ser även en fördel om du har kunskap och erfarenhet ifrån PLC och andra styrsystem. Delar av tiden arbetar du på plats i montaget och hjälper till med provkörning eller montage av maskiner.
Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla. Hos oss erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsupp- gifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater.


Ansök till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till [email protected].
Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Servicetekniker

Ansök    Okt 28    T-Tech AB    Servicetekniker, maskin
T-Tech AB söker resande servicetekniker till en starkt växande marknad inom tvättindustrin! Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd? Saknar du branscherfarenhet från tvätterivärlden? Glöm tvättstugan! Den industriella tvättindustrin är i stor utsträckning högteknologisk och automatiserad. Här har du chansen att bli en i gänget som servicetekniker hos oss på T-Tech! I din roll som servicetekniker hos T-Tech kommer du att... Visa mer
T-Tech AB söker resande servicetekniker till en starkt växande marknad inom tvättindustrin!
Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd? Saknar du branscherfarenhet från tvätterivärlden? Glöm tvättstugan! Den industriella tvättindustrin är i stor utsträckning högteknologisk och automatiserad. Här har du chansen att bli en i gänget som servicetekniker hos oss på T-Tech!
I din roll som servicetekniker hos T-Tech kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med andra servicetekniker för att felsöka, reparera och installera industriell tvätteriutrustning. På plats hos kund kommer du också att få demonstrera maskinerna och lära ut hur man på bästa sätt maximerar dess kapacitet. T-Techs täta samarbete med maskintillverkarna innebär att du kommer att ha kontakt med samarbetsparter i bland annat Tyskland, England och Spanien.
I rollen som servicetekniker kommer du att agera som ambassadör, inte bara för T- Tech utan även för maskintillverkarna vars maskiner du installerar och servar.
Arbetsuppgifter:
• Installera, driftsätta, programmera och optimera tvätteriutrustning.
• Utbilda kunderna i handhavandet av deras anläggning.
• Underhålla, felsöka och reparera maskinerna.
Kvalifikationer:
• Slutförd gymnasieutbildning – gärna inom el.
• Kunskap inom pneumatik, el och schemaläsning.
• Flytande svenska i tal och skrift.
Baskunskaper i engelska.
• Erfarenhet av liknande tjänst eller ett driv att lära sig!
• B-körkort.


Det är meriterande om du tidigare har arbetat som automationselektriker eller industrielektriker. Det är även meriterande om du har kunskap inom hydraulik.
Placeringsort är flexibelt, geografiskt arbetsområde i landet justeras efter arbetslaget och kundernas behov. Fokus för denna annons är i Västra Götaland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Stockholm, Uppsala, Västmanland och Örebro.
Ansökan skickas via mail till [email protected]. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag 25 november. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag!
Vi undanbeder oss vänligen kontakt från rekryteringsbolag.
T-Tech är verksamma inom tvätteribranschen, både som återförsäljare av maskiner men också som service-partner. Vi har över 25 års erfarenhet av branschen och besitter därför en stor spetskompetens inom området. För oss är det inga problem att erbjuda helhetslösningar – från plaggsortering till efterbehandling! Visa mindre

Servicetekniker

Om företaget Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening. Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och va... Visa mer
Om företaget
Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Vi vill vara Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom vattenrening.

Med marknadens mest effektiva och hållbara metoder renar vi smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader eller industriell verksamhet. Vi renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.


Dina arbetsuppgifter
Dina vanligaste arbetsuppgifter som servicetekniker blir att se till att våra anläggningar fungerar som de ska. Hos våra kunder utför du regelbundet underhåll och kontroll på alla komponenter och du tar hand om delar som eventuellt behöver servas eller ersättas. Du säkerställer dessutom att kunder har allt det förbrukningsmaterial som behövs. Du är också med i förberedelser av material och komponenter inför leveranser av nya projekt.

På Swedish Hydro Solutions arbetar vi i team, och därför är det viktigt att du tycker om samarbete och kunskapsöverföring i positiv anda. Vi lär oss och utvecklas tillsammans.
När vi rör oss ute i projekten träffar vi både kunder och många nyfikna medborgare, och det är viktigt att vi möter dem på ett positivt och professionellt sätt.


Din profil
Vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och att utvecklas. Vi tror att du också tycker om teknik och produktion av det slag som vi håller på med.
En positiv inställning är något som vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har en grundläggande teknisk färdighet – kanske från bygg-, el-, VVS-, eller installationsbranschen.
Skulle du dessutom ha en erfarenhet av arbete inom miljöområdet eller en relevant miljöutbildning, så är det extra meriterande.
Tänk också på att resor inom första hand Sverige kan bli aktuella.

Swedish Hydro Solutions är ett företag med stark tillväxt och utifrån din egen drivkraft och kapacitet finns det på sikt stora möjligheter till att växa vidare till andra roller och ansvarsområden.
Våra anställda har bra personalförmåner i form av exempelvis friskvård, bonusprogram och subventionerade luncher. Flexibel arbetstid tillämpas.
Swedish Hydro Solutions arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Resande fältservicetekniker till Europress

Vill du ha ett självständigt arbete där du planerar rutter, utför service på komprimatorer och tillhandahåller service i toppklass ute hos kunder runt om i Västra Götaland? Hos Europress ges du alla förutsättningar för att göra detta genom gedigen introduktion och kontinuerlig kontakt med Backoffice och övriga fältservicetekniker. Frihet under eget ansvar är något som vår kund värdesätter, gör du också det? Sök då till denna tjänst då det är start i årsski... Visa mer
Vill du ha ett självständigt arbete där du planerar rutter, utför service på komprimatorer och tillhandahåller service i toppklass ute hos kunder runt om i Västra Götaland? Hos Europress ges du alla förutsättningar för att göra detta genom gedigen introduktion och kontinuerlig kontakt med Backoffice och övriga fältservicetekniker.
Frihet under eget ansvar är något som vår kund värdesätter, gör du också det? Sök då till denna tjänst då det är start i årsskiftet!

Information om tjänsten
Europress befinner sig nu i en expansiv fas och behöver därför utöka sin personalstyrka. Tjänsten kommer starta med två veckors utbildning på huvudkontoret i Stockholm där du får lära dig alla grunder i arbetet, träffa kollegor och lära dig system och rutiner. Därefter tilldelas du en servicebil och börjar utföra arbetet ute på fält, givetvis har du Backoffice och kollegor till stöd över telefon efter grundutbildningen. I denna tjänst kan du bo i antingen i Göteborg, Alingsås, Trollhättan eller Uddevalla (närliggande områden går givetvis bra).

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Tjänsten som fältservicetekniker innebär arbeten med mekanik och hydraulik, att utföra reparationer, service och installationer av utrustning ute hos kund. Produkten som du arbetar med är till mesta del komprimatorer som står ute hos vår kunds kunder. Området för denna tjänst sträcker sig runt om i Västra Götaland. 
Du kommer ha tillgång till en egen fullt utrustad servicebil, telefon och dator. Arbetsdagen påbörjas och avslutas vid hemmet om inte övernattning krävs. Övernattningar kommer att ingå i tjänsten och uppskattningsvis är det en till två övernattningar per månad.

Vi söker dig som:
Har någon typ av verkstadsutbildning, antingen inom svets eller mot fordon, alternativt att du är en händig person på fritiden som ofta mekar och ser dig själv som kreativ och uppfinningsrik. Om du har erfarenhet av svagström eller styrsystem är det meriterande, men det är inte ett krav. Då arbetet innefattar en del tunga lyft ser vi att du trivs med sådana uppgifter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du trivs att arbeta självständigt, är kreativ och trivs att ha kontakt med kunder.

START: Omgående enligt ök 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Trollhättan, Alingsås eller Uddevalla 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Reparatör sökes till kund i närområdet för kommande behov!

Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som reparatör / underhållstekniker inom tillverkningsindustrin för kunder i Alingsås, Vårgårda & Herrljunga med omnejd. Vi har behov av både dig som har erfarenhet inom mekanisk tillverkning men även dig som erfarenhet från maskiner relaterade till elektroniktillverkning. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och uppdrag. Men stort fokus kommer att ligga på att se ti... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som reparatör / underhållstekniker inom tillverkningsindustrin för kunder i Alingsås, Vårgårda & Herrljunga med omnejd.

Vi har behov av både dig som har erfarenhet inom mekanisk tillverkning men även dig som erfarenhet från maskiner relaterade till elektroniktillverkning. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och uppdrag. Men stort fokus kommer att ligga på att se till att maskinerna fungerar och löpande arbeta med att förbättra och optimera processerna.


Din profil
Vi ser att du har relevant teknisk eller mekanisk grundutbildning på lägst gymnasienivå (gärna inom automation) och några års erfarenhet av reparationer & felsökning av processutrustning samt problemlösning. Då flera av våra kunder bedriver sin verksamhet med skiftgång måste du vara beredda att jobba dag, kväll, natt eller helg.

Som person ska du vara engagerad, flexibel och social. Du ska även se möjligheter istället för problem och glädjes med att vara Söder & Cos ansikte utåt och arbeta hos våra olika kunder.

Låter detta som något spännande för dig? Ansök redan idag då uppdrag dyker upp och tillsätts löpande.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Reparatör sökes till kund i närområdet för kommande behov!

Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som reparatör / underhållstekniker inom tillverkningsindustrin för kunder i Alingsås, Vårgårda & Herrljunga med omnejd. Vi har behov av både dig som har erfarenhet inom mekanisk tillverkning men även dig som erfarenhet från maskiner relaterade till elektroniktillverkning. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och uppdrag. Men stort fokus kommer att ligga på att se ti... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som reparatör / underhållstekniker inom tillverkningsindustrin för kunder i Alingsås, Vårgårda & Herrljunga med omnejd.

Vi har behov av både dig som har erfarenhet inom mekanisk tillverkning men även dig som erfarenhet från maskiner relaterade till elektroniktillverkning. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och uppdrag. Men stort fokus kommer att ligga på att se till att maskinerna fungerar och löpande arbeta med att förbättra och optimera processerna.


Din profil
Vi ser att du har relevant teknisk eller mekanisk grundutbildning på lägst gymnasienivå (gärna inom automation) och några års erfarenhet av reparationer & felsökning av processutrustning samt problemlösning. Då flera av våra kunder bedriver sin verksamhet med skiftgång måste du vara beredda att jobba dag, kväll, natt eller helg.

Som person ska du vara engagerad, flexibel och social. Du ska även se möjligheter istället för problem och glädjes med att vara Söder & Cos ansikte utåt och arbeta hos våra olika kunder.

Låter detta som något spännande för dig? Ansök redan idag då uppdrag dyker upp och tillsätts löpande.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Junior Servicetekniker / INK Service & System AB - Alingsås

INK Service & System AB söker nu en junior servicetekniker till vårt kontor i Alingsås. Som junior servicetekniker erbjuds du en tjänst för att växa in i yrkesrollen. Du får ett spännande och omväxlande yrke, härliga arbetskamrater i en bransch med goda framtidsutsikter. Som servicetekniker kommer du att bli introducerad och professionellt utbildad inom produkter för industriella märksystem, med fokus på bläckstråleskrivare för industriell miljö. Till en b... Visa mer
INK Service & System AB söker nu en junior servicetekniker till vårt kontor i Alingsås. Som junior servicetekniker erbjuds du en tjänst för att växa in i yrkesrollen. Du får ett spännande och omväxlande yrke, härliga arbetskamrater i en bransch med goda framtidsutsikter. Som servicetekniker kommer du att bli introducerad och professionellt utbildad inom produkter för industriella märksystem, med fokus på bläckstråleskrivare för industriell miljö. Till en början utförs serviceuppdrag tillsammans med en erfaren kollega för att sedan övergå i ett arbete där du kommer jobba självständigt under eget ansvar.
Om INK Service & System AB
INK Service & System AB är ett mindre agenturföretag för bl.a. det tyska fabrikatet Paul Leibinger GmbH på den svenska marknaden, vilket gör oss till en ledande nationell aktör inom nischen CIJ (continuous inkjet printer). Vi levererar allt ifrån enkla stand alone-applikationer till mer komplexa integrationer i kundens befintliga produktionssystem.
Tjänsten som junior servicetekniker är en till en början en provanställning under 6 månader varefter anställningen förväntas övergå till tillsvidareanställning.
Önskad start är sommaren 2022 eller enligt överenskommelse.
Ansvar och arbetsområden
Utföra planerad service, installationer och akuta reparationer av märksystem inom Sverige där enstaka övernattningar på hotell förekommer.
Tillsammans med servicechef planeras dina serviceuppdrag.
Hjälpa till med enklare lagerarbeten såsom in och utleveranser.Mer om dig
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högst av allt och att du har ett genuint teknikintresse. Vi vill att du som söker har minst gymnasiekompetens.
Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.
Vidare är du
Ansvarstagande
Initiativtagande
Noggrann
Flexibel
Lyhörd
Service-mindedVad vi erbjuder dig
En arbetsplats med familjekänsla som drivs framåt i positiv anda. I tjänsten kommer du att ha tillgång till servicebil, dator, mobiltelefon och arbetskläder. När du blir anställd hos oss på INK Service & System AB erbjuds du ett förmånligt friskvårdsbidrag, sjuk- och olycksfallsförsäkring samt avsättningar till tjänstepension.
Är du intresserad? Vänligen skicka din ansökan till: [email protected] och berätta mer om dig. Visa mindre

Service/Underhållstekniker till kund i Alingsås

Ansök    Sep 16    Experis AB    Servicetekniker, maskin
Vi på Jefferson Wells söker dig som vill jobba som Service/Underhållstekniker hos en av våra större kunder i Alingsås. Förutom att du får jobba för en spännande aktör inom industrin är det bästa med det här jobbet att arbetet är väldigt mångsidigt och man får arbeta gentemot många kontaktytor. Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader med stora möjligheter till förlängning, som konsult eller anställning hos kund. Arbetsbeskrivning: Du kommer a... Visa mer
Vi på Jefferson Wells söker dig som vill jobba som Service/Underhållstekniker hos en av våra större kunder i Alingsås. Förutom att du får jobba för en spännande aktör inom industrin är det bästa med det här jobbet att arbetet är väldigt mångsidigt och man får arbeta gentemot många kontaktytor.
Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader med stora möjligheter till förlängning, som konsult eller anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att arbeta med att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll av vår kunds maskinpark avseende elektriskt och mekaniskt underhåll. Då arbetsplatsen är i ständig förändring och arbetsuppgifterna är omväxlande och utmanande krävs att du är flexibel och intresserad av att ta dig an alla utmaningar som dyker upp.

Dina huvudsakliga arbetsområden:
- Säkerställa driftsäkerhet och tillgänglighet för processer och maskiner
- Felsöka, analysera och utföra avhjälpande underhåll
- Utföra förebyggande underhållsarbete enligt schemalagd plan

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning i service- och underhållsteknik samt några års erfarenhet från tillverknings- och/eller processindustrin, som servicetekniker eller industrielektriker.
Du har el-behörighet och erfarenhet av automation samt styr- och reglerteknik.

Eftersom du kommer att arbeta både självständigt och i grupp är din personlighet av allra största vikt. Vi söker dig med stort ansvarskännande och initiativförmåga som gillar att arbeta självständigt och vara drivande i ditt arbete. Du har ett gott ordningssinne och är noggrann och att vara flexibel och ha förmåga att prioritera ligger i yrkets natur. Du kommer att ha många personkontakter både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Ditt arbetssätt präglas av att du är metodisk och har ett kreativt tekniskt tänkande.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Jefferson Wells får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir heltidsanställd av Jefferson Wells och uthyrd till kunden som ligger i Alingsås. Uppdraget startar i oktober och du arbetar dagtid.


Är detta jobbet för dig?
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat och uppdaterat CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta Fredrik via e-post [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2021-09-26.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker produktionsutrustningar

Med innovativ och kreativ personal lyckas vi på AVT ofta överträffa våra kunders förväntningar. Vi gillar tekniska utmaningar har en passion för effektiv produktion. Vi söker nu specifikt dig med erfarenhet av service, underhåll och/eller montering inom automations- och produktionslösningar. Som servicetekniker arbetar du självständigt eller i team mot våra kunder. Uppdragen kan variera en hel del och kräver därför många gånger en stor portion av proble... Visa mer
Med innovativ och kreativ personal lyckas vi på AVT ofta överträffa våra kunders förväntningar. Vi gillar tekniska utmaningar har en passion för effektiv produktion.

Vi söker nu specifikt dig med erfarenhet av service, underhåll och/eller montering inom automations- och produktionslösningar.

Som servicetekniker arbetar du självständigt eller i team mot våra kunder. Uppdragen kan variera en hel del och kräver därför många gånger en stor portion av problemlösning. Du har en dialog med kunden och som servicetekniker har du alltid kundens bästa i fokus med högt ställda mål att hålla goda kundrelationer och ge en framgångsrik service. Servicearbetet innefattande mekanik, el och pneumatik. Vi ser även en fördel om du har kunskap och erfarenhet ifrån PLC och andra styrsystem. Delar av tiden arbetar du på plats i montaget och hjälper till med provkörning eller montage av maskiner.


Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla. Hos oss erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsupp- gifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater.

Ansök till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till [email protected].
Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Din profil. Som person är du en problemlösare med ordning och reda och öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs en stor kundfokus och mycket god social förmåga då du är företagets ansikte utåt mot kund. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas.

Grundläggande kvalifikationer. Gymnasieutbildning inom något av områdena teknik/mekanik eller motsvarande. • Körkort, lägst B. • Omfattande datorvana • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. • Du gillar att meka och har ett starkt tekniskt intresse • Ej främmande för resor både i och utanför Sverige. Du har el-kunskaper och gärna även inom PLC.AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation. Vi levererar hållbara produktionsutrustningar som minskar spill, ökar tillgänglighet och flexibilitet samt säkrar stabila produktionsprocesser. Vi finns i Alingsås och har kontor i Göteborg men levererar utrustningar i hela Sverige samt utomlands. Visa mindre

Servicetekniker till Steeltech - Världsledande på storköksutrustning

Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om f... Visa mer
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
SteelTech är en komplett underleverantör av hela, färdigmonterade och leveransklara lösningar åt våra kunder. Vi är också en av Europas ledande underleverantörer och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor och upptiningsprodukter samt rengöringssystem.

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi säljbolag och agenter att trygga slutanvändarens nuvarande och framtida behov av driftsäker, energibesparande och ergonomiskt genomtänkt utrustning.Dina arbetsuppgifter
Vi behöver nu utöka vår framgångsrika serviceverksamhet med ytterligare en Servicetekniker. Du kommer att få möjlighet att nyttja hela din tekniska kompetens i en miljö med goda arbetskamrater och framåtanda.

Steeltech ligger i Alingsås och har nyligen flyttat in i nya moderna och fräscha lokaler. Merparten av våra Serviceteknikers uppdrag utförs också hos kunder i Alingsås med omnejd, men det kan även förekomma tjänsteresor med övernattning. Hos oss har du ditt egna skrivbord, servicebil, telefon och dator. Vi är väldigt måna om vår personal och har ett intresse av att du via utbildning och andra kompetenshöjande aktiviteter hela tiden befinner dig i framkant gällande den senast tekniken. Du kommer att arbeta med service, installation, felsökning och reparation av storköksmaskiner. För rätt person finns mycket goda möjligheter till utökat ansvar, större utmaningar och utveckling i vår organisation.


Din profil
För att trivas hos oss har du en teknisk utbildning gärna innehållande Automation, El eller Mekanik. Erfarenhet inom yrket är meriterande. Du behärskar Office paketet, har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du serviceinriktad och brinner för att göra våra kunder och samarbetspartner nöjda. Vidare är du driven, strukturerad och klarar av att arbeta självständigt.

Låter detta som din nästa utmaning? Sök tjänsten redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Söder & Co. Kontaktperson Alexander Svensson, 0322-666865. [email protected]. www.soderco.se Visa mindre