Lediga jobb som Säljledare i Alingsås

Se lediga jobb som Säljledare i Alingsås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alingsås som finns hos arbetsgivaren.

Jobba Som Teamleader

Ansök    Nov 1    Getdet AB    Säljledare
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att jobba som teamleader! Pratar du flytande svenska & vill jobba som teamleader? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som teamleader. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att jobba som teamleader!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som teamleader? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som teamleader. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister Visa mindre

Tjäna 50 000 SEK/M

Ansök    Okt 31    Getdet AB    Säljledare
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister Visa mindre

Business Development Manager

Ansök    Feb 22    NearYou Sverige AB    Säljledare
Om företaget Russell Finex har haft 90 stadiga år av framgångsrik tillväxt och blivit en global leverantör av sikt- och filtreringslösningar för alla processindustrier. Vårt huvudkontor och fabrik ligger i Feltham, Storbritannien. Vi har även etablerade dotterbolag i USA, Belgien, Indien, Kina och Brasilien, samt försäljningskontor i Tyskland, Frankrike, Sverige, Spanien och Nederländerna och ett långtgående nätverk av erfarna agenter och distributörer öve... Visa mer
Om företaget
Russell Finex har haft 90 stadiga år av framgångsrik tillväxt och blivit en global leverantör av sikt- och filtreringslösningar för alla processindustrier. Vårt huvudkontor och fabrik ligger i Feltham, Storbritannien. Vi har även etablerade dotterbolag i USA, Belgien, Indien, Kina och Brasilien, samt försäljningskontor i Tyskland, Frankrike, Sverige, Spanien och Nederländerna och ett långtgående nätverk av erfarna agenter och distributörer över hela världen. Vi är ett snabbt växande företag, med en årlig försäljning som överstiger 47 miljoner pund, vilket återspeglar det globala förtroendet som finns för våra lösningar.

Russell Finex är ett kundcentrerat, lösningsbaserat företag. Vi arbetar hårt för att möta kundernas förväntningar med vår personals expertis, kvaliteten på våra produkter och vår förmåga att tillhandahålla skräddarsydda lösningar. Med stor branschkunskap är vi pionjärer inom separationsteknologier.

Tjänstebeskrivning
Är du redo att leda och forma försäljningen på den svenska, norska och danska marknaden? Vill du vara en viktig del av ett företag som är pionjärer inom sin bransch? Då har vi den perfekta möjligheten för dig som Business Development Manager i Skandinavien som är en av våra mest etablerade marknader med enorm potential för fortsatt tillväxt.

Som Business Development Manager har du det övergripande ansvaret för att driva försäljningen i Skandinavien på ett entreprenöriellt sätt. Du kommer att arbeta både med befintliga kunder och prospektering av nya affärsmöjligheter. Ditt fokus kommer ligga på försäljning och marknadsföring av maskiner och reservdelar där du är involverad i hela försäljningsprocessen, från ax till limpa vilket inkluderar, utan att vara begränsat till, prospektering, kundbesök och konsultation, praktiska produkttester hos kund samt kontinuerligt ge support till kunderna.

En central del av rollen är att skapa och underhålla starka och hållbara kundrelationer, från det att behov upptäcks till eftermarknadsarbetet. Du jobbar tvärfunktionellt med andra avdelningar inom företaget såsom marknad, konstruktion, ekonomi och support, för att säkerhetsställa en smidig samordning. I Norge och Danmark samarbetar du med agenter som du har en nära och tät dialog med. Ditt ansvar inkluderar att stötta och koordinera dessa i deras försäljningsarbete på respektive marknad, och du fungerar som en viktig länk mellan dessa och övriga delar av företaget. Eftermarknadsarbetet innebär bland annat teknisk support och service, vilket du är involverad i med uppbackning från kompetenta kollegor i London.

Denna roll innebär frekventa resor inom Sverige, Norge och Danmark vilket uppskattas till 70-80% eller mer enligt affärskrav.

Rollen är inte bunden till något specifikt kontor utan du arbetar hemifrån och rapporterar till närmsta chef i England, Head of Sales - Export Department, Hemal Adalja.

Kvalifikationer
Vi är på jakt efter en passionerad och relationsorienterad Business Development Manager med en teknisk bakgrund. Du behöver ha en god processteknisk förståelse och med fördel en bakgrund från processindustrin, för att kunna hjälpa dina kunder på bästa sätt. En genuin entusiasm och intresse för teknik och maskiner, oavsett nivån av tidigare erfarenhet, är därför viktigt.

Det är också önskvärt med tidigare säljerfarenhet, men viktigast är att du har en stark vilja och passion för försäljning och relationsbyggnad. Du bör ha en god förmåga att skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende. Även om du kommer ha många kontaktytor både internt och externt, kommer du arbeta självständigt inom ditt område. För att lyckas med detta krävs det att du är trygg och självgående i din roll. Du behöver ha skinn på näsan samtidigt som du är serviceminded och alltid ser till kundens bästa. Din drivkraft ska vara nöjda kunder, som i sin tur leder till bra och långsiktiga affärer. Din sociala kompetens och förmåga att både kunna förhandla och vara lyhörd kommer därför värderas högt.

Kvalifikationer som efterfrågas:
- Teknisk utbildning, exempelvis ingenjörsutbildning, alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet
- Erfarenhet från sälj, gärna från processindustrin
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då koncernspråket är engelska, samt kunna föra dialoger med norsk- och dansktalande
- Erfarenhet från att arbeta i CRM-system samt i Office-paketet

Vad erbjuder vi dig?
- Konkurrenskraftig grundlön och generöst provisionspaket
- Omfattande utbildningsprogram
- Företagsfordon (utgifter inkluderade), bärbar dator, mobiltelefon och alla tillbehör som krävs för att lyckas

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Lina Murro tel 0702420766. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en föränderlig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Säljledare - Alingsås

Ansök    Jul 26    Lidl Sverige KB    Säljledare
Lidl Sammanfattning av tjänsten Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer och dessutom utsedd till Karriärföretag 2023? Vill du utveckla människor och ge våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar? Välkommen till rollen som säljledare/ställföreträdande butikschef på Lidl! Din roll Som säljledare/ställföreträdande butikschef på Lidl är du butikschefens högra hand och har e... Visa mer
Lidl

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer och dessutom utsedd till Karriärföretag 2023? Vill du utveckla människor och ge våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar? Välkommen till rollen som säljledare/ställföreträdande butikschef på Lidl!

Din roll

Som säljledare/ställföreträdande butikschef på Lidl är du butikschefens högra hand och har en given plats i butiksledningen. Du motiverar och inspirerar butiksteamet till att uppnå sin fulla potential varje dag och säkerställer att uppgifter utförs effektivt, korrekt och i tid. Du deltar självklart i det dagliga butiksarbetet och arbetar tillsammans med teamet för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen.
Rollen innefattar uppgifter som:
•    Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken
•    Stötta butikschefen i det dagliga arbetet i butiken och se till att ni når resultat genom att leda, motivera och utveckla butikspersonalen samt delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt
•    Säkerställa att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet
•    Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
•    Samordna och organisera introduktion och vidareutbildning av alla butiksmedarbetare
•    Du har även totalansvaret för butiksdriften när butikschefen inte är på plats

Din profil

* Du har erfarenhet av att leda, engagera, inspirera och utveckla team i en snabbrörlig och resultatorienterad miljö 
* Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och delegera arbetsuppgifter 
* Du har starkt kundfokus och mycket god kommunikationsförmåga där du kan ge feedback som utvecklar teamet och butiken
* Du har viljestyrkan att slutföra saker i tid och motiveras av att överträffa satta mål och maximera produktiviteten
* Du har möjligtvis tidigare erfarenhet av att arbeta som ställföreträdande butikschef, butikschef eller som avdelningsansvarig inom dagligvaruhandeln
* Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel
* Om du har erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch är det meriterande
* Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt för att fortsatt kunna utmana branschen. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vill du vara med på vår utmanarresa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
* Klicka på “Sök nu”
* Fyll i formuläret 
* Bifoga CV samt personligt brev


Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Teamleader

Ansök    Okt 30    Getdet AB    Säljledare
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att jobba som teamleader! Pratar du flytande svenska & vill jobba som teamleader? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som teamleader. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt boende & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att jobba som teamleader!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som teamleader? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som teamleader. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister Visa mindre

Relationsskapande och driven säljare till Alf Pettersson AB!

Ansök    Aug 19    OnePartnerGroup Borås AB    Säljledare
Alf Pettersson AB växer ytterligare och vill nu förstärka laget med en relationsskapande och driven säljare som också har förmågan att se laget före jaget. Rollen är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa där försäljningen bygger på kvalitet och långsiktiga relationer till våra kunder. Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att växa oc... Visa mer
Alf Pettersson AB växer ytterligare och vill nu förstärka laget med en relationsskapande och driven säljare som också har förmågan att se laget före jaget. Rollen är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa där försäljningen bygger på kvalitet och långsiktiga relationer till våra kunder. Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att växa och utvecklas med företaget, få tänka fritt och att arbeta med såväl befintliga som nya kunder.

Om Alf Pettersson AB
På Alf Pettersson AB är vi runt 40 medarbetare som utvecklar, producerar och lagerhåller Nordens bästa sortiment av lastbilstillbehör. Vi jobbar för de ledande lastbilstillverkarna och påbyggarna i Norden mot vilka vi alltid strävar efter att hålla hög kvalitet, leverera i tid samt erbjuda den bästa produkten utifrån kundens behov. Hela verksamheten är samlad i vår fabrik i Alingsås vilket gör att alla medarbetare utvecklas tillsammans och lär av varandra. Korta beslutsvägar och samlad kompetens från alla verksamhetsdelar ger oss hög innovationsförmåga och produkter i framkant.

Om tjänsten
Som säljare ansvarar du för såväl bearbetning av nya kunder som vård av befintliga kundrelationer. I din roll jobbar du med hela försäljningsprocessen, allt från prospektering och mötesbokning till kundmöten samt uppföljning. Bra uppbackning och stöd finns från avdelningar såsom marknad, kvalitet, innesälj och chef. Våra kunder finns främst i Sverige men även i övriga nordiska länder. Du utgår ifrån kontoret i Alingsås men resor är vanligt förekommande i tjänsten. Firmabil finns att tillgå.

Vi söker dig som Har slutförd gymnasial utbildning med relevant högskoleutbildning, alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
Har erfarenhet av b2b försäljning sedan tidigare
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Innehar B-körkort
Bor i Alingsås eller inom 30 minuters pendlingsavstånd
Vi lägger ingen större vikt vid hur lång arbetslivserfarenhet du har utan kommer se till personlig lämplighet och viljan att lyckas. Vi letar efter dig som är positiv, driven, flexibel och relationsbyggande. I dina affärsmässiga relationer är du lyhörd, ödmjuk och ärlig. Du är inte rädd för att ta initiativ och är en vinnarskalle, du ser dock inte framgång som den enskildes bedrift utan ett resultat av ett lyckat lagspel. 

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073 430 49 96 eller maila [email protected].

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag! Visa mindre

Sales Manager

Ansök    Mar 18    Framtiden AB    Säljledare
Har du 3–5 års erfarenhet av sälj och har en hungrig attityd? Har du också tidigare arbetat inom en teknisk bransch? Då är du Rototec AB:s nya Sales Manager! Sök, så berättar jag mer. Dina arbetsuppgifter Som Sales Manager kommer din vardag bestå av att vårda befintliga kundrelationer, prospektering av nya kunder samt boka och genomföra möten. Du ska sälja Ground heating solutions till företag, det vill säga GEO Energi/Bergvärme. Du kommer även var... Visa mer
Har du 3–5 års erfarenhet av sälj och har en hungrig attityd? Har du också tidigare arbetat inom en teknisk bransch? Då är du Rototec AB:s nya Sales Manager! Sök, så berättar jag mer.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Manager kommer din vardag bestå av att vårda befintliga kundrelationer, prospektering av nya kunder samt boka och genomföra möten. Du ska sälja Ground heating solutions till företag, det vill säga GEO Energi/Bergvärme.

Du kommer även vara med och hantera projekt tillsammans med en projektledare, vilket kommer innebära ett tätt samarbete sinsemellan. Du kommer vara den enda säljaren på kontoret, så ett par års säljerfarenhet är ett krav för att självgående kunna ta hand om ditt distrikt som är Göteborg med omnejd samt södra Sverige.

Introduktion samt överlämning kommer ske från en tidigare säljmedarbetare som även kommer agera som mentor under din första period som anställd så att du kommer in i rollen snabbt och lär dig allt du behöver veta om bolaget och processerna.

Du kommer utgå från kontoret i Alingsås, men har du tidiga möten kan du självklart utgå från ditt eget hem. I rollen som Sales Manager kan du räkna med resdagar då du arbetar med kunder och företag i Göteborg med omnejd samt södra Sverige. I snitt kan man behöva sova borta på annan ort 2–4 nätter per månad. Detta innebär självklart att du även får tjänstebil.


Om företaget
Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. Geoenergi är förnybar energi från marken som kan användas till att värma och kyla fastigheter i alla storlekar. Rototecs tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem – allt från konsultation till installation. Företaget grundades 2007 och bedriver verksamhet i hela Norden. Omsättningen år 2018 uppgick till 50 miljoner euro. www.rototec.se

Din profil
Vi söker nu en säljare med ett hungrigt och energiskt förhållningssätt. Du får mer än gärna ha lite skinn på näsan och ha förmågan att kunna arbeta självständigt.

Skallkrav:
- 3-5 år erfarenhet av sälj
- Körkort B
- Prata flytande svenska och engelska

Meriterande:
- Erfarenhet av teknisk konstruktion
- Eftergymnasial utbildning inom sälj
- Finska (chef sitter i Finland)


Om oss
Framtiden är ett snabbt växande bemanningsföretag med kontor på 7 orter i Sverige. Vårt mål är att leverera kompetens till bolag och skapa samt bibehålla goda relationer till våra kunder. Tjänsten som Sales Manager till Rototec är en direktrekrytering, vilket innebär att Rototec blir direkt arbetsgivare.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Alingsås
Omfattning: Heltid 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson
Kristin Grön
072-247 40 01
[email protected]

Publiceringsdatum
2019-03-18 Visa mindre

Säljledare Alingsås

Ansök    Okt 9    Lidl Sverige KB    Säljledare
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.Din profilDu har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot han... Visa mer
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.Din profilDu har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vidare har du tidigare erfarenhet av att leda människor, med fördel från detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. Du känner dig trygg i rollen som arbetsledare och har lätt för att inspirera och engagera andra.Som person är du initiativrik, ansvarstagande, resultatinriktad och du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B-körkort.Om tjänstenSom säljledare på Lidl har du en given plats i butiksledningen, då du ansvarar för den operativa driften i butiken. Din huvuduppgift är att, tillsammans med hela butiksteamet, ge våra kunder en köpupplevelse som överträffar deras förväntningar. Detta innebär att du ansvarar för processer inom t ex renlighet, färskhetskontroll, inventering, varubeställning, avskrivningshantering och varuplacering.Du arbetar proaktivt för ständig förbättring och du skapar förutsättningar för att alla i butiksteamet känner delaktighet. I din roll ingår även att stötta butikschefen när det gäller vidareutveckling av medarbetarna genom att ge kontinuerlig feedback samt genom att skapa ett engagerande arbetsklimat. Som säljledare är du en viktig förebild i butiken! I denna roll kan även förfrågan på resor och arbete i närliggande butiker.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre

Säljledare Alingsås

Ansök    Aug 2    Lidl Sverige KB    Säljledare
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige.Din profilDu har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot han... Visa mer
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige.Din profilDu har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vidare har du tidigare erfarenhet av att leda människor, med fördel från detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. Du känner dig trygg i rollen som arbetsledare och har lätt för att inspirera och engagera andra.Som person är du initiativrik, ansvarstagande, resultatinriktad och du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B-körkort.Om tjänstenSom säljledare på Lidl har du en given plats i butiksledningen, då du ansvarar för den operativa driften i butiken. Din huvuduppgift är att, tillsammans med hela butiksteamet, ge våra kunder en köpupplevelse som överträffar deras förväntningar. Detta innebär att du ansvarar för processer inom t ex renlighet, färskhetskontroll, inventering, varubeställning, avskrivningshantering och varuplacering.Du arbetar proaktivt för ständig förbättring och du skapar förutsättningar för att alla i butiksteamet känner delaktighet. I din roll ingår även att stötta butikschefen när det gäller vidareutveckling av medarbetarna genom att ge kontinuerlig feedback samt genom att skapa ett engagerande arbetsklimat. Som säljledare är du en viktig förebild i butiken! I denna roll kan även förfrågan på resor och arbete i närliggande butiker.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Visa mindre